aradım buldum senin için :)
adı reformer'miş..
tel:546.850.2012
randevu ile tanıtım dersi de veriyorlarmış :)
belki birlikte gideriz şekerim bi görüş bakalım
Bende bir kase bir trenckot almıştım ama kolları olmuyor bana kasıyor artık e 60 kiloyken aldığım seyleri 70 kiloyken giymek olmaz herhalde , ben en çok düğünden önce 38 beden aldığım mini elbiselerime yanıyorum etiketleri üstünde kaldırdım gecen gün icim ciz etti girebilecek miyim icine acaba sonra
bende aynı şeyi düşünüyorum,bizim okulda da 3 ay oldu okul açılalı kapıda bekleyen anneler war,o anne bekledikçe o çocuk o sınıfta durmaz,öğretmenide dinlemez,dersini de anlamaz,üstelik kızlar bence erken alışırsa ilkokulda zorluk çekmezsiniz,yoksa o zaman yazı yazmayı mı öğrenicek,okul kültürünü mü,karışır..tabe bizde yok daha çocuk,olunca nolcak bilmiyom ama nacizane görüşüm:)Arkadaşlar çocuk sevmiyor alışmıyor gibi bir şey yok inanın bana, 3 ay bir çocuğun alışması için çok da yeterli bir süre değil. İnsan zekasının yüzde 80i 4yaşa kadar gelişiyor, çocukların zihinlerinin en açık olduğu yaşlar bu yaşlar bol bol uyaran verilmeli. Kararlı olunmalı, okula başladığı dönemde 1 gün bile ara verilmemeli, siz kaygılı olursanız çocuk da kaygılı olur beni nereye götürüyorsunuz der. Siz çocuklarınıza mantıklı açıklama yapacaksınız "çalışmak zorundayım babaannen de artık işlerini yapmak zorunda, sen de okula gidip oyun oynayacaksın yeni şeyler öğreneceksin" şeklinde. Çocuğunuz ağlasa da bırakıp gidebileceksiniz tereddüt etmeden, unutmayın bu çocuğunuzun iyiliği için, geleceğe yatırım en güzel bu yaşlarda olur.
kız sen onun rüya olduğuna eminmisinKızlar ben bu gece rüyamda bir erkek çocuğunu emziriyordum, yapıştı birden göğsüme, ben çok korktum hemen tuttum iteklemeye çalıştım ama bırakmadı göğsümü, 2-3 yaşlarında bir çocuktu, canım acıyacak diye korktum. Sonra da uyandım hemen.
voltajım geçmiş olsun,tansiyonda fena bişe he insanın bütün enerjisini alıyo walla..Kızlar bugun cok hareketli basladik biz.sabah uyandığımda felaket basım donüyordu.oglumu zor gönderdim.dilim kurudu ensem yandı tık tık boynum atmaya başladı. malum yuksek tansiyon var.
Hemen esime Msj attım tansiyonum çıktı ,yatayım yarım saat sonra ara acmazsam gel dedim.
Garibim panik yapmış her 5 dk arıyor .kizda uyudu ne has ne has.
Lımon sıktım hemen dengeler ictim tekrar yattım .sizmisim resmen.
Gözümü actım kizim tlf babasıyla konuşuyor .annem uyuyor diyor ,oda anahtarı getir diyordu elemana eli ayağına girmiş.25 km var arada
Aldım hemen dedim uyandım iyiyim.kac kere cok şükür dedi saymadım :))
Yarın detayım var bakalım tansiyonuda ne edeceğiz konuşuruz artık.
Oğluma hamileyken çıkmıştı.20. Haftadan sonra hep kontrol altında .kizimda tansiyon uğruna doğumda bekledik düşmesini
Tuza dikkat edin aksam tuzlu bisküvi yemiştim nasil unuttum bilmiyorum.
Bakalım yarın ne diyecek?
canım çook tatlı yerim ben onuuuu maşallah. :)
ben yazdan beri takmıyom,yeni gelen bi öğretmen war,karnım şişmiş,bebek muhabbeti dönüyo,evli misin die sordu bana ya:))
Ay deme dün benim de olmadı parmağıma, tektaşla idare ediyorum 2 gündür, takmayayım dedim ama garip oldu hamile ama evli değil kadın derler mi acaba diye tırstım
bravo walla takdir ettim:))Bende patavatsiz gelinim valla ben yemeğe almıştım hamile halimle bir gün onceden soğukları yaptım ertesi gün ana yemekleri temizliği , bir akrabalayla birlikte 4 kisi geldiler yediler ictiler çay içildi pastalar yendi ben mutfaktan çıkmadım oturmadım kalkmadi hiç, aNnemler burdayken hosgeldine geldiler annem pasta yaptı temizlik yaptık aksam annem yardım etti o yine kalkmadı , gecen kızına gittik oturmadı kadın sonra kızı dedi ki anne sen bırak kayınvalidem de cevap verdi ben oturmayı sevmem ki , bende direk yapistirdim valla lafı " anne kızının evinde oturmuyorsun bende kalkmıyorsun " arkam dönük yemek yiyordum o ilk geldiginden degil annemle olduğunu gunü düşünüp annen yaptırmadı ki falan dedi uzatmadım ama laf yerini buldu :)
adıyla yaşasın canım hayırlı olsun,bende çok severim ali ismini,ama eşimin ailesinde war,soyadı da aynı oluyo,koyamıyom:))EŞİMİN ADI AHMET DİYE AHMET KOYMAK İSTİYORDUM BİLİYORSUNUZ AMA EVDE AHMET DİYE SESLENEMİCEM BABASIYLA KARIŞACAK. AİLELER AKRABALAR AHMET DEMİCEK OKULDA BELKİ KULLANIR AMA BU SEFER DE OKULDA BAŞKA EVDE BAŞKA FALAN Bİ GARİP OLACAK. EŞİMİN AHMETİN YANINA BULDUĞU İSİMLER BENİM HOŞUMA GİTMEDİ YAKIŞMADI FALAN E BEN AHMETİ DE KULLANAMAYINCA ÖTEKİ İSME MECBUR KALCAM FALAN.
BEN DE SEVERİM ANNEM VE ABLAM DA ÇOK SEVERLER ALİ İSMİ HOŞUMUZA GİDİYOR. AHMET ALİ DE OLMUYOR ZATEN BİRLİKTE. ALİ EŞİMİN DE HOŞUNA GİTTİ YANINA DA O KEMAL KOYDU OLDU ALİ KEMAL :) KISACA ALEMAL :) ZATEN BİZİM AKLIMIZDA İLLA ŞU OLSUN DİYE ÖZEL BİR İSİM YOKTU KAYINPEDERİM ÇOK İSTEMİŞ KEMALİ EŞİME SÖYLEMİŞ HATTA. EN AZINDAN ONUN İSTEDİĞİ DE OLMUŞ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM. ANLAMLARI DA ÇOK GÜZEL İKİ İSMİN DE :)
İsim : Ali (Âli)
Anlam : Yüce, Ulu, Büyük, Yüksek;
Şanlı, Şerefli;
Üstün, Aziz;
Hz. Ali (İlk Müslümanlardan, Hz. Muhammed’in Amcaoğlu ve Damadı, Hz. Fatıma’nın Eşi, Dördüncü Halife)
İsim : Kemal
Anlam : Olgunluk, Yetkinlik, Erginlik;
Mükemmellik, Eksiksizlik;
En Yüksek Değer;
Olgun, Erişkin
aras çok modern ve havalı; ali kemal de çok karizmatik bir isim (yazar ismi gibi) olmuş. Güzel kuzular güzel isimleriyle yaşasınlar inşallah.
nazım , topragım ...
Iyiyim ama ayaga kalkınca dengem tam yok.kulaklarimda basınç oluyor.
Yarın 10 da detaylı var ona gidince artık ne derse.suan hiç bir yere gidemem bu halde birde çocuklarla .
Saglık olsun gerisi boş.
Gorkemreye erkek dedim daha karavanam olmadı sanırım .
Bu da son
mayıs annelerine el atacuk hanipeksleucret ve sirayi ayarlayacak ,menajerim kendisi allah bereket versin
adıyla yaşasın nazım oğluşunun ismi, ben de çok beğendim çok karizmatik olmuş kesinlikle
Merhaba arkaaşlar, İyi haberler aldım çok şükür dualarınız için teşekkür ederim ..
Sizler baya kaynatmışsınız bugün topiği kaynanalar yine baş konu... Dertsiz yazdıklarını okudum çok insafsızmış seninkiler, Ama sen eşinle bir ömür boyu geçireceksin ve onun nabzını bulup ona göre şerbetini ayarla.. Madem sert sende o an üstüne gitme ,inatlaştırma ,Kadının fendi diye boşa dememiş büyükler :)
Ben şükretmem gerektiğini anladım . Hiç karışanım yok döleşenim yok derler ya , Şükür kayınvalidem görümcemde ha var ha yoklar, Lazım olduklarında yardımcı olurlar ama bende onlara hiç iş düşürmedim şu zamana kadar , annem var sonuçta en baş yardımcım. Eşim de aileme saygılı bende onunkilere, Sonuçta herkes için anne babası değerlidir.
İsimlerdede ben de öyle bir liste var ki her gün yeni bir isim ekleniyor yenisi siliniyor
Erkek ismi olarak; Yusuf Eymen , Ali Kağan, Yiğit, ...aklıma geldikçe yazarım
Kızım için sedüşündüğüm listede : Şevval, Neva , Miray , Nihan, Feyza , Mehlika , Senem, Aybike, Hande, Aslı ,Zehra ...liste uzuyor:) Bir ara Zümra diye takmıştım. Ama uydurma isim olduğunu öğrendim. Arapçada böyle bir isim yokmuş. Ki zor alıştırmıştımda eşimi bu isme
cnm görüştüm şimdi pilates için baya afilli bişey grup şeklinde değilde özel olarak yaptırıolarmış doktor tavsiyeleri şikayetlerin hastalığın falan varsa herkesi kişisel olarak alıolarmış fiyat sölemio gelin görüşelim dio reformer die bi alet varmış onunla çalıştırıolarmış hilpark villaları varmış orada imiş cnm
Nazım , topragım ...
İyiyim ama ayaga kalkınca dengem tam yok.kulaklarimda basınç oluyor.
Yarın 10 da detaylı var ona gidince artık ne derse.suan hiç bir yere gidemem bu halde birde çocuklarla .
Saglık olsun gerisi boş.
Gorkemreye erkek dedim daha karavanam olmadı sanırım .
Bu da son
Mayıs annelerine el atacuk hanipeksleucret ve sirayi ayarlayacak ,menajerim kendisi Allah bereket versin
Bende bir kase bir trenckot almıştım ama kolları olmuyor bana kasıyor artık e 60 kiloyken aldığım seyleri 70 kiloyken giymek olmaz herhalde , ben en çok düğünden önce 38 beden aldığım mini elbiselerime yanıyorum etiketleri üstünde kaldırdım gecen gün icim ciz etti girebilecek miyim icine acaba sonra
gidecek olursan haber ver bana da
Serum değil de canim ilaç verirler oda kasilma yapmasın istiyorum.canım ya tansiyon önemli kaç saattir düzelmedin hastaneye git bir serum verirler rahatlarsın böyle olmaz kaç saat oldu
Ama parmağını tut dayanabilecek kadar olsun dediler bana anamda kaynanam, ilk soktum acıdı biraz bekledim soğudu dayanabilecek kivamdaydi yani iki kilo süt gitti bir daha haftayı bekliycem artık adam pazar gunü getiriyormuşSutu daha sicakken mayala
Canım nutella istedi hemen mutfaktan kapip geliyorum kilolar senin boynunagirersin fıstık hiç merak etme
ben bayram öncesi hamileyken giyemiyeceğim her şeyi kaldırdım,görüp de moralim bozulmasın diye(
valla lohusa iken büyüklerin gazına gelip yemekleri tatlıları ihtiyacımızdan fazla yemezsek hemencecik gider kilolar
ben geçen sefer günde 1 kutu nutella bitiriyordum ki diğer yediklerim cabası yine de oğlum 3 buçuk aylıkken hepsini vermiştim
kız sen onun rüya olduğuna eminmisinkociş mociş olmasın
ben yazdan beri takmıyom,yeni gelen bi öğretmen war,karnım şişmiş,bebek muhabbeti dönüyo,evli misin die sordu bana ya:))
Bende çok güldüm ya alıntı yapamadım uzun diye :) güzel bir noktaya değinmiş gerçeklik payı yüksekdjkgjufjfhdklgfılegfıldfkşdşldofşdofp hahahahhahaha seni var ya seni seni bi elime geçirirsem eşşek seni, Gülmekten boğuluyordum sakin sakin okurken, ne diyim ki ben sana Allah iyiliğini versin, gülmekten öksürük krizine girdim, kasıklarıma kramp girdi töbe yarabbim töbe, hala zihnimde canlanıyo töbe estağfurullah kış kış kış:90:
Gönüllerinden ne koparsa dersek ciddiye almazlar iyi bisey demek lazım buna sen karar ver:26:Başlayalım mı canım? Ne kadar diyelim?
Girersin girersin merak etme,
adıyla yaşasın canım hayırlı olsun,bende çok severim ali ismini,ama eşimin ailesinde war,soyadı da aynı oluyo,koyamıyom:))
Ama parmağını tut dayanabilecek kadar olsun dediler bana anamda kaynanam, ilk soktum acıdı biraz bekledim soğudu dayanabilecek kivamdaydi yani iki kilo süt gitti bir daha haftayı bekliycem artık adam pazar gunü getiriyormuşkaynanamin yoğurdu cıvıktı maya için kullandığım birde
Canım nutella istedi hemen mutfaktan kapip geliyorum kilolar senin boynuna
Bende çok güldüm ya alıntı yapamadım uzun diye :) güzel bir noktaya değinmiş gerçeklik payı yüksek
Gönüllerinden ne koparsa dersek ciddiye almazlar iyi bisey demek lazım buna sen karar ver:26:
Kız ben çocuk konusunda bile şüpheliyim var mı yok mu bebek diye, 5 ağustostan beri tık yok bizde, kocişimin eli elime değmedi :)
aboooo kız nettin sen 3 ay sahalardan men cezasımı verdin adamacnm doktor yasaklamadıysa ful gaz devam bence çünkü yararları çok fazla ana ya bendemi var acayiplik anlamadım ful gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?