2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ayy gitsin artık mümkünse ( kendisinden zaten pek hoşlanmazdım inadına geldi dizime girdi hatun yaa
Ayy hele ağlayışı
Ben hürremede uyuzum kibir kibir öff baydılar
Nigar,hatçe amaan kızıp izlemiycem Taylan biraderlere sıkıntı olacak

Benimm tavsiyem o ise son vermeniz yönünde , kendini yoruyorsun tansiyonunun zorladığı su günlerde özellikle
Çok arka arkaya sorulmasa her yerden her yönden soru var.
Cinsiyet sorusunu çok sıkmamak kaydıyla söylerim kendimi onların yerine koyuyorum bende merak ederdim :)

kardeşinin enercisini almam lasım
Kız zannımca

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum foruma ve başlığa.. 21. haftadayım benimle aynı haftalarda olup da cinsiyet öğrenemeyen var mı? ben hala net bir şey duyamadım dr dan..

canım Allah biliyor ya ben hep nisan ayında doğum yapmayı istemişimdir hele birde günlerden p.tesi ye denk gelirse gönlümce olacak inş,negatif elantrik alıyorsun madem zorlama kendini fıstığım:)

Yok tatlım bizim gruptan değil
Misal "ee kimmiş söyleyen bana da de"
Dikkate almıyorum menecerimde bugün hal haber yok hepsine ben koş koş
Maaşından keseceğim gelsin

sana bir ara enerjisini iletmenin yolunu bulurum ben :))
hiç bşy bulamasam fotosunu gösteririm bir ara olur mu öyle acep:44:

Ay önceleri görünce söylüyordum annem derdi voltaj bi bak kız nesi olur diye
Nete bulaşınca bende hayret ettim
Var mı başka çocuğu?

İlk demişsin pardon canım ya
Kaç haftalık demediler mi az çok
Kız o vakit, senin oğlunda etkiliyor beni :) erkekte hissettim ondan.

Son düzenleme:
Ay önceleri görünce söylüyordum annem derdi voltaj bi bak kız nesi olur diye
Nete bulaşınca bende hayret ettim
Var mı başka çocuğu?

yok tatlım (
26 yaşında 1 buçuk yıllık evli..
acele etme çok yoruldun bugün zaten fıstığım,hissedersen bir ara söylersin :))
kıyamam ben sana koca gün bu işle uğraştın zaten (

sen firuze gitcek mi onu söyle

yaa bende gormek istiyorum resimlerinizi arkadasiniz mi olmam lazim albumleri gormek icin he ekleyim sizi

İlk demişsin pardon canım ya
Kaç haftalık demediler mi az çok
Kız o vakit, senin oğlunda etkiliyor beni :) erkekte hissettim ondan.

burada teyze olucam diye paylaştım ama bayram üstü düşük yaptı ( kimsenin morali bozulmasın diye yazmadım (
bayramda dr götürdüm istiyorsanız şimdi bile hamile kalabilirsin dedi veee hemen hamile kaldı :))
Allah nasip ederse cumartesi gelecek(Ankara'da yaşıyor) doktora gideceğiz birlikte 6 hafta doluyor
biraz acele ettim galiba cinsiyet için ama çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum (

Allah Mesut etsin
•••••
Zıkım yesin kaldı mızmız.dizi o kadar saçmalıyor ki heran herşey olur
Belki Hatice'nin süt kardeşi neyi olur kalır
Anam hele o ağladığı beni benden aldı kahkülü allaaaaaahhhh zaten iğrendiğim biriydi
O raks sahnesinde yerlere yatasım geldi.

sen ben yerlere yattık ammaaaa herif mor mendili attıya

benim kız olacak inşallah canım, erkek olsaydı ismi hazırdı, kız da tam kesin değil daha

Kiz melek bende bende ıslak kek canım istedi
Daha gulimierin kornisonlari aklimdaykene

ayyyy canım bu sene hazır aldım malum insanın canı isteyince turşu kursan hooooooop hemen olmaz,
beim yaptığım kadarolmasada bu hazırlar da idare ediyo canım yaaaaa

dün aşure yaptım ilk kez ben pek yemedim de dün misafir çağırmıştım aşure yaptım diye, kocama diyorum bi kazan aşure oldu çağıralım misafir yesinler, ben yerim sen merak etme sabah öğle akşam yemeği niyetine diyo bana, komşulara göndermedi sırf kendi yiycek diye, doya doya yesin kocişim afiyet olsun
elenktrik alamadığını salla canım, voltaj bizimdir bizim kalacak, gelmesinler hıh hıh hıh

Oyy geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın,Allah'tan genç ve daha yolun başındayinede acı işte

Şöyle söyleyim,kız bebekler daha dayanıklı düşmesi zor (bir anomali yoksa)erkek bebek daha kolay düşüyor
O zaman onun bebeğini hissettim ben canım ya
İşte bazen soruyorum ilk mi diye ilk diyorlar düşüğü saymıyorlar yanlışım çıkarsa söylemeyenlerin hatası demi Bacim

16 sene mı maşallah ya bizim 8 seneyi duyan oha diyor sizinkini duyanın vay geldi haline :) Kayserili olan kim kız benim baba tarafım Kayserili :)))
evlatlarinizla nice nice güzel günlere öptüm Cook

Aaminn bitanem ,herbirimiz de ins ..

Bizi ztn duymayan bilmeyen kalmamisti Adana ve Kayseride XD

Kocam Kayserili ben Adanali

tanisma seklimiz efenim,Kayseride baglarimiz war yazlari yayla niyetine gelirdik bnm babannenin bi taraf burali oyuzden yatirimi burdan da yapmislar
tabi bzde bebelikden arkadas olduk,aileler ztn bilindik kisilerdi , slk gorusurlerdi,burdaki erkek kuzeniminde dogdugundan beri arkadasi olur ya bayaaaaaa uzun tatlim

ama isin özü,Rabbim yazmis beni onun kaderine onu da bnm ... cok sukur bin sukur

Gulimier valla elleme abimiz yesin.bende anneanneme derdim yeter dağıtmayalım diye
Tursularımı yapraklarımı yaptım ama kornişonda erindim ya birde arkadaşım kola şişesinde yapmış çok güzeldi ona heves ettim kaldı.
Kırmızı lahana turşusu hemen oluyor ama

Aminnn

tahmin ettim zaten hissedince pek bir derinden hissediyorsun o nedenle anlattım sana baştaaan sonaaaa :)
Allah izin verirse ilerleyen haftalarda ben sana yine sorarım hiiiçç merak etme
belki bebişin fotosunu koyarım daha güzel hissedersin :))
Allahım hayırlısı ise inşallah yaşatsın bu mutluluğu bize..

kızzz canım istedi ( tarçının kokusu geldi burnuma (
ben de cuma yapacağım kısmet olursa kardeşimde tatsın diye

Ayy hangi semtte ,anneannem öncede söylemiştim harika yapar,
Hatta koca kazanla yapar büyükbabam camide dağıtır.
Yakın mı acaba valla kuşun kanadında gönderirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…