- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Ayy hele ağlayışıayy gitsin artık mümkünse( kendisinden zaten pek hoşlanmazdım inadına geldi dizime girdi hatun yaa
Çok arka arkaya sorulmasa her yerden her yönden soru var.Benimm tavsiyem o ise son vermeniz yönünde , kendini yoruyorsun tansiyonunun zorladığı su günlerde özellikle
voltajım ben ilk kez teyze olucam ya Allah izin verirse sence yeğenim kız mı olur erkek mi?? pek heyecanlıyım teyze olacağım için Allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah(amin)
bşy hissetmezsen söyleme ben buradayım nasılsa
canım Allah biliyor ya ben hep nisan ayında doğum yapmayı istemişimdir hele birde günlerden p.tesi ye denk gelirse gönlümce olacak inş,negatif elantrik alıyorsun madem zorlama kendini fıstığım:)
sana bir ara enerjisini iletmenin yolunu bulurum ben :))kardeşinin enercisini almam lasım
Kız zannımca
sana bir ara enerjisini iletmenin yolunu bulurum ben :))
hiç bşy bulamasam fotosunu gösteririm bir ara olur mu öyle acep:44:
Ay önceleri görünce söylüyordum annem derdi voltaj bi bak kız nesi olur diye
Nete bulaşınca bende hayret ettim
Var mı başka çocuğu?
İlk demişsin pardon canım ya
Kaç haftalık demediler mi az çok
Kız o vakit, senin oğlunda etkiliyor beni :) erkekte hissettim ondan.
yok tatlım(
26 yaşında 1 buçuk yıllık evli..
acele etme çok yoruldun bugün zaten fıstığım,hissedersen bir ara söylersin :))
kıyamam ben sana koca gün bu işle uğraştın zaten(
sen firuze gitcek mi onu söyle
Allah Mesut etsin
Zıkım yesin kaldı mızmız.dizi o kadar saçmalıyor ki heran herşey olur
Belki Hatice'nin süt kardeşi neyi olur kalır
Anam hele o ağladığı beni benden aldı kahkülü allaaaaaahhhh zaten iğrendiğim biriydi
O raks sahnesinde yerlere yatasım geldi.
benim kız olacak inşallah canım, erkek olsaydı ismi hazırdı, kız da tam kesin değil dahainşallah canım benim güzel dileklerine çok teşekkür ederim. İnşallah hepimizin çocukları öyle olurlar. Ne güzel şeyler yazmışsın Ali ismiyle ilgili iyice içime sindi :) İnşallah canım. senin daha cinsiyet belli değil değil mi? hakkınızda hayırlısı sağlıkla inşallah.
Kiz melek bende bende ıslak kek canım istedi
Daha gulimierin kornisonlari aklimdaykene
elenktrik alamadığını salla canım, voltaj bizimdir bizim kalacak, gelmesinler hıh hıh hıhTatlım doğuma daha var yaklaşsın inşallah.
Cinsiyet tahmininde bizim anneler daha netti yani onların enerjisini rahat alıyordum ama Mayıs haziran annelerinde zorluyorum kendimi
Birde bazısı öylesine geliyor hem ciddi bulmuyor hemde eğlenmiyor negatif elantirik alıyorum
burada teyze olucam diye paylaştım ama bayram üstü düşük yaptı( kimsenin morali bozulmasın diye yazmadım (
bayramda dr götürdüm istiyorsanız şimdi bile hamile kalabilirsin dedi veee hemen hamile kaldı :))
Allah nasip ederse cumartesi gelecek(Ankara'da yaşıyor) doktora gideceğiz birlikte 6 hafta doluyor
biraz acele ettim galiba cinsiyet içinama çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum (
16 sene mı maşallah ya bizim 8 seneyi duyan oha diyor sizinkini duyanın vay geldi haline :) Kayserili olan kim kız benim baba tarafım Kayserili :)))
evlatlarinizla nice nice güzel günlere öptüm Cook
AminnnOyy geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın,Allah'tan genç ve daha yolun başındayinede acı işte
Şöyle söyleyim,kız bebekler daha dayanıklı düşmesi zor (bir anomali yoksa)erkek bebek daha kolay düşüyor
O zaman onun bebeğini hissettim ben canım ya
İşte bazen soruyorum ilk mi diye ilk diyorlar düşüğü saymıyorlar yanlışım çıkarsa söylemeyenlerin hatası demi Bacim
kızzz canım istedi( tarçının kokusu geldi burnuma (
ben de cuma yapacağım kısmet olursa kardeşimde tatsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?