Kızlar biz geldik.
Biraz mutlu biraz burugum.
Bebekte hersey iyi 375 gr cok iyi dedi ama uzun maşallah dedi
Bileğini emiyordu :) kıpır kıpır zaten hiç durmadı kaydı balığım
Ben daha demeden radyolog cok carpintin var dedi.yan yatirarak bakti bebege kan gitmedi cunku
Tansiyon yuksek yine 2 hafta takibe alacağız sabah aksam ölçeceğim
Şimdilik coraspin(bebe aspirini) verdi düşmezse tansiyon ilacı alacağım.
İste boyle.
Hemen bakıyorum Cook Mersi sekerimYasaminkiyisindan
Sakatat denemeleri dısında cogunu yaptım pastası böreği annem usulü tertemiz.oyle ivir zivir yok.
Ama uzun zamandır yazmıyor galiba blogta format degisince zorlandı sanki
Gözü kapalı yap yani.
yaaa voltaj yapma bak zaten yine buram buram canım çekiyo....Temmuz seni kim kızdırdı üzdü
Anasını eşek kovalasın onun
Valla benim nikotin hakkım var 3-4 adet kırarak çünkü ben tiryakilikte son nokta.
Oglumla kızımda ne hamileyken ne emzirirken ağzıma suremedim bulandım
Bunda aserdim soykaya
İcmiyorum ama bazen dedigi gibi kirip .....
Hele biri içme yazık falan desin valla baslarım he o derece hırs oldu.
Sıkma canını tatlım ya, mail at de sen de ona, devir değişti hem
canım benim değmeyecek insanlar için kendini ve bebeğini üzme ne olur eşinle de huzurunu kaçırma.
ufff kendimi telkin etmeye çalışıyorum kızlar. hamileliktenmidir yoksa kadının aşırı densizliğinden mi bilmiyorum. öfkem geçmiyor bi türlü.... hırs yaptım ve hiç yapmayacağım şeyleri yapıyorum ama mecburum başka türlü geçmeyecek hırsım haddini bildireceğim ona.canım benim yaaaa yapma şunu kendinibilmezler yüzünden bebeğinide huzursuz ediyorsun değermi
Fitamin bacı fitamin bacı seni dogurttum bile
sesim çıkmıyo çnki yuksek voltajın tarifi uyguluyorum ama pc masada açık
Laternem papatyam sumbulum goncam
Sen zamanında doğurursun ya erken Yada geç mı 1 gün farkla belki.
Son doğuran tabi ki hanipekste
İlklerde hani ikizler dısında
Fitamin var demedi deme iprayim
kısss avatarında ki sen misin??
maşallah tatlım nazar değmesin sana inşallah
Ay inşallah bu sezon son olacak ya.
Kociş tamamen diziye adapte olmuş oluyor hiç sevmiyorum perşembe günlerini.
Hayır yatak odasına geçeyim kendime zaman ayırayım kitap okuyayım desem onada izin vermiyor.
Bende uyuma numarası yapıyorum,sanki koltukdan düşüyormuş gibi yapıyorum ödü kopuyor tabi.
Bir gün baktım koltuğun alt kısmına yastık koymuş sert düşmiyim diye
Ama artık hamişim ya kociş sırtım ağrıdı yatagımıza geçim uyuyim beni uyutur musun diyorum.
Reklamlara kadar bekliyoruz,reklamda uyutuyor güya (ben uyumuyorum tabi) gizlice kaçmaya çalışıyor.
Bilse böyle düşündüğümü yanarım
Oy kuzucumm çok sevindim kuzucuğunun iyi olmasına.Benim detaylıda 11 aralıkda günler geçmek bilmiyor.
Herkesin fotolarını kaçırdım bu Aypet anca adı var zaten foto yüklenmiyor bir halta yaramıyor
Ben kumral esmerim kıvırcık sacliyim güler yüzlüyum dişlerim pek inci gibidir burnum küçük dudaklarım ne ince ne dolgun bicimli cildim güzeldir saclarım az , gözlerim klasik göz koyü kahve bir özelliği yok yani yüzüm yuvarlak makyaj yakışmaz doğal takılırım spor ve sade giyinmeyi severim yarışmacı arkadaslara basarılar dilerim isteyenle Faceten arkadas olabiliriz
Arkadaşlar sinirim çok bozuk doktora gittim bugün eşimi içeri almadı bi kere orda asabım bozuldu içerde başka bayanlar vardı ama diğer odada oturuyorlardı sadece. baktığı odaya alabilirdi eşimi. Her neyse cinsiyetini sordum mırın kırın etti biz emin olmadan söylemiyoruz dedi, maaşım kesilcek eşyalarını almak istiyorum dedim bakalım dedi sonra kız gibi ama emin değilim arkası dönük duruyor dedi. Ultrason cihazı da çok eski zaten net gözükmüyor. Rica minnet ultrason resmini aldım bu sefer ama o da pek anlaşılır değil((
Yani yine tam olarak öğrenemedim cinsiyetini. Eşim de çok bozuldu zaten tüm heyecanımız kaçıyor bu şekilde. ama unv hastanesi işte mecburiyetten gitmek zorundayım. Valla sinirimden ağlıyorum yaaa((
Hamilelikte Seks Pozisyonları Hürriyet Aile'de!
daha önce de paylaşmıştım bunlara dikkat ettiginiz sürece hersey güzel olacak göğüsler yasak düz pozisyon da yasak
afiyet olsun
Bende yaptım kekimi damla çikolataları. İSe yaradı :)) fırında daha güzel olacak eminim voltajim Allah razı olsun yaparken bol bol kulaklarını çınlattik esimle , eşinin babasının ismini kimliğe yazdırıp senin mahkemeye verdigini söyledim arada benimkinin öyle bir planı varsa Geri bassın diye hihii esim çok merak etti korktum da dedi fal da bakar belki dedi duymasın kızar valla dedim :) cinsiyet olayına çok şaşırdı
Muhtesem yuzyilcilar söylemismiydim hani bu Manisa sarayı var ya orası küçük çamlıca köşkü ve benim düğünüm o bahçede oldu
Benbilmem
Erkek hissettim
walla bnde yaptımmmmmm çok güsel oldusoğumasını beklemedden kenarından yedim şimdi bekliom soğusun
gerçekten mi m.yüzyıla bakmıodum da bakayım bii ayy ne güsel olmuştur yemyeşil
bnm de adana da ki düğünüm nehrin kenarında kır bahçesinde oldu
devamını da okudum yazdıklarının gıcık oldum okudukça,hep böylemiydi bu hatun??kızlar günaydın...
bugün canım çok sıkkın, size yazmak istedim. yaklaşık 1haftadır okuldaki gelişimini tamamlamamış bir arkadaşla sorunlar yaşıyorum. gelişimini tamamlamamış diyorum çünkü henüz kişiliği oturmamış ya da kişilik bozukluğu var diyorum. ben sustukça kız tepeme çıktı resmen ama hanımefendiliğimi koruyamayacağım artık. onun yüzünden dün akşam evde terör estirdim eşimle de tartıştım yok yere... sabaha kadar uyuyamadım sanırım bebeğimde etkilendi bu durumdan sabaha kadar tekmeledi durdu o da. hiç okula gidesim yok bugün, yoruldum uğraşmaktan...
bebişini maşallah voltajım,sana da geçmiş olsun,inşallah düşer tansiyonun,ama dün çıkmıştı demi senin,dünden öncede varmıydı?Kızlar biz geldik.
Biraz mutlu biraz burugum.
Bebekte hersey iyi 375 gr cok iyi dedi ama uzun maşallah dedi
Bileğini emiyordu :) kıpır kıpır zaten hiç durmadı kaydı balığım
Ben daha demeden radyolog cok carpintin var dedi.yan yatirarak bakti bebege kan gitmedi cunku
Tansiyon yuksek yine 2 hafta takibe alacağız sabah aksam ölçeceğim
Şimdilik coraspin(bebe aspirini) verdi düşmezse tansiyon ilacı alacağım.
İste boyle.
Kiz hele ben hele ben oldum ya
Bu kiz bu kadardı niye farketmedik cevheri:))
Hele önceki sayfada demisya hahay onlar gelsin biz niye gidiyoruz :))))
Kiz dün gece yattım hala gülüyorum hele nerde var nerde yok o ara nazımın çorabı ters giydiği geldi aklimA
Yatak sallanıyor :)))))
Kahkaha atsam kaynim içerde coşmuş bu gaci diyecek.oyyy
Temmuz seni kim kızdırdı üzdü
Anasını eşek kovalasın onun
Valla benim nikotin hakkım var 3-4 adet kırarak çünkü ben tiryakilikte son nokta.
Oglumla kızımda ne hamileyken ne emzirirken ağzıma suremedim bulandım
Bunda aserdim soykaya
İcmiyorum ama bazen dedigi gibi kirip .....
Hele biri içme yazık falan desin valla baslarım he o derece hırs oldu.
kızlar aynı dert bende de vardı hafta da iki kere zor çıkıyordum valla doğumdan beterdi(
bulduğum çözümü paylaşayım hemen sizinle;sıcak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi ilave ediyorum sabah ve bazen de gece yatmadan içiyorum :))
ilk iki gün bşy anlaşılmıyor ama devam ederseniz inşallah sizde rahatlarsınız benim gibi
33 yıllık hayatımda hiç bu kadar rahat olmamıştım o kadar yani :))
bizim oğlan da öyle bende diyorum aşkım sen eline alınca uyucak hemen heralde,sakinleşiyo bak,artık sen uyutursun hep:)))yaw benim kız babası dokununca kıpırdamıyor ben diyorum seni sevmiyor heraldeeşimde olurmu babasından çekiniyor terbiyeli benim kızım diye kendini teselli ediyor çok zalimim ben yaaahu
geçmiş olsun canım,burnunun kanaması iyi olmuş rahatlamışsın..selamm kızlar hepinize bu hafta giremedim ben git gide mi kötülüom nabuom hafta sonu temizlik yapayım dedim inşaat bitti ya herşey ayakta oda bi başladım baya yaptım misafir geldi onu ağırladım o gitti devam ettim kociş geldi aksam biraz fenalamıştım ama yorgunluk heralde dedim yemek yaptım salatamı yapıyordum biraz doğradım ayy evi ters çevirip salladılar sanki felç geçiriyorum sandım düşmüşüm yere sesime kociş gelmiş uzandım biraz yine tansiyona ihtimal vermedim açlıktan heralde dedim temizliğe dalınca yemekte yememiştim biraz baş dönmem geçince deidm ben duşa gireyim sıcak su tutayım boynum kütük gibi oldu sertleşti başım ağrıdı dedim duşa girdim boynum rahatlasın die sıcak suda 1 saat falan durdum çıktım yine kötüledim üstümü değiştiriodum burnum aktı gibi oldu elimi sürdüm ki kan sonra bi fışkırdı bildiğiniz fışkırdı yani yatagın ordan şifonyerin kapaga sıçramıştı yani baya bi yarım saatten fazla hiç durmadan kanadı sonra rahatladım annem tansiyonun çıkmıştır allahtan kanamış dedi pazar günüde kanadı bende rapor aldım bugün kendimi iyi hissediyordum geldim böyle sersemlik var ama biraz sizler iyidirsiniz umarım bugün çok kalabalıktı şimdi biraz rahat girebildim geçmişi okuyamadım
Hıh
Bende ekleyim diye havada atamıyorum benim tlf yüklenmiyor
Esiminkinden yükleniyordu gerçi bakayım bir diyeceğim
Ama şimdi manken gibi ficudum,Ceylan gözlerim,bebek poposu cildime nazar olursa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?