2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
güle güle güzel günlerde giysin inşallah canım. Evet tükürük muhabbeti tam de tahmin ettiğin gibi hamileliği engelleyen ve bebek varken de ona zarar veren birşeymiş. Allah korusun.

Allah acil şifalar versin inşllah çok geçmiş olsun tekrar. hayırlı haberler bekliyoruz.

sağol canım cümlemizinki inşallah. Vallahi hiç sorma öyleymiş ben de bu yaşımdan sonra öğrendim :)

hadi bakalım hayılrı sonuçlar olsun inşallah. öğretmenler günün kutlu olsun. kıyafetlerinizi güle güle giyin inşallah.

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım.sen de sağol.

Eline sağlık canım, üşenmemiş yazmışsın uzun uzun, hepimize faydası olacaktır mutlaka.
Ben ilişki konusunda bahsettiğin şeyi bilmiyordum mesela, öğrendiğimiz iyi oldu.

Ben de dün sabah oldum ama hala kolum ağrıyor, omuza yakın bir yerden vurdu hemşire, vurduğu yer değilde 4 parmak fln altı ağrıyor nedense.

geçmiş olsun sana da canım.

Selaammm.. Asimizi olduk.. hicbirseyimiz yoktu ki yarim saattir kolum agrimaya basladi.. İnsallah bundan ote bisey olmaz.. Yatip dinlenecegim.. Herkese iyi aksamlar..

geçmiş olsun canım.

sağol canım :) hepimize inşallah.

sağlıklı olması çok güzel.. allah hayırla kucağına almak nasip etsin hepimize... bilgiler çok güzel teşekkür ederim..

Allah eşlerimizden razı olsun başımızdan eksik etmesin hepimizin.

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah herşey yoluna girer merak etme.

Allah kabul etsin canım. Eşin de kıyamamış bak yine yapmış sağolsun.

ne opldu canım sana geçmiş olsun.

Slm kızlar napıyorsunuz bakalım haftanın son gününde yoğunum ancak gelebildim umarım herkes iyidir.. öptüm herkesi çoooookkkk

Bence Arş en fazla 1 olsun canım.

kızlar mesainin bitmesine pek bişey kalmadı benim en yoğun zamanlarım o yüzden şimdiden iyi tatiller diliyorum size kendinize ve bebişlere iyi bakın...

laterne canım; bana da 200 yazarsan sevinirim bu hafta bende katılayım duamıza. haftasonu okurum inşallah geç kalmadan da haber veririm

öpüyorum herkesi iyi akşamlarr..

Kızlar bu hafta 4444 Salat-ı Tefriciyeyi ;

Laterne
Vitamin87
Katinamm

için niyetlenip okuyacağız...

yine hatırlatayım sıkışmamak için son gün perşembe öğlen olacak..( 14:00-15:00)

her tefriciye okuyan 1 Kenzül Arş okusun mu yoksa ağır mı geliyor hiç okumayalım mı??hadi yardımcı olun karar verelim..

bir tane okuyalım derim

benim fikrim sadece tefriciye olsun. sonrasında başka şeyler yaparız. 41 yasin vs gibi..olmaz mıııı ???? aslında cüzleri paylaşıp hatim bile yapabiliriz. son aylarda çalışanlarda izinli olacak kolay olur yani.. ben şahsen tüm gün evde 2 ay oturcam ,isteyen olursa gireriz bu hatim işine..
bu hafta tek tefriciye olsun diyorum kısaca :)

Oğluşlarım tüm teyzoşlarını ve bebiş kardeşlerini kocaman öper.

Rabbime sonsuz şükürler olsun,ayrıntılımız iyi geçti.İzlemeye doyamadım yavrularımı

Muhteşem ötesi,tarifsiz hisler içindeyim...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

(Voltajım Nostradamusum saygılar :87:)

gözün aydın canım sağlıkla gelsin oğluşlarınnnn
darısı diğer arkadaşlarımızın başınaaa

hayırlı olsun fıstık,Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
paşalara 41 kere maşallah

kız ne şanslısın valla benim 8 sene de yaptığımı sen bir kerede yapacaksın Allahın izni ile :))

tatlım bu haftada tefriciye okuyanlar 1 Kenzül Arş okusun dedik ama şart yok okunduğu kadarı bağışlanacak;katılıma göre de ilerleyen haftalarda ne yapacağımıza karar vereceğiz inşallah..
Hatim çok güzel bir fikir ama Kuran bilmeyenler var ki en başta ben geliyorum ( ama öğrenmek istiyorum,becerebilirsem katılırım bende (

gözün aydın canım sağlıkla gelsin oğluşlarınnnn
darısı diğer arkadaşlarımızın başınaaa

Canım çok teşekkür ederim.Amin inşallah...

Çok teşekkür ederim canım İnşallah canım benim inşallah

SAĞOL CANIM UMARIM DEĞİŞİR KOCAMDA BEKLEYİP GÖRECEĞİZ

CANIM HAYIRLI OLSUN OĞULLARIN ALLAH SAĞSAĞLİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

Canım iyi olmana çok sevindim bebiş te çok iyi maşallah.

geçmiş olsun canım.

çok tatlısın :)

ben kocişim varken popumu sallaya sallaya dik yürümeye çalışıyorum;ama izlenmediğime eminsem koridoru dönünce hemen bir elimi belime bir elimi göbüşün altına koyuyorum

göğüs altından itibaren şişiyor bende göbüş ( kendimi aynada öyle görünce kaptırıyorum;doğuma sanki bir ay kalmış gibi, evde kimse yokken paytak paytak yürüyorum

canım çok sevindim hayırlı haberlere maşallah. Ne güzel ilgilenmiş doktor.

sen de çok tatlısın . :)

ben kimse varken de paytak yürüyorummm ki :))

haydi gözün aydın :) çok sevindim.

ayrıntı ultrason sorulmuş epey fiyat;ben 120 tl çektirdim....45 dk. Sürdü baktık da baktık...bi de fotoğrafını verdi ..zaten özeldeki dr. Un ult.4 boyutlu o da veriyor resmini ..

geçmiş olsun canım geçer inşallah merak etme üzülme. Dualarımız seninle.

kızlar hepinize iyi akşamlar gideyim artık malum görümceciklerim gelecek bugun hazırlanayım hepinizi öptm pazartesi görüşmek üzere

canımmmm hayırlı uğurlu olsun paşaların ayy maşallahhh yaa ne güzel 2 tane melek. nazardan saklasın Rabbimmm

kızlar hepinize iyi akşamlar gideyim artık malum sevgili görümceciklerim gelecek hazırlık yapayım kendinize dikkat edin pazartesi görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…