- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
bende yapsam mı yapmasam mı derken kardeşim aradı yap kavanoza koy gelince yerim ayır dedi bende dün akşam ıslatmıştım malzemeleri.gel bacım birlikte yiyelim ne demek başım gözüm üstüne
Mezosummmm
Örtmenin
Ortmenler gunün kutlu olsun
biri bizim eve de göndersin, benim adam kazanın dibini görür o derece seviyo, benim de pek sevdiğim bişey değil, o yüzden yapmayıda bilmiyorum, gerçi ıslanmış nohutum fasulyem var, buğday da ıslatsam, yapsam sevinir garibim dimi yaaaKiz fitamin,
Kendimi yoklayip duruyorum,yapayım mı diye
Zaten aklımda duruyor, hem sen ne etcen bir kazanı dagit sevap bacı
biri bizim eve de göndersin, benim adam kazanın dibini görür o derece seviyo, benim de pek sevdiğim bişey değil, o yüzden yapmayıda bilmiyorum, gerçi ıslanmış nohutum fasulyem var, buğday da ıslatsam, yapsam sevinir garibim dimi yaaa
yapıyolardır bizim apartmandada benim pek samimiyetim yok komşularla, benim koca istemiyo, bende annemin komşularıyla görüşüyorum,Bende onceleri sevmezdim nohut,fasulye hep tuzluyken tatli yemek sacma gelirdi
genc kizkene bir sevdimhatta sevdiğim 2 tatlıdan biri.
Anneannem Cigerparem erbabı
Komşular dağıtmıyor mu canım?
Aksama kadar burda bir tencere oluyor.gerci bu sene az kisi yaptı
Yap kiiiz sevaptir,seviyormuş madem
canım benimde oluşum olacak allahın izniyle ismini emir koymayı düşünüyorum ama tuğraya en uygun isim buğra olsa gerek onada çift isim koymak istersen artık yanına güzel bi isim bulursun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinarkadaşlar bende nisan annesi olucam 5 yaşındaki oğluşuma nasipse erkek kardeş gelio isim konusunda çok kararsızım 1. oğlumun adı cüneyt tuğra ona uygun bişe olsun istiyorum oğlu olacaklar bana fikir verebilirmi ?
canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin çok güzel iki kız annesi olmak benim bebeğim erkek ilk bebeğim dr ilk ultrasonda çok net deyil ama kız demişti eşimle isim aramaya başladık bi türlü bulamamıştık oğlumuz olursa isim hazırdı ama kız birtürlü aklımıza gelmiyordu sonra bigün tv de gülce ismini duydum anlamına baktım güle benzeyen demekmiş çok beğenmiştim ben melek ismini çok beğenirim kızımolsaydı melek gülce koyacaktım nasi değilmiş olumuz oluca kesin dedi dr umarım beğenirsin hayırlısıyla al bebeğini kucağinaSelamlar arkadaşlar bizim de kısmetse bir kızımız daha olacak.Çok şükür Rabbime gönlüme göre oldu sanırım kızıma bir bacı istemiştim hep kısmetse olacak.Hayırlısı ile bir de kucağımıza alsak.Biz de isimde kararsız olanlardanız güzel değişik isimler bilen varsa bir akıl verseler ne güzel olurdu.Akılda birkaç isim var ama eşimle uyuşamıyoruz.Bu arada umarım herkesin hamileliği iyi geçiyordur.Hepiniz Allah'a emanet olun....
yapıyolardır bizim apartmandada benim pek samimiyetim yok komşularla, benim koca istemiyo, bende annemin komşularıyla görüşüyorum,
bugünkü sohbette de tatlı olarak yapacakmış abla ama yetiştiremedim dedi, hakkımı alıp kocişe getirecektim yapmış olsaydı
pazartesi yapayım bende, sevindireyim çocuk sevindirmek sevap
Selamlar arkadaşlar bizim de kısmetse bir kızımız daha olacak.Çok şükür Rabbime gönlüme göre oldu sanırım kızıma bir bacı istemiştim hep kısmetse olacak.Hayırlısı ile bir de kucağımıza alsak.Biz de isimde kararsız olanlardanız güzel değişik isimler bilen varsa bir akıl verseler ne güzel olurdu.Akılda birkaç isim var ama eşimle uyuşamıyoruz.Bu arada umarım herkesin hamileliği iyi geçiyordur.Hepiniz Allah'a emanet olun....
canım benimde oluşum olacak allahın izniyle ismini emir koymayı düşünüyorum ama tuğraya en uygun isim buğra olsa gerek onada çift isim koymak istersen artık yanına güzel bi isim bulursun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
saol tatlım bence kayra da çok hoş güzel kızım olsaydıda gülce koyacaktım çok beğeniyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallahaklımızda olan iki isimden biri aslında ama anlamında karsız kaldık bide kayra olabilir gibi gelio bu arada senin oğluşunun ismide güzel ama yiğenimin ismi rabbim isimleriyle yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?