annem ve gelinimiz vardı yanımızda onlarda geldi benimle olmaz falan dediler bende merak ediyorlar kapının dışarında durup baksalar dedim biz ölçümleri yapalım en son onları alırız dedi biraz sert biriydi ama aldı annem ve gelinimiz baktılar ücret de ödemeyince güzel oluyormuş :))
:))))))ya kıs hep endişe hep endişe,şimdi hareketlerini hissediyoz Allahtanda biraz daha rahat,ama bi sorun çıkarmı diye,ayaklarım sürüyo dra giderken:)
kısss gel bi sor bana,nası bakıcam ben bu bebeye,ya uyanamazsam,ya doyuramazsam,ya yanlış tutarsam,ellerimden kayıp düşürürsem,ya sahip çıkamazsam...
sora da diom anacım bizim köyde mesela annemler kaç yaşında anne olmuşlar,onlar yapmış ben mi yapamıcam diorum ama işte:18:
kızlar bişey dicem ya benim hafta sonu bu ayak ve bacak kasılmalarım acayip arttı o kadar kötüydüki hüngür hüngür ağladım ve yaklaşık 10 dk sürdüğü oldu eşim sağolsun sesime uyanıp masaj falan yaptı ama zar zor geçti her gece oluyor artık içime korku giriyor böyle şiddetli kasılmaları olan varmı ??? çarşamba gelsin biran önce
Gecmis olsun canım;kızlar bişey dicem ya benim hafta sonu bu ayak ve bacak kasılmalarım acayip arttı o kadar kötüydüki hüngür hüngür ağladım ve yaklaşık 10 dk sürdüğü oldu eşim sağolsun sesime uyanıp masaj falan yaptı ama zar zor geçti her gece oluyor artık içime korku giriyor böyle şiddetli kasılmaları olan varmı ??? çarşamba gelsin biran önce
:))))))
Oğlum 3 aylık falandi,annem aradı ben ağlıyorum dedi ne oldu?
Bak sen bana
6. Kat evim hadi balkona çıkardığımda tutamazsam beli atarsa kucağımdan düşerse
Annem bir güldü aynen dedi ki;
Bir kiz varmış bekar,bahçedeki kuyunun basına varmış dizlerine vura vura agliyormus,sormuşlar niye ağlıyorsun ,
Demiş evlenir cocuğum olursa oynarken kuyuya duserse
Dert etme kızım dedi düşmez.
Bende hiç gülmedim
Aman ya bu öyle değil dedim balkona çıkma ,cikarsanda ayakta durma yavrum dedi
Her bir yanımız evham ama o doğal bir döngü nasil nerde ne zaman ne yapacağın icgudusel olarak oluyor.
Ağlamasından ne istediğini dahi anlıyorsun
Benim uykumda cok agirdi derin nefes bile alsa uyandım İnan yan odadan nefesini duyuyorsun
kızlar bişey dicem ya benim hafta sonu bu ayak ve bacak kasılmalarım acayip arttı o kadar kötüydüki hüngür hüngür ağladım ve yaklaşık 10 dk sürdüğü oldu eşim sağolsun sesime uyanıp masaj falan yaptı ama zar zor geçti her gece oluyor artık içime korku giriyor böyle şiddetli kasılmaları olan varmı ??? çarşamba gelsin biran önce
sağol tatlım inş. babamızda girebilir :18:
Yemeğe gidiyorum kızlar herkese afiyet olsun.
kıslarr bugün epey çarşı pazar gezdik kızıma çokk güzel ciciler aldıkk hemen hemen herşeyi tamam eksiği kalmadı gibi bişey.hepsii çok tatlı yaaaabebeğim için olunca hiç yorulmamışım saatin kaç oldugunu farketmiyor insan.inşallah o cicilerinin içinde kucagımıza almakda nasip olur
Kesinlikle zorla okunması uygun değil sonuçta... İçten gelen birşey bu . Ama herhafta görev gibi olması belki zorlayabiliyor insanları .
Ve Laterne ye zor oluyor oda strese giriyor ,,
2 Hafta da bir, 5-6 kişi için ( Zaten Dua Listesinde olanlara ) Ve Cuma kararlaştırılıp Sonraki Çarşamba - Perşembe bildirilsin. Laternede Perşembe son durum listesi atarsa bize, Ona göre ogün tamamlarız.
Herhafta için de aynı sistemle olur ama okuyabilecekler gönülden evet demeli ...
çok sağol canım benim size de hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah.
Laternem olur öyle arada,bende belim Cok ağrıyordu islerimi cumaya kalmadan anca bitirdim.
Duayı bağışladığımdan ihmal edemedim,
Hanipeksimopuyorum burdan :)) paniklemis.
Evet erkenden biterse daha iyi.sen sıkma canını , inşallah ilerleyen zamanda bitiremeyen haber eder cumaya gerine gerine gireriz
Sen ben olmazsak hanipeks baksın bu ise :84:
Oğluşlarım tüm teyzoşlarını ve bebiş kardeşlerini kocaman öper.
Rabbime sonsuz şükürler olsun,ayrıntılımız iyi geçti.İzlemeye doyamadım yavrularımı
Muhteşem ötesi,tarifsiz hisler içindeyim...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
(Voltajım Nostradamusum saygılar :87:)
25-30 gün sonra şafak sayıyoruz kızlar
Demedi demeyin
Kızlar yaklaşıyor vakit,artik su gibi gecer zaman
Şimdilik şafak saymaya , şafak sayıyoruz
slm kızlar hepinize bugün girip çıkmak zorunda kaldım bilgisayarda sorun oldu
herkes iyidir inşallahhhh
İyi akşamlar kızlarr öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsuuun :))))
Mide yanmasından oleciğim2 haftadir vardi.son 3 gündür tavan yaptı
Oglumdada böyleydison 3 ayımda 4 yastikla oturarak uyudum .ahdim vardı dogum yapınca basasagi yatacağım diye
Diğer kızımda bu kadar olmadı .
Bende onceleri sevmezdim nohut,fasulye hep tuzluyken tatli yemek sacma gelirdi
genc kizkene bir sevdimhatta sevdiğim 2 tatlıdan biri.
Anneannem Cigerparem erbabı
Komşular dağıtmıyor mu canım?
Aksama kadar burda bir tencere oluyor.gerci bu sene az kisi yaptı
Yap kiiiz sevaptir,seviyormuş madem
arkadaşlar bende nisan annesi olucam 5 yaşındaki oğluşuma nasipse erkek kardeş gelio isim konusunda çok kararsızım 1. oğlumun adı cüneyt tuğra ona uygun bişe olsun istiyorum oğlu olacaklar bana fikir verebilirmi ?
canım benimde oluşum olacak allahın izniyle ismini emir koymayı düşünüyorum ama tuğraya en uygun isim buğra olsa gerek onada çift isim koymak istersen artık yanına güzel bi isim bulursun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Selamlar arkadaşlar bizim de kısmetse bir kızımız daha olacak.Çok şükür Rabbime gönlüme göre oldu sanırım kızıma bir bacı istemiştim hep kısmetse olacak.Hayırlısı ile bir de kucağımıza alsak.Biz de isimde kararsız olanlardanız güzel değişik isimler bilen varsa bir akıl verseler ne güzel olurdu.Akılda birkaç isim var ama eşimle uyuşamıyoruz.Bu arada umarım herkesin hamileliği iyi geçiyordur.Hepiniz Allah'a emanet olun....
Merhaba
İnşaallah Nisan sonuna doğru bir oğlum olacak.
İlk hamileliğim.
Hepimize hayırlı sağlıklı sıkıntısız hamilelik dönemi ve doğumlar diliyorum.
gecmis olsun canım;
kan ve kalsiyum ilaci alıyor musun?
Günaydın Sevgili topiğimin güzel anneleri :)))
Haftasonu 2 aydır uğramadığım evimi temizlettiim.. Misler ibi oldu. Ben hiç birşey yapmadığım halde ayakta dolaşmaktan belim ağrıdı, Ama içim rahat etti evimdeydi hep aklım
Haftamız güzel problemsiz geçsin inşallah
günaydın hayırlı sabahlar :) cuma günü çok kötü ağrım vardı işyerinden izin aldım anneme gittim uzandım dinlendim çok şükür akşama bişeyim kalmamıştı.cumartesi günü doğum günümdü canım eşim süpriz yapmış çok güzel bi haftasonu geçirdim:) ama şimdi çalışmak zor geliyor...
günaydın güzel anneler;
ben de haftasonu gezen gruptayım :) cumartesi günü oğlumu bayrampaşa forumdaki jurassic land e götürdük. dinozor sergisi gibi birşey. oğluş bayıldı; biz de çok eğlendik. yol biraz bize uzaktı dönüş zor oldu ama değdi diyebilirim. 2-10 yaş arası oğlan çocukları için cennet gibi; tavsiye ederim götürün minikleri
günaydın anneler ve bebişleri
bugün ayrıntılı ultrasonum war,çok heyecanlıyım,tabi ki birde endişeli
günaydın kızlar,
nasılsınız?ben pek iyi diilim.perşembe yine 2 damla kahverengilik geldi tuvalet kağıdına hemen doktoru aradım gittik annemle, bişe yok dedi, ilaç verdi, onu kullanıyorum.bi de bana kızdı, bu kalan 4.5 ay böle geçmez yazdığımız randevuların iki katı kadar gelmek zorunda kalırsın, aslında bişe yok kahverengilikte ama sesin o kadar endişeli geliyodu ki çağırdım için rahat etsin diye dedi, şimdi neyse ama son haftalara doğru stres erken doğuma neden olur, senin kalbin hızlı attıkça onun da kalbi hızlı çarpıcak bi an önce çıkmak istiycek ,böle gtimez heberin olsun dediben doktordayken ağlıyodum çünkü hündgür hüngür
ya bi de kızlar sivilcelerimin üzerine teramisin sürüyodum 1.5-2 aydır ,meğer teramisin yasakmış , bebeklerde kemik ve iskelet gelişimini yavaşlatabiliyomuş, özellikle gebeliğin 2 .yarısında zararlıdır dio, kafayı yiycem şimdi de bunu düşünmekten doktoru da arayıp soramıyorum artık, bişe varsa ayrıntılıda görünür mü ya,çok taktım
günaydın kızlar... Herkes için iyi bir hafta olur inşallah.
Cumartesi ayrıntılı ultrasyona girdim. Heyecandan ölecektim nerdeyse. Suratsız gıcık bir radyolag inceledi bebeğimi.Hiç bir sorun görmediğini söyledi. Bir rapor yazdı. Baktığı değerler, ölçümler falan yazıyordu raporda. Raporu kendi doktoruma götürdüm sonra. O da her şeyin iyi olduğunu söyledi. Sonrada kendisi baktı ultrasonla bebişime. Ohh ohh maşallah her şey yolunda dedi. Bebeğim 2 hafta önden gidiyormuş. Genetiği sağlam bir bebek. Annesi babası gibi uzun olacak belli dedi. İki gündür nasıl havalarda uçuyorum anlatamam. Dört boyutlu bakan doktor resimlerini attığı bir cd verdi. Gelip gidip bakıyom yavruma. Oyyy nasıl tatlı kuzum. Dudaklar kulaklar burnu falan bal bal. Umarım herkesin böyle güzel geçer.
Ha tabi doktor aldığım 9 kiloyu görünce kızdı bana. Dikkat et dedi. Bu arada böyle gidersem ne olacak benim sonum. Bende kendi kendime söz verdim. Az yiyecem artık. Kalsiyum ve magnezyum yazdı ben bir şey demeden. Kızlar zaten demir ve vitamin içiyordum. Birde kalsiyum magnezyum sanki çok gibi geldi bana. Neticede hepsi kimyasal ilaçlar. Biraz içeyim olmadı bırakırım kafama göre. Dört hafta sonrasına da şeker yüklemesine gün aldım. Bizden haberler böyle.
günaydın güzel anneler ve bebişler
Cuma günü yoktum ve konak doğum hastanesine gittim ayrıntılı ultrason orda çekiliyormuş muayene oldum doktorum dışarıya sevk etti öğle saatinde ayrıntılıyı çekildik bebişim kocaman olmuş 2 hafta önce gittiğimizde 200 gr dı biraz küçük demişti doktorumuz bu sefer 350 gr olmuş çok sevindim herşeyimiz iyi çıktı kendi doktoruma da gidicem 13 aralık randevumuz ama işten izin alınca dayanamadım erkenden baktırdım. Ama benim kız yorulmuş yüz üstü secdeye gider gibi yatmış ve biraz aşağıdaydı yüzünü çevirmiş arkaya yüzünü göstermedi prensesim ama olsun annesi onun büyüdüğünü gördü ya o yeter 13 aralıka kadar idare ederim annemde yanımda gelmişti torunu görünce ağzı açık baktı kaldı o şaşkınlık, sevinç o yüz ifadesi çok güzeldi işallah sağlıkla büyür gelişir bebeklerimiz ayrıca ben cuma günü tetanoz aşımı oldum beni pek zorlamadı aşıyı olduktan 4 saat sonra falan biraz ateşim çıktı 25-30 dk sürdü geçti gece biraz ağrı oldu buz koydum o çok iyi geldi aşının acısını sadece gece üzerine yatamadım o kadar korkulacak bişey yok yani ertesi gün çok rahattım işimi yaptım misafir geldi yemekli bir sıkıntı olmadı.
Eki Görüntüle 560904 Eki Görüntüle 560905 Eki Görüntüle 560907 Eki Görüntüle 560914
Oğluşuma dayanamadım arkadaşımında desteğiyle bu cicileri aldım :)
Nasıl teyzoşları :)
günaydın hayırlı sabahlar :) cuma günü çok kötü ağrım vardı işyerinden izin aldım anneme gittim uzandım dinlendim çok şükür akşama bişeyim kalmamıştı.cumartesi günü doğum günümdü canım eşim süpriz yapmış çok güzel bi haftasonu geçirdim:) ama şimdi çalışmak zor geliyor...
günaydın anneler ve bebişleri
bugün ayrıntılı ultrasonum war,çok heyecanlıyım,tabi ki birde endişeli
kıs sen kaçta kalkıyon da işe geliyon bakeym,7de yazmışsın msjı,maşalllah sana tü tü tü,nazar değmesin:))
Canım benim üzülme hiç, ben de minoset PLUS aldım tablet tablet, Allah'ın izni ile hiçbir şey olmayacak.
Ne güzel haberlerle geldiniz hanımlar böyle, darısı başımıza. 6 Aralıkta benimkisi, günler geçmiyor.
Hayırlı uğurlu olsun cicişler, ilkine bayıldım. Artık ben de almak istiyorummmmmmmmmmmmmmm.
Geçmiş olsun tatlım. Doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı huzurlu senelere ...
İyi haberlerini bekliyoruz tatlım. Ayh ben de heyecanlandım :) Evdeyken yazdım canım sabah gözümü açar açmaz hamilelik günlüğümü okuyorumNormalde 7buçukta çıkıyorum evden. 7-8 dakikada işteyim.
Canım ben haftalarca çektim, hamile olduğumu öğrendiğim gün başladı kramplarımmagnezyum ve calsiyum alıyorum son 2 haftadır azaldı şükür. Ani hareket yapmaktan kaçın, ılık duş rahatlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?