- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
Kiz yorgunum degil yogunum dedim :) suanda tiyatrodayim cocuklari getirdim tabi cinar da izliyor :)
Kiz ne gördün beni mı gördün yoksa
Tabi gözlerin kamasti uykusuz kaldın :26:
Kiz bende kac gündür senin minelin anlamını açıkladı yusuf hoca
Onu aradım dinlerken uyumuştum
geçmiş olsun cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz
Kiz yorgunum degil yogunum dedim :) suanda tiyatrodayim cocuklari getirdim tabi cinar da izliyor :)
Kociş ve benim isimlerimizin karışımı diyebiliriz canım :)
Şimdiden kültürel faaliyetlere de katılırmış, sosyal olacak belli :)
kızlaaarr canım çok fena tatlı çekiyor offf kek yedim ama kesmedi. böyle pasta masta gibi şeyler istiyorum çatlayana kadar yiyesim var. hatta şöyle bi gün falan olsa da yesem içsem doya doya(
Giz parfe biz seni her görüşte canmiz istiyor iyi oldu sana
Bak sosu az gelirse
Ayırdığınız sos varya ona
Yarım brd yağ
1 çay süt
1 kasık kakao
1 kasik seker
ekleyin
Şölen olsun
walla bende öle kitap okuyorum klasik müzk dinliyorum hergün eşim dalga geçio eınstıen gibi çıkacak çocuk dili dışarda die
Selam kızlar..
Ya canım sıkkın biraz..
Çok ayıptır söylemesi akıntı problemi, hamileliğin başından beri bela ama sanırım mantara çevirdi. Mantar için ne yapmak lazım kızlar.
Doktorum hamileliğin başında iki çeşit fitil vermişti biri bitip öbürü kullanılıyor ama kullanmadım şimdi kullansammı diyorum.
Yada alternatif tıp olarak uygulanacak başka çareler varmı?
Gunaydiiiiinn.Nasilsiniz
Allah kahretmesin bugun yine neseliyim
bebek karnımda hareket edermiş ama ne hareket yüz hatlarını falan gördüm sonra iki kişi dioki bana yok yok bu bebek kesin erkek die sonra uyandım
Ay sesli guldum herkes bana bakti ay gozumde minnak bebek recep ivedigin minyaturu gibi canlandi ay karnim agridiBenim işim de uluslararası nakliye, zavallı yavrumun bütün gün duyduğu şeyler tır-kamyon muhabbeti. Endişeleniyorum onun için :)
İntikam zamanı diyosun yani :)
kız suss şölen mölen deme iyice çekti cancağızım :) akşama kadar da bekleyeceğiz mecbur.
Alternatif bişeyler tüketmem lazım.
Benim işim de uluslararası nakliye, zavallı yavrumun bütün gün duyduğu şeyler tır-kamyon muhabbeti. Endişeleniyorum onun için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?