Ay oturamadım bir türlü yerime. Kızlar benim sağ kolum omzumdan parmak uçlarına kadar ağrıyor. Ctesi gece çıldırttı beni yine, acillerde sabahladım neredeyse. Doktor sinir sıkışması büyük ihtimalle nörolojiye git film çektir dedi. Napacam ben bu bünyeyle, şimdiden her hafta bi yerlerime bir şey oluyor. Psikolojim bozuldu resmen.
merhaba arkadaşlar
1 haftadır sağ kasığımda ağrı var. idrar yaparken dahada artıyo.gaz sancısıdır diye önemseyip dr gitmedik.
bugün hem heyet raporu almak için hemde ağrıları soralım diye bi prof un özeline gittik. prof ultrasonla bakar bakmaz senin çok sancın-kasılman var.
hemen hastaneye yatırıp ilaç tedavisine başlayalım, hemde rapor yazarız dedi.
prof hastane yatış-ilaç deyince biz korktuk. dur bide kendi doktorumuza gidelim dedik.
kendi doktorum (o da doçent) nst bağladı, ultrason baktı,alttan rahim boyumu ölçtü 30 mm dedi. idrar kültürü aldı. 1 tane progesteron iğne yaptı.
bebekler iyi. senin sancın doğum sancısı değil farklı bi sancı; gaz, kabızlık, kasılma... bilmediğimiz herhangi bir sebep olabilir dedi.
prof un vereceği pre-par ilacı kesinlikle kullanma. bu ilaç çok eskiden kullanılan bi ilaçtı.artık dünyada bile kullanılmıyor.ölümlere kadar giden yan etkileri var dedi.
biz bunu duyunca çok korktuk. rapordanda vaz geçip profa gitmedik.
kendi doktorum hastanenin prensiplerine aykırı olduğu için heyet vermedi,10 gün rapor verdi. yat dinlen dedi.
işte böyle kızlar. bugün kafam çok karıştı.moralim bozuldu. eve geldim sancım dahada arttı. internetten prepar ilaca baktım. çok kullanan var. artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum. sizlerden kullanan var mı. bide bana 30 mm rahim boyu az geldi. sizlerden ölçtüren var mı.
merhaba arkadaşlar
1 haftadır sağ kasığımda ağrı var. idrar yaparken dahada artıyo.gaz sancısıdır diye önemseyip dr gitmedik.
bugün hem heyet raporu almak için hemde ağrıları soralım diye bi prof un özeline gittik. prof ultrasonla bakar bakmaz senin çok sancın-kasılman var.
prof hastane yatış-ilaç deyince biz korktuk. dur bide kendi doktorumuza gidelim dedik.
kendi doktorum (o da doçent) nst bağladı, ultrason baktı,alttan rahim boyumu ölçtü 30 mm dedi. idrar kültürü aldı. 1 tane progesteron iğne yaptı.
bebekler iyi. senin sancın doğum sancısı değil farklı bi sancı; gaz, kabızlık, kasılma... bilmediğimiz herhangi bir sebep olabilir dedi.
prof un vereceği pre-par ilacı kesinlikle kullanma. bu ilaç çok eskiden kullanılan bi ilaçtı.artık dünyada bile kullanılmıyor.ölümlere kadar giden yan etkileri var dedi.
kendi doktorum hastanenin prensiplerine aykırı olduğu için heyet vermedi,10 gün rapor verdi. yat dinlen dedi.
işte böyle kızlar. bugün kafam çok karıştı.moralim bozuldu. eve geldim sancım dahada arttı. internetten prepar ilaca baktım. çok kullanan var. artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum. sizlerden kullanan var mı. bide bana 30 mm rahim boyu az geldi. sizlerden ölçtüren var mı.
hamilelik hormonlari alt ust ediyor insani biraz , ustuste hastalandin sen sinirlerin bozulmasi normal bi daha olmaz insallah gecer diye dua edelim canim
hanipeks tatlım ağrın var mı yine?ağrı kesici mi içeceksin ne yapacaksın tatlım
oku kendine sürekli canım, nazar olabilir, bi de vücudunu kuvvetlendir bal polen ye
sen de mi hasta oldun kuzum. inşallah çabucak geçer ağrıların
Hanipeks geçmiş olsun canım, hani evrene pozitif enerji gönderiyordukiyi haberlerini bekliyoruz
merhaba arkadaşlar
Mergenciğim caanım, günaydın...
Böyle sürekli ne yapman gerektiğini söylüyor gibi oluyoruz ama öyle değil aslındaBenimkisi fikir sadece Genel listeyi arada bir paylaşabiliriz, daha çok aktif listeyi paylaşabiliriz, aktif listeyi paylaşırken de altına not düşebiliriz 2 hafta boyunca hiç girmeyen (sebepsiz yere) üyeler genel listede kalacaktır diye. Diğer arkadaşlar da fikirlerini belirtebilirler ortak bir karar alırız.
tatlım kramplar magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyordoktorun yazmadı hala?
canım kavuşmuşsun oğluna maşallah
erken geldiler sanki 15 gün kalıcak demiştin?
Hanipeks canım benim kıyamam sana,iyi ol sen tatlı anniş.Mümkün olduğunca yürüyüş yapmaya,sakin müzikler dinlemeye,beslenmene dikkat et canım.Anladığım kadarıyla pek istirahat etme vaktin olmuyor,yoğunuklan...Dinlenmeye,kendin için bir şeyler yapmaya fırsatlar oluştur canım,işler hiç bitmez ama bu günlerde geri gelmez
Mergenciğim caanım, günaydın...
Böyle sürekli ne yapman gerektiğini söylüyor gibi oluyoruz ama öyle değil aslındaBenimkisi fikir sadece Genel listeyi arada bir paylaşabiliriz, daha çok aktif listeyi paylaşabiliriz, aktif listeyi paylaşırken de altına not düşebiliriz 2 hafta boyunca hiç girmeyen (sebepsiz yere) üyeler genel listede kalacaktır diye. Diğer arkadaşlar da fikirlerini belirtebilirler ortak bir karar alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?