kız sen onun rüya olduğuna eminmisinkociş mociş olmasın
Öyle Diycem zaten bahanem hazır hihii bir dahiline öyle yapıcım sen tam tarifini verir mısın seninki gibi yapayimeksi olsunEvet Elini hafif dikenleyecek ısısı ama eksi istersen az daha sıcak yap.ben devamlı yaparım canım mayan kötüymüş dekaynana
Kız ben çocuk konusunda bile şüpheliyim var mı yok mu bebek diye, 5 ağustostan beri tık yok bizde, kocişimin eli elime değmedi :)
Hımmmmmm 50 çok mu?
Kız ben çocuk konusunda bile şüpheliyim var mı yok mu bebek diye, 5 ağustostan beri tık yok bizde, kocişimin eli elime değmedi :)
Hımmmmmm 50 çok mu?
Evet Elini hafif dikenleyecek ısısı ama eksi istersen az daha sıcak yap.ben devamlı yaparım canım mayan kötüymüş dekaynana
kız ben çocuk konusunda bile şüpheliyim var mı yok mu bebek diye, 5 ağustostan beri tık yok bizde, kocişimin eli elime değmedi :)
hımmmmmm 50 çok mu?
kuzum süttede bişeylik olabilir güvenilir birimiydi malum yawrulama dönemi onun sütü ise tutmaz geçen benimde öle oldu
aboooo kız nettin sen 3 ay sahalardan men cezasımı verdin adamacnm doktor yasaklamadıysa ful gaz devam bence çünkü yararları çok fazla ana ya bendemi var acayiplik anlamadım ful gaz devam
E senin kocanı aldatman normal o zaman rüyanda :) benim artık istegim bile olmaya başladı dün gece mesela :)) detaya inmiyim ama pazar ve Pazartesi iyi çalıştık bir cocuk daha yapardık yani
Ay çok güldürdün beni yaaaa akşam akşam allah ta seni güldürsün :) al bizden de okadar :) hamile olduğumu öğrendiğimizden beri dünya ahiret bacısı oldum resmen eşimin ha ha aha aha ha:) bakalım şeytanın bacağını ne zmaan kırıcaz önce o korkuyordu şimdi de nedense ben :) sanki birlikt eolsak bir çuval inciri mahvedicez gibi bir his oluyor içimde allah korusun :) okadar gözümüz gibi bakarken bebeğe. Tövbe yarabbim ne ilgisi varsa işte biz eski kafayız biraz herhalde herşey yolunda giderken bozmayalım gibi bir düşüncem va rbirtaraftan da üzülüyorum çok ayrı gayrı kaldık diye. Haftayaaa görüşelim haftaya diyip duruyorum sorduğu zaman. Her hafta aynı muhabbet haftasonları :) allah sonumuzu hayıretsin vallahi.
Yavrulayan ineğin yoğurdu süner
Aferim aferim size, maşallah, bizimki istemiyor doktor sorun yok dediği halde, neymiş efendim ters bir durum olurmuş neymiş efendim çocuğa ayıp olurmuş töbe töbe :26:
kız bu gece kır şeytanın bacağını yazık adama sanada :d
Bizim artık gerdeğe girer gibi bişey olur bu kadar zaman sonra :) strese giriyorum tövbe yarabbim yaaaa :)
sen bu gece kır şeytanın bacağını ewt bu geceyi şeytanın bacağını kırma gecesi ilan ediyorum bahane yok yarın herkes mutlu haberlerle gelsin bu ne ya kankalığa son :d
Aferim aferim size, maşallah, bizimki istemiyor doktor sorun yok dediği halde, neymiş efendim ters bir durum olurmuş neymiş efendim çocuğa ayıp olurmuş töbe töbe :26:
ölemi olur bide benim süt böle tuzlu gibiydi bende tutmayıncada döktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?