2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım özellikle hatim yapmak fikri gercekten çok güzel bana uyar.

Allah hep böyle güzel haberlerini almayı nasip etsin hepimize inş.gözün aydın canım:))

canım benimde ilk yataktan kalkarken wc ye gidene kadar çok şiddetli bi ağrı oluyo hem kaba etlerimde hemde kalçamda, biraz yürüyünce geçiyo çok şükür

oh oh oh maşallah 2 tane erkek
bizde onları öpelim canım, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah oğullarını

Canım benim gözümüz aydın çok sevindim geçmişi okuyamamıştım günlerdir oraları okuya okuya yeni mesajları görmedim. Ne mutlu sana 2 tane evladın birden oluyor maşallah. Oğluşlarını tebrik ederim. Insan hakkaten leyla oluyor böyle orda sevinçten heyecandan falan.

haklısın canım o nöbet sistemi benim de hiç hoşuma gitmiyor ama bakalım ne olacak.

ne özrü canım yaaaa aşkolsun esas ben özür dilerim son anda yetiştirebildiğim için. bir dahaki hafta inşallah çok eksta birşeyler yok vaktinde okur bildiririm.

kızının cicilerine bayıldım güle güle sağlıkla giysin inşallah.

maaşallah teyzesi yesin onları yaa rabbim sağlıkla kucagına almayı koklamayıda nasip etsin canım benim.

oo Mergencim iki oglus masallah

gerci farkli sonuc beklemiyoduk, voltajdan kacmaz

sira bende, sira bende

ne güzel!!! çok çok tebrik ederim canım, isimleri ne olacak minik paşaların?

oo Mergencim iki oglus masallah

gerci farkli sonuc beklemiyoduk, voltajdan kacmaz

sira bende, sira bende
En son sen ve gorkemre kaldı :))
İkinize de erkek diyerek cinsiyet sayfasını kapatıyorum
Artık dogum tarihlerine tahmin yapacağım

hatim dersek 1 nisana kadar sure verelim bence, o zaman bitebilir, bebeklere dogmadan hatim bagislamis oluruz ne guzel olur

1 Nisan'da çoğumuz lohusa olacağından bence olmaz

En son sen ve gorkemre kaldı :))
İkinize de erkek diyerek cinsiyet sayfasını kapatıyorum
Artık dogum tarihlerine tahmin yapacağım

1 Nisan'da çoğumuz lohusa olacağından bence olmaz

pazartesi ogrencem sonunda bizimki acarsa bacaklarini

ne zaman dogurcam ben soyle bakimm

tamam ozaman mart basi yada ortasi yapariz:))

Günaydın mis kokulu anneler,gunümüz huzurlu mutlu geçsin inşallah.

Yağmur yağmış çamaşırım islanmis
Bugun geç kalktım kızlar
Kahvaltımızı yapalım
Ay bu saatte daha kahvaltı yapmadık inanamıyorum

günaydın forumun en güzel annelerin. hepinize mutlu haftasonları...
oğluşumun hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri hamilelik daha bi anlamlı anneliği gerçek anlamda hissetmeye başladım

günaydın güzeller

güne ıslak çamaşırlarla başlamış olsanız da inşallah gününüz daha güzel devam
temmuzcum gerçekten bebeğin hareketlerini hissettikten sonra hamilelik daha bir tatlı daha bir huzurlu geçiyor;bebişin varlığına inanmak için doktor onayına gerek kalmıyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…