2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
​Bilmiyorum, sadece canım çok sıkkın onu biliyorum canım. Bakalım bu hafta neler olacak?

gecmis olsun canim, ama oyle yine hastalancam diye dusunme hastalik cagirma, stres de bi cok seye sebep oluyor biliyorsun

insallah daha bisey olmaz canim Allah korusun seni ve bebegini

gecmis olsun canim, ama oyle yine hastalancam diye dusunme hastalik cagirma, stres de bi cok seye sebep oluyor biliyorsun

insallah daha bisey olmaz canim Allah korusun seni ve bebegini

Stresli de değilim ama bilemiyorum. Sürekli mızmız sürekli ağlayan bir ben oldum evde.

merhaba, inş sağlık sıhhat keyif dolu gunleriniz olur. Hayat kolay dğl ama ömer lütfi mete ne demiş Allah var gam yok inşallah. ofelyam benimde kanamam olmuştu kontrollerde bişi gözükmedi. Üç gün progestron içtm sonra tekrar etmedi hamd olsun. ben renkli doppler için kararsızım. Fiyatlar da çok yüksek . Anadolu yakasında uygun fiyatla iyi bir yer bilen var mı?

canım geçmiş olsun doktorunu dinle bence evham yapma, büyük bi sıkıntı olsa önlem alırdı kesinlikle, kendini çok yormama ya ve üzmemeye çalış

benimde ablam beşiğini biz alıcaz diyo ama ben kendim almak istiyorum yaaa, şimdilik bizim evde kardeşimin düğün alışverişi var, bebişime sonra geçicekler heralde

Allahım banada böyle kayınvalide ve yavruma böyle amcalar gönder, eşimin ailesinde ilk kız torun olacak benimde, kayınvalidem çok sevinmiş ama bakalım öyle hevesli görünmüyolar, herkes kendi telaşında bizimkilerde, maşallah sizinkilere

canım kızın hayırllı olsun inşallah
maşallah bebişine büyüsün güzelce

merhaba kızlar ben yeşilçay içen var mı onu soracaktım?bugün nettte araştırdım pek tavsiye edilmiyormuş ama daha önceki hamileliğimde ben içiyordum kafam karıştı

gulimier cnm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
Kızlar sizce İstanbulda orta halli bir özel hastanede normal doğum fiyatı nekadardır? Bir bilgisi olan var mı ?

normal hali 100 maşallah benimkinin,ben yandım desene, emzirirkende zayıflarım diyodum halbuki voltajım yaaa ne etcem ben kızım doğunca heee de bakıyom bana
göğüslerim çok tatlı tatlı kaşınıyo süte hazırlık yapıyolar sanıyorum bende cehalete bakar mısın

oku kendine sürekli canım, nazar olabilir, bi de vücudunu kuvvetlendir bal polen ye

gulimier cnm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
Kızlar sizce İstanbulda orta halli bir özel hastanede normal doğum fiyatı nekadardır? Bir bilgisi olan var mı ?
medilife da normal doğum sigortalıya 350ydi geçen sene, sezeryan 650, ama mesai sattlerinin dışında ve haftasonu olursa doktoruçağırırsan hastaneye 2 kat artıyo fiyat canım, çok uçuk fiyatlar var burda bahsetmişti arkadaşlar 5000-6000 lira diye

slm kızlar ben anca geldim eve bayaaa bi yazmışsınız hepsini okuyamadım.bugün tetanos aşımızı olduk.biraz yeri ağrıyo yarın mesaiye kadar geçse bari

merhaba arkadaşlar
1 haftadır sağ kasığımda ağrı var. idrar yaparken dahada artıyo.gaz sancısıdır diye önemseyip dr gitmedik.
bugün hem heyet raporu almak için hemde ağrıları soralım diye bi prof un özeline gittik. prof ultrasonla bakar bakmaz senin çok sancın-kasılman var.
hemen hastaneye yatırıp ilaç tedavisine başlayalım, hemde rapor yazarız dedi.
prof hastane yatış-ilaç deyince biz korktuk. dur bide kendi doktorumuza gidelim dedik.

kendi doktorum (o da doçent) nst bağladı, ultrason baktı,alttan rahim boyumu ölçtü 30 mm dedi. idrar kültürü aldı. 1 tane progesteron iğne yaptı.
bebekler iyi. senin sancın doğum sancısı değil farklı bi sancı; gaz, kabızlık, kasılma... bilmediğimiz herhangi bir sebep olabilir dedi.
prof un vereceği pre-par ilacı kesinlikle kullanma. bu ilaç çok eskiden kullanılan bi ilaçtı.artık dünyada bile kullanılmıyor.ölümlere kadar giden yan etkileri var dedi.
biz bunu duyunca çok korktuk. rapordanda vaz geçip profa gitmedik.
kendi doktorum hastanenin prensiplerine aykırı olduğu için heyet vermedi,10 gün rapor verdi. yat dinlen dedi.

işte böyle kızlar. bugün kafam çok karıştı.moralim bozuldu. eve geldim sancım dahada arttı. internetten prepar ilaca baktım. çok kullanan var. artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum. sizlerden kullanan var mı. bide bana 30 mm rahim boyu az geldi. sizlerden ölçtüren var mı.

Ben doktora gttiğmde 30 un iyi olduğun söylemişti 21 in ùzeri normal demişti

canım geçmiş olsun öncelikle, artık hangi doktora inanacağımızı şaşırdık resmen yaaa bi de prof diye onun dediği ilacı alsan Allah korusun bişey olsa doktorlarda sorumluluk pek kabul etmiyolar, sen çektiğin acıyla üzüntüyle kalırsın offff
rahim bıyu rutin ölçülen bişey mi, bana hiç doktor o konuda bilgi vermedi, bilmiyorum yani, dua et canım benim, Rabbim herşeyin hayrlısını versin inşallah hepimize

herkes nerde yahuuuu, dizimi izliyosunuz kızlar,
ben bugün çook yordum kendimi yaaa, yarın aşıya gidicem diye evi temizledim, banyoyu mis gibi yaptım, sonra da cup cup banyo yaptım,
yarın aşı vaaaaaaaaaaaaaaarrrr tıııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok geçmiş olsun canım, neye kime inanacağımızı bilmiyoruz artık.rahim boyu nedir, nasıl ölçülür hiç bilmiyorum.

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.kendine dikkat et olur mu. bu ara hamişlerden gelen haberler korkutmaya başladı, forumu açmaya korkar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…