2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Merhaba arkaaşlar, İyi haberler aldım çok şükür dualarınız için teşekkür ederim ..

Sizler baya kaynatmışsınız bugün topiği kaynanalar yine baş konu... Dertsiz yazdıklarını okudum çok insafsızmış seninkiler, Ama sen eşinle bir ömür boyu geçireceksin ve onun nabzını bulup ona göre şerbetini ayarla.. Madem sert sende o an üstüne gitme ,inatlaştırma ,Kadının fendi diye boşa dememiş büyükler :)

Ben şükretmem gerektiğini anladım . Hiç karışanım yok döleşenim yok derler ya , Şükür kayınvalidem görümcemde ha var ha yoklar, Lazım olduklarında yardımcı olurlar ama bende onlara hiç iş düşürmedim şu zamana kadar , annem var sonuçta en baş yardımcım. Eşim de aileme saygılı bende onunkilere, Sonuçta herkes için anne babası değerlidir.

İsimlerdede ben de öyle bir liste var ki her gün yeni bir isim ekleniyor yenisi siliniyor

Erkek ismi olarak; Yusuf Eymen , Ali Kağan, Yiğit, ...aklıma geldikçe yazarım

Kızım için se düşündüğüm listede : Şevval, Neva , Miray , Nihan, Feyza , Mehlika , Senem, Aybike, Hande, Aslı ,Zehra ...liste uzuyor:) Bir ara Zümra diye takmıştım. Ama uydurma isim olduğunu öğrendim. Arapçada böyle bir isim yokmuş. Ki zor alıştırmıştımda eşimi bu isme

Voltajım kendini ihmal etme.
Akşam gelsin eşi götürsün seni.
Çocuklarla o ilgilenir.Allah korusun yüksek tansıyın fenadır.

aradım buldum senin için :)
adı reformer'miş..
tel:546.850.2012

randevu ile tanıtım dersi de veriyorlarmış :)
belki birlikte gideriz şekerim bi görüş bakalım

cnm görüştüm şimdi pilates için baya afilli bişey grup şeklinde değilde özel olarak yaptırıolarmış doktor tavsiyeleri şikayetlerin hastalığın falan varsa herkesi kişisel olarak alıolarmış fiyat sölemio gelin görüşelim dio reformer die bi alet varmış onunla çalıştırıolarmış hilpark villaları varmış orada imiş cnm

girersin fıstık hiç merak etme
ben bayram öncesi hamileyken giyemiyeceğim her şeyi kaldırdım,görüp de moralim bozulmasın diye (
valla lohusa iken büyüklerin gazına gelip yemekleri tatlıları ihtiyacımızdan fazla yemezsek hemencecik gider kilolar
ben geçen sefer günde 1 kutu nutella bitiriyordum ki diğer yediklerim cabası yine de oğlum 3 buçuk aylıkken hepsini vermiştim

dertsiz canım çok geçmiş olsun,su gibi geçsin zaman,annenlerin yanında bul kendini inşallah:)
bu durumlarda iş eşine düşüyo bence,sen sonuna kadar haklısın..içini ferah tut,sende bi kabahat yok..
bende aynı şeyi düşünüyorum,bizim okulda da 3 ay oldu okul açılalı kapıda bekleyen anneler war,o anne bekledikçe o çocuk o sınıfta durmaz,öğretmenide dinlemez,dersini de anlamaz,üstelik kızlar bence erken alışırsa ilkokulda zorluk çekmezsiniz,yoksa o zaman yazı yazmayı mı öğrenicek,okul kültürünü mü,karışır..tabe bizde yok daha çocuk,olunca nolcak bilmiyom ama nacizane görüşüm:)

kız sen onun rüya olduğuna eminmisinkociş mociş olmasın
voltajım geçmiş olsun,tansiyonda fena bişe he insanın bütün enerjisini alıyo walla..
canım çook tatlı yerim ben onuuuu maşallah. :)

teşekkür ederim ,doğsunlar da hep beraber ziyafet çekeriz,popişlerden:))

Ay deme dün benim de olmadı parmağıma, tektaşla idare ediyorum 2 gündür, takmayayım dedim ama garip oldu hamile ama evli değil kadın derler mi acaba diye tırstım
ben yazdan beri takmıyom,yeni gelen bi öğretmen war,karnım şişmiş,bebek muhabbeti dönüyo,evli misin die sordu bana ya:))

bravo walla takdir ettim:))
adıyla yaşasın canım hayırlı olsun,bende çok severim ali ismini,ama eşimin ailesinde war,soyadı da aynı oluyo,koyamıyom:))

Sağol canım benim bütün bebeklerimiz inşallah sağlıkla sıhhatle mutlulukla yaşasınlar. Beğendiğine sevindim bayağa bir klasik oldu bizimkisi de :)

aras çok modern ve havalı; ali kemal de çok karizmatik bir isim (yazar ismi gibi) olmuş. Güzel kuzular güzel isimleriyle yaşasınlar inşallah.

ah canımmmmm tekrar geçmiş olsun. Ha ha ahaah:) demek artık ticarete dökcen işi hadi bakalım :)

çok sağol canım benim çınarımız da inşallah adıyla sağlıkla sıhhatle yaşasın beğendiğine sevindim. :)

adıyla yaşasın nazım oğluşunun ismi, ben de çok beğendim çok karizmatik olmuş kesinlikle

kız zümra uydurmamıymış anaa bende zümra istiodum walla eşimi tam ikna ediodum anlamı falan çok güzel die yıkıldım şimdi

gidecek olursan haber ver bana da

Başlayalım mı canım? Ne kadar diyelim?

Girersin girersin merak etme,

canım ya tansiyon önemli kaç saattir düzelmedin hastaneye git bir serum verirler rahatlarsın böyle olmaz kaç saat oldu
Serum değil de canim ilaç verirler oda kasilma yapmasın istiyorum.
Dr bebek hareket ediyor mu hareketlere dikkat et dedi sadece basım ve ayaklarım yukarda limon suyu içmemi söyledi tam ilaç yanlısı değil ha birde burun kanamam olmuyor ondan yarın sabah zaten ayakta olmadıkça iyiyim.bir kac gün etkisi geçmiyor inşallah gecer bu kez.Kızım kıpır kıpır ama:)

Sutu daha sicakken mayala
Ama parmağını tut dayanabilecek kadar olsun dediler bana anamda kaynanam, ilk soktum acıdı biraz bekledim soğudu dayanabilecek kivamdaydi yani iki kilo süt gitti bir daha haftayı bekliycem artık adam pazar gunü getiriyormuş kaynanamin yoğurdu cıvıktı maya için kullandığım birde
Canım nutella istedi hemen mutfaktan kapip geliyorum kilolar senin boynuna

kız sen onun rüya olduğuna eminmisinkociş mociş olmasın

ben yazdan beri takmıyom,yeni gelen bi öğretmen war,karnım şişmiş,bebek muhabbeti dönüyo,evli misin die sordu bana ya:))

djkgjufjfhdklgfılegfıldfkşdşldofşdofp hahahahhahaha seni var ya seni seni bi elime geçirirsem eşşek seni, Gülmekten boğuluyordum sakin sakin okurken, ne diyim ki ben sana Allah iyiliğini versin, gülmekten öksürük krizine girdim, kasıklarıma kramp girdi töbe yarabbim töbe, hala zihnimde canlanıyo töbe estağfurullah kış kış kış:90:

Bende çok güldüm ya alıntı yapamadım uzun diye :) güzel bir noktaya değinmiş gerçeklik payı yüksek

Evet Elini hafif dikenleyecek ısısı ama eksi istersen az daha sıcak yap.ben devamlı yaparım canım mayan kötüymüş de kaynana

Bende çok güldüm ya alıntı yapamadım uzun diye :) güzel bir noktaya değinmiş gerçeklik payı yüksek

Kız ben çocuk konusunda bile şüpheliyim var mı yok mu bebek diye, 5 ağustostan beri tık yok bizde, kocişimin eli elime değmedi :)

Gönüllerinden ne koparsa dersek ciddiye almazlar iyi bisey demek lazım buna sen karar ver:26:

Hımmmmmm 50 çok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…