2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ne oldu kuzum dikkat et kendine sanırım haftalar ilerledikçe yorgunluk artacak bendede öle hergün kalktığımda keşke bugun cuma olsada hafta sonu yatsam diorum erkende yatıorum ama bi yorgunluk var

kızlar bundan istiyorum bebeğim yatağında uyuyana kadar yanı başımda olacak ne güzel =) hiç denk geldiniz mi ben hiç rastlamadım nerede bulabilirim acaba

Günaydın güzel annişler bir selam verip çıkacağım daha sonra görüşürüz byee

Son düzenleme:
hepsi öle walla cnm bi seninki değil benimkilerde öle bende onların yanında inadıma onu aldım buraya gittik onu yedik falan çatlıo walla bana da seyri kalıo sende yap çok güzel oluo

Kız ben azıcık aldık yedik gezdik desem bakıom kocamın mesajlara hemen para mara istiolar borcumuz yok sayıyorlar hemen salak asalaklar sinir oluyorum nie istersiniz acaba yani düğünde ki tüm takılanları aldılar kocamın ceplerini aradılar ay altın para falan vardır die paraya tapıyoarlar analı kızlı ilginçler gerek yok ben annemleri kullanarak çatlatıyorum annem sunu yaptı babam sunu aldı diyince kuduruolar annemle babamdan allah razı olsun her eksiğimizi tamamlıyorlar aslında annelik görevini yapıyor ama her anne annem gibi değil tabi ki diorum surakları muşmulaya dönüo hahahaha

Kız egomego senin için foto ekledim gitmişsin kuzum yaa
17,00 olmuştu anam saat neti kesiolar mesai bitince =) ekle tekrardana hadee

selam kızlar...
Size bir şey soracaktım. Ben 21+2 de detaylı ultrosana girdim geçen hafta. Bebeğimin kilosu 560 gr. dı. Doktor bile şaşırdı. Bu 24 haftalık bebek kilosu falan dedi. Boyuda uzun dedi. İri olacak belli şimdiden falan dedi. Neyse ben şimdi sizin bebek kilolarınıza bakıyorum 300-400 arası. İnternette olması gerek kilo yine aynı şekilde maksimum 400 gr. şeklinde. Valla ben panik yaptım şimdi. Zaten 10 kilo aldım. Acaba bende şeker mi var ya. 3 hafta sonra şeker taramam var ama ben dayanamayacam o zamana kadar. Bebeğim neden iri diye taktım kafaya. Şeker hastalarının bebekleri iri kilolu olurlarmış ya.
Gideyim bir polikinliğe şekerimi mi ölçtürsem çok beklemeden.

bence yapıyorlarsa bi baktır amniyon sıvısından da anlıyorlar aslında suyun fazlaysa şeker olasılığın varmış ama güzel düşünelim belkide bebiş 24 haftalıktır haa =)hesaplamada yanlışlık vardır yani demek oluyor ki şuan beklediğinden daha erken kucağına alacaksın=)

abooo ne biçimmiiş kız onlar öle bizimkilerde para istediler öle eşim bi kaç kez yok dedi şimdi istemiolar eşim bide onların yanında aşkım falan sevio beni bi görcen varya suratlarını kıskananalar çatlasın aman boşver kuzum ya onlarda hayatımızda bi renk işte onlar olmasa nasıl eğlencez

Haftam doğru. Adetlerim düzenliydi benim. Yanlışlık olması imkansız. Yumurtladığım günü bile biliyorum. Doktor suyu iyi bebek iyi dedi yolladı. Başkada bir şey demedi. Ama ben gidip bir şekerimi ölçtüreyim. Üç hafta dayanamayacağım.

Günaydın hamarat hatunlar,

Amma yemek muhabbeti yapmışsınız ya dün gece, kekler, turşular, aşureler :)

Akşam o kekten yapmak farz oldu artık, çok canım çektii :)

öğleden sonra doktoras gidiorum kızlar ellerimde feci şekilde uyuşma var bakalım bi gideyim gel dedi gelince yazarım hemen

Sen ve esın iri yapiliysa ondan da kaynaklanır.
Benİm oğlumda hep ılerden ve kilolu gitti
3 hafta onde idi 4.400 doğdu
Açlık kan şekeri (aks)
Tokluk kan şekeri (tks)
Hepsinde bakıldı temiz.
Usg bu aylarda 50 gr yanılma payı verir
7. Aydan itibaren 150 gr yanılır
Telaslanma bence ama yinede olctur...

hoşgeldin kuzum benim gözüm seni aradı dedilerki ben dun rüya gördüm yüksek voltaj yorum lar dediler kuzucum hadi görüm seni

Kiz ne gördün beni mı gördün yoksa
Tabi gözlerin kamasti uykusuz kaldın :26:
Kiz bende kac gündür senin minelin anlamını açıkladı yusuf hoca
Onu aradım dinlerken uyumuştum

hayırdır neden bu yorgunluk.yoksam menejerlikmi yordu seni:))

ne oldu kuzum dikkat et kendine sanırım haftalar ilerledikçe yorgunluk artacak bendede öle hergün kalktığımda keşke bugun cuma olsada hafta sonu yatsam diorum erkende yatıorum ama bi yorgunluk var

Kiz yorgunum degil yogunum dedim :) suanda tiyatrodayim cocuklari getirdim tabi cinar da izliyor :)

Selam kızlar..

Ya canım sıkkın biraz..

Çok ayıptır söylemesi akıntı problemi, hamileliğin başından beri bela ama sanırım mantara çevirdi. Mantar için ne yapmak lazım kızlar.
Doktorum hamileliğin başında iki çeşit fitil vermişti biri bitip öbürü kullanılıyor ama kullanmadım şimdi kullansammı diyorum.
Yada alternatif tıp olarak uygulanacak başka çareler varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…