2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım bugün hep aklımdaydın fırsatını bulupta giremedim nete,kızının iyi olmasına çok sevindim maşallah prensesimize darısı bizim başımıza,tansiyon probleminde inş en kısa sürede düzene girer

Yasaminkiyisindan
Sakatat denemeleri dısında cogunu yaptım pastası böreği annem usulü tertemiz.oyle ivir zivir yok.
Ama uzun zamandır yazmıyor galiba blogta format degisince zorlandı sanki
Gözü kapalı yap yani.

Yasaminkiyisindan
Sakatat denemeleri dısında cogunu yaptım pastası böreği annem usulü tertemiz.oyle ivir zivir yok.
Ama uzun zamandır yazmıyor galiba blogta format degisince zorlandı sanki
Gözü kapalı yap yani.
Hemen bakıyorum Cook Mersi sekerim
aklima dank etti gecmis olsun ben 20lik dış ağrısı yüzünden öğlen uyudum sen o arada gelmişsin okudum
Kipirdak prensese neden kan gitmiyormuş ben en çok onu okuyunca korktum açıkcası

yaaa voltaj yapma bak zaten yine buram buram canım çekiyo....

Sıkma canını tatlım ya, mail at de sen de ona, devir değişti hem

canım benim değmeyecek insanlar için kendini ve bebeğini üzme ne olur eşinle de huzurunu kaçırma.

canım benim yaaaa yapma şunu kendinibilmezler yüzünden bebeğinide huzursuz ediyorsun değermi
ufff kendimi telkin etmeye çalışıyorum kızlar. hamileliktenmidir yoksa kadının aşırı densizliğinden mi bilmiyorum. öfkem geçmiyor bi türlü.... hırs yaptım ve hiç yapmayacağım şeyleri yapıyorum ama mecburum başka türlü geçmeyecek hırsım haddini bildireceğim ona.
ya kız hamileliğimi bile kullanıyo biliyomusunuz. okulda bitane daha hamile arkadaşım var, genelde onunla takılıyoruz. yan yana otururyoruz geliyo yanımıza kantinden bişeyler almış ay x'ciğim canın çeker diye sanada aldım diyo veriyo gözümün önünde. x'de ne yapsın yarısını bana veriyo almak istemiyorum. o zaman bende yemem deyip bırakıyo kızcağız. kaç yıllık öğretmenim okul ortamında böyle bişey görmedim. ama insanın iş yerinin sorunlu olması zormuş gerçekten!

merhaba nisan anneleri inş bebeklerinizi hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
ben size bişey sorucam 11. 12. haftalarda çıkıntı görüp erkeğe benzetip sonra kesinleşince kız olan var mı? ben mayıs annesiyim siz daha tecrübelisiniz doktor12,haftada daha belli değil cinsiyeti dedi çok ısrar ettik sanki bi çıkıntı var erkek gibi dedi ama 1 ay sonra kesinleşcek dedi sizden var mı benzer durumu yaşayan??

yemek sonrası bakayım dedim ne yapıyorsunuz
voltajım tarif vermişsin;sabah canım istemişti şöyleee bol hindistan cevizlisinden
Allah razı olsun kocişimin içine doğmuş tatlı getirmiş gelirken

artık ilk fırsatta yaparım yerken de seni anarım

Laternem papatyam sumbulum goncam
Sen zamanında doğurursun ya erken Yada geç mı 1 gün farkla belki.

Son doğuran tabi ki hanipekste
İlklerde hani ikizler dısında
Fitamin var demedi deme iprayim

kız ben geçmişe bakamamıştım doğurttum seni deyince rüyam aklıma geldi korktum töööbee tövbeee ama nedense banada öle geliyo sankim martın 23-28 arası doğuracakmışım gibi bi his var içimde(yalnız nede net tahmin ettim dimi voltajcım senden mi geçti )

rüyamda dr bana normal dogum yapamazsın kesin sezeryanla olacak diyodu (insallah normal olsun istiyorum) bnim açımdan kabustu rüya değil tersi çıkar dimiiiiiiii

canım ya benim detaylıda 7 aralıkta neden benimki bu kadar erken? sen kaçıncı haftanda oluyorsun 11 aralıkta

maşallah sana nisan anneleri olarak yeni bir face kuramazmıyız :?

canım bozma moralini sen voltaja güven bence

Hamilelikte Seks Pozisyonları Hürriyet Aile'de!

daha önce de paylaşmıştım bunlara dikkat ettiginiz sürece hersey güzel olacak göğüsler yasak düz pozisyon da yasak
afiyet olsun

gögüslerin yasak olduunu bilmiyodum ben yaaa ama neden kiiiiiiiiiiii. üüüüüüüü ağlarım ama ben şimdi
içeri boşalmakmak dayasak diyo

Bende yaptım kekimi damla çikolataları. İSe yaradı :)) fırında daha güzel olacak eminim voltajim Allah razı olsun yaparken bol bol kulaklarını çınlattik esimle , eşinin babasının ismini kimliğe yazdırıp senin mahkemeye verdigini söyledim arada benimkinin öyle bir planı varsa Geri bassın diye hihii esim çok merak etti korktum da dedi fal da bakar belki dedi duymasın kızar valla dedim :) cinsiyet olayına çok şaşırdı

Muhtesem yuzyilcilar söylemismiydim hani bu Manisa sarayı var ya orası küçük çamlıca köşkü ve benim düğünüm o bahçede oldu

Bende yaptım kekimi damla çikolataları. İSe yaradı :)) fırında daha güzel olacak eminim voltajim Allah razı olsun yaparken bol bol kulaklarını çınlattik esimle , eşinin babasının ismini kimliğe yazdırıp senin mahkemeye verdigini söyledim arada benimkinin öyle bir planı varsa Geri bassın diye hihii esim çok merak etti korktum da dedi fal da bakar belki dedi duymasın kızar valla dedim :) cinsiyet olayına çok şaşırdı

Muhtesem yuzyilcilar söylemismiydim hani bu Manisa sarayı var ya orası küçük çamlıca köşkü ve benim düğünüm o bahçede oldu

walla bnde yaptımmmmmm çok güsel oldu soğumasını beklemedden kenarından yedim şimdi bekliom soğusun

gerçekten mi m.yüzyıla bakmıodum da bakayım bii ayy ne güsel olmuştur yemyeşil

bnm de adana da ki düğünüm nehrin kenarında kır bahçesinde oldu

Bende yaptım bende yaptım soğumasını bekliyoruz esim de taze sıkılmış meyve suyu hazırlıyor oh dicez

Dugunum çok güzeldi mermer alan dans alanıydi çardaklar ve havuzun etrafındaki yeşil alan oturma alanıydi mermerin en ucu İstanbul manzarasına tepeden bakiyordu ve biz orada oturuyorduk şimdi göstermiyorlar tabii tarihe uygun degil diye havuzdaamasmavi su akıyordu girişte balonlar uçurmuştuk rengarenk 200 tane karmate nin yagarsa yagmur yagar sarkisiyla giris yapmistik herkes aglamisti masalar mor sandalye süslü ortada çiçekler vardı girişte keman çalan bir bayan vardı kemençe davul zurna dj canlı müzik hersey vardı yemekler superdi ve biz eşimle hep pistteydik herkes oynadı pist hep doluydu gecenin sonunda karnım ağrıdı doya doya yasadık her anımızı çok şükür Ben halay çekerken bağırdığımı hatırlıyorum Allah her kıza böyle düğün nasip etsin diye

devamını da okudum yazdıklarının gıcık oldum okudukça,hep böylemiydi bu hatun??

bebişini maşallah voltajım,sana da geçmiş olsun,inşallah düşer tansiyonun,ama dün çıkmıştı demi senin,dünden öncede varmıydı?

he he:))) bende seni o halde düşündükçe güldüm walla,bazen bana da olur öle yatakta aklıma gelir,durduramam kendimi:)))

bende bende:)))

bende çiğ köfte yiyince rahat olduğunu farkettim:)

yaw benim kız babası dokununca kıpırdamıyor ben diyorum seni sevmiyor heralde eşimde olurmu babasından çekiniyor terbiyeli benim kızım diye kendini teselli ediyor çok zalimim ben yaaahu
bizim oğlan da öyle bende diyorum aşkım sen eline alınca uyucak hemen heralde,sakinleşiyo bak,artık sen uyutursun hep:)))

geçmiş olsun canım,burnunun kanaması iyi olmuş rahatlamışsın..

Hıh
Bende ekleyim diye havada atamıyorum benim tlf yüklenmiyor
Esiminkinden yükleniyordu gerçi bakayım bir diyeceğim
Ama şimdi manken gibi ficudum,Ceylan gözlerim,bebek poposu cildime nazar olursa:26:

kıs değer nazar,ekleme resmini,ben çok kilo alıyom,verememde ben((uyuz oluyom
bide voltaj sen şimdi meşhur oldun ya, daha olacan gibi,unutmazsın demi bizi,arada eski mahallene uğrarsın demi:))
kendini ii hissedince beni de bi tahmin etsene:)

bide hanipekssss benim kociş oyunlara daldı iice ,ben 10 30da yatıyom dakkada uyyom,o kaçta gelio bilmiom,bide uyardım bi kere,öle eşşek şakası filan yapma ters bi hareket yaparım bebişe bişe olur dedim,bişe yapamıyo,ama benim onlar dio,deli bea:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…