Eki Görüntüle 560904 Eki Görüntüle 560905 Eki Görüntüle 560907 Eki Görüntüle 560914
Oğluşuma dayanamadım arkadaşımında desteğiyle bu cicileri aldım :)
Nasıl teyzoşları :)
korkma canım stres yapma biliyorum o kahverengiliği görünce eyvah diye çıldırıyor insan ama kırmızı lekeler tehlikeli kahverengi tehlikeli olmuyor bunu internette araştırabilirsin ama senstres yapar kendini sıkarsan o iyi olmaz bebeğine burda bir sürü kişi kanama geçirdi Allah'a şükür hiç kötü bişey olmadı istiraat ile ve ilaçlarını kullanma ile düzeldi herkes sen ilaçlarını düzenli kullan sakin ol yediklerine dikkat et bebeğin ve senin için önemli güzel beslen problem yok krem sürmüşsün şu an için yapabileceğin şey güzel beslenerek bebeğini sağlıklı hale getirmek bol bol süt iç günde bir kase yoğurt ye bunlar hem senin hem bebeğinin kemiklerini kuvvetlendirir sen hamileliğin sonunda değilsin 4 ay var doğuma ve bu dört ayda bu şekilde beslenerek bebeğinin kemikleri güzel gelişir evham yapmak her zaman zarar veriyor sakin olmaya çalış bebeğin iyi sende iyi ol annesi sana ihtiyacı var :)
günaydın güzel anneler ve bebişler
Cuma günü yoktum ve konak doğum hastanesine gittim ayrıntılı ultrason orda çekiliyormuş muayene oldum doktorum dışarıya sevk etti öğle saatinde ayrıntılıyı çekildik bebişim kocaman olmuş 2 hafta önce gittiğimizde 200 gr dı biraz küçük demişti doktorumuz bu sefer 350 gr olmuş çok sevindim herşeyimiz iyi çıktı kendi doktoruma da gidicem 13 aralık randevumuz ama işten izin alınca dayanamadım erkenden baktırdım. Ama benim kız yorulmuş yüz üstü secdeye gider gibi yatmış ve biraz aşağıdaydı yüzünü çevirmiş arkaya yüzünü göstermedi prensesim ama olsun annesi onun büyüdüğünü gördü ya o yeter 13 aralıka kadar idare ederim annemde yanımda gelmişti torunu görünce ağzı açık baktı kaldı o şaşkınlık, sevinç o yüz ifadesi çok güzeldi işallah sağlıkla büyür gelişir bebeklerimiz ayrıca ben cuma günü tetanoz aşımı oldum beni pek zorlamadı aşıyı olduktan 4 saat sonra falan biraz ateşim çıktı 25-30 dk sürdü geçti gece biraz ağrı oldu buz koydum o çok iyi geldi aşının acısını sadece gece üzerine yatamadım o kadar korkulacak bişey yok yani ertesi gün çok rahattım işimi yaptım misafir geldi yemekli bir sıkıntı olmadı.
ah Allahım inş. cnm, elimden geleni yapıcam tabi, zaten aslında doktor 1 ay önce falan 2lide bayağı bi ayrıntılı ölçmüştü , şimdi 4 boyutluda da doktora sölicem bi anaormallik var mı diye, umarım bişe yoktur, saol canım
Canım beni seni nasılda iyi anlıyorum.
Bende çok evhamlı biri oldum.Oğluşumu görüyorum azcık rahatlıyorum sonra yine endişe kaplıyor en ufak bir ağrıda.
Büyük konuşmiyim ama sırf bu takıntım yüzünden 2. çocuk düşünmüyorum.
Bu kadar olumsuz olmakda iyi değil farkındayım,kendimizi toparlayıp olumlu düşünmeli dualara sığınmalıyız.
Ancak o şekilde rahatlıyabiliyorum ben.Allahın izniyle hepimiz sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza buna inanmalı bu şekilde yorumlamalıyız.
Doktorunu ara sor yada mesaj at.Sonuçda bu senin ve bebeğinin sağlıklığı.
Doktorun uyarmış ama alışkındır böyle yorumlara endişelere hiç merak etme.
Ve küçük bir tavsiye doktoruna danışmadan hiç bişi kullanma canım.
İstersen ben kendi doktoruma sorup sana bilgi verebilirim.
çok güzelmiş cicileri güle güle kullansın kuzu. ben de gördüm bunları nette bugün ama oğlumdan kalan o kadar çok giysi varki almadım boşa masraf olmasın diye. içim gitmedi değil.
günaydın anneler ve bebişleri
bugün ayrıntılı ultrasonum war,çok heyecanlıyım,tabi ki birde endişeli
Hasta olan asi olan,annelerimiz gecmis olsun,
Ersnil,Ciciler alınmaya başlanmış maşallah ,güle güle kullanın .yalnız hayatim erkek diye maviye yüklenme he,her renkten almaya çalış.biryerlere giderken veya üst degisirken değişmemiş gibi oluyor.
Oğluma değilde ,kızımda hersey pembeydi.
Ofelyam,gecmis olsun canım .
Dert etme ,stresin daha cok zarar verir.
Tatlım hamileyken ameliyat olan bile var.hem sen kullandığın donemde daha kemikler sertlesmemis,kikirdak .
Telafisi var yani iyi beslen yeter ona annesi
En doğrusunu yapıyorsun canım benim.
Hediyede gelecekdir zaten.Şimdi bir heves alıyorumda ki bu ilk alışım kıyafete çok harcamayı bende düşünmüyorum.
Çünkü arkadaşlarım,ailem herkes alıyor bir hevesle:) İlk torun olunca kıymetli olcak paşam :)
doğru söylüyorsun çok hediye gelir; benim oğlum da ilk torundu; bazı şeylerden çift geldiği bile olmuştu. değiştirme kartlarını atmamaya dikkat et.
ömrü boyunca böyle kıymetli olsun inşallah; allah kadir kıymet bilenlerle karşılaştırsın yavrularımızı.
korkma canım; o hataya ilk hamileliğim de ben de düştüm; sivilce ilacı kullanmıştım başlarda. ama hiçbirşeycik olmadı merak etme.
Hasta olan asi olan,annelerimiz gecmis olsun,
Ersnil,Ciciler alınmaya başlanmış maşallah ,güle güle kullanın .yalnız hayatim erkek diye maviye yüklenme he,her renkten almaya çalış.biryerlere giderken veya üst degisirken değişmemiş gibi oluyor.
Oğluma değilde ,kızımda hersey pembeydi.
Ofelyam,gecmis olsun canım .
Dert etme ,stresin daha cok zarar verir.
Tatlım hamileyken ameliyat olan bile var.hem sen kullandığın donemde daha kemikler sertlesmemis,kikirdak .
Telafisi var yani iyi beslen yeter ona annesi
Günaydın arkadaslar, herkese iyi haftalar
Chosy,hayırlı haberlerle gel inşallah.
Neden endiselisin kiz,doya doya bak kuzuna
Aklına gelen herseyi sor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?