2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Şu anda hüngür hündür ağlıyorum yahu.Allahtan şirkette kimse yok herkes yemeğe çıkdı.
İçim gitti.Allahım yardımcısı olsun.Gerçekden bende ilk gözlerimi açtığımda yada doğum bittiğinde eşimi görmek istiyorum.
Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip eylesin.

(( Ben dün ve bugün biraz kıpırtı hissettim ama denildiği gibi kuş çırpıntısı kelebek etkisi olmadı bende heyecan yapmadı herhalde bağırsak hareketim dedim... Hala ayıramıyorum elimlede hep dokunuyorum okşuyorum belki bi pıt yapar diye ama ...

Bu arada ben sabah annemle aşı olmaya gittim.

Aile hekimliği beni şaşırttı çok bekledik ama çok ilgilendiler.
Kan testide verdim perşembe sonucu alıcaz annemle.
Aşımı oldum ve oğluşumun kalp atışlarını dinledim.
Nasıl atıyor pır pır diye.Hem mutluyum hemde duygusal.
Annemde yanımda olunca iyice duygusala bağladım.

Dün gece annemde kaldık.Sabahda eşim 6.30 gibi kalkdı hazırlandı yolculadım.
İşe varana kadar gözüme uyku girmedi mesajlaştık kocişle.
normalde 10 dkda işe gider.Sabah yollar açıkmış şükür ki 1 saatte gitti.

Uyu diyor kociş yok uyumicam diyorum.Oğluşumuzun uykuya ihtiyacı var annesi diyor.
Koprünün ordayım çay içeyim pastanede daha erken diyince uyumuşum.

Hanipeks
Sakince okuyordum ya sesli güldüm oyy:))))
Canım ya Allah ta seni güldürsün :))

hihihihihihiiii ama çok eğlenceli olacak eminim, katılıyorsun değil mi?

Güzel düşünelim güzel olsun canım, ne güzel her şey yolundaymış şükürler olsun, en kısa zamandaa eski neşene kavuşursun inşş.

canımadresimi yolladım

ekledim canım

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-nisan-anneleri-hediye-cekilisi-basliyor.html

Çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık organize olma vakti :)

Bu topikte buluştuk kaynaştık, birimizin mutluluğuyla mutlu olduk, diğerimizin hüznünü de yaşadık aynı anda. Bebeklerimizi yeğenlerimiz yerine koyduk, bunun sonucu olarak da hediye çekilişi yapan mart annelerinden esinlenip biz de kendi organizasyonumuzu yapmaya karar verdik.

Güzel anneler, çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık tam anlamıyla organize olmanın vakti geldi.
Çekilişmize katılmak isteyen arkadaşlarımız listemize isimlerini yazdırıyorlar. Bana da özel mesajla adres bilgilerini gönderiyorlar. Ben kura çekip, eşleştirme yapıyorum. Daha sonra özel mesajla hediye gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum. Siz sadece kime hediye göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.

Bir tarih belirleyeceğiz ve o tarih aralığında hediyeler yollanacak. Bu arada Yüksek Voltaj da kim kime çıktı tahminlerini yapacak Hediyeleri ellerine geçen arkadaşlarımız da fotoğraf çekip formumuza koyuyor. Heyecanla sohbetimize devam edip renkleniyoruz.

Şimdi hep beraber tarih aralığını belirleyelim.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Arkadaşımız[/TD]
[TD]Yeğenimiz[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Adres Durumu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hanipeks[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi- isim soy isim eksik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PeriLous[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hanipeks kuzum hediye gönderimi tam olarak ne zaman yapılır dersin.
Şimdi ben işteyim ya kargoyla gelcek hayliyle ev adresini verirsem evde yokuz.
Yakınlarda biride yok bırakacak.İş adresini mi versem?

merhabalar secilce, öncelikle çok geçmiş olsun; umarım iyi haberlerini alırız. amniyosentezden sonra doktor da bana ilk 24 saat çok önemli ama 4-5 gün hareketlerini kısıtla mümkünse 1 hafta ağır iş yapma, ayakta kalma dedi; rapor alman çok iyi olmuş.
bu arada sonradan gittiğim başka bir doktor ikili testin iyi çıkmışken 4lü yü neden yaptırdınki dedi; 4lü test henüz güvenilirliği 2li kadar kanıtlanmamış bir uygulamaymış. senin de 2li testin ve ultrason bulguların iyi olduğuna göre çok büyük ihtimal birşey çıkmayacak. benim kızdığım da zaten bu noktada doktorların zorlayıcı tavrı.

ilk sonuçlar 3-4 gün sonra çıkıyor adına fish diyorlar; bu sonuçlar zaten detaylı rapor hakkında genel bir bilgi veriyor. senin de ilk sonuçların bugün yarın çıkar; bu sonuç da sizi rahatlatmaya yetecektir. hiçbirşey çıkmayacak allahın izniyle bak görürsün; sen içini ferah tut bol bol dua et ki rahatlayasın.

merhabalar secilce, öncelikle çok geçmiş olsun; umarım iyi haberlerini alırız. amniyosentezden sonra doktor da bana ilk 24 saat çok önemli ama 4-5 gün hareketlerini kısıtla mümkünse 1 hafta ağır iş yapma, ayakta kalma dedi; rapor alman çok iyi olmuş.
bu arada sonradan gittiğim başka bir doktor ikili testin iyi çıkmışken 4lü yü neden yaptırdınki dedi; 4lü test henüz güvenilirliği 2li kadar kanıtlanmamış bir uygulamaymış. senin de 2li testin ve ultrason bulguların iyi olduğuna göre çok büyük ihtimal birşey çıkmayacak. benim kızdığım da zaten bu noktada doktorların zorlayıcı tavrı.

ilk sonuçlar 3-4 gün sonra çıkıyor adına fish diyorlar; bu sonuçlar zaten detaylı rapor hakkında genel bir bilgi veriyor. senin de ilk sonuçların bugün yarın çıkar; bu sonuç da sizi rahatlatmaya yetecektir. hiçbirşey çıkmayacak allahın izniyle bak görürsün; sen içini ferah tut bol bol dua et ki rahatlayasın.

Bugün topic epey sakin,hayırdır inşallah :44:

Benim dünden beri inanılmaz başım ağrıyor,kulaklarım tıkanıyor,midem bulanıyor vs. birde gittim üstüne aşı oldum :96:

Çok şükür arada bebişlerimin pıt pıtlarını hissediyorumda,rahat bir nefes alıyorum...
Bu hafta Allah'ın izniyle ayrıntılıya gideceğiz,doktorumdan haber bekliyorum.:97üşündükce karnıma ağrılar giriyor,ayrıntılı beni inanılmaz heyecanlandırıyor.Allah hepimize hayırlı haberler vermek & almak nasip etsin inşallah.

Canım bende de aynı durum söz konusu maalesef epeydir kasıklarımda hafif kasılmalar hissediyordum ki geçen hafta salı sabah uyandığımda dayanılmaz sancılar hissettim... hatta herhalde doğuruyorum diye düşündüm hemen doktora koştuk... rahimde kasılma var ama erken doğum belirtisi değil dedi, idrar kültürü aldı sıkıntı yok... 1 hafta yat dinlen dedi ilaç falan da vermedi bu arada 50 mm rahim ağzı uzunluğu ölçüldü... kanaman yada dayanılmayacak derecede ağrın olursa gel dedi... dün de kontrole gittim ağrı ve kasılmalarım hala devam ediyor fazla yorulmamaya dikkat et ama günlük yaşamına devam edebilirsin dedi... rahim ağzına tekrar baktı 50 mm açılma falan yok herşey yolunda dedi. rahim büyüdüğünden kasılmalar oluyormuş her anne bunu farklı hissediyormuş... kimisinde hiç ağrı sızı olmazken kimisi de böyle hastanelik oluyormuş Bu arada senin ikiz olduğundan daha küçük olabilir canım rahim ağzı uzunluğu, sonuçta rahim bizlere göre daha çabuk büyüyor... içini ferah tut

Canım benim Rabbim sanada,prensesinede sağlık,iyilik versin,hep hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin inşallah.Duayla canım

Canım geçmiş olsun.Üşütmemeye çok dikkat et,kendini yorma...Magnezyum kullanıyormuydun?Bana iyi geldi gibi...

Amin canım benim hayırlısıyla atlatırsın inşallah.
Bende bugun aşı oldum oğluşumun pıt pıt kalp atışlarını duydum rahatladım.

Cumarteside kendi doktorumda kontrolum var sonrada renkli için tari alıcaz.
Bende çok heyecanlanıyorum renkli için.Hayırlı sonuçlar alalım inşallah.

geçmiş olsun tatlım ( dediğin gibi üstüne aşı tuz-biber olmuş resmen;ilk gün çok sersemletiyor aşı (
bebişlerin hareketleri sayesinde doktor randevusu gününü beklemek daha kolay
ayrıntılı gerçekten insanda heyecan yaratıyor,ben de perşembe günü gideceğim Allah nasip ederse

Canım geçmiş olsun.Üşütmemeye çok dikkat et,kendini yorma...Magnezyum kullanıyormuydun?Bana iyi geldi gibi...

Saol mergencim... magneyum kullanmadım hiç doktor da vermedi ... olmazsa bi arayıp sorayım ben magnezyum mu kullansam diye... hatta yarın sabah da bu sabahki gibi keyifsiz uyanırsam arayayım... ben sabahları resmen sürünerek geliyorum işe çok yorgun oluyorum sizler de öyle misiniz?

Canım teşekkür ederim,amin inşallah...

Benide perşembe ya da cuma günü çağıracaklar sanırım. Hayırlı,sağlıklı,iyilik haberleriyle döneriz inşallah canımEvet bebişlerin hareketlerini hissetmek olağanüstü güzellikte,muhteşem bir hismiş canım,Rabbime sonsuz şükürler olsun.Ama

doktoruma ilk sorum hangi sıklıkta hareketleri hissetmemek normal olacak,çünkü uzun süre pıt pıt olmayıncada insan tedirgin oluyor.

Buarada ben 100 tane Salat-ı Tefriciye okudum,Allah kabul etsin inşallah.Benim buara yoğunluğum belli olmadığı için okudukça

bildireceğim,çok alan arkadaşlardan düşeriz uygun olursa canım.

Hanipeks kuzum hediye gönderimi tam olarak ne zaman yapılır dersin.
Şimdi ben işteyim ya kargoyla gelcek hayliyle ev adresini verirsem evde yokuz.
Yakınlarda biride yok bırakacak.İş adresini mi versem?

​Aralık sonunu bulur tatlım, yılbaşına denk getiririz güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…