2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar bişey dicem ya benim hafta sonu bu ayak ve bacak kasılmalarım acayip arttı o kadar kötüydüki hüngür hüngür ağladım ve yaklaşık 10 dk sürdüğü oldu eşim sağolsun sesime uyanıp masaj falan yaptı ama zar zor geçti her gece oluyor artık içime korku giriyor böyle şiddetli kasılmaları olan varmı ??? çarşamba gelsin biran önce

sağol tatlım inş. babamızda girebilir :18:

:))))))
Oğlum 3 aylık falandi,annem aradı ben ağlıyorum dedi ne oldu?
Bak sen bana
6. Kat evim hadi balkona çıkardığımda tutamazsam beli atarsa kucağımdan düşerse
Annem bir güldü aynen dedi ki;
Bir kiz varmış bekar,bahçedeki kuyunun basına varmış dizlerine vura vura agliyormus,sormuşlar niye ağlıyorsun ,
Demiş evlenir cocuğum olursa oynarken kuyuya duserse
Dert etme kızım dedi düşmez.
Bende hiç gülmedim
Aman ya bu öyle değil dedim balkona çıkma ,cikarsanda ayakta durma yavrum dedi
Her bir yanımız evham ama o doğal bir döngü nasil nerde ne zaman ne yapacağın icgudusel olarak oluyor.
Ağlamasından ne istediğini dahi anlıyorsun
Benim uykumda cok agirdi derin nefes bile alsa uyandım İnan yan odadan nefesini duyuyorsun

Geçmiş olsun kuzum ya.
Bnim bu kadar şiddetli olmasada arada özelikle sol bacağımda oluyor canım.
Bacağım uyuşuyor,ağrıyor kasılıyor.Sitresden belkide çok yorulmakdan bilemiyorum ama fena bir şey.
Eşimde aynı eşin gibi masaj yapıyor,ancak öyle geçiyor.
Allahım yardımcımız olsun zor.

Gecmis olsun canım;
Kan ve kalsiyum ilaci alıyor musun?

aynen o hesap walla:))napıym kıs,ben bazı şeyleri hep geç elde ettim,güçlükle,şimdi bu bebekte mucize gibi gelio bana,şaşırdım ne yapacağımı,
2 yıldır isiyoruz,evlendiğimizden beri tedavideyiz,çok şükür çok bekletmedi geldi ama gelince de hönk die kaldım,istemekle olmuyomuş:))
benimde uykum ağır ama bi arkadaşda senin gibi demişti bana diğer odada yatarken bebek üstünü açtığını filan duyuyomuş..
inşallah duyarım bende:)
amaan napam görcez günü gelince,cd vercek mi acaba,verirse eklerim kıs buraya:)

yemeye gitcem şimdi,herkese afiyet olsun..

benim de kramplarım başladı. dün gece hariç üç gece üst üste. birinde uykumdan acıyla uyandım ama genelde kısacık "aaa kramp girdi, dur şöyle çevireyim, ah aah, neyse geçti" şeklindeydi. perşembe kontrolüm. sanırım magnezyuma başlama zamanı geldi

Chosy ;
Erkende elde etsen degismezdin emin ol:)
Annelik ayrı bir evham ya
Uyanacagi zaman göğüslerin sızlar falan amanın
Oğlumun gelmesine 10 dk var karnım ağrıyor,
Cam girip kapı çıkıyorum
Diğer annelerde var cocuk gelince aa saat geldimi diyorlar,ondan gencler hayla

Hayırlı ğurlu olsun kızlar ciciler, güle güle giysin bebikleriniz.

Evet tatlım zorla okunması uygun değil, ama verilen sözün tutulması önemli,
Kişi işini ayarlayamıyorsa ya da hastaysa son dakikada okumayacağım diyerek kendini rahatlatmış olmaz, işim var hastayım olmaz son dakikada, önceden söylenir bizler tamamlarız.
Arkadaşımız sabahtan öğlene kadar online ise 10 sn vakit ayırıp da okuyamayacağım diyebilir ben bas bas bağırmadan. Bu bir sorumluluktur.
Bu konuyu kapatmıştım ama yorumunu görünce dayanamadım. Kimseye zorla okumalı demedim ve haddime de değil.

çok sağol canım benim size de hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah.

İnşallah canım, amin.

Tabi tabi ne demek yıllardır istediğim şey buydu :) Hele ki böyle rahat arkadaşlarımız varken sırtım yere gelmez benim.

Tu tu tu tu maşallah nazarlardan korusun Rabbim. Hayırlı uğurlu olsun oğluşların canım. İsim düşündün mü? Benim de ikiz kayınlarım var, isimleri Eren-Seren. Seren adının kız ismi olduğunu düşünüyor ama yakışıyor bence kendisine :)

25-30 gün sonra şafak sayıyoruz kızlar
Demedi demeyin
Kızlar yaklaşıyor vakit,artik su gibi gecer zaman
Şimdilik şafak saymaya , şafak sayıyoruz

Ben facebookta 249dan saymaya başlamıştım, yarın 100 ümü doldurmuş oluyorum.

slm kızlar hepinize bugün girip çıkmak zorunda kaldım bilgisayarda sorun oldu
herkes iyidir inşallahhhh

Canım atlamış olabilirim yazdıysan görmedim, nasıl geçti detaylı usg?
Tüm Öğretmen Arkadaşlarımın ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Eki Görüntüle 560091

İyi akşamlar kızlarr öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsuuun :))))

Üstüme alınıyorum Teşekkürler kızlar :)

Bana da öyle tuzlu ve tatlı karışır mı derdim, 3-4 yıl önce bi yedim narlı felan hoşuma gitti, ama öyle olsa da yesem diye aklıma gelmez.

Merhaba
İnşaallah Nisan sonuna doğru bir oğlum olacak.
İlk hamileliğim.
Hepimize hayırlı sağlıklı sıkıntısız hamilelik dönemi ve doğumlar diliyorum.

Merhaba arkadaşlar, hoşgeldiniz. Sağlıklı doğumlar güzel sohbetler diliyorum.

Canlaaaarrrr herkesler iyidir insallah..

Ozledim hepinizi..

Hafta sonu gezmelerimi bitirdim cok sukur... Oglusuma degisik bir battaniye tasarladim.. Onun parcalarini isleme telasindayim.. Tamamlansin hemen paylasacagim..

ohhh güle güle oturun temiz temiz huzur ve mutlulukla sağlıkla

canım doğum günün kutlu ve mutlu olsun inşallah sağlıkla nice yıllara ailen ve bebişinle birlikte.

ay ne güzel büyüsünler de götürelim :)

canım hayırlı haberler olsun inşallah bekliyoruz haberlerini endişelenme iyi geçecek inşallah.

günaydın anneler ve bebişleri

bugün ayrıntılı ultrasonum war,çok heyecanlıyım,tabi ki birde endişeli

Canım benim üzülme hiç, ben de minoset PLUS aldım tablet tablet, Allah'ın izni ile hiçbir şey olmayacak.

Ne güzel haberlerle geldiniz hanımlar böyle, darısı başımıza. 6 Aralıkta benimkisi, günler geçmiyor.

Eki Görüntüle 560904 Eki Görüntüle 560905 Eki Görüntüle 560907 Eki Görüntüle 560914

Oğluşuma dayanamadım arkadaşımında desteğiyle bu cicileri aldım :)
Nasıl teyzoşları :)

Hayırlı uğurlu olsun cicişler, ilkine bayıldım. Artık ben de almak istiyorummmmmmmmmmmmmmm.

Geçmiş olsun tatlım. Doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı huzurlu senelere ...

günaydın anneler ve bebişleri

bugün ayrıntılı ultrasonum war,çok heyecanlıyım,tabi ki birde endişeli

kıs sen kaçta kalkıyon da işe geliyon bakeym,7de yazmışsın msjı,maşalllah sana tü tü tü,nazar değmesin:))

İyi haberlerini bekliyoruz tatlım. Ayh ben de heyecanlandım :) Evdeyken yazdım canım sabah gözümü açar açmaz hamilelik günlüğümü okuyorum Normalde 7buçukta çıkıyorum evden. 7-8 dakikada işteyim.

Canım ben haftalarca çektim, hamile olduğumu öğrendiğim gün başladı kramplarım magnezyum ve calsiyum alıyorum son 2 haftadır azaldı şükür. Ani hareket yapmaktan kaçın, ılık duş rahatlatıyor.

Haftasonu mobilyalara baktık, çilekte hiç seçenek yok ve çok klasik güzel değildi modeller topu tpu 3 model var zaten. Ben büyüyebilenlerden istiyorum uzun ömürlü olsun diye. Çocuk odası çok dolu idi her hafta sonu bir şeyler atıyorum ya da kilerime yerleştiriyorum, az kaldı boşalacak hayırlısıyla oğluşumun odası.

cmt günü sabah döne döne uyudum 10 küsürde uyandım anneme gittim öğlene kadar evdeydik yemek yedik çıktık dolaştık sonra annemin bir arkadaşı var onunla buluştuk gezdik sonra haastaneye başka bir teyzem daha rahatsızlandı da ona gittik ziyarete sonra da eve döndük yemek yiyip diğer teyzemin evine gittik gece geç döndüm eve çok güzel geçti ne zamandır söz verip te görüşemediğim kişileri görmüş oldum :)

pazar günü de eşcanımla güzel bir kahvaltı sonrası onun abisine gittik kayınvalidemler dayılar falan da geldiler çok keyifli geçti geç saate kadar oturduk buarada giderken hamile pantalon çorabı aldı bana eşim pentiden ama ben çok rahat edemedim nedense en büyük bedenini aldığım halde sanki kasıklarımdan sıkıyor gibi ağrıyor kasıklarım birara orda giydim tezgahtar bayan bana ters göstermiş önünü arkasını kan ter içinde giyiniyorum zaten manyak :) neyse güya düzünü giydim ama dediğim gibi neyse bakalım iyi ki 1 tane almışım. hanipeks canım çift çizgi olan kısım öne karna galecek tek çizgi arkaya değil mi senden görmüştük ya bu çorapları sen bilirsin.

İşte böyle güzel geçti yorucu ama güzeldi :)

canım inş. inş. bişe olmamış olsun nolur, Allaha bıraktım artık, Allah korusun meleklerimizi, ay kızlar çok tatlısınız ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…