2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ne güzel hayırlı haberler getirmişsin maşallah çok sevindim :)

Gözün aydın , İçin rahatladı en azından bundan sonra ağrıları dha iyi yorumlarız.
Bende artık ağrılarımda çok korkmuyorm ama dr.a gitmeseydim hala içimde bir şüpheye bekleyecketim detaylı ult.nu

canım benim ya valla iyi geldin, inş. yoktur bişe sürekli dua ediyorum, doğru kimbilir daha neler yapıyoruzdur, Allah bilir artık, doğru yani

günaydın kızlar nasılsınız??
hasta olanlara geçmiş olsun kızlar. yaşasın bütün cinsiyetler belli oldu sıra isimlere geldi :))
bu arada erkek isimlerinden çok beğendiğim bir isim söyleyim size. komşumun oğlunun ismi çok hoşuma gitmişti duyunca: UHUT. anlamlı ve değişik bir isim bence. belki hoşunuza gider fikir olsun size de.

klasik pazartesi sendromu mudur nedir hiçbişey yapasım yok geçmişi bile 2 saatte açtım ama çok şükür fazla yazmamışsınız hemencik okudum :))
benim haftasonum yoğun geçti. cumartesi çarşıya çıktık oğluşu bırakıp hızlı hızlı bişeyler alıcam diye yorgunluktan geberdim valla ama çok şükür kışlık kaban ve mont ihtiyacımı karşıladım.
ya hamileyken alışveriş yapmak pek zormuş. geçen sene göbeğim var hiçbişey yakışmıyor diye şımarıklık yaptım kaban olayını bu seneye erteledim meğer başıma gelecek varmış :))
bu sene de göbeğin hasına sahip olduğum için mahvoldum valla onu giy bunu çıkar. hem hamilelikte hemde hamilelikten sonra giyecek bişey olsun diye diye sonunda aradığımı buldum çok şükür :))
oğluma da çok güzel kaban atkı-bere falan aldım.

ya biz ufaklığa hiç bişey almıyoruz sizde ki hevesi görünce bende alayım diyorum ama abisinin dünya kadar kıyafeti var eşyası var hiç ihtiyaç olacak bişeyi yok. yazık kuzuma benim gibi 2. çocuk olunca hep büyükten kalanları giyecek. 1-2 tulum aldım o kadar. neyse artık doğum yaklaşınca hastane çıkışı falan alırız gönlü olur kuzumun.

dünde ailem geldi. saat 11 gibi aradılar geliyoruz diye çok sevindik ama evin için çok fenaydı koştur koştur toparladım tam işim bitti geldiler. yemekti vs.ydi akşama kadar birlikteydik. çok güzeldi valla. oğluşum diş çıkardığı için bu ara pek huysuz gece uykusu yok. kaç gündür helak etti bizi ama sağolsun dün gündüz baya uyudu bizde misafirlerle ilgilenebildik rahatça. ondan sonra da bütün akşam boğuştuk. bugün de ayrılmak pek zor geldi ama napalım mecburen geldik işe Allahtan minik meleğim var yanımda pıt pıt hissettiriyor kendini :)

dualarımı hiç okuyamadım haftasonu bitiririm diye planlıyordum aslında ama yoğun geçince olmadı şimdi oturup bir kısmını okuyum bari görüşürüz daha sonra öptm sizi...

Günaydın kızlar ben geldim...

Ctesi doktorumuzdaydık kocişimle.
Oğluşumu gördük kocaman olmuş kerate :)

Eşim dioki burnu kime benziyor acaba.
Bende dedim ki inşallah bana benzer.
doktorum eşime döndü bakdı niye eşininde burnu güzel dio.
Yok dedim birde dayımız var bizim :) Dayıya çekerse yandık.
Ehh erkekler dayıya çekermiş dio doktorum :)
Dedim maşallah çok tatlı olmuş.Annesi güzel babası yakışıklı,size yakışıklı yaramaz bir erkek geliyor.
Hiçde kendini saklamıyor bakın bu pipisi diye bize gösteriyor
Oğluşumun keyfi yerindeydi anlıcanız.Midesini kaburgalarını herşeyini renksizde olsa gösterdi doktorum.

Renkli ultrason tarihimiz 11 aralık nasıl beklicez bakalım.
Sizlerde ne var ne yok ? Yiyenlerim nasıl?

güzel haberlerine çok sevindim canım ben daha yaptırmadım ayrıntılıyı da merak ediyorum doktorum daha yönlendirmedi çarşamba kont. var o zman gönderir belki bende sgk lı olan yerde yaptıracağımda tutum ve davranışlar nasıl eşinde yanında girebiliyormu acaba merak ediyorum ona göre gelecek eşim benimle

doğru canım doktor da öle dedi valla, veren de alan da o yapıcak bişe yok yani dedi, saolasın canım benim

korkma canım stres yapma biliyorum o kahverengiliği görünce eyvah diye çıldırıyor insan ama kırmızı lekeler tehlikeli kahverengi tehlikeli olmuyor bunu internette araştırabilirsin ama senstres yapar kendini sıkarsan o iyi olmaz bebeğine burda bir sürü kişi kanama geçirdi Allah'a şükür hiç kötü bişey olmadı istiraat ile ve ilaçlarını kullanma ile düzeldi herkes sen ilaçlarını düzenli kullan sakin ol yediklerine dikkat et bebeğin ve senin için önemli güzel beslen problem yok krem sürmüşsün şu an için yapabileceğin şey güzel beslenerek bebeğini sağlıklı hale getirmek bol bol süt iç günde bir kase yoğurt ye bunlar hem senin hem bebeğinin kemiklerini kuvvetlendirir sen hamileliğin sonunda değilsin 4 ay var doğuma ve bu dört ayda bu şekilde beslenerek bebeğinin kemikleri güzel gelişir evham yapmak her zaman zarar veriyor sakin olmaya çalış bebeğin iyi sende iyi ol annesi sana ihtiyacı var :)

ne güzel yoğun bir hafta sonu geçirmişsin.bende yeni bebişe birşeyler almıyorum senin gibi abisinin bir dolu kıyafeti var ocaktan sonra yeni bir giysi dolabı alacağım eski cicilerimizi çıkarıp hazırlayacağım ondan sonra bakarım eksik bişiler varsa alırız bencede alma şimdiden kendimden biliyorum çoook var çünkü bazen kendimi tutamayıp alasım geliyor ama tutuyorum işte nede olsa çok güzeller ve insan almak istiyor

Canım güzel haberlerle gelmişsin gülümseyerek okudum:) Çok ama çok sevindim.
Aşı benide o kadar zorlamamışdı.Allahım inşallah bizede hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin.
Bende oğluşumu çok merak ediyorum.Renksizde bakdım iyi durumu çok şükür ama 11 aralık tarihini iple çekiyorum.
Daha erkene alıcakdık ama doktorumun randevuları doluydu malesef.Artık hayırlısı.

Canım benim dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsin maşallah.
Hamişken kesinlikle alışveriş çok zor.İnsanın hep tembellik yapası geliyor.
Tabi senin işin daha zor çünkü oğluşununda ilgiye ihtiyacı var.
Bence hiç üzülme çünkü abisinin cicileri var.Benimde öyle bir şansım olsaydı bende almazdım heralde.
Şimdi hiç bir şeyi olmadığı için alıyoruz.Zaten o kadar hızlı büyücekki kaç sefer giydireceksin.Hediyede gelir mutlaka.
O yüzden en doğrusunu yapıyorsun.Yinede arada gördükçe alırsın birkaç cici daha için rahat eder.

günaydın hayırlı sabahlar :) cuma günü çok kötü ağrım vardı işyerinden izin aldım anneme gittim uzandım dinlendim çok şükür akşama bişeyim kalmamıştı.cumartesi günü doğum günümdü canım eşim süpriz yapmış çok güzel bi haftasonu geçirdim:) ama şimdi çalışmak zor geliyor...

Canım beni seni nasılda iyi anlıyorum.
Bende çok evhamlı biri oldum.Oğluşumu görüyorum azcık rahatlıyorum sonra yine endişe kaplıyor en ufak bir ağrıda.
Büyük konuşmiyim ama sırf bu takıntım yüzünden 2. çocuk düşünmüyorum.
Bu kadar olumsuz olmakda iyi değil farkındayım,kendimizi toparlayıp olumlu düşünmeli dualara sığınmalıyız.
Ancak o şekilde rahatlıyabiliyorum ben.Allahın izniyle hepimiz sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza buna inanmalı bu şekilde yorumlamalıyız.

Doktorunu ara sor yada mesaj at.Sonuçda bu senin ve bebeğinin sağlıklığı.
Doktorun uyarmış ama alışkındır böyle yorumlara endişelere hiç merak etme.
Ve küçük bir tavsiye doktoruna danışmadan hiç bişi kullanma canım.
İstersen ben kendi doktoruma sorup sana bilgi verebilirim.

Günaydın Sevgili topiğimin güzel anneleri :)))

Haftasonu 2 aydır uğramadığım evimi temizlettiim.. Misler ibi oldu. Ben hiç birşey yapmadığım halde ayakta dolaşmaktan belim ağrıdı, Ama içim rahat etti evimdeydi hep aklım

Haftamız güzel problemsiz geçsin inşallah

canım benim ya valla iyi geldin, inş. yoktur bişe sürekli dua ediyorum, doğru kimbilir daha neler yapıyoruzdur, Allah bilir artık, doğru yani

öle kuzum benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir ben hamileyken ev taşımışım badana boya ağaçtan meyve topladım halı yıkadım onları taşıdım midem ağrıodu ilaç içtim sigara desen taşınırken dibine vurdum yani kanmam başladı ben normal adet sandım gene gitmedim ertesi gün kan falan gelmedi dedim taşınma telaşı heralde ondan sonra bi gittim hamileyim ama o günden sonra çok dikkat ettim derlerya öğrenene kadar melekler öğrendikten sonra sen korursun die emin ol onlar bizden daha güçlü hiç moralini bozma hamileliğin tadını çıkar

Ohh ohhh canım hayırlı haberlerine çok sevindim maşallah. Ilaç ne verdiyse al canım bence.

güle güle sağlıkla giysin inşallah. Ne güzel.

hayırlı uğurlu olsun oğluşun inşallah aramıza hoşgeldin.

merhaba
inşaallah nisan sonuna doğru bir oğlum olacak.
Ilk hamileliğim.
Hepimize hayırlı sağlıklı sıkıntısız hamilelik dönemi ve doğumlar diliyorum.

ohhh ne güzel geçmiş hep böyle geçsin günlerin. Sağlıkla.

canım üzülme demek ki çok öenmli değilmiş çok şükür bu günler de geçecek inşallah merak etme. Bişey olmaz okadarcık ilaç sürmekten allahın izni ile.

sen de hoşgeldin canım aramıza sağlıklı doğumlar olsun inşallah.

ne güzel hayılrı uğurlu olsun inşallah sağlıkla.

ohhhh gez anam gez ben de çok gezdim haftasonu gitmediğim akraba kalmadı :)

hayırlı pazarlar,iyi akşamlar ...
Umarım herkes iyidir, ben bugun cok gezdim
şimdi bile uyuyabilirim

ne güzel maşallah bende hala bir hareket yok şişmanlıktan hissedemiyor olabilirim :) birazcık bişeyler var ama bağırsak hareketi gibi geliyor onlar da bana :)

kızlar bugün kuzumun tekmeleri biraz daha güçlenmiş aaaaay ne güzel birşey bu yaaaa

ah canım yaaa geçmiş olsun bende de geçen bir iki hafta çok oldu şimd, çok yok geçer senin de inşallah. Baş aşağı yatcan ha çok alemsin.

biz de dün eşimin abilerindeyken komşu getirdi orda şansımıza yedik biraz :) allah kabul etsin yapanlardan razı olsun. Yiyenlere afiyetler olsun.

kızlar gelin buyrun aşure yaptım hepinize yetecek kadar var Bu sabah kahvaltıdan önce onu yaptım.şimdi pazara gidiyorum eşimle gelince görüşmek üzere öptümmm

darısı benim gibi tam hissedemeyenlerin başına inşallah . Maşallah yeğenlerime :)

annem ve gelinimiz vardı yanımızda onlarda geldi benimle olmaz falan dediler bende merak ediyorlar kapının dışarında durup baksalar dedim biz ölçümleri yapalım en son onları alırız dedi biraz sert biriydi ama aldı annem ve gelinimiz baktılar ücret de ödemeyince güzel oluyormuş :))

Eki Görüntüle 560904 Eki Görüntüle 560905 Eki Görüntüle 560907 Eki Görüntüle 560914

Oğluşuma dayanamadım arkadaşımında desteğiyle bu cicileri aldım :)
Nasıl teyzoşları :)

bayıldım bunlar ne güzel ciciler ya harika ben de almak istiyorum ama karar veremiyorum erken diye birde almadan çıkıyorumama sizi gördükçe dayanamayıp alasım geliyor iyi günlerde giysin bebişin

bayıldım bunlar ne güzel ciciler ya harika ben de almak istiyorum ama karar veremiyorum erken diye birde almadan çıkıyorumama sizi gördükçe dayanamayıp alasım geliyor iyi günlerde giysin bebişin

Teşekkür ederiz teyzoşu.
Normalde bende almıyorum ama arkadaşım ben alcam dedi.
Şimdi o oğluşuma alınca benim almamam olmazdı.Hem kargo parasını ben verim dedim.
Kızın içinden gelmiş.Öyle aldık.

Çok beğendim ama sağlıkla giysin oğluşum inşallah.

Günaydın mis kokulu anneler,gunümüz huzurlu mutlu geçsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…