- 15 Mayıs 2012
- 741
- 31
- 318
Bende yaptım bende yaptım soğumasını bekliyoruz esim de taze sıkılmış meyve suyu hazırlıyor oh dicez
Dugunum çok güzeldi mermer alan dans alanıydi çardaklar ve havuzun etrafındaki yeşil alan oturma alanıydi mermerin en ucu İstanbul manzarasına tepeden bakiyordu ve biz orada oturuyorduk şimdi göstermiyorlar tabii tarihe uygun degil diye havuzdaamasmavi su akıyordu girişte balonlar uçurmuştuk rengarenk 200 tane karmate nin yagarsa yagmur yagar sarkisiyla giris yapmistik herkes aglamisti masalar mor sandalye süslü ortada çiçekler vardı girişte keman çalan bir bayan vardı kemençe davul zurna dj canlı müzik hersey vardı yemekler superdi ve biz eşimle hep pistteydik herkes oynadı pist hep doluydu gecenin sonunda karnım ağrıdı doya doya yasadık her anımızı çok şükürBen halay çekerken bağırdığımı hatırlıyorum Allah her kıza böyle düğün nasip etsin diye
Bende yaptım bende yaptım soğumasını bekliyoruz esim de taze sıkılmış meyve suyu hazırlıyor oh dicez
Dugunum çok güzeldi mermer alan dans alanıydi çardaklar ve havuzun etrafındaki yeşil alan oturma alanıydi mermerin en ucu İstanbul manzarasına tepeden bakiyordu ve biz orada oturuyorduk şimdi göstermiyorlar tabii tarihe uygun degil diye havuzdaamasmavi su akıyordu girişte balonlar uçurmuştuk rengarenk 200 tane karmate nin yagarsa yagmur yagar sarkisiyla giris yapmistik herkes aglamisti masalar mor sandalye süslü ortada çiçekler vardı girişte keman çalan bir bayan vardı kemençe davul zurna dj canlı müzik hersey vardı yemekler superdi ve biz eşimle hep pistteydik herkes oynadı pist hep doluydu gecenin sonunda karnım ağrıdı doya doya yasadık her anımızı çok şükürBen halay çekerken bağırdığımı hatırlıyorum Allah her kıza böyle düğün nasip etsin diye
ayyyy ayyyyy ayyyy maşallah ikinizedeKızlar biz geldik.
Biraz mutlu biraz burugum.
Bebekte hersey iyi 375 gr cok iyi dedi ama uzun maşallah dedi
Bileğini emiyordu :) kıpır kıpır zaten hiç durmadı kaydı balığım
Ben daha demeden radyolog cok carpintin var dedi.yan yatirarak bakti bebege kan gitmedi cunku
Tansiyon yuksek yine 2 hafta takibe alacağız sabah aksam ölçeceğim
Şimdilik coraspin(bebe aspirini) verdi düşmezse tansiyon ilacı alacağım.
İste boyle.
âmin canım , Benim de nikah yemeğim oldu hatta Bodrum'da deniz kenarinda yunus parki var hem de restaurant orada yaptık önce yunus havuzu basında nikahımız kıyıldı arkamızda yunuslar gösteri yaparken güneş battı sonra iskelede kocaman bir masa kuruldu orada hem yemek hem sazlar cazlar nikah şapkam vardı basımda Cook güzeldi çook mayista kıyılmıştı nikahım dogum günümde :) düğünüm Temmuz'da oldu kınamın biri Bodrum'da Haziran'da biri istanbulda Temmuz'da oldu git gel git gel bir hal olduk düğün tek oldu Allahtan yoksa isyan edecekti herkes :)) şimdi hepsi fotograflarda ani olarak kaldı vay be daha bu sene olmasına rağmen çok uzun yıllar olmuş gibi geliyoramiiiinnnn cnm bnm ALLAH bir yastıkta ewlatlarınızla kocatsın inşALLAH mutluluk daim olsun
biz 2 düğün dolayısıyla 2 kına , nikah yemeyi , nişan şu bu derken baya bişe yaptık bizde ALLAH isteyen dileyen herkese nasip etsin bu mutluluğu
âmin canım , Benim de nikah yemeğim oldu hatta Bodrum'da deniz kenarinda yunus parki var hem de restaurant orada yaptık önce yunus havuzu basında nikahımız kıyıldı arkamızda yunuslar gösteri yaparken güneş battı sonra iskelede kocaman bir masa kuruldu orada hem yemek hem sazlar cazlar nikah şapkam vardı basımda Cook güzeldi çook mayista kıyılmıştı nikahım dogum günümde :) düğünüm Temmuz'da oldu kınamın biri Bodrum'da Haziran'da biri istanbulda Temmuz'da oldu git gel git gel bir hal olduk düğün tek oldu Allahtan yoksa isyan edecekti herkes :)) şimdi hepsi fotograflarda ani olarak kaldı vay be daha bu sene olmasına rağmen çok uzun yıllar olmuş gibi geliyor
16 sene mı maşallah ya bizim 8 seneyi duyan oha diyor sizinkini duyanın vay geldi haline :) Kayserili olan kim kız benim baba tarafım Kayserili :)))kocamla tanışalı 16 sene olacak çokküçüktük ama yıllaaaaaar süren bi sewgimiz oldu RABBİME bin şükür Adana-Kayseri mekik dokuduk walla şimdide 04.03.2010 da nikahlandık 2sene bitip 3 olcak inşALLAH
ewlatlarımızla taçlanacak yuwalarımız sağ salim inş-ALLAH
bnm kociş geliyo toplantı bitmiş canımbişe istemişti sölemiyim bu saatte ewe serwisi wardırda olsun hamişiz iştee bnde ona kek yaptım ztn
çok çok öpüyorum herbirinizi ayrı ayrısbah görüşmek üzere
Sagol canım.sırt üstü yatıyordum hemde çarpıntı olunca kan gitmiyor dedi yan dönünce güm güm attı kalbi :)Hemen bakıyorum Cook Mersi sekerim
aklima dank etti gecmis olsun ben 20lik dış ağrısı yüzünden öğlen uyudum sen o arada gelmişsin okudum
Kipirdak prensese neden kan gitmiyormuş ben en çok onu okuyunca korktum açıkcası
23-28 iyide erken değil ki datlum normal ben 14-17 Mart diyorumkız ben geçmişe bakamamıştım doğurttum seni deyince rüyam aklıma geldi korktum töööbee tövbeeeama nedense banada öle geliyo sankim martın 23-28 arası doğuracakmışım gibi bi his var içimde(yalnız nede net tahmin ettim dimi voltajcım senden mi geçti )
rüyamda dr bana normal dogum yapamazsın kesin sezeryanla olacak diyodu (insallah normal olsun istiyorum) bnim açımdan kabustu rüya değiltersi çıkar dimiiiiiiii
:))))))Bende yaptım kekimi damla çikolataları. İSe yaradı :)) fırında daha güzel olacak eminim voltajim Allah razı olsun yaparken bol bol kulaklarını çınlattik esimle , eşinin babasının ismini kimliğe yazdırıp senin mahkemeye verdigini söyledim arada benimkinin öyle bir planı varsa Geri bassın diye hihii esim çok merak etti korktum da dedi fal da bakar belki dedi duymasın kızar valla dedim :) cinsiyet olayına çok şaşırdı
Muhtesem yuzyilcilar söylemismiydim hani bu Manisa sarayı var ya orası küçük çamlıca köşkü ve benim düğünüm o bahçede oldu
Öğren bakalım bence de güzel olacak gibi geliyorbunu bende bilmiyorum ama yarın öğrenirim kız kardeşimden 2012 aralık annesi kardeşim onlar faceden görüşüyorlarmış şimdi çok ta iyi oluyor diyor:)
caniim selam Firuze sana güle güle olacak mı acaba ? Faceten gördüğüm fotolarda İbrahim pasa da zindana firuzenin yanına gidiyordu ama dizide göremedik yine mı yırtacak neselam güzellerim
Sagol canım.sırt üstü yatıyordum hemde çarpıntı olunca kan gitmiyor dedi yan dönünce güm güm attı kalbi :)
23-28 iyide erken değil ki datlum normal ben 14-17 Mart diyorum
:))))))
Kızarım aboo
Kız ben değil annem babamı dava etti kardeşimin adı (dedemin adıydı)değişti:))
Bende de olsa anamın kızıyım yapardım falla
Kekler ne alemde
voltajım ben cinsiyet tahmininde yoktum,o sebeple bana doğum yapacağım tarihi tahmin edebilirmisin
Öğren bakalım bence de güzel olacak gibi geliyor
caniim selam Firuze sana güle güle olacak mı acaba ? Faceten gördüğüm fotolarda İbrahim pasa da zindana firuzenin yanına gidiyordu ama dizide göremedik yine mı yırtacak ne
Benimm tavsiyem o ise son vermeniz yönünde , kendini yoruyorsun tansiyonunun zorladığı su günlerde özellikleTatlım doğuma daha var yaklaşsın inşallah.
Cinsiyet tahmininde bizim anneler daha netti yani onların enerjisini rahat alıyordum ama Mayıs haziran annelerinde zorluyorum kendimi
Birde bazısı öylesine geliyor hem ciddi bulmuyor hemde eğlenmiyor negatif elantirik alıyorum
İyiyim tatlım şükür var alet :))))voltajım senin tansiyon nasıl şimdi??ölçebiliyor musun var mı aletin??
bu arada kaynın gitti mi??
Anaa ben niye senin kimliği görünce yere fırlattığını falan hatırlıyorum yanlış mı okumuşum olsun ya ise yarar her türlü :))
kekim çok güzel oldu kocam 3 dilim yedi ama sosu az geldi sanırım tam ıslak olmadı üstü ıslak oldu aralarda bıçak attığım yerler emmiş ama genel olarak emmemiş çok hafif ve güzel oldu
İyiyim tatlım şükür var alet :))))voltajım senin tansiyon nasıl şimdi??ölçebiliyor musun var mı aletin??
bu arada kaynın gitti mi??
Anaa ben niye senin kimliği görünce yere fırlattığını falan hatırlıyorum yanlış mı okumuşum olsun ya ise yarar her türlü :))
kekim çok güzel oldu kocam 3 dilim yedi ama sosu az geldi sanırım tam ıslak olmadı üstü ıslak oldu aralarda bıçak attığım yerler emmiş ama genel olarak emmemiş çok hafif ve güzel oldu
Tatlım doğuma daha var yaklaşsın inşallah.
Cinsiyet tahmininde bizim anneler daha netti yani onların enerjisini rahat alıyordum ama Mayıs haziran annelerinde zorluyorum kendimi
Birde bazısı öylesine geliyor hem ciddi bulmuyor hemde eğlenmiyor negatif elantirik alıyorum
Tatlım doğuma daha var yaklaşsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?