2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
selam canlar..

ne var ne yok?

detaylı usg çektirdim cmtesi günü.. pazar gecesi birden sol kasığıma sancılar girmeye başladı, pztesi kendi doktorumu aradım hemen gel dedi.. plasentam çok aşağıdaymış rahim ağzına baskı yapıyormuş.. sancılarım ondanmış.. bol bol dinlenmen gerek dedi.. 25. haftaya dek bekleyeceğiz.. inşallah plasenta yerini değiştirir.. yoksa erken doğum riskinden başlayan bir sürü kötü senaryosu var.. Allah'ım hayırlısını nasip etsin..

oğluşum pek sakin.. ben hala hissetmiyorum.. usgde de hiç hareket ederken göremedik.. hep uyuyor.. 4 boyutlu da görmek çok güzeldi..
boyu maşallah 28.6 cm kilosu da 460 gram olmuş :)) anasına çekmiş kuzum iri olacak belli ki..

Canım benim maşallah size Allah iyiliğinizi daim etsin,hep böyle iyi haberler vermek nasip etsin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım... Bol bol dinlen...Aklına kötü şeyler getirme,Allah'ın izniyle yerini değiştirir inşallah..Maşallah oğluşuna Rabbim sağlık,iyilik versin tüm kuzucuklarımıza

as canım hoşgeldin..çok geçmş olsun bildigim kadarıyla sen çalışıyordun..rapor yazdımı peki..
umarım en kısa zamanda plesanta olması gerektiği yere gelir annesi..maşallah yarım kiloya gelmiş annesi..sağlıkla kucagına al bebişini..

maşallah annesi kocaman olmuş bile oğluşun. benim oğlum da hep böyle önden gitti; 4.200 gram doğdu :)

kötü senaryoları düşünme hiç; içini ferah tut. birşeycik olmayacak inşallah; duayla..

Çok geçmiş olsun canım... Bol bol dinlen...Aklına kötü şeyler getirme,Allah'ın izniyle yerini değiştirir inşallah..Maşallah oğluşuna Rabbim sağlık,iyilik versin tüm kuzucuklarımıza

çoook teşekkür ederim..
iyi düşünüyorum iyi olsun diye.. ama 16. haftadan beri zaten plasenta ile ilgili doktor sürekli birşeyler söylüyordu.. ağrı olunca tedirgin oldum işte..
duana da içten amiiiiinnn diyorum.. Allah'ım sağlıkla dünyaya gelişlerini de görmek nasip etsin..

canım çalışmıyorum ben.. öğretmenim aslında fizik öğretmeni ama malum kadro sıkıntısı.. devlet olmazsa olmaz dedim.. sonra da evlendim.. eşimde dersane filan istemedi.. işsiz kaldım anlayacağın :) yavrucuğumun öğretmeni olucam inşallah :))) full raporluyum anlayacağın.. ama evde de iş güç bitmiyor ki.. eşim yardımcı da iyi ki çok yorulmuyorum.. bakalım işte 25. haftaya pek bişey kalmadı.. 11 aralıkta randevumuz var.. şeker yüklemesi de yapılcak o gün.. 4 boyutlu bakacağız yine bebişe o günde.. çok güzel gözüküyor 4 boyutluda yaa... valla bebiş semirmiş durumda :))) bizim sülalede zaten 4 kilodan az doğuran pek çıkmıyor ahahaha :)))
cümlemiz sağlıkla doğuralım bi avazda inşallah..

Arkadaşlar hediye ücret aralığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

belli bir sınırlama getirelim mi? aslında sınır gelirse hem eşitlik de sağlanabilir aslında..

maşallah annesi kocaman olmuş bile oğluşun. benim oğlum da hep böyle önden gitti; 4.200 gram doğdu :)

kötü senaryoları düşünme hiç; içini ferah tut. birşeycik olmayacak inşallah; duayla..

senin oğluşa da maşallah.. bizim sülale de pek iri doğuruyor genel olarak :)) kendimiz de pek bi kemikli iri insanlarız

inşallah iyi düşünelim iyi olsun değil mi ama..

Maşallah kuzuna , Sonuna kadar hep sağlıkla böyle gümbür gümbür devam eder inşallah, Bende sağlık ocağına gitmek istiyorum ama akşam kaça kadar ordalar biliyor musunuz?

Tetaoz aşısını banada erken dedi, Birz geç yaptırıyorum kesik gibi durum olursa haberim olsun dedi.

Çok geçmiş olsun, Evde dinlenmek iyi gelecektir , Ama hiç bir iş yapma ve çoğunlukla yat.

arkadaşlar hediye ücret aralığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

valla ilk konuştuğumuzda internetten göndeririz die konuşmuştuk araştırırız kargo ücreti olmayan yada az olan siteleri burada paylaşırız limit için birşey diyemiyorum ama mart anneleri 25 tl civarı yapmışlardı ona göre birşeyler düşünebiliriz

kizlar annemler almis vizeyi

dusunmekten sabaha kadar dogru duzgun uyuyamamistim, cok rahatladim Allahim sukurler olsun...

simdi ananeye liste hazirlamak lazim bi bavul torununa ciciler getirir bi bavul da bana mama insallah:)) eristeleri tarhanalari yapmaya baslasin

Son düzenleme:

gözün aydın, allah kavuştursun.

Canım çok sevindim senin adına :)

Anne bambaşka ya.
Bizimkiler dün beni es geçip damatlarının üzerlerine bir düşüyorlarki sormayın.
Annem yine laf arasında kızım kıyma aldım,köfte mi yapım öyle mi verim diyor.
Her gittiğimizde ellerimiz dolu.İnşallah bizde o günleri görürüz..

hadi bakalım ben de çok merak ediyorum minişlerinin cinsiyetlerini vallahi. inşallah sağlıkla gönlünüze göre olsun. aşıyı da atlatmışın. geçmiş olsun ayrıntılı çok güzel geçecek bak gör merak etme .

ah canım geçmiş olsun neyseki ciddi birşey değilmiş.

haydi geçmiş olsun canım ne güzel anneni de görmüş oldun :) darısı renki ultrasona olsun.

canım hayırlı sonuçlar olsun inşallah.

canım vallahi bana soracak olursan hiçbirşey çıkmayacak çok geçmiş olsun. üzülme sakın boşu boşuna.

cicilerine bayıldım çok güzel :) güle güle giy canım ben de kilotlu çorap alcam :) eşin çok gülmüştür :) bi de resim ne kelime burda neler konuştuğumuzu bir bilse. :)

canım seninle haftamız ve doğum tarihimiz aynı ben daha hiçbirşey hissetmiyorum vallahi. takma kafana bence erken daha tam olarak sürekli hissetmek için.

canım çok merak ediyorum ben senin cinsiyeti inşallah hayılrısıyla gönlüne göre olsun.

Günaydın herkese
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir hasta olanlara geçmiş olsun Allah şifa versin. Cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun. Darısı başıma(hala öğrenemedim ya ben:))

ay canım benimmm ne hassassın ben öylesine dedim üzüldüm diye dert ettin dünden beri kendine ay kıyamam ben sanaaaa. çok sağol canım benim. imirsek anne lafı çok hoşuma gitti çok tatlısın. Buarada ALLAH RAZI OLSUN SENDEN CANIM TATLININ TARFİFİNİ KAYDETTİM YAPCAM :) TEŞEKKÜR EDERİM.

GEÇMİŞ OLSUN GÖZÜN AYDIN ATLATTIN CANIM.

slm kızlar ben anca geldim eve bayaaa bi yazmışsınız hepsini okuyamadım.bugün tetanos aşımızı olduk.biraz yeri ağrıyo yarın mesaiye kadar geçse bari

VALLAHİ BİR DAHA HAMİLE KALIRSAM HİÇ DOKTORA GİTMİCEM HERHALDE O OLCAK SONUNCDA BU NE YAAAA BÖYLE AFEDERSİNİZ B..K MELEĞİ Mİ OLDU BU DOKTORLAR. ARTIK NE PROF NE BİŞEY KİMSEYE İTİMADIM KALMADI . BAK GÖR HİÇBİRŞEY OLMAYACAK ALLAHIN İZNİ İLE. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.

CANIM SIKMA NOLUUUR CANINI DÖNEM DÖNEM HEPİMİZ BÖYLE OLDUK HAMİLELİKTEN TAMAMEN HELE BENİM BAYRAMIM BİR KÖTÜ GEÇMİŞTİ Kİ ANLATAMAM SİZE SÖYLEMEMİŞTİM HERGÜN BİR İÇ SIKINTISI BİR KAVGA DÖVÜŞ EVDE FALAN NEGATİF ENERJİ OLUNCA İLLA BİYERLERDEN ÇIKIYOR. SEN BOZMA MORALİNİ ALLAHIN İZNİ İLE BU GÜNLER DE GEÇECEK RAHAT OLMAYA ÇALIŞ CANIM.

​Bilmiyorum, sadece canım çok sıkkın onu biliyorum canım. Bakalım bu hafta neler olacak?

oohh çok şükür.. sana da bir rahatlama gelmiştir artık..
anne yemekleri de ne güzel olur hmmm miss miisss..

esracımm gözün aydın Allah kavustursun..Çok şükür sorun çıkmamıs vizede..Senden mutlusu yoktur şimdi..daim olsun canım benim..

ben çıkıyorum kızlar..

akşam oldu, yemek hazırlamak lazım..

günlerdir yemek pişirmiyorum evde.. bu akşam artık evimizde yiyelim artık.. pek gezenti olduk biz

oohh çok şükür.. sana da bir rahatlama gelmiştir artık..
anne yemekleri de ne güzel olur hmmm miss miisss..

gözün aydın, allah kavuştursun.

esracımm gözün aydın Allah kavustursun..Çok şükür sorun çıkmamıs vizede..Senden mutlusu yoktur şimdi..daim olsun canım benim..

sagolun canlarim cok sukur ne diyim, Allah bizi hayirlisiyla nisana, bebeklerimize ve beklediklerimize kavustursun :))

merhaba arkadaşlar,

ben de 20. haftamdayım ne aşısı oluyorsunuz? bana 2 hafta sonra gel demişti doktorum hem renkli ultrason için hem de aşı için. normal mi bu? geç kalmam değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…