2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın güzel anneler;

ben de haftasonu gezen gruptayım :) cumartesi günü oğlumu bayrampaşa forumdaki jurassic land e götürdük. dinozor sergisi gibi birşey. oğluş bayıldı; biz de çok eğlendik. yol biraz bize uzaktı dönüş zor oldu ama değdi diyebilirim. 2-10 yaş arası oğlan çocukları için cennet gibi; tavsiye ederim götürün minikleri

ah Allahım inş. cnm, elimden geleni yapıcam tabi, zaten aslında doktor 1 ay önce falan 2lide bayağı bi ayrıntılı ölçmüştü , şimdi 4 boyutluda da doktora sölicem bi anaormallik var mı diye, umarım bişe yoktur, saol canım

ne güzel haberlerle dönmüşsün; darısı başımıza. benim de detaylı çarşamba günü; heyecanla bekliyorum.

korkma canım; o hataya ilk hamileliğim de ben de düştüm; sivilce ilacı kullanmıştım başlarda. ama hiçbirşeycik olmadı merak etme.

Hasta olan asi olan,annelerimiz gecmis olsun,
Ersnil,Ciciler alınmaya başlanmış maşallah ,güle güle kullanın .yalnız hayatim erkek diye maviye yüklenme he,her renkten almaya çalış.biryerlere giderken veya üst degisirken değişmemiş gibi oluyor.
Oğluma değilde ,kızımda hersey pembeydi.

Ofelyam,gecmis olsun canım .
Dert etme ,stresin daha cok zarar verir.
Tatlım hamileyken ameliyat olan bile var.hem sen kullandığın donemde daha kemikler sertlesmemis,kikirdak .
Telafisi var yani iyi beslen yeter ona annesi

cnm valla doktoruma soramıyorum artık, eşim annem herkes de kızıyo, doktora mail atsam 10 gün sonra cevap veriyo, sorabilirsen ne kadar minnettar olurum bilemezsin:26:
belki 1.5 aydır hemen hemen her gün belki sivilcelerin üstüne sürdüm işte

günaydın anneler ve bebişleri

bugün ayrıntılı ultrasonum war,çok heyecanlıyım,tabi ki birde endişeli

çok güzelmiş cicileri güle güle kullansın kuzu. ben de gördüm bunları nette bugün ama oğlumdan kalan o kadar çok giysi varki almadım boşa masraf olmasın diye. içim gitmedi değil.

En doğrusunu yapıyorsun canım benim.
Hediyede gelecekdir zaten.Şimdi bir heves alıyorumda ki bu ilk alışım kıyafete çok harcamayı bende düşünmüyorum.
Çünkü arkadaşlarım,ailem herkes alıyor bir hevesle:) İlk torun olunca kıymetli olcak paşam :)

Onu bende fark ettim canım.
Ama aldığım yerde farklı renkler yoktu.
Olanlar ya bitmiş yada istediğim ay için yoktu.
Yoksa sadece mavi bende düşünmüyorum :)
Annanesi almış kırmızı siyahlı tulum:)
Bende farklı farklı düşünüyorum.
Bunlar yakalı tshirttü ve ayakkabısı dışında aldığım ilk cicileri :)

doğru söylüyorsun çok hediye gelir; benim oğlum da ilk torundu; bazı şeylerden çift geldiği bile olmuştu. değiştirme kartlarını atmamaya dikkat et.

ömrü boyunca böyle kıymetli olsun inşallah; allah kadir kıymet bilenlerle karşılaştırsın yavrularımızı.

Chosy,hayırlı haberlerle gel inşallah.
Neden endiselisin kiz,doya doya bak kuzuna
Aklına gelen herseyi sor,

Aminnn..

Sizler bizden daha tecrübelisiniz.
O nedenle böyle okudukça önemli detaylarda dikkatli olmaya çalışıyorum.
Bebişlerimiz sağlıkla gelsinde dünyaya gerisinin hiç önemi yok.

2. bebişe şu anda hiç cesaretim yok mesela.
Eşim hemen olsun peş peşe büyüsünler desede ben bu evhamlı 2. kaldıramam gibi.
Beynimin içi sürekli dolu.Allahım yardımcımız olsun.

korkma canım; o hataya ilk hamileliğim de ben de düştüm; sivilce ilacı kullanmıştım başlarda. ama hiçbirşeycik olmadı merak etme.

ya gerçekten mi??
işte teramisinin içindede sivilce ilacının etken madde varmış, sen hangi ayda ne kadar kullanmıştın?

ya Allahım inş. ya evet zaten hamileliğin 2.döneminde diş , kemik ve iskelet gelişiminde dio, inş. öledir canım benim çok saol

günaydın kızlar
inşallah herkes iyidir geçmişi okumadım okumaya da fırsatım yok
beni merak etmeyin diye yazıyorum
ben bu hafta çok yoğunum gelemeyebilrim arada slm vermeye çalışırım ama giremezsem merak etmeyin

laterne
canım dua bitince haber veririm daha başlayamadım akşam okucam evde
kendinize ve yeğenlerime iyi bakın

Günaydın arkadaslar, herkese iyi haftalar

kıs sen kaçta kalkıyon da işe geliyon bakeym,7de yazmışsın msjı,maşalllah sana tü tü tü,nazar değmesin:))

Chosy,hayırlı haberlerle gel inşallah.
Neden endiselisin kiz,doya doya bak kuzuna
Aklına gelen herseyi sor,

ya kıs hep endişe hep endişe,şimdi hareketlerini hissediyoz Allahtanda biraz daha rahat,ama bi sorun çıkarmı diye,ayaklarım sürüyo dra giderken:)
kısss gel bi sor bana,nası bakıcam ben bu bebeye,ya uyanamazsam,ya doyuramazsam,ya yanlış tutarsam,ellerimden kayıp düşürürsem,ya sahip çıkamazsam...
sora da diom anacım bizim köyde mesela annemler kaç yaşında anne olmuşlar,onlar yapmış ben mi yapamıcam diorum ama işte:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…