Kızlarrr gece bi güzel rüya gördüm ki gözümcemin ağzına burnuna bağırıordum =) ağzına burnuna girişmek isterdim ama elimi süremem =) hhahahah pis köylü dedim sonrada =)
ufff kendimi telkin etmeye çalışıyorum kızlar. hamileliktenmidir yoksa kadının aşırı densizliğinden mi bilmiyorum. öfkem geçmiyor bi türlü.... hırs yaptım ve hiç yapmayacağım şeyleri yapıyorum ama mecburum başka türlü geçmeyecek hırsım haddini bildireceğim ona.
ya kız hamileliğimi bile kullanıyo biliyomusunuz. okulda bitane daha hamile arkadaşım var, genelde onunla takılıyoruz. yan yana otururyoruz geliyo yanımıza kantinden bişeyler almış ay x'ciğim canın çeker diye sanada aldım diyo veriyo gözümün önünde. x'de ne yapsın yarısını bana veriyo almak istemiyorum. o zaman bende yemem deyip bırakıyo kızcağız. kaç yıllık öğretmenim okul ortamında böyle bişey görmedim. ama insanın iş yerinin sorunlu olması zormuş gerçekten!
canım ya benim detaylıda 7 aralıkta neden benimki bu kadar erken? sen kaçıncı haftanda oluyorsun 11 aralıkta
burada teyze olucam diye paylaştım ama bayram üstü düşük yaptı( kimsenin morali bozulmasın diye yazmadım (
bayramda dr götürdüm istiyorsanız şimdi bile hamile kalabilirsin dedi veee hemen hamile kaldı :))
Allah nasip ederse cumartesi gelecek(Ankara'da yaşıyor) doktora gideceğiz birlikte 6 hafta doluyor
biraz acele ettim galiba cinsiyet içinama çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum (
Günaydııın anneleeer internetimiz geldi bugüün bilgisayardan yazıyorum :))))
günaydın güzel anneler:)
Kızlarrr gece bi güzel rüya gördüm ki gözümcemin ağzına burnuna bağırıordum =) ağzına burnuna girişmek isterdim ama elimi süremem =) hhahahah pis köylü dedim sonrada =)
Eki Görüntüle 564153
gece gece su foto yukleme ısını cozmeye ugrastım telden
oglusumun cıcılerı eger yuklendıyse
hayır olsun canım,mavi göz nazar olabiler mi,voltaj bilir:)kızlar günaydın öncelikle dungece çok garip bi rüya gördüm böle yatıorum bebem hareket edio karnımın içinde ama suratını falan görüorum böle mavi gözleri oluo sonra iki tane adam oluo tanıdık ama hatırlamıorum kim olduklarını yok yok bu çocuk erkek diolar :S
hayır olsun,bu akşam eline bi oklava al,onun ucunla dürtersin görümceni:))Kızlarrr gece bi güzel rüya gördüm ki gözümcemin ağzına burnuna bağırıordum =) ağzına burnuna girişmek isterdim ama elimi süremem =) hhahahah pis köylü dedim sonrada =)
egomego canım rüyan hayrolsun :)
Ama sonra tersine çıkmasın bugün görümcen seni arayıp saydırıyormuşp :)))
cnm ne güzel rüya görmüşün sen ölehayır olsun inş ben kendimce yorum yapayım birisiyle kavga ettiğini görürsen o kişiden yardım alırmışın
Kısss bu nasıl bir rüya , Orda bile mi rahat yok
temmuz27
kuzumm anamm yolarım ben karıyı bak plan yaptım doğuruon bebeği altını bezlemion yanına gidion birden ani bişin varmış gibi hemen acele kucağına verion ve bizim yeğen intikamını alıo çişşşşşşşş =) hahahahah iş yerinde sorun cidden çok kötü bişi insanın gidesi gelmio valla
töbe de kız =)amaa öylede olarsa bu sefer ağzına burnuna bağırmam dalarım valla salak kız yaa insan azmanı sonradan görme ezik ayy özenti mahlukat hiç sevmiomm =)
amaa bacişko ondan gelecek yardım eksik olsun istemezz o yardım değil köstek olur anca kıskanç itcik
yokk =)) amaa bi gıcık rüyaydı ki nasl amaa
son iki mesajımdaki hamilelik takvimi farklı mı bana mı öle geliyo
maşallah çok tatlılar,Allah bebişle görmeyi de nasip etsin:)
hayır olsun canım,mavi göz nazar olabiler mi,voltaj bilir:)
hayır olsun,bu akşam eline bi oklava al,onun ucunla dürtersin görümceni:))
ben hala uyuyorum galiba,egomegonun msjına kendiminki die bakıyomuşum:26:
Gunaydin bacilar ay cok yogunum bugun ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?