Secilce...
Öncelikle gecmis olsun canım , okurken icim titredi.Sen cok metaneti ve sakin bir annesin...
Naz arkadasımız yaptırmadı.Sende ki gibi normal bulgulardan ötürü .
Daha gecen gün söylemiştim 270/1 ve 18/1 riskli çıkan 2 arkadasım da 18/1 olan sağlıklı çıktı:)
Yas ve kilo üzerinden yapılan değerlendirme olunca cogu anne risk grubuna giriyor iste.
Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarimizdasin...
seçilce çok geçmiş olsun canım..ben ikiliden sonra ne 3 lü nede 4 lü yaptırdım..kafam rahat bu yüzden..doktorlar nasıl olsa midemi bulandıracaktı 9 ay sürekli iyimi diye düşünecektim..risk varsa bile ki yok emin kez eminimde çocugun hayatına sonmu vericeksin hayır..sürekli düşüneceksin acaba sorun yokmudur aldırmasammı diye..o yüzden artık olan oldu hiç kafana takma canım..Allaha tevekkül et..ne gelirse ondan gelir..çarede dertte..
1 haftalık rapor alman çok iyi olmus bol bol dinlen..şimdiiden çok çok gemiş olsun canım..iyi haberlerle gel aramıza yeniden.
canımadresimi yolladım
canım benim hiç sıkma canını ben amniyosentez yaptırmadım doktorum gerek görmedi 2li test iyi olduğu için aslında gerek görmedi demek yerine biraz erteledide diyebiliriz ayrıntılı usg de bir sorun çıkmazsa yapmayacak ama sorun çıkarsa yapacak sende hayırlı sonuçlar alacaksın inan buna ve 3 hafta diye biliyorum bende düşük riskini 3 hafta dikkat et kendine ağır falan kaldırma sürekli dinlenmeye çalış
amiiin kuzum çok zordur çok iyi bilirim benim eşimde geçen yıl bu zamanlarda(Aralıkta) askere gitti Mayısta döndü o gelene kadar ne gözümün yaşı dindi ne de yatağımızda yattım hep salonda yatttım çok zordu en son giydiği kazağı yıkamamıştım koklayıp koklayıp duruyordum o ev sanki tepeme çökmüştü çok şükür her ay 1 kere yanına gittim kaldım yanında ama evimizden uzak olması inanılmaz kötü ve zordu çok şükür atlattık Allah başımdan hiç eksik etmesin eşimi
geçmiş olsun canım inşallah sonuçların güzel çıkar... biz de ne 2li ne 3lü testi yaptırdık... bebeğimizi aldırmayı düşünmediğimiz için bi sıkıntı çıkar die (ki genelde test sonuçları sıkıntılı olsa bile bebekler sağlıklı doğuyormuş) 9 ay kendi kendimizi üzeriz die yaptırmadık... allah yardımcınız olsun canım...
hihihihihihiiii ama çok eğlenceli olacak eminim, katılıyorsun değil mi?
Güzel düşünelim güzel olsun canım, ne güzel her şey yolundaymış şükürler olsun, en kısa zamandaa eski neşene kavuşursun inşş.
ekledim canım
merhabalar secilce, öncelikle çok geçmiş olsun; umarım iyi haberlerini alırız. amniyosentezden sonra doktor da bana ilk 24 saat çok önemli ama 4-5 gün hareketlerini kısıtla mümkünse 1 hafta ağır iş yapma, ayakta kalma dedi; rapor alman çok iyi olmuş.
bu arada sonradan gittiğim başka bir doktor ikili testin iyi çıkmışken 4lü yü neden yaptırdınki dedi; 4lü test henüz güvenilirliği 2li kadar kanıtlanmamış bir uygulamaymış. senin de 2li testin ve ultrason bulguların iyi olduğuna göre çok büyük ihtimal birşey çıkmayacak. benim kızdığım da zaten bu noktada doktorların zorlayıcı tavrı.
ilk sonuçlar 3-4 gün sonra çıkıyor adına fish diyorlar; bu sonuçlar zaten detaylı rapor hakkında genel bir bilgi veriyor. senin de ilk sonuçların bugün yarın çıkar; bu sonuç da sizi rahatlatmaya yetecektir. hiçbirşey çıkmayacak allahın izniyle bak görürsün; sen içini ferah tut bol bol dua et ki rahatlayasın.
Canım benim Rabbim sanada,prensesinede sağlık,iyilik versin,hep hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin inşallah.Duayla canım
süper bende katılmak istiyorum ama limit nedir ne alacağız ne zman göndermeye başlarız bunlar net olsa konuşsaydık. Ben sana bilgilerimi göndereceğim ama sorulara cevap bekliyorumBu topikte buluştuk kaynaştık, birimizin mutluluğuyla mutlu olduk, diğerimizin hüznünü de yaşadık aynı anda. Bebeklerimizi yeğenlerimiz yerine koyduk, bunun sonucu olarak da hediye çekilişi yapan mart annelerinden esinlenip biz de kendi organizasyonumuzu yapmaya karar verdik.
Güzel anneler, çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık tam anlamıyla organize olmanın vakti geldi.
Çekilişmize katılmak isteyen arkadaşlarımız listemize isimlerini yazdırıyorlar. Bana da özel mesajla adres bilgilerini gönderiyorlar. Ben kura çekip, eşleştirme yapıyorum. Daha sonra özel mesajla hediye gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum. Siz sadece kime hediye göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.
Bir tarih belirleyeceğiz ve o tarih aralığında hediyeler yollanacak. Bu arada Yüksek Voltaj da kim kime çıktı tahminlerini yapacakHediyeleri ellerine geçen arkadaşlarımız da fotoğraf çekip formumuza koyuyor. Heyecanla sohbetimize devam edip renkleniyoruz.
Şimdi hep beraber tarih aralığını belirleyelim.
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD] Arkadaşımız[/TD]
[TD]Yeğenimiz[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Adres Durumu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hanipeks[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Allah korusun bebeğini harika güzel sağlıklı bir bebek olduğunu düşün olumlu düşün bence kızının sonuçları çok iyi çıkacak boşuna korkmuşum diyeceksinbebeğim ilk defa 15 hafta 4-5 gülükken ilk defa hareketlerini hissettirdi bu kadar hareketli bir bebek down sendromlu olmaz heralde diyorum usg dede hep elleriyle oynuyordu güzel kızım şimdi hareketlerini elimi koyduğumda rahat hissedebiliyorum
ayrıntılı ultrason iyi geçsin bizi de bilgilendireceksin unutma ultrason resmini koyarmısın bizde görelim ayrıntılı da nasıl gözüküyor :)Bugün topic epey sakin,hayırdır inşallah :44:
Benim dünden beri inanılmaz başım ağrıyor,kulaklarım tıkanıyor,midem bulanıyor vs. birde gittim üstüne aşı oldum :96:
Çok şükür arada bebişlerimin pıt pıtlarını hissediyorumda,rahat bir nefes alıyorum...
Bu hafta Allah'ın izniyle ayrıntılıya gideceğiz,doktorumdan haber bekliyorum.:97üşündükce karnıma ağrılar giriyor,ayrıntılı beni inanılmaz heyecanlandırıyor.Allah hepimize hayırlı haberler vermek & almak nasip etsin inşallah.
geçmiş olsun bir daha olmasın işallahCanım bende de aynı durum söz konusu maalesefepeydir kasıklarımda hafif kasılmalar hissediyordum ki geçen hafta salı sabah uyandığımda dayanılmaz sancılar hissettim... hatta herhalde doğuruyorum diye düşündüm hemen doktora koştuk... rahimde kasılma var ama erken doğum belirtisi değil dedi, idrar kültürü aldı sıkıntı yok... 1 hafta yat dinlen dedi ilaç falan da vermedi bu arada 50 mm rahim ağzı uzunluğu ölçüldü... kanaman yada dayanılmayacak derecede ağrın olursa gel dedi... dün de kontrole gittim ağrı ve kasılmalarım hala devam ediyor fazla yorulmamaya dikkat et ama günlük yaşamına devam edebilirsin dedi... rahim ağzına tekrar baktı 50 mm açılma falan yok herşey yolunda dedi. rahim büyüdüğünden kasılmalar oluyormuş her anne bunu farklı hissediyormuş... kimisinde hiç ağrı sızı olmazken kimisi de böyle hastanelik oluyormuş Bu arada senin ikiz olduğundan daha küçük olabilir canım rahim ağzı uzunluğu, sonuçta rahim bizlere göre daha çabuk büyüyor... içini ferah tut
​Aralık sonunu bulur tatlım, yılbaşına denk getiririz güzel olur
canım mesaj kutun doluymuş:)mesaj göndermeye çalıştım önce silmesi lazım dedi ben karışmam:)
Kızlar Allah kısmet ederse artık her cuma;dua topiğinde bugüne kadar ve bugünden sonra paylaşımda bulunmuş/bulunacak olan arkadaşlarımız için sıra ile ( tahmini doğum tarihlerine göre ) ismen okuyup bağışlama yapmaya karar verdik..
dua topiğinde sıra ile okunacak olan isimlerin listesini görebilirsiniz..
bu hafta yine perşembe akşamına kadar 4444 Salat-ı Tefriciye ve her Tefriciye okuyan 3 Kenzül Arş olacak şekilde okuyacağız..
okumak isteyenler lütfen aşağıda ki linkten dua topiğine kaç tane okumak istediğini bildirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html
Kim Kaç Salat-ı Tefriciye Okuyacak:
Laterne........................404
Naz..............................300
Voltaj...........................200
Hanipeks.......................100
Gökemre........................20
Tul................................20
Gulimier.........................400
Esrasm..........................200
Cherryfe........................200
PeriLois.........................200
Pembe...........................250
Paylaşılan Toplam............2294
canım mesaj kutun doluymuş:)mesaj göndermeye çalıştım önce silmesi lazım dedi ben karışmam:)
İnşallah faydasını görürsün canımSaol mergencim... magneyum kullanmadım hiç doktor da vermedi ... olmazsa bi arayıp sorayım ben magnezyum mu kullansam diye... hatta yarın sabah da bu sabahki gibi keyifsiz uyanırsam arayayım... ben sabahları resmen sürünerek geliyorum işe çok yorgun oluyorum sizler de öyle misiniz?
Ayyy inşallah canım benim,memnuniyetleayrıntılı ultrason iyi geçsin bizi de bilgilendireceksin unutma ultrason resmini koyarmısın bizde görelim ayrıntılı da nasıl gözüküyor :)
Voltajım sağlık ocağındakiler "senin göbüş sivri,oğluşlar geliyor" dediler aklıma geldin direktMergen, Gecmis olsun canımSenin detayliyi cok merak ediyorum ben acayip heyecanlandim Niye şimdiden dedin 3 gün var daha
Canım bu ne listesi , Hediyemi çekilişi mi ? Bir limit konuldu mu ? Yani şu kadarlığa kadar alınacak diye ? Tekrarlatıyor olabilrim ama atlamışım canım ...Kime ne yollucaz ?
Kuzucum bu ne listesi ben yoktum kaçırmışım
benim özel mesaj yetkim yok; nasıl gönderebilirim ki bilgilerimi
süper bende katılmak istiyorum ama limit nedir ne alacağız ne zman göndermeye başlarız bunlar net olsa konuşsaydık. Ben sana bilgilerimi göndereceğim ama sorulara cevap bekliyorum
Aynen katılıyorum tatlım bende karışmam :)
hanipeks bende gönderemedim canım mesajlarını silmen gerekli
Kızlar link aşağıda, incelersiniz canlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-nisan-anneleri-hediye-cekilisi-basliyor.html
Canım bekleyelim biraz, önümüzdeki günlerde dolar belki, o zaman gönderirsin bilgilerini, ben ekliyorum seni listeye
Beraber kararlaştıralım diye düşünüyorum canım.
Temizledim kızlar, cadılar
arkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir şimdi açabildim yoğunluktan açamadım sabah zaten yoktum biliyorsunuz sağlık ocağına gittim.
- İdar tahlilinde enfeksiyon görülmedi bol su içmeye devam dedi.
- Ben aslında 2-3 kg aldım ama ordaki tartıya göre sadece 1 kg almışım görünüyor ilk tarttığından bu yana çok iyi fazla almaman dedi.
- tansiyonumu ölçtü 11-7 falan çıktı düşük olsun yüksek olmasın düşük tansiyon iyi gebelerde dedi.
- kan verdik yarın alcaz sonucunu
- bebeğin kalp atışlarını dinledi ilk başta çok duyamadı falan tırstım biraz gümbür gümbür olması lazımdı falan derken aletin yerini değiştirdi neyseki oğluşun minik kalbi gümbür gümbür dıgıdık dıgıdık atlı koşturuyor gibi duyuldu aman çok iyi dedi :) çok sevindim :)
- tetanoz aşısını doktorumun talimatı ile şimdi olmadım 28 haftadan sonra 29. haftaya randevu aldım.
işte bizden haberler böyle teyseleri.
gözün aydın yani ne güzel herşey yolunda bende cuma sağlık ocağında baktırayım bari kalp atışlarını dinleyeyim güzel olur dinlemekarkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir şimdi açabildim yoğunluktan açamadım sabah zaten yoktum biliyorsunuz sağlık ocağına gittim.
- Ben aslında 2-3 kg aldım ama ordaki tartıya göre sadece 1 kg almışım görünüyor ilk tarttığından bu yana çok iyi fazla almaman dedi.
- tansiyonumu ölçtü 11-7 falan çıktı düşük olsun yüksek olmasın düşük tansiyon iyi gebelerde dedi.
- bebeğin kalp atışlarını dinledi ilk başta çok duyamadı falan tırstım biraz gümbür gümbür olması lazımdı falan derken aletin yerini değiştirdi neyseki oğluşun minik kalbi gümbür gümbür dıgıdık dıgıdık atlı koşturuyor gibi duyuldu aman çok iyi dedi :) çok sevindim :)
- tetanoz aşısını doktorumun talimatı ile şimdi olmadım 28 haftadan sonra 29. haftaya randevu aldım.
arkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir şimdi açabildim yoğunluktan açamadım sabah zaten yoktum biliyorsunuz sağlık ocağına gittim.
Saol mergencim... magneyum kullanmadım hiç doktor da vermedi ... olmazsa bi arayıp sorayım ben magnezyum mu kullansam diye... hatta yarın sabah da bu sabahki gibi keyifsiz uyanırsam arayayım... ben sabahları resmen sürünerek geliyorum işe çok yorgun oluyorum sizler de öyle misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?