2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kıslarr bugün epey çarşı pazar gezdik kızıma çokk güzel ciciler aldıkk hemen hemen herşeyi tamam eksiği kalmadı gibi bişey.hepsii çok tatlı yaaaabebeğim için olunca hiç yorulmamışım saatin kaç oldugunu farketmiyor insan.inşallah o cicilerinin içinde kucagımıza almakda nasip olur

Güle güle kullan canım ,inşallah
Kendini de ihmal etme ama
Doğduklarında da bir taraftan alıyorsun hele ki prensesler daha bir cafcafli al al bitmiyor.

Merhaba
İnşaallah Nisan sonuna doğru bir oğlum olacak.
İlk hamileliğim.
Hepimize hayırlı sağlıklı sıkıntısız hamilelik dönemi ve doğumlar diliyorum.

Güle güle kullan canım ,inşallah
Kendini de ihmal etme ama
Doğduklarında da bir taraftan alıyorsun hele ki prensesler daha bir cafcafli al al bitmiyor.

sağol canım ya kendimede aldım ama en önemlisi kızımınkiler 3-6 aylıklara göre kaşe mont vardı bizim çocukların 3-6 ayı kışa denk gelseydi kesinlikle onuda alacaktım okadar tatlı olunur mu ya.aynı bizim montlardan minyatürü

günaydın kızlar güzel bi hafta sonu geçirdim misafirlerim geldi gitti cumartesi köye gittik düğün vardı dünde bol bol dinlendim köy havası soludum ve bugun de geldim geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir

günaydın kızlar,

nasılsınız?ben pek iyi diilim.perşembe yine 2 damla kahverengilik geldi tuvalet kağıdına hemen doktoru aradım gittik annemle, bişe yok dedi, ilaç verdi, onu kullanıyorum.bi de bana kızdı, bu kalan 4.5 ay böle geçmez yazdığımız randevuların iki katı kadar gelmek zorunda kalırsın, aslında bişe yok kahverengilikte ama sesin o kadar endişeli geliyodu ki çağırdım için rahat etsin diye dedi, şimdi neyse ama son haftalara doğru stres erken doğuma neden olur, senin kalbin hızlı attıkça onun da kalbi hızlı çarpıcak bi an önce çıkmak istiycek ,böle gtimez heberin olsun dediben doktordayken ağlıyodum çünkü hündgür hüngür

ya bi de kızlar sivilcelerimin üzerine teramisin sürüyodum 1.5-2 aydır ,meğer teramisin yasakmış , bebeklerde kemik ve iskelet gelişimini yavaşlatabiliyomuş, özellikle gebeliğin 2 .yarısında zararlıdır dio, kafayı yiycem şimdi de bunu düşünmekten doktoru da arayıp soramıyorum artık, bişe varsa ayrıntılıda görünür mü ya,çok taktım

günaydın arkadaslar..hayırlı haftalar..ben bugun doktora gidicem öğlenden sonra.
öğlene kadar da duamı tamamlayacam..laternem şimdiden yazarsın canım dualarımı..sonra giremem edemem..söylenmedi denmesin..
Herkesi öpüyorum.Allaha emanet olun..

cnm bu kadar herşeyi stres yapma biraz düşünmemeye çalış emin ol bebeğin iyi ikinizide üzme

cnm hayırlı haberlerle gel

günaydın kızlar... Herkes için iyi bir hafta olur inşallah.
Cumartesi ayrıntılı ultrasyona girdim. Heyecandan ölecektim nerdeyse. Suratsız gıcık bir radyolag inceledi bebeğimi.Hiç bir sorun görmediğini söyledi. Bir rapor yazdı. Baktığı değerler, ölçümler falan yazıyordu raporda. Raporu kendi doktoruma götürdüm sonra. O da her şeyin iyi olduğunu söyledi. Sonrada kendisi baktı ultrasonla bebişime. Ohh ohh maşallah her şey yolunda dedi. Bebeğim 2 hafta önden gidiyormuş. Genetiği sağlam bir bebek. Annesi babası gibi uzun olacak belli dedi. İki gündür nasıl havalarda uçuyorum anlatamam. Dört boyutlu bakan doktor resimlerini attığı bir cd verdi. Gelip gidip bakıyom yavruma. Oyyy nasıl tatlı kuzum. Dudaklar kulaklar burnu falan bal bal. Umarım herkesin böyle güzel geçer.
Ha tabi doktor aldığım 9 kiloyu görünce kızdı bana. Dikkat et dedi. Bu arada böyle gidersem ne olacak benim sonum. Bende kendi kendime söz verdim. Az yiyecem artık. Kalsiyum ve magnezyum yazdı ben bir şey demeden. Kızlar zaten demir ve vitamin içiyordum. Birde kalsiyum magnezyum sanki çok gibi geldi bana. Neticede hepsi kimyasal ilaçlar. Biraz içeyim olmadı bırakırım kafama göre. Dört hafta sonrasına da şeker yüklemesine gün aldım. Bizden haberler böyle.

cnm bu kadar herşeyi stres yapma biraz düşünmemeye çalış emin ol bebeğin iyi ikinizide üzme

cnm ya acaba bişe olmuşmudur ya kafayı yiycem ya, hiç aklıma gelmedi teramisinin böle bi etkisi olucağı bildiğimiz teramiism ya herkesin evnde olan ne biliyim ben bi okudum şok oldum

kuzum çok sevindim hayırlı haberlerine ama ilaçları kafana göre bırakma derim detaylıdan sonra doktorun neden ultrasonla baktı anlamadım bu kadar sık bakması doktorlar pek önermiyor hamilelik boyunca 5-6 kez diyorlar bende tıpa gidiyorum3 haftada bi bakmak istiyor bende gitmiorum

cnm ya acaba bişe olmuşmudur ya kafayı yiycem ya, hiç aklıma gelmedi teramisinin böle bi etkisi olucağı bildiğimiz teramiism ya herkesin evnde olan ne biliyim ben bi okudum şok oldum

walla benimde aklıma gelmezdi olsun içine dert etme artık öğrendin kullanmazsın hepimiz bilemden neler yapıozdur kim bilir ben ilk günlerde ilaçda kullandım badana boyada yaptım halıda yıkadım boyada kimyasal ama bilmiodum allahıma şükür bişeycikler olmadı sende içini ferah tut annesi

Canım yaa bence de çok fazla kafana takma herşeyi sen stres yapsan da yapmasan da kısmetimizde ne varsa onu yaşarız o yüzden sen olumlu yönlerinden bakmayı seç.
ben de grip geçirdim antibiyotik,burun damlası,parol... ne varsa kullandım :) ama yapacak birşey yok

günaydın güzel anneler ve bebişler
Cuma günü yoktum ve konak doğum hastanesine gittim ayrıntılı ultrason orda çekiliyormuş muayene oldum doktorum dışarıya sevk etti öğle saatinde ayrıntılıyı çekildik bebişim kocaman olmuş 2 hafta önce gittiğimizde 200 gr dı biraz küçük demişti doktorumuz bu sefer 350 gr olmuş çok sevindim herşeyimiz iyi çıktı kendi doktoruma da gidicem 13 aralık randevumuz ama işten izin alınca dayanamadım erkenden baktırdım. Ama benim kız yorulmuş yüz üstü secdeye gider gibi yatmış ve biraz aşağıdaydı yüzünü çevirmiş arkaya yüzünü göstermedi prensesim ama olsun annesi onun büyüdüğünü gördü ya o yeter 13 aralıka kadar idare ederim annemde yanımda gelmişti torunu görünce ağzı açık baktı kaldı o şaşkınlık, sevinç o yüz ifadesi çok güzeldi işallah sağlıkla büyür gelişir bebeklerimiz ayrıca ben cuma günü tetanoz aşımı oldum beni pek zorlamadı aşıyı olduktan 4 saat sonra falan biraz ateşim çıktı 25-30 dk sürdü geçti gece biraz ağrı oldu buz koydum o çok iyi geldi aşının acısını sadece gece üzerine yatamadım o kadar korkulacak bişey yok yani ertesi gün çok rahattım işimi yaptım misafir geldi yemekli bir sıkıntı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…