Oğluşlarım tüm teyzoşlarını ve bebiş kardeşlerini kocaman öper.
Rabbime sonsuz şükürler olsun,ayrıntılımız iyi geçti.İzlemeye doyamadım yavrularımı
Muhteşem ötesi,tarifsiz hisler içindeyim...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
(Voltajım Nostradamusum saygılar :87:)
Kim Kaç Salat-ı Tefriciye Okuyacak :
Laterne......................................444
PeriLois......................................300
Mezopotamya..............................100
Umutege.....................................500
Wosgi.........................................200
Cherryfe......................................200
Dmt............................................200
TOPLAM PAYLAŞILAN.................... 1944
okumak isteyenler dua topiğinde ne kadar okumak istediğini paylaşsın...
perşembe öğlen 15:00'a kadar tamamlayacağız..
dua topiğinin linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-yasin-okuyor.html#post26741473
canım yaa şu adımı bi düzeltiversen başından beri yanlış gidiyorKim Kaç Salat-ı Tefriciye Okuyacak :
Laterne......................................444
PeriLois......................................300
Mezopotamya..............................100
Umutege.....................................500
Wosgi.........................................200
Cherryfe......................................200
Dmt............................................200
TOPLAM PAYLAŞILAN.................... 1944
okumak isteyenler dua topiğinde ne kadar okumak istediğini paylaşsın...
perşembe öğlen 15:00'a kadar tamamlayacağız..
dua topiğinin linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-yasin-okuyor.html#post26741473
canım yaa şu adımı bi düzeltiversen başından beri yanlış gidiyor
çok geçmiş olsun canım... rabbim niyetlerimizi biliyor... canını sıkma sen...hepinizden ayrı ayrı özür dilerim,benim yüzümden sıkıntıya girdiniz gerildiniz(
eksik kalacağını ve Voltajın sitede olmayabileceğini düşünemedim(
dün sabaha istifra ederek başladım ve yatana kadar tüm yediklerimi çıkardım;halsiz kaldim herhalde ki erkenden uyuyakalmama rağmen sabah kalkamadımdediğim gibi yetişmeme ihtimalini bu hafta hiç düşünmemiştim;yoksa mutlaka erkenden kalkar bakardım eksiği tamamlardım..
ne olur hevesiniz kırılmasın,çok hayırlı birşey yapıyoruz;burada hiç tanımadığımız halde birbirimiz için dua ediyoruz..
Hanipeksciğim tatlım son anda sana böyle bir yük yüklediğim için hakkını helal et nolur;Voltajın teli sende var nasıl olsa halledersiniz diye düşündüm(
okuduğumuz duaları tamamlamak için perşembe öğlen son olsun ki olur da bir sebepten yetiştiremeyen yada siteye girip bitirdiğini haber vermeyen olduğunda yerine elbirliği ile tamamlayıp bitirmek için vakit olur..
umarım özrümü kabul edersiniz;böylesine hayırlı birşey yaparken içinize azıcık bile olsa soğukluk girmesine vesile olduğum için çok üzgünüm(
Rabbime sonsuz şükürler olsun,ayrıntılımız iyi geçti.İzlemeye doyamadım yavrularımı
Muhteşem ötesi,tarifsiz hisler içindeyim...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
SAĞOL CANIM UMARIM DEĞİŞİR KOCAMDA BEKLEYİP GÖRECEĞİZ
CANIM HAYIRLI OLSUN OĞULLARIN ALLAH SAĞSAĞLİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
canımmmm hayırlı uğurlu olsun paşaların ayy maşallahhh yaa ne güzel 2 tane melek. nazardan saklasın Rabbimmm
Canım benim gözün Aydın,bizde onları öpüyoruz ...Kiz nasil heyecanlandim ne yapmışlar nasıllar,anlaşıyorlar mı içerde
Allah artık başlasın hazırlıklar,sunnet falan abo,sünnetlerinde kirve kim
Kızım bile oynuyor
Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin
Artık dogum tarihlerine tahmin cinsiyet kalmadı (gorkemreye saygilar)
Cok mutlu oldum canım benim
Kuzucummm nasıl mutlu oldum anlatamam.
Teyzesi yesin onları.Nasıl oğluşların hareketliler mi?Kendilerini iyice belli ettiler mi?
Ben çok merak ediyorum.Daha önce detaylı ultrason çıktısıda görmedim.
Heyecanla o tarihi bekliyorum.Bizde yarın doktora gidicez ve tarihimizi alıcaz.
Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah.
Hepimiz hayırlı haberlerle gelelim allahın izniyle.
Canlarım iyi ki varsınız...Hepinizi çok seviyorum...Sonsuz teşekkürler...
Cd vermediler yoksa buraya ekleyecektim...
Titreye titreye gittiğim için hasteneye cd falan aklımdan uçup gitmiş...
Kuzucuklarım maşallah kıpır kıpırlar,ikisi aynı yönde yatmışlardı.Biri elini emiyordu diğeri bacaklarını havaya kaldırmıştı...Tek tek herseylerine bakıldı,doktor amca bana hep aktardı ama ben Leyla vaziyetteydim heyecandan.Zaman nasıl geçti anlamadım...
Evet gülüm aldık,kurtulduk.dun ona "gunes olunca gidip alacağız" demiştim.sabah bizle beraber 6 da kalkıyor ,yanına gitti abisinin diyor ki"abi annem bana üst alcak bak düneş oldu"duvarada yaslanmış ya icim koptu yavrum.esime dedim boyle boyle"fırsat vermeden aglamissindir umarım "diyor.beni taniyir
Kiz basım donmese ben hala donerim var mı öyle keyif :)) ayrica kızın olunca gor kutu kutu penseler,caya davet etmeler pasta yapmalar :))))) hayirlisiyla kucaklarımıza alırız inşallah canim
Tükürük Neydi ben geride kalmışım
Cocuk içn onlemse ilk bana di
canım geçen de yazmıştın sormayı unuttum ne rahatsızlığı geçirdin sen?Haklısın,baba candir yacok sansliymissin cidden,ayrılık zor.ben babami 1,5 yıldır görmüyorum babam buraya 1 kez geldi cok düşkün bana gittiğinde cok hastalandı.rahatsizligimda ne ben karşısına çıkabildim nede o beni gördü.hic aramadı bile :) 1 yildir seslerimizi bile duymadik :) resimlerimi cekip annem gostermis,bugun bile diyor pc de arka plan resmi sensin.moral veremezdi,konuşamaz babam bazı duygularını cok uçta yasar.gölgesi yeter ya.
Bende anneme gidemedim düşük riskim o zaman hala vardı.
Emin ol boyle evlatları varken kuş gibi kalkar altından.baba o , güçlüdür :)Allah basımızdan eksik etmesin...
gurbet ellerinde aman dikkat edin kaybolmayın canımsize gunaydin kizlar ben daha yeni yatacagim gece saat 1 burda :) cok yorucu bigun gun gecirdim. yuruyus yapalim derken nerdeyse kaybolacaktik ormandaneyse selamlar herkese
günaydın kızlarrrr
çok şükür iyi haberlerle geldim ben herşeyimiz iyi çıktırahim damarındaki sorun da geçmişşşş
geçmişe bakamadım daha laternında iyidir inşallah sonuçları
hayırdır inşallah canım.mavi renk iyiSaçlarım beyaz ama ,siyah saçım tek tük :) saçlarım mı çıkacak yoksa Hadi inşallah
Kıyamam sana bitanem benim
Hepimiz öyleyiz .bizde geçen eşimle konuşuyoruzda,eşim bizim ve annesigilin beyaz eşyasını almış kaynana hatta benimkilerden bile kullanıyordu.evlendiğimizde ocağım yoktu.düğünü kendimiz yapmıştık.görümce alacaktı ocağı.gerginlik oldu falan almadı.hep derdim ki ocak alalım patates kızartacağım:) sanki çok matah birşey işte .şimdi eve bile uymasa değişiyorsun falan amaan.geçiyor atlatılıyorda gelip geçmiyor,delip geçiyor.
Inan ki masraf bitmiyor,hani diyorlar ya çocuklar küçükken birşeylere sahip olun.çok doğru
o heves güves baktığınız cicilerden gına gelecek
bugün bizde fırfırlı etek için ağladık
Dönerken havalanacakmış eteği,etekleri hep kot yada düz dar.yarın erkenden yollara düşeceğîz.
Rabbim geçim kuvveti versin.
benim de akşam 6 dan sonra yediklerim midemde yanma yapmaya başladı. 3 gündür geceleri yanıyorum. Bu akşam sadece meyve yiyeceğim ve erken yatacağım. Akşam işten çıkarken gaviscon da alacağım.
8de evde olmak mı. Ben de kendime acırdım 6da çıkınca. Yatsıyı müteakip işten çıkıyorum diye. Allah kolaylık versin bacım.
aman dikkatli kullanın, aklım sizde kalmasın
yavrum benim yaaa kıyamam ben ona, nasılda abiye anlatmış öyle
tükürükleyince spermler ölüyomuşşş voltajım, önlem niyetine dene sen bakalım kız doğduktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?