2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
cmt günü sabah döne döne uyudum 10 küsürde uyandım anneme gittim öğlene kadar evdeydik yemek yedik çıktık dolaştık sonra annemin bir arkadaşı var onunla buluştuk gezdik sonra haastaneye başka bir teyzem daha rahatsızlandı da ona gittik ziyarete sonra da eve döndük yemek yiyip diğer teyzemin evine gittik gece geç döndüm eve çok güzel geçti ne zamandır söz verip te görüşemediğim kişileri görmüş oldum :)

pazar günü de eşcanımla güzel bir kahvaltı sonrası onun abisine gittik kayınvalidemler dayılar falan da geldiler çok keyifli geçti geç saate kadar oturduk buarada giderken hamile pantalon çorabı aldı bana eşim pentiden ama ben çok rahat edemedim nedense en büyük bedenini aldığım halde sanki kasıklarımdan sıkıyor gibi ağrıyor kasıklarım birara orda giydim tezgahtar bayan bana ters göstermiş önünü arkasını kan ter içinde giyiniyorum zaten manyak :) neyse güya düzünü giydim ama dediğim gibi neyse bakalım iyi ki 1 tane almışım. hanipeks canım çift çizgi olan kısım öne karna galecek tek çizgi arkaya değil mi senden görmüştük ya bu çorapları sen bilirsin.

İşte böyle güzel geçti yorucu ama güzeldi :)

cmt günü sabah döne döne uyudum 10 küsürde uyandım anneme gittim öğlene kadar evdeydik yemek yedik çıktık dolaştık sonra annemin bir arkadaşı var onunla buluştuk gezdik sonra haastaneye başka bir teyzem daha rahatsızlandı da ona gittik ziyarete sonra da eve döndük yemek yiyip diğer teyzemin evine gittik gece geç döndüm eve çok güzel geçti ne zamandır söz verip te görüşemediğim kişileri görmüş oldum :)

pazar günü de eşcanımla güzel bir kahvaltı sonrası onun abisine gittik kayınvalidemler dayılar falan da geldiler çok keyifli geçti geç saate kadar oturduk buarada giderken hamile pantalon çorabı aldı bana eşim pentiden ama ben çok rahat edemedim nedense en büyük bedenini aldığım halde sanki kasıklarımdan sıkıyor gibi ağrıyor kasıklarım birara orda giydim tezgahtar bayan bana ters göstermiş önünü arkasını kan ter içinde giyiniyorum zaten manyak :) neyse güya düzünü giydim ama dediğim gibi neyse bakalım iyi ki 1 tane almışım. hanipeks canım çift çizgi olan kısım öne karna galecek tek çizgi arkaya değil mi senden görmüştük ya bu çorapları sen bilirsin.

canım inş. inş. bişe olmamış olsun nolur, Allaha bıraktım artık, Allah korusun meleklerimizi, ay kızlar çok tatlısınız ya:)

haydi kolay gelsin inşallah bizim de boşaltmamız lazım çook işimiz var vallahi. güle güle ferah ferah otursunlar minişler odalarında inşallah :)

Ohhhh ne güzel, sefan olsun. evet canım iki çizgi olan öne geliyor, ben xl aldım, 4 numaraya denkgelio sanırsam, birkaç aya 5 numarası olur. 6 var mı bilmiyorum. Aslında kilolarımız yakın birbirine, benim bacaklarım ince biraz gerçi seninki nasıl?

evet canım zaten ilk oğlumun giysileri de ablamın oğlundan geliyor hala sağolsun araları tam 1 yaş olduğundan her dönem kıyafetleri aynı rahatça giydiriyorum ama nedense 2. kuzum için daha çok üzüldüm sanki :)) mevsim farkı olacağından mutlaka almam gereken şeyler olacak ama daha çok erken sanırım. ayy neyse sağlıkla doğsun da kuzum minicik minicik tulumların içinde göreyim yeter

evet canım ben ilk hamileliğimde bu kadar zorlandığımı sanmıyorum. bu daha zor oluyor çünkü oğluşum var ilgi bekliyor bi de bana düşkün bu aralar tuvalete gitsem arkamdan ağlıyor.
kıyafet konusunda haklısın canım o kadar çokta hediye geliyor ki çoğu yepyeni kalkıyor ta ki ek gıda dönemine kadar o yüzden ben de bişey almayı düşünmüyorum. ama yine de ilkinde daha hevesli oluyor insan en azından ona özel battaniyesi olsun vs.. diye mutlaka bişeyler alıyor. yani sizdeki hevesi kıskanıyorum sanırım :)))

canım bak ben sana tecrübe ettiğim bişeyi söyleyim hiç gaza gelme. benim eşimde 2si peşpeşe büyüsün dedi durdu. ben hep hazır değilim dedim. sonra noldu bir seferlik ihmalim sonucu 2. bebeğime hamileyim. pişman mıyım hayır ama inan bana çok zor oluyor. daha hamilelik dönemindeyim bakalım doğunca neler bekliyor beni. ve işin kötüsü ne hamileliğin tadını çıkarabiliyorsun ne büyük çocuğunun ihtiyaçlarına yetişebiliyorsun. bence en güzeli en az 3-4 yaş. en aızndan vücudun da dinlenmiş oluyor beynin de.
ha olumlu tarafları olacaktır. ona bişey diyemem. ama en çok kadın yıpranıyor erkeğin sorumluluğu ne de olsa kadına göre daha az ki benim eşim çok yardımcıdır. ama geceyi uyksuz geçiren krampları ağrıları çeken benim o mışıl mışıl uyuyor :)) bence tek tek yapmak daha mantıklı tadını çıkara çıkara annelik yapmak daha güzel :)

kızlar gelin buyrun aşure yaptım hepinize yetecek kadar var bu sabah kahvaltıdan önce onu yaptım.şimdi pazara gidiyorum eşimle gelince görüşmek üzere öptümmm
allah kabul etsin inşallah canım...
hayırlı olsun eksik kalmamış sizde biz daha başlamadık bile... rabbim kucağınıza almayı ve aldıklarınızı giydirmeyi nasip etsin...
geçmişolsun canım inşallah hiç bir sorun olmaz... sen bi merhemden korkuyosun ben yanlış iğne vuruldum şimdiye kadar bi aksilik yok ama kafama takamadan edemiyorum... biz iyi düşünelim iyi olsun canım... bol bol dua edelim rabbim bebeklerimizi korusun...
çok sevindim herşey yolundaymış maşallah... nazar değmesin... sağlıkla doğsun inşallah hepimizinki...
Eki Görüntüle 560904 Eki Görüntüle 560905 Eki Görüntüle 560907 Eki Görüntüle 560914

Oğluşuma dayanamadım arkadaşımında desteğiyle bu cicileri aldım :)
Nasıl teyzoşları :)
çok güzel... güle güle giydirin inşallah...
günaydın anneler ve bebişleri

bugün ayrıntılı ultrasonum war,çok heyecanlıyım,tabi ki birde endişeli

inşallah bi sorun çıkmaz... sağlıklıdır bebeğiniz inşallah.. endişelenmeyin ki bebiş etkilenmesin... ama elde değil biliyorum hepimiz öyleyiz... hayırlı haberlerle gelin inşallah...

Hayatım oğlun kac yasında bilmiyorum ama;
Oglumla kızım arası 6 yas
Kızım 42 gunlukken kanguruyla , koltuguyla oglani birakmaya okula götürdüm sefilligin bini bı para.
Yeri geldi eve bırakıp koşarak gidip geldim(evimle okul karsilikli)
Beni en cok bayanda cistir gına gelir.
3. Plansiz malum.3 yas olacak aralarında.
Kızım klozete çıkamadığında lazimliga yapıyor hamileyken çekilir çile değil.
2 sene sonra ben hala wc bası bekleyeceğim.hamileligimi anneme söylerken ilk bunu demiştim elim pislikten çıkmayacak diye.
Arka arkaya olması her zaman avantaj derim.

geçmiş olsun canım bu kasılma konusunda herkese söylüyorum ben sana da tavsiye maden suyu al günde 2 tane iç düzenli olarak ben hiç içemezdim asitli gelirdi bardağa döküyorum asiti gidinceye kadar bekletiyorum boluncuk çıkmayıncaya kadar sonra içiyorum bunu yapınca kasılma olmuyor ben içiyorum çok rahat ettim içmediğim zaman bacağım yırtılacak gibi acıyor 2 içemezsen bile bir tane iç mineral var içinde doğal birşey zararıda yok
ersnil sende maden suyu iç canım iyi geldiğini göreceksiniz

Canlaaaarrrr herkesler iyidir insallah..

Ozledim hepinizi..

Hafta sonu gezmelerimi bitirdim cok sukur... Oglusuma degisik bir battaniye tasarladim.. Onun parcalarini isleme telasindayim.. Tamamlansin hemen paylasacagim..
merakla bekliyorum

çift çizgi öne gelecek bolluk olan kısım öne geliyor.Güle güle giy iyi günlerde işallah.
Modeller çok sade ve şık, fiyatlar 3bin-4bin arasında.

Meltem *

biz meltemden baktık mobilyalar çok güzel kaliteli izmirde şirinyerde mağazası var ama karabağlardaki daha büyük yanlız fiyatları biraz yüksek tabi çilek mobilya bu meltemin yanında çok dökük kalır

canım benim yaa güzel anlatmışsın tabi neler yaşadın sana sormak lazım.eşim geçen gün hemen peşine ikinciyi yapalım aradan cıksın dedi.bende aradan çıkması o kadar kolay değil eğer işi bırakırsam neden olmasın dedim tabiki blöf yapıyorum o zman ara verelim diyo zaten ev kredisi ödüyoruz işi bırakmam mümkün değil fotosentez yaparız yoksa tek maaşla

Aynen çok kötüydü çilek. Evet sordum nerede yapılıyor diye, izmir ded görevli. Bembeyaz olanlar çok hoşuma gitti. Uzun süreli kullanılabilir olduğu için alasım var ama şuanda 3-4 bin gerçekten fazla gibi

umarım iyisinizdir ..

bgün ben pek bi keyifsizim yaaaaa hiçbişe yapasm yok,halbuki hep enerjiktm

ama mucizeeem , minnak meleğim kıpır kıpır balık gibi kayıyo ve tekme atıo uzun sürelii hmde çok şükür

bebişlerimizi ALLAHım korusun canlar bizlere sewenlerine bekleyenlerine bağışlasın

:)doğru diosun walla,bende öğle arası karar verdim,düşürmemek için bağlıcam bebeyi kendime,hiç bırakmıcam:)nası ama

benim çocuk odası da öle walla,hatta şu an asılı çamaşırlar,ütülenmiş,katlanmış yerleştirilmeye üşenilmiş eşyalar,kağıt havlu poşeti,balkonda duran masa ve tabureler...dolu:))

kıs çok güldüm he:)seni giyinmeye çalışırken düşündüm de:)çok tatlısın walla

kıslar ben çıkıyom,tırıs tırıs((

Meltem de super modeller varmis..
Yarin biraz dolasicaz magazalari.. Meltemde aklimda olacak.. Ama fiyatlar cep yakacak cinsten sanirim..

Ankaradayim ben.. Sitelerde bebek odalarinin hepsini taramayi dusunuyorum.. Sonrada karar verip bi an once almak istiyorum..

Tecrubeli anneler erken mi oda hazirlamak icin ne dersiniz?

aslında haklısın canım avantajı da çok dezavantajı da sanırım her türlü zordur 2 çocuk. bende hep derim 1. çocuğun okul zamanı da yeni bebek çekilmez diye. ama ne bileyim böyle de zor geliyor. bi yandan diyorum gece uykuları falan tam rahata ermişken yeniden başlaması zorlardı böyle daha iyi falan diye.
ama işte hamilelik çok zorluyor ya doğduktan sonrası da zor olursa diye korkuyorum.
o dediğini bende diyorum hep elim pislikten çıkmayacak diye hatta ikisini bir bezleyeceğim sanırım. büyüğün dişler tamamlanmadan küçücüğünkiler başlayacak falan off kii off :))
neyse yaşayıp göreceğiz bakalım.
eskiden en az 3 derdim hatta eşimin hiç dilinden düşmezdi şimdi korkudan 3. çocuğun lafını bile edemiyor nasıl gözünü korkuttuysam adamın :))

Oglusumun battaniyesinin bir parcasi :))) bitmis halini gormek icin sabirsizlaniyorum.. O nedenle daha bi heyecanla haril haril isliyorum parcalari :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…