2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bizim sitenin diğer sitede sosyal tesisi varmış. Yani şöyle söyleyim site isimleri aynı bizim bahçemizde sadece çocuk parkları yeşillikler çardaklar falan var biz bilmiyorduk meğer zaten halihazırda verdiğimiz aidatla biz o başka biraz daha farklı yerdeki tesisi kullanabiliyormuşuz. Gittik baktık mis gibi havuz (kapalı) kocaman bir fıtness salonu. Ben de salak gibi kendime koşu bandı almıştım sonra yok fiyatına sattık evde yer yok diye geçen yıl. Acaba sışarıda yürüyeceğime çok düşük tempoda koşu bandında yürüsem mi havuz konusunu da bilemiyorum çok temiz denetimli birşeye benziyor zaten tahlilleri tamamlamadan üye almıyorlar falan ama klor falan bebişe zarar verir mi acaba yüzme çok iyi diyorlar ama kış hamileleri nerde yüzcek? Doktora bir sorsam bu ikisini de tamam derse üye olsak. Böyle çok hareketsiz kaldım ben.

slm kızlar çok özledim sizi
baya bir de kaynatmışsınız
neyse bitti sayılır benim işlerimde artık yeniden kavuştum size

Evet Elini hafif dikenleyecek ısısı ama eksi istersen az daha sıcak yap.ben devamlı yaparım canım mayan kötüymüş de kaynana
Öyle Diycem zaten bahanem hazır hihii bir dahiline öyle yapıcım sen tam tarifini verir mısın seninki gibi yapayimeksi olsun
Kız ben çocuk konusunda bile şüpheliyim var mı yok mu bebek diye, 5 ağustostan beri tık yok bizde, kocişimin eli elime değmedi :)

Hımmmmmm 50 çok mu?

E senin kocanı aldatman normal o zaman rüyanda :) benim artık istegim bile olmaya başladı dün gece mesela :)) detaya inmiyim ama pazar ve Pazartesi iyi çalıştık bir cocuk daha yapardık yani

Kız ben çocuk konusunda bile şüpheliyim var mı yok mu bebek diye, 5 ağustostan beri tık yok bizde, kocişimin eli elime değmedi :)

Hımmmmmm 50 çok mu?

Bak bak gunünü nasil safak gibi sayıyor
Kiz duasına diyelim yazık günah ellerinde var mı yok mu
Onu verene kadar usg girerim diye beni calazar etmesinler,cakralarim neyim kapanir

Ay çok güldürdün beni yaaaa akşam akşam allah ta seni güldürsün :) al bizden de okadar :) hamile olduğumu öğrendiğimizden beri dünya ahiret bacısı oldum resmen eşimin ha ha aha aha ha:) bakalım şeytanın bacağını ne zmaan kırıcaz önce o korkuyordu şimdi de nedense ben :) sanki birlikt eolsak bir çuval inciri mahvedicez gibi bir his oluyor içimde allah korusun :) okadar gözümüz gibi bakarken bebeğe. Tövbe yarabbim ne ilgisi varsa işte biz eski kafayız biraz herhalde herşey yolunda giderken bozmayalım gibi bir düşüncem va rbirtaraftan da üzülüyorum çok ayrı gayrı kaldık diye. Haftayaaa görüşelim haftaya diyip duruyorum sorduğu zaman. Her hafta aynı muhabbet haftasonları :) allah sonumuzu hayıretsin vallahi.

kız ben çocuk konusunda bile şüpheliyim var mı yok mu bebek diye, 5 ağustostan beri tık yok bizde, kocişimin eli elime değmedi :)

hımmmmmm 50 çok mu?

canlar ewe yeni geldim çarşıya gitmiştim az dolaştım

şimdide yemek olayına girişcem kuzenm war burrda kocamla birlikte çalışıolar birlikte gelceklermiş hemencecik yapam bişiler aç kurtlarım bnm saldırırlar şimdik

anam bnm kocamda çorbayla başlar salatası aparatifi ana yemeği tatlısı olmazsa bu ne der delirtir beni yaaaaaaaaa amaaaaaaaaaaaaa pazar günü temizlikte bn bilirim ona yapacağıı

öpüyorummm herbirinizi ayrı ayrı canlarım

aboooo kız nettin sen 3 ay sahalardan men cezasımı verdin adama cnm doktor yasaklamadıysa ful gaz devam bence çünkü yararları çok fazla ana ya bendemi var acayiplik anlamadım ful gaz devam

E senin kocanı aldatman normal o zaman rüyanda :) benim artık istegim bile olmaya başladı dün gece mesela :)) detaya inmiyim ama pazar ve Pazartesi iyi çalıştık bir cocuk daha yapardık yani

Aferim aferim size, maşallah, bizimki istemiyor doktor sorun yok dediği halde, neymiş efendim ters bir durum olurmuş neymiş efendim çocuğa ayıp olurmuş töbe töbe
:26:

kız bu gece kır şeytanın bacağını yazık adama sanada

Aferim aferim size, maşallah, bizimki istemiyor doktor sorun yok dediği halde, neymiş efendim ters bir durum olurmuş neymiş efendim çocuğa ayıp olurmuş töbe töbe

sen bu gece kır şeytanın bacağını ewt bu geceyi şeytanın bacağını kırma gecesi ilan ediyorum bahane yok yarın herkes mutlu haberlerle gelsin bu ne ya kankalığa son

Bizim artık gerdeğe girer gibi bişey olur bu kadar zaman sonra :) strese giriyorum tövbe yarabbim yaaaa :)

işte 2. balayı gibi olur bugunu şeytanın bacağını kırma günü ilan ettim listede

1) naz 2)hapineks

yarın mutlu haberlerle gelin aa bune kardeşim kanka kanka nereye kadar

Ha ha ahaa ha:) tam kanka olduk tam yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor :) artık en fazla haftasonu haftaiçi hiçbirşeye vakit kalmıyor gitcez şimdi yorgun argın yemek yap ye kaldır uykumuz geliyor yaşlıyız kızım biz sizin gibi değiliz. :) söz hayılrı haberlerle gelcem bakalım bir aksilik çıkmaz ise haftasonu :)

sen bu gece kır şeytanın bacağını ewt bu geceyi şeytanın bacağını kırma gecesi ilan ediyorum bahane yok yarın herkes mutlu haberlerle gelsin bu ne ya kankalığa son :d

Bebeci;
Sutu kaynat 15 dk diyorlar ama ben bir 10 dk fazla kaynatiyorum.(hazır süt degilse)
Soğumaya bırakıyorum serçe parmağım ısıya dayanacak kadar(hatta dikenler az)
2 kasık yoğurda bir fiske tuz,seker atarım.
Sütten bir kasıkta mayaya katip iyice cirparim.
Yoğurdun kenarından koyup hafifçe bir karıştırırım 1 fir yeter.
Ağzına bir bez koyup(süte değmeden)kapağını kapatırım .(bez koymazsam cok su damliyor icine)
Tupperin kabida iyi oluyor.
Üzerine polarimla bir hırka sarar sabah acarım.
Sallamadan kapağını açmadan dolaba koyarım .
Ertesi gün bölerim ama
Eksi istersen sutu daha sıcak yap,mayalaninca dolaba hemen koy.

ilk bebeklerde erkekler bazen çok ürkek olabiliyor ( ilk hamileliğimde bizde de öyle olmuştu;hormonlarım da nasıl çalışıyordu anlatamam, sinir oluyordum (
bu defa öyle bir sorunumuz olmadı çok şükür;ama daha hamile kalmadan konuştum açık açık 9 ay bekleyemem keyfini öyle olacaksa yapmayalım dedim :))
okudum araştırdım erkeklerin pek çoğunda oluyormuş;bebeğe ve annesine zarar verme korkusundanmış geri çekilmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…