2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık organize olma vakti :)

Bu topikte buluştuk kaynaştık, birimizin mutluluğuyla mutlu olduk, diğerimizin hüznünü de yaşadık aynı anda. Bebeklerimizi yeğenlerimiz yerine koyduk, bunun sonucu olarak da hediye çekilişi yapan mart annelerinden esinlenip biz de kendi organizasyonumuzu yapmaya karar verdik.

Güzel anneler, çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık tam anlamıyla organize olmanın vakti geldi.
Çekilişmize katılmak isteyen arkadaşlarımız listemize isimlerini yazdırıyorlar. Bana da özel mesajla adres bilgilerini gönderiyorlar. Ben kura çekip, eşleştirme yapıyorum. Daha sonra özel mesajla hediye gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum. Siz sadece kime hediye göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.

Bir tarih belirleyeceğiz ve o tarih aralığında hediyeler yollanacak. Bu arada Yüksek Voltaj da kim kime çıktı tahminlerini yapacak Hediyeleri ellerine geçen arkadaşlarımız da fotoğraf çekip formumuza koyuyor. Heyecanla sohbetimize devam edip renkleniyoruz.

Şimdi hep beraber tarih aralığını belirleyelim.

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Arkadaşımız[/TD]
[TD]Yeğenimiz[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Adres Durumu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hanipeks[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PeriLous[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laterne[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]derineser[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ersnil[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapzup[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ofelyam[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

maşallah tosun paşa geliyor desene annesi 41 kere maşallah oğluşuna

Arkadaşlar hediye ücret aralığı hakkında ne düşünüyorsunuz?
25 tl iyi sanki bebişlere bazı arkadaşlar çıtçıtlı tulum aldı ya, tulum+ şapka gibi giysiden alsak hepimiz olmazmı ilk başta çocuklar bunları giyecek ee bunlardada bir sürü model renk çeşit var ne dersiniz kızlar

haydi gözün aydın en büyük destekçiler anneler seninkide yardıma geliyor ne güzel ee gün sayma başladı Allah kavuştursun sizi

ohhh ne güzel haydi canım gözün aydın çok sevindim :) HARİKA :)

evet yaaa aynen :) sağol canım:) bir de sen annenle gitmişin ya daha bir duygusal olur insan. :)

Canım benim gözün aydın hayırlı haberlerle geldin bizleride mutlu ettin.
İnsan nasılda duygulanıyor değil mi? İmkan olsada oğluşun kalbini 7/24 dinliyebilsem.

canım dua etmeye başladım inşallah yer değiştirir ve herşey yoluna girer merak etme.çok geçmiş olsun. Allahtan çalışmıyorsun da istirahat edebileceksin çok şükür. ben de henüz net birşey hissetmiyorum böyle tekme falan gibi. maşallah ne kadar güzel boyu kilosu :) Allahım nazarlardan sakınsın saklasın inşallah oğluşunu.

çok sağol canım hepimize inşallah. seninkilerin cinsiyeti de belli olsun da inşallah bakalım çok heyecanlı :)

Canım benim maşallah size Allah iyiliğinizi daim etsin,hep böyle iyi haberler vermek nasip etsin inşallah.

vallahi tam bilmiyorum ama sanırım 4 e kadar en az dururlar gibi geliyor bana . Kesik olursa haber ver derken nasıl birşey kastetti acaba ben anlamadım bana demedi birşey neyse perş gitcem sorarım olmazsa.

çok sağol canım benim eksik olma ben ne kadar değiştim dimi aylar içinde nerde o herşeye pimpiriklenen naz nerde şimdiki geniş naz :) bu bebek bana sabırlı, iyimser olmayı öğretecek sanırım. bir kalp atışına bile çok enteresan birşeymiş gibi sevinmeye başladım :) inşallah Allahım hep birbirimizden güzel haberler almayı nasip etsin.

İyi haberlerle geldin canım oh ne güzel oh, yeğenimiz de iyiymiş maşşşş

çok sağol canım :) sen de git çok zevkli dinlemek :)

gözün aydın yani ne güzel herşey yolunda bende cuma sağlık ocağında baktırayım bari kalp atışlarını dinleyeyim güzel olur dinlemek

canım benim cümlemize inşallah sağlıklı moralli bir hamilelik nasip etsin sonuna kadar. BEN ZATEN KİLOLU OLDUĞUM İÇİN MALESEF KİLO ÇOK ALMA LÜKSÜM YOK ONUN İÇİN BÖYLE. ALDIM ASLINDA ARTIK BAŞTAKİ KADAR DİKKAT EDEMİYORUM MALESEF AMA YİNE DE ÇOK İŞTAHLIYIMDIR NORMALDE BUGÜNLERE İYİ GELDİM DİYE ŞÜKREDİYOIRUM.

HOŞBULDUK CANIMMMM :) SAĞOL. BİZİM DE ÖYLE GALİBA :) ÇOK GÜZEL BİŞEY :) EN AZINDAN ORDA AZAR İŞİTMEYİZ DİMİ KİLO İÇİN :) ALDIM ALDIM TARİFİ SÜPER :) BEN DOĞUMSONRASINI BEKLEYEMİCEM AMA ÇOK GÜZEL GELİYOR KULAĞA TARİF ÇOK SAĞOL CANIM. ALLAH GÜLEN YÜZÜNÜ SOLDURMASIN İNŞALLAH. AMİN.

Naz hosgeldin kelebeğim .
Efeye bak kalp atışı bilem at gibi
Bizim saglık ocagindada Baskul eksik çıkarıyor ben memnunum
Tatlı tarifini yazdım gece :)))) sen aklıma geldikcede güldüm canım benim

ALLAH RAZI OLSUN CANIM EVET ARTIK BÖYLE KÜÇÜK ŞEYLERLE MUTLU OLMAYI ÖĞRENDİK HERHALDE :) SİZİN BEBEKLERİNİZE DE MAŞALLAH 41 KERE. :)

nazcım gözün aydın..şimdi sendne mutlusu yoktur..bebişinede maşallahhh..

hediye konusunda ben kendi el emeğimi yollamak isterim açıkçası ama tabi kız olursa çünkü kızım için hazırlıklara başladım kızıma yaptıklarımdan yapmak isterim

hediye konusunda ben kendi el emeğimi yollamak isterim açıkçası ama tabi kız olursa çünkü kızım için hazırlıklara başladım kızıma yaptıklarımdan yapmak isterim

olur canım olmaz mı el emeğine paha biçilemez bence ama bizim gibi annelere hazır alacaklara hani kolay olsun diye dedim tabi diğer arkadaşlarında fikri önemli

tatlım gözün aydın,Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
anneciğin de çok heyecanlıdır şimdi;yavrusu bebek beklerken yanında olabilecek
Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah

geçmiş olsun canım benim... doktor benim mide yanmam için gaviskon verdi iyi geldi... sadece yanma olduğu zaman iç dedi... ben hafif yanmalarda içmiyorum çok oldugunda içiyorum...
geçmişolsun...hayırlısı olsun canım... benim de kasıklarımda sancı değilde acıma var rahim büyüdüğünden dediler... ben de hala kızımı hissetmiyorum... boyu 16cm kilosu 176gr mış bu haftaya göre nasıl normal lmi bilmiyorum... inş iyidir... rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin... içinde bizlere de..
gözünüz aydın... ben de çok özledim annemi

tosun paşa.. çok sevdim bunu :)))
minik tırtılım diyorum ben sürekli.. kelebeklere aşık biriyim.. kelebek fotoğrafları çekiyorum.. evimin her yanında kelebekler dolu.. dilim çok alıştı minik tırtıla ama tosun paşa sanırım daha uyumlu olacak bizimle

mart annelerinin çekiliş sayfasına baktım.. 25-50 tl arası sınır getirmişler.. iyi de olmuş.. gelen giden hediyeler hep dengeli olmuş..
ayy çok heyecanlı olcak valla..

Allah razı olsun canımmm.. inşallah yukarı çıkar da rahat geçiririz son aylarımızı..
anasına çekmiş kuzum şişko olcak anasının da boyu 176- kilosu da maşallah 86 ile hamiş kaldık.. ne güzel 76 idim tedavilere başlarken.. o ilaçlar iğneler şişirdi şişirdi 86 oldum anlamadan.. artık başa gelen çekilir kilo milo hikaye Rabbim çok uğraştırmadan nasip etti ya geri veririz kiloları da.. yeter ki sağlıklı olsunlar..
yaa ben hiçbişey hissetmiyorum, azıcık arada sırada bi göz seyirmesi gibi bişey oluyor ama emin olamıyorum.. birkaç haftaya keskin hareketler hissederiz bizde

bende rennie içiyorum.. ve bende çok tüketmemek adına çok yanmaları bekliyordum.. ama dün ki kontrolde özellikle sordum. hiçbir zararı yok gönül rahatlığı ile içebilirsin dedi doktorum.. ki ben zaten şimdiye dek 5 şişe filan bitirdim sanırım..
teşekkür ederim bu arada, en kısa zamanda hissedelim artık dimi ama..
gebelik takvimindeki boy kilo değerleri o haftanın max. değerleri sanırım.. ona göre sizin boyu uzun kilosu da normal gibi.. ben yabancı bir sitede buldum haftalık boy kilo yazıyor ordan da takip ediyorum.. pek keyifli oluyor.. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım miniklerimize..

sonunda oğluma isim bulabildik..utku baha..ama ikisini de kullansak mı yoksa ikisinden birini elesek mi diye karar veremiyoruz bu kez de..utkunun anlamı çok güzel..baha da bizim için ayrı bir anlam taşıyor..eşimin isminin başıyla bnm ismimin son hecesinden oluşuyor..ama söylemesi zor gibi..sizler de düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

amin canim benim... sagolasin

ilk bebek, tecrubesizlik diz boyu annem gelmezse napardim biliyorum,

zaten Turkiye ye de sene bir kere gidebiliyoruz 3 haftaligina, bu sene de gidemezdik bebek kucuk oldugu icin, iyiki geliyorlar Allah'in izniyle...

cinsiyeti ogrenmemi bekliyorlar heyecanla, sonra annem baslar patikler yelekler ormeye bayilir zaten bebislere ciciler alsin yapsin

ohhh ne güzel haydi canım gözün aydın çok sevindim :) HARİKA :)

haydi gözün aydın en büyük destekçiler anneler seninkide yardıma geliyor ne güzel ee gün sayma başladı Allah kavuştursun sizi

gözünüz aydın... ben de çok özledim annemi

tesekkur ederim kizlar

Son düzenleme:

cnm benim doktor bana da biraz aşağıda dedi, ama dinleniceksin falan demedi ya, 2 kere sordum halbuki, olur bu aylarda düzelir sonra dedi, inş. düzelir bizim plesantalar:)sende sürekli oluyomu kasık ağrısı bende de oturup kalkarken ani hareket sırasında bazen de bacağımın yanına doğru öle sebepsiz oluyo geçiyo ama o kanama olduğu gün inanılmaz ağrıdı b,rden çok şiddetli bi şekilde

gözün aydın cnm , çok sevindim hemencecik çıkmış vize süper:)

canım benimki biraz değil direk rahim ağzına yerleşmiş durumdaydı.. bu gittiğimde biraz yana kaymış rahim ağzının yarısı açıktaydı.. ama hala ağız tam açık değil.. bu durumda normal doğum düşünülemez dedi doktor.. birde ağrılarım olunca doktor istirahat şart dedi.. bol bol dinleneceksin dedi.. 25. hafta gibi iyice kayması gerekir eğer kaymazsa gebeliğin sonuna dek dinlenmen hatta yatman gerekebilir, erken doğumu tetikler plasenta büyüdükçe dedi.. benim doktorum biraz rahattır.. iyi kötü herşeyi direk söyler.. hazırlıklı olman için.. alıştım artık.. bunların hepsi başıma gelebilir ama gelmeyebilir de.. hazırlıklı olmakta fayda var yani.. Allah'ım inşallah kayar yukarı doğru da rahatça geçiririm son aylarımı diyorum..
benim gebeliğin başlarında da ağrılarım çoktu ve hatta çok şiddetli kanama da geçirdim.. doktor bunun sebep olmuş olabileceğini söylemişti.. kasık ağrım pazar akşamından beri sürekli kendini hissettirir şekilde.. otururken kalkarken yatarken yürürken.. sürekli bir basınç hissi var.. 11 aralıkta bir dahaki randevu bakalım o zamana inşallah değişir durumlar.. inşallah seninki de yukarı çıkar, çekmezsin ağrıları

canım ya Allah kolaylık versin benim o kadar değil tabi, ben sürekli dua ediyorum yukarı çıksın die , yatmak çok zor ben 3 gün kanamadan sonra yattım da afakanlar bastı, Allah kimseyi mecburen yatmak zorunda bırakmasın, ben dua edicem ikimiz için de çıksın ykaı plesantalar da normal doğum yapalım, gerçi ben öle istiyorum sen nası istiyosun bilmiyorum da hakkımızda hayırlısı tabi

canım ben kanamalı başlangıç yapınca risk vardı.. 2 aya yakın sürekli uzandım dinlendim hiç iş güç yapmadım.. sonrasında bu durum çıkınca yine dinlenceli günler geldi :) iş güç yapmıyorum. sağolsun eşim hallediyor.. bir tek ütüyü ve çamaşır işini ben yapıyorum evde.. birde yemek tabii ki.. ama eşim geri kalan herşeyi yapıyor..
bende normal doğum istiyorum, Rabbim nasip ederse eğer.. ama zorlamanın da anlamı yok.. eğer riskli bir durum söz konusu olacaksa asla diretmem normal doğum diye..
Allah dualarımızı kabul etsin.. bende sürekli dua ediyorum..

tabiki cnm zorlamak olur mu hiç, hepimiz için hangisi hayırlısıysa o olsun, iyi düşünelim iyi olsun

mrb hamiş arkadaşlar..bende 19 haftalık hamişim...kızımız olucakmış..bu arada ESKİŞEHİR ACIBADEM e gidiyorum.Bilecikte oturuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…