Günaydın kızlar ben geldim...
günaydın ersnil hoşgeldin...ersnil ve sernil ben bile bazen karıştırıyorum ersnil özel bir anlamı varmı canım
hepsi öle walla cnm bi seninki değil benimkilerde öle bende onların yanında inadıma onu aldım buraya gittik onu yedik falan çatlıo walla bana da seyri kalıo sende yap çok güzel oluo
17,00 olmuştu anam saat neti kesiolar mesai bitince =) ekle tekrardana hadeeKız egomego senin için foto ekledim gitmişsin kuzum yaa
selam kızlar...
Size bir şey soracaktım. Ben 21+2 de detaylı ultrosana girdim geçen hafta. Bebeğimin kilosu 560 gr. dı. Doktor bile şaşırdı. Bu 24 haftalık bebek kilosu falan dedi. Boyuda uzun dedi. İri olacak belli şimdiden falan dedi. Neyse ben şimdi sizin bebek kilolarınıza bakıyorum 300-400 arası. İnternette olması gerek kilo yine aynı şekilde maksimum 400 gr. şeklinde. Valla ben panik yaptım şimdi. Zaten 10 kilo aldım. Acaba bende şeker mi var ya. 3 hafta sonra şeker taramam var ama ben dayanamayacam o zamana kadar. Bebeğim neden iri diye taktım kafaya. Şeker hastalarının bebekleri iri kilolu olurlarmış ya.
Gideyim bir polikinliğe şekerimi mi ölçtürsem çok beklemeden.
Kız ben azıcık aldık yedik gezdik desem bakıom kocamın mesajlara hemen para mara istiolar borcumuz yok sayıyorlar hemen salak asalaklar sinir oluyorum nie istersiniz acaba yani düğünde ki tüm takılanları aldılar kocamın ceplerini aradılar ay altın para falan vardır die paraya tapıyoarlar analı kızlı ilginçler gerek yok ben annemleri kullanarak çatlatıyorum annem sunu yaptı babam sunu aldı diyince kuduruolar annemle babamdan allah razı olsun her eksiğimizi tamamlıyorlar aslında annelik görevini yapıyor ama her anne annem gibi değil tabi ki diorum surakları muşmulaya dönüo hahahaha
17,00 olmuştu anam saat neti kesiolar mesai bitince =) ekle tekrardana hadee
bence yapıyorlarsa bi baktır amniyon sıvısından da anlıyorlar aslında suyun fazlaysa şeker olasılığın varmış ama güzel düşünelim belkide bebiş 24 haftalıktır haa =)hesaplamada yanlışlık vardır yani demek oluyor ki şuan beklediğinden daha erken kucağına alacaksın=)
Gunaydiiiiinn.Nasilsiniz
Allah kahretmesin bugun yine neseliyim
Haftam doğru. Adetlerim düzenliydi benim. Yanlışlık olması imkansız. Yumurtladığım günü bile biliyorum. Doktor suyu iyi bebek iyi dedi yolladı. Başkada bir şey demedi. Ama ben gidip bir şekerimi ölçtüreyim. Üç hafta dayanamayacağım.
hoşgeldin kuzum benim gözüm seni aradı dedilerki ben dun rüya gördüm yüksek voltaj yorum lar dediler kuzucum hadi görüm seni
öğleden sonra doktoras gidiorum kızlar ellerimde feci şekilde uyuşma var bakalım bi gideyim gel dedi gelince yazarım hemen
hayırdır neden bu yorgunluk.yoksam menejerlikmi yordu seni:))
ne oldu kuzum dikkat et kendine sanırım haftalar ilerledikçe yorgunluk artacak bendede öle hergün kalktığımda keşke bugun cuma olsada hafta sonu yatsam diorum erkende yatıorum ama bi yorgunluk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?