Üzülme hepimiz geçirdik geçireceğiz de normal.
Fitil biri 40 li biri sadece 2 li hangisini verdi
Kaşıntın içten mı geliyor dısı mı
İcse ilerlemistir fitil gerekir ama 40 liysa kullanma 2 liyse dene ama önce
Kesinlikle sirkeyle taharetini yap sabun sürme asla sirke alir
selam kızlar uzun zamandır giremiyordum foruma ve başlığa.. 21. haftadayım benimle aynı haftalarda olup da cinsiyet öğrenemeyen var mı? ben hala net bir şey duyamadım dr dan..
Ay sesli guldum herkes bana bakti ay gozumde minnak bebek recep ivedigin minyaturu gibi canlandi ay karnim agridi
wah yawrum doğumu geldi gözümün önüne elinde tesbih bıyıklı falan bişey çıkıomuş
Sen ve esın iri yapiliysa ondan da kaynaklanır.
Benİm oğlumda hep ılerden ve kilolu gitti
3 hafta onde idi 4.400 doğdu
Açlık kan şekeri (aks)
Tokluk kan şekeri (tks)
Hepsinde bakıldı temiz.
Usg bu aylarda 50 gr yanılma payı verir
7. Aydan itibaren 150 gr yanılır
Telaslanma bence ama yinede olctur...
Kaşıntı yok denebilir. Yalnız gördüğüm peynir ufalanmışcası.. Bide geniş alana yayılıyor epey zor temizleniyor öyle yıkayınca hemen gitmiyor defalarca üstünden geçmek gerek o zamanda canım yanmaya başlıyor..
Fitil önce 6lı günde bir kez. Sonra sanırım 7 veya 14lü var.
Sirke yakmaz değilmi?
günlerdir sadece akşamları yorgunken ayakta kaldığımda olan ama 2 gündür gece gündüz hiç geçmeyen sol kasık ve pelvik ağrı sırtıma belime vuruyor kalçama vuruyor sizde bu tarz birşey yaşayan var mı? normal mi acaba? zırt pırt ta doktoru aramak istemedim önce size sorayım dedim. özellikle ayaktayken şeyimin üstüne basıyorum sanki tövbe yarabbim.
günlerdir sadece akşamları yorgunken ayakta kaldığımda olan ama 2 gündür gece gündüz hiç geçmeyen sol kasık ve pelvik ağrı sırtıma belime vuruyor kalçama vuruyor sizde bu tarz birşey yaşayan var mı? normal mi acaba? zırt pırt ta doktoru aramak istemedim önce size sorayım dedim. özellikle ayaktayken şeyimin üstüne basıyorum sanki tövbe yarabbim.
kızlaaarr canım çok fena tatlı çekiyor offf kek yedim ama kesmedi. böyle pasta masta gibi şeyler istiyorum çatlayana kadar yiyesim var. hatta şöyle bi gün falan olsa da yesem içsem doya doya(
kıs seninki kaale alınmıcak cinsten he,ne desen boşşş öle bi tip:)amannn görmüom ki dürtüyümm görmeyede gerk yok geçen bi gördüm boğmadığıma şükretsin ben anamın kızıyım öyle çabuk parlamam parladımmı söndüremezler ama oda var gelmiş söyle bir yüzünü gözünü ilginç şekillere soktu baktı bana ''ayyy çok şişmanlamışsın iğrenç olmuşsun''dedi ya yanımdaki arkadasım dio ki çarpamadın demi bi tane benim çarpasım geldi salağa dedi öyle pisliktir kendini bulunmaz hint kumaşı sanıo kapalıydı biz evlendiğimizde sonra açıldı simdi tarzımız aynı saç rengimize kadar kesimi bile aynıydı bi ara ben sinir oldum başka şekil yaptırdım boyattım geri kapalıyken açılıp bi de tam açılanda bunu gördüm bi haa ben denize giriorum bikini falan giyiniorum die bir heves bikini almış dedim vicudunu yaktırda öyle git bembeyazsın bi solaryuma gir dedim sen solaryumamı girip gidiyorsun ki ben gireyim dedi dedim ben bebekliğimden beri denizde güneşteyim ben alışığım seni çarpar tavuk gibi kızartır dedim sonra ten rengimiz aynı dedi çüşşş diyecektim bacağını açtı bende açtım bildiğin zenci gibiydim onun yanında hahaha salakk ya bi kaç ton olabilir evet dio
yan tarafı çıkan beşikleri de böle koyabiliyosun,ablam öle yapmıştı..Eki Görüntüle 564249
kızlar bundan istiyorum bebeğim yatağında uyuyana kadar yanı başımda olacak ne güzel =) hiç denk geldiniz mi ben hiç rastlamadım nerede bulabilirim acaba
Laterne bende gün istiyorum yanında benide götür
Gorumcem de
Hiç ses etmem yer icerim
3 çeşitli gün olmasın
Pogacasi,pastası, böreği ,kurabiyesi ,serbetli tatlısı ,patates salatası ,cayı olsun ama
Naz gecmis olsun canım benim.
Bende sırt ve kasıktan muzdaribim ötekilerde olmayan bu bebekte oldu.
Birde doguma egzersiz olarak şey var
Cisini tutup bırakıyor gibi sık gevset anladın hemencik demi
Agrinada iyi gelir
Çok geçmiş olsun tatlım.
Benimde sırt ağrım çok oluyor.Böyle diken diken sırtım batıyor sanki.
Birde geceleri özellikle sol bacağım fena ağrıyor uyuşmuş oluyor sanki.
Bebişlerimizin gelişim zamanındayız sanırım bu ağrılarda sancılarda çok normal.
Bebişlerimiz iyi olsunda herşeye katlanırız.Ama insan evham yapıyor işde.
aynısı bende de var canım doktora sordum normalmiş... genişliyormuş sanırım... ağlıyorum bazen acıdan...
ya sırt ağrısı var çok olmasada ama benim kuyruk sokumum batıyo bazen otururken yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?