benim fikrim sadece tefriciye olsun. sonrasında başka şeyler yaparız. 41 yasin vs gibi..olmaz mıııı ???? aslında cüzleri paylaşıp hatim bile yapabiliriz. son aylarda çalışanlarda izinli olacak kolay olur yani.. ben şahsen tüm gün evde 2 ay oturcam ,isteyen olursa gireriz bu hatim işine..
bu hafta tek tefriciye olsun diyorum kısaca :)
Oğluşlarım tüm teyzoşlarını ve bebiş kardeşlerini kocaman öper.
Rabbime sonsuz şükürler olsun,ayrıntılımız iyi geçti.İzlemeye doyamadım yavrularımı
Muhteşem ötesi,tarifsiz hisler içindeyim...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
(Voltajım Nostradamusum saygılar :87:)
canım benimde ilk yataktan kalkarken wc ye gidene kadar çok şiddetli bi ağrı oluyo hem kaba etlerimde hemde kalçamda, biraz yürüyünce geçiyo çok şükürgünaydın arkadaşlar.ya benimde sabah kalktığımdan beri aferdersiniz ama kaba etim ağrıyor yürürken batıyor,oturduğumda batma gibi ağrım var. gece yatarken bi rahatsızlığım yoktu sabah kalktığımdan beri çok ağrım var
Rabbime sonsuz şükürler olsun,ayrıntılımız iyi geçti.İzlemeye doyamadım yavrularımı
Muhteşem ötesi,tarifsiz hisler içindeyim...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
canlarım iyi ki varsınız...hepinizi çok seviyorum...sonsuz teşekkürler...
Cd vermediler yoksa buraya ekleyecektim...
Titreye titreye gittiğim için hasteneye cd falan aklımdan uçup gitmiş...
Kuzucuklarım maşallah kıpır kıpırlar,ikisi aynı yönde yatmışlardı.biri elini emiyordu diğeri bacaklarını havaya kaldırmıştı...tek tek herseylerine bakıldı,doktor amca bana hep aktardı ama ben leyla vaziyetteydim heyecandan.zaman nasıl geçti anlamadım...
oğluşlarım tüm teyzoşlarını ve bebiş kardeşlerini kocaman öper.
Rabbime sonsuz şükürler olsun,ayrıntılımız iyi geçti.izlemeye doyamadım yavrularımı
Muhteşem ötesi,tarifsiz hisler içindeyim...rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
(voltajım nostradamusum saygılar :87:)
canım ne özrü allah aşkına, allah razı olsun demeliyiz takip ediyorsun :) vesile oluyorsun ...
Hiç üzme kendini olduda yeitşmedi bir daha ki cuma iki haftanın duası yapılır. Yeterki okuyup hazır edelim.
ya ne bileyim :)))) , işte bu hastanenin sakinliği dr.un incelemesi çekti kendine beni... Birde gecede olsa doğum geliyor bunlar, leyla hn. öyle değil :18: Karar veremiyorum sonuçta doğumda fiyat farkıda var
[ı]hepinizden ayrı ayrı özür dilerim,benim yüzümden sıkıntıya girdiniz gerildiniz(
eksik kalacağını ve voltajın sitede olmayabileceğini düşünemedim(
dün sabaha istifra ederek başladım ve yatana kadar tüm yediklerimi çıkardım;halsiz kaldim herhalde ki erkenden uyuyakalmama rağmen sabah kalkamadımdediğim gibi yetişmeme ihtimalini bu hafta hiç düşünmemiştim;yoksa mutlaka erkenden kalkar bakardım eksiği tamamlardım..
Ne olur hevesiniz kırılmasın,çok hayırlı birşey yapıyoruz;burada hiç tanımadığımız halde birbirimiz için dua ediyoruz..
Hanipeksciğim tatlım son anda sana böyle bir yük yüklediğim için hakkını helal et nolur;voltajın teli sende var nasıl olsa halledersiniz diye düşündüm(
okuduğumuz duaları tamamlamak için perşembe öğlen son olsun ki olur da bir sebepten yetiştiremeyen yada siteye girip bitirdiğini haber vermeyen olduğunda yerine elbirliği ile tamamlayıp bitirmek için vakit olur..
Umarım özrümü kabul edersiniz;böylesine hayırlı birşey yaparken içinize azıcık bile olsa soğukluk girmesine vesile olduğum için çok üzgünüm([/ı]
canım özellikle hatim yapmak fikri gercekten çok güzel bana uyar.
Hatim olursa biter mı
41 Yasin daha iyi sanki.
Ne bileyim tefriciye bir bitsin ,o zaman daha net fikir olur
Canlarım iyi ki varsınız...Hepinizi çok seviyorum...Sonsuz teşekkürler...
Cd vermediler yoksa buraya ekleyecektim...
Titreye titreye gittiğim için hasteneye cd falan aklımdan uçup gitmiş...
Kuzucuklarım maşallah kıpır kıpırlar,ikisi aynı yönde yatmışlardı.Biri elini emiyordu diğeri bacaklarını havaya kaldırmıştı...Tek tek herseylerine bakıldı,doktor amca bana hep aktardı ama ben Leyla vaziyetteydim heyecandan.Zaman nasıl geçti anlamadım...
En son sen ve gorkemre kaldı :))oo Mergencim iki oglus masallah
gerci farkli sonuc beklemiyoduk, voltajdan kacmaz
sira bende, sira bende
hatim dersek 1 nisana kadar sure verelim bence, o zaman bitebilir, bebeklere dogmadan hatim bagislamis oluruz ne guzel olur
En son sen ve gorkemre kaldı :))
İkinize de erkek diyerek cinsiyet sayfasını kapatıyorum
Artık dogum tarihlerine tahmin yapacağım
1 Nisan'da çoğumuz lohusa olacağından bence olmaz
hanipeks tatlım msj ma cvp vermedin yeğenlerini üzmek istemezsin sen dua topinğinde berabermiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?