arkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir şimdi açabildim yoğunluktan açamadım sabah zaten yoktum biliyorsunuz sağlık ocağına gittim.
- İdar tahlilinde enfeksiyon görülmedi bol su içmeye devam dedi.
- Ben aslında 2-3 kg aldım ama ordaki tartıya göre sadece 1 kg almışım görünüyor ilk tarttığından bu yana çok iyi fazla almaman dedi.
- tansiyonumu ölçtü 11-7 falan çıktı düşük olsun yüksek olmasın düşük tansiyon iyi gebelerde dedi.
- kan verdik yarın alcaz sonucunu
- bebeğin kalp atışlarını dinledi ilk başta çok duyamadı falan tırstım biraz gümbür gümbür olması lazımdı falan derken aletin yerini değiştirdi neyseki oğluşun minik kalbi gümbür gümbür dıgıdık dıgıdık atlı koşturuyor gibi duyuldu aman çok iyi dedi :) çok sevindim :)
- tetanoz aşısını doktorumun talimatı ile şimdi olmadım 28 haftadan sonra 29. haftaya randevu aldım.
işte bizden haberler böyle teyseleri.
selam canlar..
ne var ne yok?
detaylı usg çektirdim cmtesi günü.. pazar gecesi birden sol kasığıma sancılar girmeye başladı, pztesi kendi doktorumu aradım hemen gel dedi.. plasentam çok aşağıdaymış rahim ağzına baskı yapıyormuş.. sancılarım ondanmış.. bol bol dinlenmen gerek dedi.. 25. haftaya dek bekleyeceğiz.. inşallah plasenta yerini değiştirir.. yoksa erken doğum riskinden başlayan bir sürü kötü senaryosu var.. Allah'ım hayırlısını nasip etsin..
oğluşum pek sakin.. ben hala hissetmiyorum.. usgde de hiç hareket ederken göremedik.. hep uyuyor.. 4 boyutlu da görmek çok güzeldi..
boyu maşallah 28.6 cm kilosu da 460 gram olmuş :))anasına çekmiş kuzum iri olacak belli ki..
selam canlar..
ne var ne yok?
detaylı usg çektirdim cmtesi günü.. pazar gecesi birden sol kasığıma sancılar girmeye başladı, pztesi kendi doktorumu aradım hemen gel dedi.. plasentam çok aşağıdaymış rahim ağzına baskı yapıyormuş.. sancılarım ondanmış.. bol bol dinlenmen gerek dedi.. 25. haftaya dek bekleyeceğiz.. inşallah plasenta yerini değiştirir.. yoksa erken doğum riskinden başlayan bir sürü kötü senaryosu var.. Allah'ım hayırlısını nasip etsin..
oğluşum pek sakin.. ben hala hissetmiyorum.. usgde de hiç hareket ederken göremedik.. hep uyuyor.. 4 boyutlu da görmek çok güzeldi..
boyu maşallah 28.6 cm kilosu da 460 gram olmuş :))anasına çekmiş kuzum iri olacak belli ki..
selam canlar..
ne var ne yok?
Çok geçmiş olsun canım... Bol bol dinlen...Aklına kötü şeyler getirme,Allah'ın izniyle yerini değiştirir inşallah..Maşallah oğluşunaRabbim sağlık,iyilik versin tüm kuzucuklarımıza
as canım hoşgeldin..çok geçmş olsun bildigim kadarıyla sen çalışıyordun..rapor yazdımı peki..
umarım en kısa zamanda plesanta olması gerektiği yere gelir annesi..maşallah yarım kiloya gelmiş annesi..sağlıkla kucagına al bebişini..
Arkadaşlar hediye ücret aralığı hakkında ne düşünüyorsunuz?
maşallah annesi kocaman olmuş bile oğluşun. benim oğlum da hep böyle önden gitti; 4.200 gram doğdu :)
kötü senaryoları düşünme hiç; içini ferah tut. birşeycik olmayacak inşallah; duayla..
arkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir şimdi açabildim yoğunluktan açamadım sabah zaten yoktum biliyorsunuz sağlık ocağına gittim.
- İdar tahlilinde enfeksiyon görülmedi bol su içmeye devam dedi.
- Ben aslında 2-3 kg aldım ama ordaki tartıya göre sadece 1 kg almışım görünüyor ilk tarttığından bu yana çok iyi fazla almaman dedi.
- tansiyonumu ölçtü 11-7 falan çıktı düşük olsun yüksek olmasın düşük tansiyon iyi gebelerde dedi.
- kan verdik yarın alcaz sonucunu
- bebeğin kalp atışlarını dinledi ilk başta çok duyamadı falan tırstım biraz gümbür gümbür olması lazımdı falan derken aletin yerini değiştirdi neyseki oğluşun minik kalbi gümbür gümbür dıgıdık dıgıdık atlı koşturuyor gibi duyuldu aman çok iyi dedi :) çok sevindim :)
- tetanoz aşısını doktorumun talimatı ile şimdi olmadım 28 haftadan sonra 29. haftaya randevu aldım.
işte bizden haberler böyle teyseleri.
selam canlar..
ne var ne yok?
arkadaşlar hediye ücret aralığı hakkında ne düşünüyorsunuz?
kizlar annemler almis vizeyi
dusunmekten sabaha kadar dogru duzgun uyuyamamistim, cok rahatladim Allahim sukurler olsun...
simdi ananeye liste hazirlamak lazim bi bavul torununa ciciler getirir bi bavul da bana mama insallah:)) eristeleri tarhanalari yapmaya baslasin
dusunmekten sabaha kadar dogru duzgun uyuyamamistim, cok rahatladim Allahim sukurler olsun...
simdi ananeye liste hazirlamak lazim bi bavul torununa ciciler getirir bi bavul da bana mama insallah:)) eristeleri tarhanalari yapmaya baslasin
İnşallah faydasını görürsün canımO yorgunluk hissi bende de var,özellikle bacaklarım arada beni taşımakta zorlanıyor sanki Ayyy inşallah canım benim,memnuniyetle Voltajım sağlık ocağındakiler "senin göbüş sivri,oğluşlar geliyor" dediler aklıma geldin direkt Çok teşekkür ederim heyecanımı paylaştığın için canım benim Rabbim güzel haberler vermek nasip etsin inşallah hepimize
Bugün topic epey sakin,hayırdır inşallah :44:
Benim dünden beri inanılmaz başım ağrıyor,kulaklarım tıkanıyor,midem bulanıyor vs. birde gittim üstüne aşı oldum :96:
Çok şükür arada bebişlerimin pıt pıtlarını hissediyorumda,rahat bir nefes alıyorum...
Bu hafta Allah'ın izniyle ayrıntılıya gideceğiz,doktorumdan haber bekliyorum.:97üşündükce karnıma ağrılar giriyor,ayrıntılı beni inanılmaz heyecanlandırıyor.Allah hepimize hayırlı haberler vermek & almak nasip etsin inşallah.
Canım bende de aynı durum söz konusu maalesefepeydir kasıklarımda hafif kasılmalar hissediyordum ki geçen hafta salı sabah uyandığımda dayanılmaz sancılar hissettim... hatta herhalde doğuruyorum diye düşündüm hemen doktora koştuk... rahimde kasılma var ama erken doğum belirtisi değil dedi, idrar kültürü aldı sıkıntı yok... 1 hafta yat dinlen dedi ilaç falan da vermedi bu arada 50 mm rahim ağzı uzunluğu ölçüldü... kanaman yada dayanılmayacak derecede ağrın olursa gel dedi... dün de kontrole gittim ağrı ve kasılmalarım hala devam ediyor fazla yorulmamaya dikkat et ama günlük yaşamına devam edebilirsin dedi... rahim ağzına tekrar baktı 50 mm açılma falan yok herşey yolunda dedi. rahim büyüdüğünden kasılmalar oluyormuş her anne bunu farklı hissediyormuş... kimisinde hiç ağrı sızı olmazken kimisi de böyle hastanelik oluyormuş Bu arada senin ikiz olduğundan daha küçük olabilir canım rahim ağzı uzunluğu, sonuçta rahim bizlere göre daha çabuk büyüyor... içini ferah tut
Amin canım benim hayırlısıyla atlatırsın inşallah.
Bende bugun aşı oldum oğluşumun pıt pıt kalp atışlarını duydum rahatladım.
Cumarteside kendi doktorumda kontrolum var sonrada renkli için tari alıcaz.
Bende çok heyecanlanıyorum renkli için.Hayırlı sonuçlar alalım inşallah.
geçmiş olsun tatlım( dediğin gibi üstüne aşı tuz-biber olmuş resmen;ilk gün çok sersemletiyor aşı (
bebişlerin hareketleri sayesinde doktor randevusu gününü beklemek daha kolay
ayrıntılı gerçekten insanda heyecan yaratıyor,ben de perşembe günü gideceğim Allah nasip ederse
Öncelikle herkese merhabalar,
Umarım herkes çok iyidir. Biraz uzun bir yazı olacak benimkisi, umarım kimsenin canını sıkmam
Sevgili Derineser, Seda, Naz ve Perilois özellikle size sormak istiyorum. Bir haftadır oldukça sıkıntılı günler geçiriyorum. Sebebi ise dörtlü test sonucum..
Kızlar birazdan sizlerle cicilerimi paylaşacağım, kocacım her ne kadar bebişe bi şey aldırtmasa da kendime almama hiçbir şey demiyor. Hi hi hi, ama resimlerini çekerken yakalandım ve bana kocaman bir İNANMIYORUM SANA dedi:92:
günaydın kızlar,
ya size demiştim ya c.tesiden beri sanki hissediyorum die kabarcık kabarcık, dünden beri yok kafayı yiycem zaten cuma günkü lekelenmeden dolayı aklım sürekli onda iyi mi die, ben bu doğumu çıkaramıycam bu gidişlebu akşam ya da yarın sabahtan bizim ordaki bi doktora gidicem olmazsa ya bi göriyim hiç değilse
Günaydın herkese
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir hasta olanlara geçmiş olsun Allah şifa versin. Cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun. Darısı başıma(hala öğrenemedim ya ben:))
Hayatım ikinizde kilo olduğundan göğüs var benim bahsettiğim sadece göğüs.
Aa emzirin siz daha olmadan olacak için üzülmeyin kııı
Hem göğsüm kaşınıyor diyorsun
Sizler çok imirsek analar olacaksınızföş,föş...
slm kızlar ben anca geldim evebayaaa bi yazmışsınız hepsini okuyamadım.bugün tetanos aşımızı olduk.biraz yeri ağrıyo yarın mesaiye kadar geçse bari
merhaba arkadaşlar
1 haftadır sağ kasığımda ağrı var. idrar yaparken dahada artıyo.gaz sancısıdır diye önemseyip dr gitmedik.
bugün hem heyet raporu almak için hemde ağrıları soralım diye bi prof un özeline gittik. prof ultrasonla bakar bakmaz senin çok sancın-kasılman var.
hemen hastaneye yatırıp ilaç tedavisine başlayalım, hemde rapor yazarız dedi.
prof hastane yatış-ilaç deyince biz korktuk. dur bide kendi doktorumuza gidelim dedik.
kendi doktorum (o da doçent) nst bağladı, ultrason baktı,alttan rahim boyumu ölçtü 30 mm dedi. idrar kültürü aldı. 1 tane progesteron iğne yaptı.
bebekler iyi. senin sancın doğum sancısı değil farklı bi sancı; gaz, kabızlık, kasılma... bilmediğimiz herhangi bir sebep olabilir dedi.
.
​Bilmiyorum, sadece canım çok sıkkın onu biliyorum canım. Bakalım bu hafta neler olacak?
oohh çok şükür.. sana da bir rahatlama gelmiştir artık..
anne yemekleri de ne güzel olur hmmm miss miisss..
Canım çok sevindim senin adına :)
Anne bambaşka ya.
Bizimkiler dün beni es geçip damatlarının üzerlerine bir düşüyorlarki sormayın.
Annem yine laf arasında kızım kıyma aldım,köfte mi yapım öyle mi verim diyor.
Her gittiğimizde ellerimiz dolu.İnşallah bizde o günleri görürüz..
gözün aydın, allah kavuştursun.
esracımm gözün aydın Allah kavustursun..Çok şükür sorun çıkmamıs vizede..Senden mutlusu yoktur şimdi..daim olsun canım benim..
Amin canım benim hayırlısıyla atlatırsın inşallah.
Bende bugun aşı oldum oğluşumun pıt pıt kalp atışlarını duydum rahatladım.
Cumarteside kendi doktorumda kontrolum var sonrada renkli için tari alıcaz.
Bende çok heyecanlanıyorum renkli için.Hayırlı sonuçlar alalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?