Canım benim üzülme hiç, ben de minoset PLUS aldım tablet tablet, Allah'ın izni ile hiçbir şey olmayacak.
Ne güzel haberlerle geldiniz hanımlar böyle, darısı başımıza. 6 Aralıkta benimkisi, günler geçmiyor.
Hayırlı uğurlu olsun cicişler, ilkine bayıldım. Artık ben de almak istiyorummmmmmmmmmmmmmm.
Geçmiş olsun tatlım. Doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı huzurlu senelere ...
İyi haberlerini bekliyoruz tatlım. Ayh ben de heyecanlandım :) Evdeyken yazdım canım sabah gözümü açar açmaz hamilelik günlüğümü okuyorumNormalde 7buçukta çıkıyorum evden. 7-8 dakikada işteyim.
Canım ben haftalarca çektim, hamile olduğumu öğrendiğim gün başladı kramplarımmagnezyum ve calsiyum alıyorum son 2 haftadır azaldı şükür. Ani hareket yapmaktan kaçın, ılık duş rahatlatıyor.
Haftasonu mobilyalara baktık, çilekte hiç seçenek yok ve çok klasik güzel değildi modeller topu tpu 3 model var zaten. Ben büyüyebilenlerden istiyorum uzun ömürlü olsun diye. Çocuk odası çok dolu idi her hafta sonu bir şeyler atıyorum ya da kilerime yerleştiriyorum, az kaldı boşalacak hayırlısıyla oğluşumun odası.
bir yazıyorum 3 çıkıyoryer kapladım kusur abakmayın.
cmt günü sabah döne döne uyudum 10 küsürde uyandım anneme gittim öğlene kadar evdeydik yemek yedik çıktık dolaştık sonra annemin bir arkadaşı var onunla buluştuk gezdik sonra haastaneye başka bir teyzem daha rahatsızlandı da ona gittik ziyarete sonra da eve döndük yemek yiyip diğer teyzemin evine gittik gece geç döndüm eve çok güzel geçti ne zamandır söz verip te görüşemediğim kişileri görmüş oldum :)
pazar günü de eşcanımla güzel bir kahvaltı sonrası onun abisine gittik kayınvalidemler dayılar falan da geldiler çok keyifli geçti geç saate kadar oturduk buarada giderken hamile pantalon çorabı aldı bana eşim pentiden ama ben çok rahat edemedim nedense en büyük bedenini aldığım halde sanki kasıklarımdan sıkıyor gibi ağrıyor kasıklarımbirara orda giydim tezgahtar bayan bana ters göstermiş önünü arkasını kan ter içinde giyiniyorum zaten manyak :) neyse güya düzünü giydim ama dediğim gibi neyse bakalım iyi ki 1 tane almışım. hanipeks canım çift çizgi olan kısım öne karna galecek tek çizgi arkaya değil mi senden görmüştük ya bu çorapları sen bilirsin.
İşte böyle güzel geçti yorucu ama güzeldi :)
ne güzel yoğun bir hafta sonu geçirmişsin.bende yeni bebişe birşeyler almıyorum senin gibi abisinin bir dolu kıyafeti var ocaktan sonra yeni bir giysi dolabı alacağım eski cicilerimizi çıkarıp hazırlayacağım ondan sonra bakarım eksik bişiler varsa alırız bencede alma şimdiden kendimden biliyorum çoook var çünkü bazen kendimi tutamayıp alasım geliyor ama tutuyorum işte nede olsa çok güzeller ve insan almak istiyor
Canım benim dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsin maşallah.
Hamişken kesinlikle alışveriş çok zor.İnsanın hep tembellik yapası geliyor.
Tabi senin işin daha zor çünkü oğluşununda ilgiye ihtiyacı var.
Bence hiç üzülme çünkü abisinin cicileri var.Benimde öyle bir şansım olsaydı bende almazdım heralde.
Şimdi hiç bir şeyi olmadığı için alıyoruz.Zaten o kadar hızlı büyücekki kaç sefer giydireceksin.Hediyede gelir mutlaka.
O yüzden en doğrusunu yapıyorsun.Yinede arada gördükçe alırsın birkaç cici daha için rahat eder.
Aminnn..
Sizler bizden daha tecrübelisiniz.
O nedenle böyle okudukça önemli detaylarda dikkatli olmaya çalışıyorum.
Bebişlerimiz sağlıkla gelsinde dünyaya gerisinin hiç önemi yok.
2. bebişe şu anda hiç cesaretim yok mesela.
Eşim hemen olsun peş peşe büyüsünler desede ben bu evhamlı 2. kaldıramam gibi.
Beynimin içi sürekli dolu.Allahım yardımcımız olsun.
allah kabul etsin inşallah canım...kızlar gelin buyrun aşure yaptım hepinize yetecek kadar varbu sabah kahvaltıdan önce onu yaptım.şimdi pazara gidiyorum eşimle gelince görüşmek üzere öptümmm
hayırlı olsun eksik kalmamış sizde biz daha başlamadık bile... rabbim kucağınıza almayı ve aldıklarınızı giydirmeyi nasip etsin...kıslarr bugün epey çarşı pazar gezdik kızıma çokk güzel ciciler aldıkk hemen hemen herşeyi tamam eksiği kalmadı gibi bişey.hepsii çok tatlı yaaaabebeğim için olunca hiç yorulmamışım saatin kaç oldugunu farketmiyor insan.inşallah o cicilerinin içinde kucagımıza almakda nasip olur
geçmişolsun canım inşallah hiç bir sorun olmaz... sen bi merhemden korkuyosun ben yanlış iğne vuruldum şimdiye kadar bi aksilik yok ama kafama takamadan edemiyorum... biz iyi düşünelim iyi olsun canım... bol bol dua edelim rabbim bebeklerimizi korusun...günaydın kızlar,
nasılsınız?ben pek iyi diilim.perşembe yine 2 damla kahverengilik geldi tuvalet kağıdına hemen doktoru aradım gittik annemle, bişe yok dedi, ilaç verdi, onu kullanıyorum.bi de bana kızdı, bu kalan 4.5 ay böle geçmez yazdığımız randevuların iki katı kadar gelmek zorunda kalırsın, aslında bişe yok kahverengilikte ama sesin o kadar endişeli geliyodu ki çağırdım için rahat etsin diye dedi, şimdi neyse ama son haftalara doğru stres erken doğuma neden olur, senin kalbin hızlı attıkça onun da kalbi hızlı çarpıcak bi an önce çıkmak istiycek ,böle gtimez heberin olsun dediben doktordayken ağlıyodum çünkü hündgür hüngür
ya bi de kızlar sivilcelerimin üzerine teramisin sürüyodum 1.5-2 aydır ,meğer teramisin yasakmış , bebeklerde kemik ve iskelet gelişimini yavaşlatabiliyomuş, özellikle gebeliğin 2 .yarısında zararlıdır dio, kafayı yiycem şimdi de bunu düşünmekten doktoru da arayıp soramıyorum artık, bişe varsa ayrıntılıda görünür mü ya,çok taktım
çok sevindim herşey yolundaymış maşallah... nazar değmesin... sağlıkla doğsun inşallah hepimizinki...günaydın kızlar... Herkes için iyi bir hafta olur inşallah.
Cumartesi ayrıntılı ultrasyona girdim. Heyecandan ölecektim nerdeyse. Suratsız gıcık bir radyolag inceledi bebeğimi.Hiç bir sorun görmediğini söyledi. Bir rapor yazdı. Baktığı değerler, ölçümler falan yazıyordu raporda. Raporu kendi doktoruma götürdüm sonra. O da her şeyin iyi olduğunu söyledi. Sonrada kendisi baktı ultrasonla bebişime. Ohh ohh maşallah her şey yolunda dedi. Bebeğim 2 hafta önden gidiyormuş. Genetiği sağlam bir bebek. Annesi babası gibi uzun olacak belli dedi. İki gündür nasıl havalarda uçuyorum anlatamam. Dört boyutlu bakan doktor resimlerini attığı bir cd verdi. Gelip gidip bakıyom yavruma. Oyyy nasıl tatlı kuzum. Dudaklar kulaklar burnu falan bal bal. Umarım herkesin böyle güzel geçer.
Ha tabi doktor aldığım 9 kiloyu görünce kızdı bana. Dikkat et dedi. Bu arada böyle gidersem ne olacak benim sonum. Bende kendi kendime söz verdim. Az yiyecem artık. Kalsiyum ve magnezyum yazdı ben bir şey demeden. Kızlar zaten demir ve vitamin içiyordum. Birde kalsiyum magnezyum sanki çok gibi geldi bana. Neticede hepsi kimyasal ilaçlar. Biraz içeyim olmadı bırakırım kafama göre. Dört hafta sonrasına da şeker yüklemesine gün aldım. Bizden haberler böyle.
çok güzel... güle güle giydirin inşallah...Eki Görüntüle 560904 Eki Görüntüle 560905 Eki Görüntüle 560907 Eki Görüntüle 560914
Oğluşuma dayanamadım arkadaşımında desteğiyle bu cicileri aldım :)
Nasıl teyzoşları :)
günaydın anneler ve bebişleri
bugün ayrıntılı ultrasonum war,çok heyecanlıyım,tabi ki birde endişeli
Hayatım oğlun kac yasında bilmiyorum ama;canım bak ben sana tecrübe ettiğim bişeyi söyleyim hiç gaza gelme. benim eşimde 2si peşpeşe büyüsün dedi durdu. ben hep hazır değilim dedim. sonra noldu bir seferlik ihmalim sonucu 2. bebeğime hamileyim. pişman mıyım hayır ama inan bana çok zor oluyor. daha hamilelik dönemindeyim bakalım doğunca neler bekliyor beni. ve işin kötüsü ne hamileliğin tadını çıkarabiliyorsun ne büyük çocuğunun ihtiyaçlarına yetişebiliyorsun. bence en güzeli en az 3-4 yaş. en aızndan vücudun da dinlenmiş oluyor beynin de.
ha olumlu tarafları olacaktır. ona bişey diyemem. ama en çok kadın yıpranıyor erkeğin sorumluluğu ne de olsa kadına göre daha az ki benim eşim çok yardımcıdır. ama geceyi uyksuz geçiren krampları ağrıları çeken benim o mışıl mışıl uyuyor :)) bence tek tek yapmak daha mantıklı tadını çıkara çıkara annelik yapmak daha güzel :)
geçmiş olsun canım bu kasılma konusunda herkese söylüyorum ben sana da tavsiye maden suyu al günde 2 tane iç düzenli olarak ben hiç içemezdim asitli gelirdi bardağa döküyorum asiti gidinceye kadar bekletiyorum boluncuk çıkmayıncaya kadar sonra içiyorum bunu yapınca kasılma olmuyor ben içiyorum çok rahat ettim içmediğim zaman bacağım yırtılacak gibi acıyor 2 içemezsen bile bir tane iç mineral var içinde doğal birşey zararıda yokkızlar bişey dicem ya benim hafta sonu bu ayak ve bacak kasılmalarım acayip arttı o kadar kötüydüki hüngür hüngür ağladım ve yaklaşık 10 dk sürdüğü oldu eşim sağolsun sesime uyanıp masaj falan yaptı ama zar zor geçti her gece oluyor artık içime korku giriyor böyle şiddetli kasılmaları olan varmı ??? çarşamba gelsin biran önce
sağol tatlım inş. babamızda girebilir :18:
Geçmiş olsun kuzum ya.
Bnim bu kadar şiddetli olmasada arada özelikle sol bacağımda oluyor canım.
Bacağım uyuşuyor,ağrıyor kasılıyor.Sitresden belkide çok yorulmakdan bilemiyorum ama fena bir şey.
Eşimde aynı eşin gibi masaj yapıyor,ancak öyle geçiyor.
Allahım yardımcımız olsun zor.
merakla bekliyorumCanlaaaarrrr herkesler iyidir insallah..
Ozledim hepinizi..
Hafta sonu gezmelerimi bitirdim cok sukur... Oglusuma degisik bir battaniye tasarladim.. Onun parcalarini isleme telasindayim.. Tamamlansin hemen paylasacagim..
çift çizgi öne gelecek bolluk olan kısım öne geliyor.Güle güle giy iyi günlerde işallah.cmt günü sabah döne döne uyudum 10 küsürde uyandım anneme gittim öğlene kadar evdeydik yemek yedik çıktık dolaştık sonra annemin bir arkadaşı var onunla buluştuk gezdik sonra haastaneye başka bir teyzem daha rahatsızlandı da ona gittik ziyarete sonra da eve döndük yemek yiyip diğer teyzemin evine gittik gece geç döndüm eve çok güzel geçti ne zamandır söz verip te görüşemediğim kişileri görmüş oldum :)
pazar günü de eşcanımla güzel bir kahvaltı sonrası onun abisine gittik kayınvalidemler dayılar falan da geldiler çok keyifli geçti geç saate kadar oturduk buarada giderken hamile pantalon çorabı aldı bana eşim pentiden ama ben çok rahat edemedim nedense en büyük bedenini aldığım halde sanki kasıklarımdan sıkıyor gibi ağrıyor kasıklarımbirara orda giydim tezgahtar bayan bana ters göstermiş önünü arkasını kan ter içinde giyiniyorum zaten manyak :) neyse güya düzünü giydim ama dediğim gibi neyse bakalım iyi ki 1 tane almışım. hanipeks canım çift çizgi olan kısım öne karna galecek tek çizgi arkaya değil mi senden görmüştük ya bu çorapları sen bilirsin.
Modeller çok sade ve şık, fiyatlar 3bin-4bin arasında.
Meltem *
Hayatım oğlun kac yasında bilmiyorum ama;
Oglumla kızım arası 6 yas
Kızım 42 gunlukken kanguruyla , koltuguyla oglani birakmaya okula götürdüm sefilligin bini bı para.
Yeri geldi eve bırakıp koşarak gidip geldim(evimle okul karsilikli)
Beni en cok bayanda cistir gına gelir.
3. Plansiz malum.3 yas olacak aralarında.
Kızım klozete çıkamadığında lazimliga yapıyor hamileyken çekilir çile değil.
2 sene sonra ben hala wc bası bekleyeceğim.hamileligimi anneme söylerken ilk bunu demiştim elim pislikten çıkmayacak diye.
Arka arkaya olması her zaman avantaj derim.
biz meltemden baktık mobilyalar çok güzel kaliteli izmirde şirinyerde mağazası var ama karabağlardaki daha büyük yanlız fiyatları biraz yüksek tabi çilek mobilya bu meltemin yanında çok dökük kalır
:)doğru diosun walla,bende öğle arası karar verdim,düşürmemek için bağlıcam bebeyi kendime,hiç bırakmıcam:)nası amaChosy ;
Erkende elde etsen degismezdin emin ol:)
Annelik ayrı bir evham ya
Uyanacagi zaman göğüslerin sızlar falan amanın
Oğlumun gelmesine 10 dk var karnım ağrıyor,
Cam girip kapı çıkıyorum
Diğer annelerde var cocuk gelince aa saat geldimi diyorlar,ondan gencler hayla
Haftasonu mobilyalara baktık, çilekte hiç seçenek yok ve çok klasik güzel değildi modeller topu tpu 3 model var zaten. Ben büyüyebilenlerden istiyorum uzun ömürlü olsun diye. Çocuk odası çok dolu idi her hafta sonu bir şeyler atıyorum ya da kilerime yerleştiriyorum, az kaldı boşalacak hayırlısıyla oğluşumun odası.
cmt günü sabah döne döne uyudum 10 küsürde uyandım anneme gittim öğlene kadar evdeydik yemek yedik çıktık dolaştık sonra annemin bir arkadaşı var onunla buluştuk gezdik sonra haastaneye başka bir teyzem daha rahatsızlandı da ona gittik ziyarete sonra da eve döndük yemek yiyip diğer teyzemin evine gittik gece geç döndüm eve çok güzel geçti ne zamandır söz verip te görüşemediğim kişileri görmüş oldum :)
Hayatım oğlun kac yasında bilmiyorum ama;
Oglumla kızım arası 6 yas
Kızım 42 gunlukken kanguruyla , koltuguyla oglani birakmaya okula götürdüm sefilligin bini bı para.
Yeri geldi eve bırakıp koşarak gidip geldim(evimle okul karsilikli)
Beni en cok bayanda cistir gına gelir.
3. Plansiz malum.3 yas olacak aralarında.
Kızım klozete çıkamadığında lazimliga yapıyor hamileyken çekilir çile değil.
2 sene sonra ben hala wc bası bekleyeceğim.hamileligimi anneme söylerken ilk bunu demiştim elim pislikten çıkmayacak diye.
Arka arkaya olması her zaman avantaj derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?