2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Kızlar Allah kısmet ederse artık her cuma;dua topiğinde bugüne kadar ve bugünden sonra paylaşımda bulunmuş/bulunacak olan arkadaşlarımız için sıra ile ( tahmini doğum tarihlerine göre ) ismen okuyup bağışlama yapmaya karar verdik..
dua topiğinde sıra ile okunacak olan isimlerin listesini görebilirsiniz..

bu hafta yine perşembe akşamına kadar 4444 Salat-ı Tefriciye ve her Tefriciye okuyan 3 Kenzül Arş olacak şekilde okuyacağız..
okumak isteyenler lütfen aşağıda ki linkten dua topiğine kaç tane okumak istediğini bildirsin..

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html

Kim Kaç Salat-ı Tefriciye Okuyacak:

Laterne........................404
Naz..............................300
Voltaj...........................200
Hanipeks.......................100
Gökemre........................20
Tul................................20
Gulimier.........................400
Esrasm..........................200
Cherryfe........................200
PeriLois.........................200
Pembe...........................250

Paylaşılan Toplam............2294

Canım benim Rabbim sanada,prensesinede sağlık,iyilik versin,hep hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin inşallah.Duayla canım

Desteğiniz için ne kadar teşekkür etsem az, çok sağolun. Tüm güzel dilekleriniz fazlasıyla size dönsün.. Sanırım ikiliden sonra başka test yapmak iyi fikir değildi ama yaptırdım bir kere Dr.um "test yarım saat sonra yapılsa başka bir sonuç çıkardı belki de ama senin şansızlığın bu sonucun çıkmış olması, ekarte edilmesi gerekiyor" dedi. Bu arada Derineser biz fish sonucu istemedik. Daha doğrusu şöyle oldu, dr.a sorduğumuzda "senin telaşla beklenecek bir durumun yok, bu testi yaptırdığını unut, düşünme" dedi. Ben de o an 4-5 gün sonra sonucu duymaktan korktum sanırım( çok aptalca ama korktum Neyse herşeyin hayırlısı.. Desteğiniz için tekrar teşekkür ederim. Umarım güzel haberler size dönerim. Sevgilerimle, kendinize ve güzel bebeklerinize iyi bakın..

süper bende katılmak istiyorum ama limit nedir ne alacağız ne zman göndermeye başlarız bunlar net olsa konuşsaydık. Ben sana bilgilerimi göndereceğim ama sorulara cevap bekliyorum

Allah korusun bebeğini harika güzel sağlıklı bir bebek olduğunu düşün olumlu düşün bence kızının sonuçları çok iyi çıkacak boşuna korkmuşum diyeceksin
ayrıntılı ultrason iyi geçsin bizi de bilgilendireceksin unutma ultrason resmini koyarmısın bizde görelim ayrıntılı da nasıl gözüküyor :)

geçmiş olsun bir daha olmasın işallah

canım mesaj kutun doluymuş:)mesaj göndermeye çalıştım önce silmesi lazım dedi ben karışmam:)

Mergen,
Gecmis olsun canım
Senin detayliyi cok merak ediyorum ben acayip heyecanlandim
Niye şimdiden dedin 3 gün var daha

Bende okumak istiyorum.
Geçen sefer 300 almış yine aynı sayıyı alabilirim.
Yada daha fazlası sorun olmaz.

İnşallah faydasını görürsün canım O yorgunluk hissi bende de var,özellikle bacaklarım arada beni taşımakta zorlanıyor sanki
ayrıntılı ultrason iyi geçsin bizi de bilgilendireceksin unutma ultrason resmini koyarmısın bizde görelim ayrıntılı da nasıl gözüküyor :)
Ayyy inşallah canım benim,memnuniyetle
Mergen, Gecmis olsun canım Senin detayliyi cok merak ediyorum ben acayip heyecanlandim Niye şimdiden dedin 3 gün var daha
Voltajım sağlık ocağındakiler "senin göbüş sivri,oğluşlar geliyor" dediler aklıma geldin direkt Çok teşekkür ederim heyecanımı paylaştığın için canım benim Rabbim güzel haberler vermek nasip etsin inşallah hepimize

Canım bu ne listesi , Hediyemi çekilişi mi ? Bir limit konuldu mu ? Yani şu kadarlığa kadar alınacak diye ? Tekrarlatıyor olabilrim ama atlamışım canım ...Kime ne yollucaz ?

Kuzucum bu ne listesi ben yoktum kaçırmışım

Kızlar link aşağıda, incelersiniz canlar.

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-nisan-anneleri-hediye-cekilisi-basliyor.html

benim özel mesaj yetkim yok; nasıl gönderebilirim ki bilgilerimi

Canım bekleyelim biraz, önümüzdeki günlerde dolar belki, o zaman gönderirsin bilgilerini, ben ekliyorum seni listeye

süper bende katılmak istiyorum ama limit nedir ne alacağız ne zman göndermeye başlarız bunlar net olsa konuşsaydık. Ben sana bilgilerimi göndereceğim ama sorulara cevap bekliyorum

Beraber kararlaştıralım diye düşünüyorum canım.

canım mesaj kutun doluymuş:)mesaj göndermeye çalıştım önce silmesi lazım dedi ben karışmam:)

Aynen katılıyorum tatlım bende karışmam :)

hanipeks bende gönderemedim canım mesajlarını silmen gerekli

Temizledim kızlar, cadılar

arkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir şimdi açabildim yoğunluktan açamadım sabah zaten yoktum biliyorsunuz sağlık ocağına gittim.

- İdar tahlilinde enfeksiyon görülmedi bol su içmeye devam dedi.

- Ben aslında 2-3 kg aldım ama ordaki tartıya göre sadece 1 kg almışım görünüyor ilk tarttığından bu yana çok iyi fazla almaman dedi.

- tansiyonumu ölçtü 11-7 falan çıktı düşük olsun yüksek olmasın düşük tansiyon iyi gebelerde dedi.

- kan verdik yarın alcaz sonucunu

- bebeğin kalp atışlarını dinledi ilk başta çok duyamadı falan tırstım biraz gümbür gümbür olması lazımdı falan derken aletin yerini değiştirdi neyseki oğluşun minik kalbi gümbür gümbür dıgıdık dıgıdık atlı koşturuyor gibi duyuldu aman çok iyi dedi :) çok sevindim :)

- tetanoz aşısını doktorumun talimatı ile şimdi olmadım 28 haftadan sonra 29. haftaya randevu aldım.

işte bizden haberler böyle teyseleri.

İyi haberlerle geldin canım oh ne güzel oh, yeğenimiz de iyiymiş maşşşş

gözün aydın yani ne güzel herşey yolunda bende cuma sağlık ocağında baktırayım bari kalp atışlarını dinleyeyim güzel olur dinlemek

ne güzel haberler böyle; hep böyle iyi haberlerinizi duyalım nazcım.

senin gibi az kilo alan hamilelere acayip gıpta ediyorum; en son tartıldığımda 7 kilo almıştım; 2 hafta oldu kesin artmıştır; çünkü iştah non-stop açıldı.

Naz hosgeldin kelebeğim .
Efeye bak kalp atışı bilem at gibi
Bizim saglık ocagindada Baskul eksik çıkarıyor ben memnunum
Tatlı tarifini yazdım gece :)))) sen aklıma geldikcede güldüm canım benim

ben de mide yanmasından sabahı zor ediyorum; 6 da kalkıp işe gidiyorum bir de o halde. finansçı olduğum için zihnimin açık olması lazım; birşeyi unutsam ya da eksik yapsam aynen kapıda bulurum kendimi. bu yorgunluk hali 2 hafta daha devam eder biter dedi doktorum ama 7.ayda tekrar başlarmış.

Canım benim gözün aydın hayırlı haberlerle geldin bizleride mutlu ettin.
İnsan nasılda duygulanıyor değil mi? İmkan olsada oğluşun kalbini 7/24 dinliyebilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…