300 bana ekle canım
canım 100 de bana yaz
Evet gülüm aldık,kurtulduk.dun ona "gunes olunca gidip alacağız" demiştim.sabah bizle beraber 6 da kalkıyor ,yanına gitti abisinin diyor ki"abi annem bana üst alcak bak düneş oldu"duvarada yaslanmış ya icim koptu yavrum.esime dedim boyle boyle"fırsat vermeden aglamissindir umarım "diyor.beni taniyir
Kiz basım donmese ben hala donerim var mı öyle keyif :)) ayrica kızın olunca gor kutu kutu penseler,caya davet etmeler pasta yapmalar :))))) hayirlisiyla kucaklarımıza alırız inşallah canim
Tükürük Neydi ben geride kalmışım
Cocuk içn onlemse ilk bana di
Canım benim babamlarla evim karşı karşıya bu konuda şanslıyım ben bu yaşıma kadar hiç ayrılmadım çok şükür onlardan.Ancak babam istanbul çapa da tedavisine devam ediyor ama bugün döndüler çom şükür şuan iyi ama kesin sonuçu p.tesi öğreneceğiz,babam 6 yıl içinde çok önemli iki ameliyat geçirdi bunuda atlatıcak inş.Benim seyahat engelim olduğu için onlarla gidemedim bu yüzden de kendimi çok kötü hissettim
nazcım çok güzel uzun uzun yazmışsın eline koluna sağlık, maşallah oğluna, iyice yerleşsin güzel güzel büyüsün inşallah
tükürük meselesini bilmiyordumm, söylemen iyi oldu, bizim spermler niye heba oldu diyodum bende, ölmüşler meğerse,
kıyamam ben onlara, bi dahakine heba etmeyiz inşallah
selamlar kızlar
ne zamandır giremiyodum siteye,2 akşamdır geçmişi okuyorum,maşallah muhabbete:)
bi sorun yok kimsede çok şükür,biz de bebişimle iyiyiz,
pazartesi ayrıntılı ultrasonumuz var,kendi drumuz organlarına bakmıştı,cd sordum o vermiyomuş,aynı hastanede daha iyi makinesi olan bi dr var,
ona yönlendirdi,hem orda kalbi daha ii görünür dedi
kilo konusuna hiç girmiyorum çünkü ben zaten 1,5 aydır filan beli lastikli pantolonlar yada hamile pantolonu giyyorum:)
geçen 1 tane daha aldım:)
bugünde üst olarak bişeler aldım,bi ara eklerim inşallah resimleri
ben bu arada farkettim ki hamile kalmadan önce içime çekiyomuş göbeğimi:)
hamile kaldığımı öğrendiğimde saldım:)benim bebek üstteki şişkinliğin altında yatıyo,herkes mide kısmını seviyo bebek die ama orda değil ben biliyom:)
birde bugün oğluma da ciciler aldık,ama o kadar yorulmuşumki,poşetten çıkaramadım bile hiçbirini
bu ara sınavlar var bizde,çok yoğun oluyo,zaten yorgunluk had safhada,öğretmen odası 1 kat aşağıda,ona bile asansörle inesim geliyo,
ama utanıyom walla:)
gece yarısı uyanmayacağımı bilsem akşam 8de uyurum,ama yok wcye git,yok su iç,derken sürekli uyanıyorum,eskisi gibi kolayda dalamıyorum uykuya(
aşımı da ocak ayı içinde yaptırıcam ben öle çağırdılar sağlık ocağından,bizimkiler doğuma yakın yapıyomuş,nedenini bilmiyom
dönemin bitmesine de 9 hafta kaldı:)))))
herkese sağlıklı günler dilerim..
(belki giremezsem o güne kadar)bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım şimdiden:))
yaa benimde doktorum söylememişti.. ben sordum.. daha erken dedi bana.. 24. haftadan sonra yaptırırsın ben vakti gelince söylerim demişti.. ama sağlık ocağından illa bu haftalarda olmam gerektiğini ve bir doz daha 4 hafta sonra yapılacağını söylediler.. bunu söyledim doktora uygundur yaptırabilirsin o halde dedi.. 2 doz olacakmış hatta doğum sonrası da 3 doz daha varmış ama onları yaptırırmıyım bilmiyorum :))
çok şükür iyiyim şimdilik.. kolumda değişik bir uyuşukluk hissi var bir de sanki 50 kiloluk bir adam oturmuş gibi
hastanelerde doğum yapacak da olsak başımıza ne geleceği belli değil.. Allah korusun acil bi durum olur evde doğurmak gerekir filan
Eline sağlık canım, üşenmemiş yazmışsın uzun uzun, hepimize faydası olacaktır mutlaka.
Ben ilişki konusunda bahsettiğin şeyi bilmiyordum mesela, öğrendiğimiz iyi oldu.
Ben de dün sabah oldum ama hala kolum ağrıyor, omuza yakın bir yerden vurdu hemşire, vurduğu yer değilde 4 parmak fln altı ağrıyor nedense.
Selaammm.. Asimizi olduk.. hicbirseyimiz yoktu ki yarim saattir kolum agrimaya basladi.. İnsallah bundan ote bisey olmaz.. Yatip dinlenecegim.. Herkese iyi aksamlar..
ne bilim tatlım kimse bi merhaba demeynce tınlanmadığını düşünüyor isteristemez ...
walla en son tetanoz aşısından sonra bnmde şaftım kaydı , tabi 2 defa kanamam oldu 1er hafta arayla bayram öncesi we sonrası p.tesi dr.dan sonra sağlık ocağına gittim wurundum ama gel bana sor mahvoldum 3 gündür yatıorum kolum şiş sırtım ağrıyo bayaaa bişiler
annanem,dedem,teyzem,annem we kardeşim geldiler 10gün durdular yanımda salı günü gittiler bana da iyi oldu ama hep yattımkilolarıda alldıııııııııııım
sen nasılsın cnm geçmişi okuyamadım bağlantım kötü kopuyo
sağlıklı olması çok güzel.. allah hayırla kucağına almak nasip etsin hepimize... bilgiler çok güzel teşekkür ederim..
Çok şükür canım.Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Eşim böyle anlayışlı olmasaydı iş daha çekilmez olabilirdi.
Birde erken bir gebelik oldu.1. yılımızı yeni doldurmuşken 19 haftalık hamişdim.
Birçok planımız iptal oldu.Daha farklı bi tepkide verebilirdi.
Annelik çok farklı insan duyduğu anda kabulleniyor benimsiyor.
Ama babalık öyle değil.Benim bir arkadaşım bu konuda çok sıkıntı yaşamışdı.
Allahım herkesin yardımcısı olsun.
Valla canım eşimde dayanamam diyor ama.
Ben kararlıyım yanımda olsun istiyorum.Birlikde üstesinden geliriz.
Ama diğer türlü dışarda veda edipde içeri tek girmek benim için zor olur dayanamam.
Hep o son vedalaşma anı aklıma geliyor.
Psikolojiside zor.Arada diyorum bana bir şey olursa evlenme kociş diye
selam kızlar bende bebegımın cınsıyetını ogrendım evımızın nesesı oglum olacak ınsallah....gelısımı guzel dedı herseyı guzel dedı ama mınıgım cok asagıdaymıs....bu benı korkutuyor acıkcası cumartesı gununden buyana yatıyorum ayaklarımı dıklıyorum ınsallah pazartesı gunu yukarı cıkmıs gorur doktorum hepınıze sevgılerımı yolluyorum bu arada doktor mart ayında dogumun dedı ınsallah saglıkla kavusturur bebeklerımıze bızı allahım ınsallah bır sorun olmadan cıkmadan gelısımı tamamlamıs olarak kucagımıza alırız kuzucuklarımızı:26:
Dün eşime diyorum ki hayatım ben dua okucam.
Sende o arada bulaşıkları dizer misin?En nce uykum var hayatım dedi geldi yanıma.
Sonrada dayanamadı kalktı sesler geliyor.Sonra ben dularımı bitirdim.
Bakdım beni çağırıyor hatun bak bakim mutfagı toparladım nasıl olmuş diye:)
Evimi kocişimi özledim.İşlerim yoğun başım ağrıdı
Bu arada ben tahminen bendeki olan mantar duruma karşı önce sirkeli su ile yıkadım sonrada kremi sürdüm.
Bugun çok şükür daha iyiyim.Ama günlük pedden dolayı sanırım fena tahriş olmuş geçmesi kolay olmucak gibi.
Aman dikkat kızlar.
kızlar bugünden paylaşalım hadi haftasonu tamamlamak isteyenler de nasiplensin bu hafta...
bağışlanacak isimler için listeden mi gideyim bu hafta önceliği olduğunu düşündüğünüz arkadaşlarımız var mı gözümden kaçmış olabilir(
bu hafta Kenzül Arş eklemeyelim o zaman yada çok isterseniz 1'er tane ekleyim..
444 Salatı Tefriciye bağışlamak için Allah izin verirse kim kaç tane okumak istiyor :
Laterne...................444
Kızlar bu hafta 4444 Salat-ı Tefriciyeyi ;
Laterne
Vitamin87
Katinamm
için niyetlenip okuyacağız...
yine hatırlatayım sıkışmamak için son gün perşembe öğlen olacak..( 14:00-15:00)
her tefriciye okuyan 1 Kenzül Arş okusun mu yoksa ağır mı geliyor hiç okumayalım mı??hadi yardımcı olun karar verelim..
Kızlar bu hafta 4444 Salat-ı Tefriciyeyi ;
Laterne
Vitamin87
Katinamm
için niyetlenip okuyacağız...
yine hatırlatayım sıkışmamak için son gün perşembe öğlen olacak..( 14:00-15:00)
her tefriciye okuyan 1 Kenzül Arş okusun mu yoksa ağır mı geliyor hiç okumayalım mı??hadi yardımcı olun karar verelim..
Oğluşlarım tüm teyzoşlarını ve bebiş kardeşlerini kocaman öper.
Rabbime sonsuz şükürler olsun,ayrıntılımız iyi geçti.İzlemeye doyamadım yavrularımı
Muhteşem ötesi,tarifsiz hisler içindeyim...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
(Voltajım Nostradamusum saygılar :87:)
Rabbime sonsuz şükürler olsun,ayrıntılımız iyi geçti.İzlemeye doyamadım yavrularımı
Muhteşem ötesi,tarifsiz hisler içindeyim...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
benim fikrim sadece tefriciye olsun. sonrasında başka şeyler yaparız. 41 yasin vs gibi..olmaz mıııı ???? aslında cüzleri paylaşıp hatim bile yapabiliriz. son aylarda çalışanlarda izinli olacak kolay olur yani.. ben şahsen tüm gün evde 2 ay oturcam ,isteyen olursa gireriz bu hatim işine..
bu hafta tek tefriciye olsun diyorum kısaca :)
gözün aydın canım sağlıkla gelsin oğluşlarınnnn
darısı diğer arkadaşlarımızın başınaaa
hayırlı olsun fıstık,Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
paşalara 41 kere maşallah
kız ne şanslısın valla benim 8 sene de yaptığımı sen bir kerede yapacaksın Allahın izni ile :))
Wosgi,İnan ki 2. Cocuktan sonra esler bambaşka oluyor.
Benimkide beni cok sinirlendirirdi.her konuda hemde hatta ona 2. Bir cocugu vermenin aptallik olduğunu bile düşünmeye başlamıştım . Tamda kızıma hamileyken , birde el delisi olma özelliği vardı ki (yine de vardao kadar değil)kendimi yerlere çarpmak isterdim.tuz biberdi.
Kızım olunca sihirli değnek değmiş gibiyine ise güce yardım etmez edemez,beceremez.huyu değişti en azından bakınca anası geliyordu aklma artık gelmiyor
Bende 2 çocukla artık çalısmanın mümkün olmayacağını düşündüm.bunaldim bu yil.bu donem başlayacaktım ki hop 3.
Nasip,kimsem yoktu bakıcıda zor,soğuk geliyor,isabet oldu :))
Hakkında herseyin hayırlısı olsun canım.sikma canını
selam kızlar;
ben geldim sonunda. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Dualarınız için de ayrıca teşekkür ederim. Allah kabul etsin inşallah. Ağzınıza yüreğinize sağlık.
Bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür. Bugün işe başladım. Geçmişi okudum vs. Derken ancak yazabiliyorum. Salı günü ankarada riskli gebelik uzmanı bir perinatologa gittik. Detaylı ultrasona aldı bizi.
Baktı bebeğim çok sağlıklı. Rahmim düzelmişti çok şükür zaten kasılmalarımın hafiflediğini ben hissediyordum dinlenmek iyi gelmişti. Doktor da korkulacak bişey olmadığını söyledi. Rahim ağzını ölçtü.
çok şükür her şey iyi çıktı. Sen de korkulacak bişey yok normal ağrılar olabilir dedi. Bebeğimi inceledi. Maşallah çok sağlıklı bir oğlanmış. Hareketlerinin az olduğunu söyledim. Normal olabilir daha çok küçük dedi. Ama bence bu haftada daha çok hissedebilirim sanırım bu yavaşlık bebeğimden kaynaklanıyor. Sakin bir bebek olacak bence :)) bebiş 354 gr olmuş çok şükür.
Gün içerisinde ne kadar oturarak çalışsam da bunun beni yorduğunu bol su içip eve gidince uzanmamı söyledi falan. Yani ona göre anormal hiç bir şey yok. Ancak eşim ben kasılmalı ve sancılı görmediği için böyle söylediğini düşünüyor yani hala riskliymiş gibi davranmamı istiyor. Bende ağır işlerden falan kaçınıyorum işte.
Rahatsız olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun tek tek alıntı yapamadım. Kendinize çok çok dikkat edin.
Bu arada biz de oğlumuzun ismine karar verdik gibi ama bakalım son anda fikrimiz değişir mi değişmez mi bilemiyorum adı umut olacak oğlumun. Hiç aklımızda yokken birden karar verdik ve evet tamam dedik ikimizde tıpkı emre de olduğu gibi. Allah hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah bütün bebeklerimizi.
sağolun kızlar ayaklarımı uzattım yarım saatir öyle oturuyorum ama sancı geçmiyor hafif hafif ağrıyor. Dün zaten afedersiniz ishal olmuşum ama öyle rahatsız etmedi sadece kolay çıktım tuvalete gaz sancısı gibi değil o sancıyı çok çekmiştim bu garip sanki bebekten dolayı gibi geliyr çok fenamış bu sancılar şimdi sancı çekenleri iyi anladım
ben kocişim varken popumu sallaya sallaya dik yürümeye çalışıyorum;ama izlenmediğime eminsem koridoru dönünce hemen bir elimi belime bir elimi göbüşün altına koyuyorum
göğüs altından itibaren şişiyor bende göbüş( kendimi aynada öyle görünce kaptırıyorum;doğuma sanki bir ay kalmış gibi, evde kimse yokken paytak paytak yürüyorum
laternacım, sağlık dileğin için teşekkür ederim. Rabbim en hayırlısını verir inşallah...
Bende dün akşam servisten iner inmez gittim hastaneye, o kadar güzel muayene yaptı ki dr. Uzun uzun kızımı inceledi. Kendi dr.umda bir alalacele halde girip çıkıyoruz hep bir telaşı var yoğunluktan hiçirsorununuz yok annesi merak etme dedi :) herbirşeyciği iyiymiş yani, ben ö.arası biraz yürüdüm o yüzden korktum dedim. Aksine artık eskide kaldı o hamile yatsın dinlensin hep muhabbetleri dedi:) yürüyüş öneriyoruz tabi yorma kendini kötü birşey yapmamışsın dedi
kızım hep içime doğru dönüktü , bize dönmedi yüzünü :) çok uğraştı dr .bekledik ama dönmedi ,eller kollar hep hareketli oynattığını izledik 2.taramadan sonra hiç bu kadar uzun izlememiştim kızımı
iyiki gitmişim şimdi o kadar rahatım ki , bana hamile korsesi alabilirsin dedi eğer aşağı doğru baskı hissediyorsan dedi. Içtiğim multivitamin vardı önceden onu kesmiştim kafama göre kilo aldırır diye osteocare, ona devam et iyi bir destekçi dedi.
decavit aldırırsa kilo aldırır onuda günaşırı içiyorsun zaten dedi,
balık yağı içmiyordum , onu önerdi, bizim denizlerden çıkan balıklarda omega yok dedi.soğuk deniz balığı ye yiceksen dedi, bende e ben niye gün aşırı zorla yiyorum ozamn dedim :) protein dedi. O yüzden destek için yağa başlıcam
bitkisel bir krem önerdi başla artık dedi striacare ; tamamen bitkisel deid ama kakao badem o tarz yağ karışımlarıda yapabilirsin dedi , ben z.yağı kullanıyorum.
Bol su iç , eski kaşar beyeaz peynir tüket ayran iç dedi.( ben süt ve yoğurt nerdeyse hiç tüketmiyorum ) dedi de dedi yani :)
4 kilo almışım 5 ay da iyiymiş ,
başka aklıma gelen birşey yok önerdiği bunlar
hastaneye bayıldım tabi hemen doğumu filan sordum ,özel sigortam var aslında fiyatlarda çok uçuk değil ama benim hastanemle arasında fiyatta en az 1500 fark var ,
bana düşen tutarda az olacak ama ..ya başka bir komplikasyon olur ya doğumda diye düşündüm ek bir şeyler çıkarsa ...
örn. En kötüsü sezeryan olursa:4650 ( tabi 2012 fiyatı bide özel sigorta için.normalde 7800 müş.) benim hastanem de :2670
normal : 3600 benim hastanem :1950
bunlar 2013 fiyatı olacak en az %10 artar,
sizler hiç sordunuz mu fiyatlar nedir, istanbulda bir erdem hast. Var orda okadr ucuz ki doğum, arkadaşım bahsetti normal 600 sezeryan 1000 yaklaşık
ben kimse varken de paytak yürüyorummm ki :))
ayrıntı ultrason sorulmuş epey fiyat;ben 120 tl çektirdim....45 dk. Sürdü baktık da baktık...bi de fotoğrafını verdi ..zaten özeldeki dr. Un ult.4 boyutlu o da veriyor resmini ..
bende ayin 12 randevu aldim bobrekleri su toplamis ve biraz buyuk gozukuyormus ama kesin ve net bisey soylememislerdi 1, 5 ay oldu sabirsizlikla ayin 12 bekliyorum ense kivrimini olctururken ogrendik kendi doktorum ise ben birsey goremiyorum diyor kafam allak bullak bebegim icin dua edin arkadaslar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?