2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kuzum pek güzel yazmışsın da bu yaptıklarından sen pek yemiyorsun değil mi

Ayy hangi semtte ,anneannem öncede söylemiştim harika yapar,
Hatta koca kazanla yapar büyükbabam camide dağıtır.
Yakın mı acaba valla kuşun kanadında gönderirim :))
kalbi güzel arkadaşım benim yemiş kadar oldum inan
Allah kabul etsin inşallah,camide dağıtmak ne güzel olur diye benim de gönlümden geçti ama bu sene zor;inşallah bana da nasip olur

kuzum pek güzel yazmışsın da bu yaptıklarından sen pek yemiyorsun değil mi

Yaprak yiyorum şiloooopp şimdi bile aklıma geldi tuzu çıkana dek suda.
Ama sirke kokusu da balık kokusu gibi atlatamadım.arkadaşım suda bekletip getirmişti hem tuz hem koku için hakkını yiyemem.

ben kocamdan yedim zılgıtı kapat artık pc radyasyon alıyorsun diyor.( ben kaçar Allah rahatlık versin kızlar iyi geceler

Yaprak yiyorum şiloooopp şimdi bile aklıma geldi tuzu çıkana dek suda.
Ama sirke kokusu da balık kokusu gibi atlatamadım.arkadaşım suda bekletip getirmişti hem tuz hem koku için hakkını yiyemem.
ben de içinde soğan sarımsak olan hiç bir şey yiyemiyorum;çiğ pişmiş farketmiyor kokusuna dayanamıyorum hala evde tüm yemekler soğansız yapılıyor anlayacağın :))
ilkinde de aynısı olmuştu oğlan 3 aylık olmuştu herhalde soğanlı yemek yemeye başladığımda ki ben yemeklere haddinden fazla soğan sarımsak koyarım normalde (

Anacım bende soğana alıştım birazda sarımsak hele yoğurtlu:18:
Yoksa yemeğin tadı tuzu soğan sarımsak

ayy ben esnemeye başladım yavaş yavaş yatsam iyi olur yoksa uykum gözümden kaçıverir

hayırlı geceler tatlı rüyalar hepinize
voltajım öpüyorum,kendine dikkat et nolur

Bugün ne giysem diye bir zırva var
Sokak modası dediler adamın kotu 700 liraymış bizim kira o kadar
Kadının çantası 1600 tl yazık sanki ya ne bilem Abartı
O hangi sokaksaiyiki gitmedim 150 liralık çizmemlen 70 liralık çantama totolarıyla güler bu hakanla ugurkan mı neyse

Neyse çok eziklendim ben yatıyorum iyi geceler kır çiçeklerim

Azımle sıcan betonu delermıs hahahah olduu
gece gece telımın kurcalamadıgım yerı kalmadı sürûmunu yukseltınce cozuldu ıs ve oldu artık bende foto yuklıceem hehe

Son düzenleme:
Günaydııın anneleeer internetimiz geldi bugüün bilgisayardan yazıyorum :))))

kızlar günaydın öncelikle dungece çok garip bi rüya gördüm böle yatıorum bebem hareket edio karnımın içinde ama suratını falan görüorum böle mavi gözleri oluo sonra iki tane adam oluo tanıdık ama hatırlamıorum kim olduklarını yok yok bu çocuk erkek diolar :S

Ahhh kuzucum gecer,gecerde biraz zamanla.
Yalnız kambur durma
Oklava yutmuş gibi sırt düz memişler dik

kızzz benimkiler zaten dik ve büyük bebekte iyice büyüdüler azicik daha dikleştirirsem taciz ederler die korkuom ahahahahah kovalayamam da bu göbişle =)

Kız albüm yaptım ama mesaine yetişemedim :S

Ekle bakayım canım :)

Yarına kadar ne olur ne olmaz diye sildim :)
Yarın egomego için yine eklicem kısmetse.

heee bende bakıomm yok ekledim demiş bide diomm =)) sildiğini okuyunca taşlar yerine oturdu son bir taş eksik ekle fotoyuuuu
laterne sende mi eklemedin

amaaa onlar pariste mariste yaşıyorlar herhal anammm louis vuittonın çakmasıyla idare edioruzz gecen gittim herif 230 lira dedi dedim bas git lan manyak çakmanın çakması immimitasyon outlet bilenem olmayan çantaya 230 veremem yanına bi sıfır daha atar orginal cüzdanınını alırım 2300 anca cüzdanına yeter anamm tabi şaka biz sosyetenin bağrından kopmuş insanlarız 700 lira ney ki la bizim için elimizin kirisi louis vuitton ın mağzayı satın alırız bizz gibisinden kendimizle konusarakkk kanalı kapatmamız lazım =)) bu nasıl bir saçmalamaydı ki anammm bu la kelimeside ağzıma takıldı azıcıkk işler güçler izlios da ahmet kural bizim camiadan tanırsınız kızlar bizim ahmet rolünde bu neyyy la falan dio da =) kız bugün bi uçuşlardayım bu gebelik kafada mı yapıyor

Eki Görüntüle 564153

gece gece su foto yukleme ısını cozmeye ugrastım telden
oglusumun cıcılerı eger yuklendıyse

anammmm yerim bunları özellikle bahriyeliyle kıravatlıya sonra ayıcıklıya ve hm den aldığınnn zıbına da bayıldım hepsine bayıldımm ayyy kart okuyucumu bulmam lazım bananeee bende eklemek istiyorum over

Azımle sıcan betonu delermıs hahahah olduu
gece gece telımın kurcalamadıgım yerı kalmadı sürûmunu yukseltınce cozuldu ıs ve oldu artık bende foto yuklıceem hehe

işte az önce ki louis vuitton ın mağzasını cebimde 5 kuruş olmadan alabilen ünlülerle kanka olan sosyetenin bağırından kopup gelen ben şimdi ayaklar altında kaldım yaa =) s3 ya anam telefon yükler tabi az daha sürümünü yükselt ultrason cihazı bilenem olur =) benim kötü samsungum girmio bile nete eeegg pisss iyice soğudum telimden =)

Kızlarrr gece bi güzel rüya gördüm ki gözümcemin ağzına burnuna bağırıordum =) ağzına burnuna girişmek isterdim ama elimi süremem =) hhahahah pis köylü dedim sonrada =)

egomego canım rüyan hayrolsun :)
Ama sonra tersine çıkmasın bugün görümcen seni arayıp saydırıyormuş p :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…