maşallah tosun paşa geliyor desene annesi 41 kere maşallah oğluşunaselam canlar..
ne var ne yok?
detaylı usg çektirdim cmtesi günü.. pazar gecesi birden sol kasığıma sancılar girmeye başladı, pztesi kendi doktorumu aradım hemen gel dedi.. plasentam çok aşağıdaymış rahim ağzına baskı yapıyormuş.. sancılarım ondanmış.. bol bol dinlenmen gerek dedi.. 25. haftaya dek bekleyeceğiz.. inşallah plasenta yerini değiştirir.. yoksa erken doğum riskinden başlayan bir sürü kötü senaryosu var.. Allah'ım hayırlısını nasip etsin..
oğluşum pek sakin.. ben hala hissetmiyorum.. usgde de hiç hareket ederken göremedik.. hep uyuyor.. 4 boyutlu da görmek çok güzeldi..
boyu maşallah 28.6 cm kilosu da 460 gram olmuş :))anasına çekmiş kuzum iri olacak belli ki..
25 tl iyi sanki bebişlere bazı arkadaşlar çıtçıtlı tulum aldı ya, tulum+ şapka gibi giysiden alsak hepimiz olmazmı ilk başta çocuklar bunları giyecek ee bunlardada bir sürü model renk çeşit var ne dersiniz kızlarArkadaşlar hediye ücret aralığı hakkında ne düşünüyorsunuz?
kizlar annemler almis vizeyi
dusunmekten sabaha kadar dogru duzgun uyuyamamistim, cok rahatladim Allahim sukurler olsun...
simdi ananeye liste hazirlamak lazim bi bavul torununa ciciler getirir bi bavul da bana mama insallah:)) eristeleri tarhanalari yapmaya baslasin
kizlar annemler almis vizeyi
dusunmekten sabaha kadar dogru duzgun uyuyamamistim, cok rahatladim Allahim sukurler olsun...
simdi ananeye liste hazirlamak lazim bi bavul torununa ciciler getirir bi bavul da bana mama insallah:)) eristeleri tarhanalari yapmaya baslasin
Canım benim gözün aydın hayırlı haberlerle geldin bizleride mutlu ettin.
İnsan nasılda duygulanıyor değil mi? İmkan olsada oğluşun kalbini 7/24 dinliyebilsem.
selam canlar..
ne var ne yok?
detaylı usg çektirdim cmtesi günü.. pazar gecesi birden sol kasığıma sancılar girmeye başladı, pztesi kendi doktorumu aradım hemen gel dedi.. plasentam çok aşağıdaymış rahim ağzına baskı yapıyormuş.. sancılarım ondanmış.. bol bol dinlenmen gerek dedi.. 25. haftaya dek bekleyeceğiz.. inşallah plasenta yerini değiştirir.. yoksa erken doğum riskinden başlayan bir sürü kötü senaryosu var.. Allah'ım hayırlısını nasip etsin..
oğluşum pek sakin.. ben hala hissetmiyorum.. usgde de hiç hareket ederken göremedik.. hep uyuyor.. 4 boyutlu da görmek çok güzeldi..
boyu maşallah 28.6 cm kilosu da 460 gram olmuş :))anasına çekmiş kuzum iri olacak belli ki..
Canım benim maşallah sizeAllah iyiliğinizi daim etsin,hep böyle iyi haberler vermek nasip etsin inşallah.
Maşallah kuzuna , Sonuna kadar hep sağlıkla böyle gümbür gümbür devam eder inşallah, Bende sağlık ocağına gitmek istiyorum ama akşam kaça kadar ordalar biliyor musunuz?
Tetaoz aşısını banada erken dedi, Birz geç yaptırıyorum kesik gibi durum olursa haberim olsun dedi.
[/B]
İyi haberlerle geldin canım oh ne güzel oh, yeğenimiz de iyiymiş maşşşş
gözün aydın yani ne güzel herşey yolunda bende cuma sağlık ocağında baktırayım bari kalp atışlarını dinleyeyim güzel olur dinlemek
ne güzel haberler böyle; hep böyle iyi haberlerinizi duyalım nazcım.
senin gibi az kilo alan hamilelere acayip gıpta ediyorum; en son tartıldığımda 7 kilo almıştım; 2 hafta oldu kesin artmıştır; çünkü iştah non-stop açıldı.
Naz hosgeldin kelebeğim .
Efeye bak kalp atışı bilem at gibi
Bizim saglık ocagindada Baskul eksik çıkarıyor ben memnunum
Tatlı tarifini yazdım gece :)))) sen aklıma geldikcede güldüm canım benim
nazcım gözün aydın..şimdi sendne mutlusu yoktur..bebişinede maşallahhh..
25 tl iyi sanki bebişlere bazı arkadaşlar çıtçıtlı tulum aldı ya, tulum+ şapka gibi giysiden alsak hepimiz olmazmı ilk başta çocuklar bunları giyecek ee bunlardada bir sürü model renk çeşit var ne dersiniz kızlar
hediye konusunda ben kendi el emeğimi yollamak isterim açıkçası ama tabi kız olursaçünkü kızım için hazırlıklara başladım kızıma yaptıklarımdan yapmak isterim
hepinize hayırlı akşamlar dilerim arkadaşlarım
geçmiş olsun canım benim... doktor benim mide yanmam için gaviskon verdi iyi geldi... sadece yanma olduğu zaman iç dedi... ben hafif yanmalarda içmiyorum çok oldugunda içiyorum...ben de mide yanmasından sabahı zor ediyorum; 6 da kalkıp işe gidiyorum bir de o halde. finansçı olduğum için zihnimin açık olması lazım; birşeyi unutsam ya da eksik yapsam aynen kapıda bulurum kendimi. bu yorgunluk hali 2 hafta daha devam eder biter dedi doktorum ama 7.ayda tekrar başlarmış.
geçmişolsun...hayırlısı olsun canım... benim de kasıklarımda sancı değilde acıma var rahim büyüdüğünden dediler... ben de hala kızımı hissetmiyorum... boyu 16cm kilosu 176gr mış bu haftaya göre nasıl normal lmi bilmiyorum... inş iyidir... rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin... içinde bizlere de..selam canlar..
ne var ne yok?
gözünüz aydın... ben de çok özledim annemikizlar annemler almis vizeyi
maşallah tosun paşa geliyor desene annesi 41 kere maşallah oğluşuna
25 tl iyi sanki bebişlere bazı arkadaşlar çıtçıtlı tulum aldı ya, tulum+ şapka gibi giysiden alsak hepimiz olmazmı ilk başta çocuklar bunları giyecek ee bunlardada bir sürü model renk çeşit var ne dersiniz kızlar
canım dua etmeye başladım inşallah yer değiştirir ve herşey yoluna girer merak etme.çok geçmiş olsun. Allahtan çalışmıyorsun da istirahat edebileceksin çok şükür. ben de henüz net birşey hissetmiyorum böyle tekme falan gibi. maşallah ne kadar güzel boyu kilosu :) Allahım nazarlardan sakınsın saklasın inşallah oğluşunu.
geçmiş olsun canım benim... doktor benim mide yanmam için gaviskon verdi iyi geldi... sadece yanma olduğu zaman iç dedi... ben hafif yanmalarda içmiyorum çok oldugunda içiyorum...
geçmişolsun...hayırlısı olsun canım... benim de kasıklarımda sancı değilde acıma var rahim büyüdüğünden dediler... ben de hala kızımı hissetmiyorum... boyu 16cm kilosu 176gr mış bu haftaya göre nasıl normal lmi bilmiyorum... inş iyidir... rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin... içinde bizlere de..
tatlım gözün aydın,Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
anneciğin de çok heyecanlıdır şimdi;yavrusu bebek beklerken yanında olabilecek
Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah
ohhh ne güzel haydi canım gözün aydın çok sevindim :) HARİKA :)
haydi gözün aydın en büyük destekçiler anneler seninkide yardıma geliyor ne güzel ee gün sayma başladı Allah kavuştursun sizi
gözünüz aydın... ben de çok özledim annemi
selam canlar..
ne var ne yok?
gözün aydın cnm , çok sevindim hemencecik çıkmış vize süper:)amin canim benim... sagolasin
ilk bebek, tecrubesizlik diz boyu annem gelmezse napardim biliyorum,
zaten Turkiye ye de sene bir kere gidebiliyoruz 3 haftaligina, bu sene de gidemezdik bebek kucuk oldugu icin, iyiki geliyorlar Allah'in izniyle...
cinsiyeti ogrenmemi bekliyorlar heyecanla, sonra annem baslar patikler yelekler ormeyebayilir zaten bebislere ciciler alsin yapsin
tesekkur ederim kizlar
cnm benim doktor bana da biraz aşağıda dedi, ama dinleniceksin falan demedi ya, 2 kere sordum halbuki, olur bu aylarda düzelir sonra dedi, inş. düzelir bizim plesantalar:)sende sürekli oluyomu kasık ağrısı bende de oturup kalkarken ani hareket sırasında bazen de bacağımın yanına doğru öle sebepsiz oluyo geçiyo ama o kanama olduğu gün inanılmaz ağrıdı b,rden çok şiddetli bi şekilde
canım benimki biraz değil direk rahim ağzına yerleşmiş durumdaydı.. bu gittiğimde biraz yana kaymış rahim ağzının yarısı açıktaydı.. ama hala ağız tam açık değil.. bu durumda normal doğum düşünülemez dedi doktor.. birde ağrılarım olunca doktor istirahat şart dedi.. bol bol dinleneceksin dedi.. 25. hafta gibi iyice kayması gerekir eğer kaymazsa gebeliğin sonuna dek dinlenmen hatta yatman gerekebilir, erken doğumu tetikler plasenta büyüdükçe dedi.. benim doktorum biraz rahattır.. iyi kötü herşeyi direk söyler.. hazırlıklı olman için.. alıştım artık.. bunların hepsi başıma gelebilir ama gelmeyebilir de.. hazırlıklı olmakta fayda var yani.. Allah'ım inşallah kayar yukarı doğru da rahatça geçiririm son aylarımı diyorum..
benim gebeliğin başlarında da ağrılarım çoktu ve hatta çok şiddetli kanama da geçirdim.. doktor bunun sebep olmuş olabileceğini söylemişti.. kasık ağrım pazar akşamından beri sürekli kendini hissettirir şekilde.. otururken kalkarken yatarken yürürken.. sürekli bir basınç hissi var.. 11 aralıkta bir dahaki randevu bakalım o zamana inşallah değişir durumlar.. inşallah seninki de yukarı çıkar, çekmezsin ağrıları
canım ya Allah kolaylık versin benim o kadar değil tabi, ben sürekli dua ediyorum yukarı çıksın die , yatmak çok zor ben 3 gün kanamadan sonra yattım da afakanlar bastı, Allah kimseyi mecburen yatmak zorunda bırakmasın, ben dua edicem ikimiz için de çıksın ykaı plesantalar da normal doğum yapalım, gerçi ben öle istiyorum sen nası istiyosun bilmiyorum da hakkımızda hayırlısı tabi
canım ben kanamalı başlangıç yapınca risk vardı.. 2 aya yakın sürekli uzandım dinlendim hiç iş güç yapmadım.. sonrasında bu durum çıkınca yine dinlenceli günler geldi :) iş güç yapmıyorum. sağolsun eşim hallediyor.. bir tek ütüyü ve çamaşır işini ben yapıyorum evde.. birde yemek tabii ki.. ama eşim geri kalan herşeyi yapıyor..
bende normal doğum istiyorum, Rabbim nasip ederse eğer.. ama zorlamanın da anlamı yok.. eğer riskli bir durum söz konusu olacaksa asla diretmem normal doğum diye..
Allah dualarımızı kabul etsin.. bende sürekli dua ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?