2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlarrr gece bi güzel rüya gördüm ki gözümcemin ağzına burnuna bağırıordum =) ağzına burnuna girişmek isterdim ama elimi süremem =) hhahahah pis köylü dedim sonrada =)

cnm ne güzel rüya görmüşün sen öle hayır olsun inş ben kendimce yorum yapayım birisiyle kavga ettiğini görürsen o kişiden yardım alırmışın

bu haftalarda kabus görebilirmişiz rüyalarda kızlar ben de değişik değişik rüyalar görüyorum :)))

Yav ne pis karıymış bu . yolasım geldi. O pozisyonda hiç çekinmem burda bir hamile daha var çocuğum senin yüzünden ağzı titrerse sorrım ama derim hem şakayla karışık hemde onu mahcup edecek şekilde. Senden tepki almadığı için bastırıyor bu . Ama benim aklım almıyor nasıl vicdan canım bu ... İnsan yaptığı kötülüğün karşılığını almadan yaşamadan gitmez bu Dünyadan...

canım ya benim detaylıda 7 aralıkta neden benimki bu kadar erken? sen kaçıncı haftanda oluyorsun 11 aralıkta

Sernilcim benimde 7 Aralık. Erken değil dr. 21-24 hafta arası normal dedi ama başlarda yapılması daha iyi bi akilik çıkarsa ilerlemiş haftada müdahale zor olur dedi. Ben sona doğru yaptırsam daha mı detaylı görülür bebeğim dedimdi de ...

Tatlım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.Sağlıklı bebeği olsun.

Günaydııın anneleeer internetimiz geldi bugüün bilgisayardan yazıyorum :))))

günaydın güzel anneler:)

GÜnaydın Şekerlerrrr...

Kızlarrr gece bi güzel rüya gördüm ki gözümcemin ağzına burnuna bağırıordum =) ağzına burnuna girişmek isterdim ama elimi süremem =) hhahahah pis köylü dedim sonrada =)

Kısss bu nasıl bir rüya , Orda bile mi rahat yok

Eki Görüntüle 564153

gece gece su foto yukleme ısını cozmeye ugrastım telden
oglusumun cıcılerı eger yuklendıyse

maşallah çok tatlılar,Allah bebişle görmeyi de nasip etsin:)

hayır olsun canım,mavi göz nazar olabiler mi,voltaj bilir:)

hayır olsun,bu akşam eline bi oklava al,onun ucunla dürtersin görümceni:))

büyük istek üzerine rüyamı senin yorumlayabileceğini sölediler çok etkilendim walla kuzum ya bi el atsan şu işe

büyük istek üzerine rüyamı senin yorumlayabileceğini sölediler çok etkilendim walla kuzum ya bi el atsan şu işe

temmuz27
kuzumm anamm yolarım ben karıyı bak plan yaptım doğuruon bebeği altını bezlemion yanına gidion birden ani bişin varmış gibi hemen acele kucağına verion ve bizim yeğen intikamını alıo çişşşşşşşş =) hahahahah iş yerinde sorun cidden çok kötü bişi insanın gidesi gelmio valla

egomego canım rüyan hayrolsun :)
Ama sonra tersine çıkmasın bugün görümcen seni arayıp saydırıyormuş p :)))

töbe de kız =)amaa öylede olarsa bu sefer ağzına burnuna bağırmam dalarım valla salak kız yaa insan azmanı sonradan görme ezik ayy özenti mahlukat hiç sevmiomm =)

cnm ne güzel rüya görmüşün sen öle hayır olsun inş ben kendimce yorum yapayım birisiyle kavga ettiğini görürsen o kişiden yardım alırmışın

amaa bacişko ondan gelecek yardım eksik olsun istemezz o yardım değil köstek olur anca kıskanç itcik

Kısss bu nasıl bir rüya , Orda bile mi rahat yok

yokk =)) amaa bi gıcık rüyaydı ki nasl amaa

kıslar bu arada herkese günaydın..

hanipeks ve voltaj ;bende rüya gördüm akşam,bi asansöre binmişim ha iniyom ha çıkıyom,ha iniyom ha çıkıyom,bitmedi anacım bitmedi:))ne olaki

günaydın kızlarrr;
gece gece kaynatmışsınız baya. okudum hepsini.
voltajcığım tarifine bayıldım evde olsam hemen yapardım. çünküüü benim tariflerimde hep önce şekerle yumurta çırpılacak diyor. ablamda kızıyor bana çiğ yumurta yiyorsun öyle yapma diye. yumurtayı sonradan ekleyim dedim cesaret edemediydim. madem denenmişi var gönül rahatlığıyla yaparım.
kızlar madem buu kadar deneyimli hatunu bir arada buldum hemen soru sorayım: benim bu seneki turşum aşırı sirkeli olmuş yani belki sevsek neyse de eşimde bende yiyemedik bi türlü. sirkesi gitsin diye ne yapsam sizce?? bir fikriniz var mıı??

benim paşam dün akşam evimize gidince kıpraşmaya başladı. sabahta karnımda döndüğünü hissettimm baya kuvvetli bi şekilde demek ki artık baya büyümüş maşallah yavruma...

hepsi öle walla cnm bi seninki değil benimkilerde öle bende onların yanında inadıma onu aldım buraya gittik onu yedik falan çatlıo walla bana da seyri kalıo sende yap çok güzel oluo

maşallah çok tatlılar,Allah bebişle görmeyi de nasip etsin:)

hayır olsun canım,mavi göz nazar olabiler mi,voltaj bilir:)

hayır olsun,bu akşam eline bi oklava al,onun ucunla dürtersin görümceni:))

amannn görmüom ki dürtüyümm görmeyede gerk yok geçen bi gördüm boğmadığıma şükretsin ben anamın kızıyım öyle çabuk parlamam parladımmı söndüremezler ama oda var gelmiş söyle bir yüzünü gözünü ilginç şekillere soktu baktı bana ''ayyy çok şişmanlamışsın iğrenç olmuşsun''dedi ya yanımdaki arkadasım dio ki çarpamadın demi bi tane benim çarpasım geldi salağa dedi öyle pisliktir kendini bulunmaz hint kumaşı sanıo kapalıydı biz evlendiğimizde sonra açıldı simdi tarzımız aynı saç rengimize kadar kesimi bile aynıydı bi ara ben sinir oldum başka şekil yaptırdım boyattım geri kapalıyken açılıp bi de tam açılanda bunu gördüm bi haa ben denize giriorum bikini falan giyiniorum die bir heves bikini almış dedim vicudunu yaktırda öyle git bembeyazsın bi solaryuma gir dedim sen solaryumamı girip gidiyorsun ki ben gireyim dedi dedim ben bebekliğimden beri denizde güneşteyim ben alışığım seni çarpar tavuk gibi kızartır dedim sonra ten rengimiz aynı dedi çüşşş diyecektim bacağını açtı bende açtım bildiğin zenci gibiydim onun yanında hahaha salakk ya bi kaç ton olabilir evet dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…