2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

İş yerinde de pedsiz olmuyor kiiii....
Ama bilmem doğrumu artık kotex %100 pamuklu ped kullanıyorum günde bikaç kez de değiştirmeye çalışıyorum.

Sirke formulünü deniycem inş. elma üzüm farkedermi???
Ya bi sitede de okudum suya sirkeyle beraber tuz da katın yazıyo ((turşu gibi dipdiri olucak heralde))

hızınıza yetişemiyorum ki ben kızlar girince annca geçmişi takip etmeye çalışıyorum :))nasılsınız umarım herşey yolundadır rahatsız olan arkadaşlara acil şifalar diliyorummm

Harbiden o ne yaa, turşu tarifi gibi

Ben hep üzüm sirkesi kullanıyorum
Tuzu duymadım bence katma ben tüylerimi alınca tuz sürüyorum bazen banyoda kac tur atıyorum Allah bilir
Günlük ped ne olursa olsun yapıyor iğrenç olsada pecete veya pamuk tavsiye ederim.

Hanipeks gifercinim,
Sen nerdesin kiz sana o kadar yazmışlar listeye girmek için
Uzman meşgul menecer uzmandan daha meşgul

sirke cilde de çok faydalı ya herzaman kullanırım...ama kendim yaptım sirkemi,elmaları doğrayıp bi kavanoza su ve şekerle 15 gün açmadan beklet sonra yarı yarıya sulandırarak hem cildinize tonik yerine ,lekelere,ayda 1 kere de pamuğa ıslatıp vajeni iyice sildirmek,bakteri,koku,mantara kaşıntıya iyi haaa birde arada yıkanın durulanma suyunuzla dökünün nazara kötülüklere karşı.....

Kuzucum kısa süre önce bende çok çektim biliyorsun.
Kesinlikle sirkeli suyu ihmal etme.
Yanlış olmasın yanlızca 3 akşam kullandım ve hiç bir şeyim kalmadı.
Doktor krem vermişti ona bile gerek duymadım.
Allahım acil şifaler versin

Bugun biran önce akşam olsun.
Eve gideyim kocişimin yamacında kolları arasında olayım kokusunu içime çekeyim başka bir şey istemiyorum.

Son düzenleme:

aynı şeyler bende var canım
hemde 1 aydır falan dr sordum normal dedi
eve gidip uzandığımda daha çok hissediyorum sabah uyandığımda hiçbirşey kalmıyor ama sonra yine başlıyor sanırım ben bütün gün oturduğum için böyle

Bu duygusal hamiş halimle bir derdim var bölümüne bakayım dedim tamda konusuna denk geldim.
Allahım korusun,allahım kimseyi yoldan şaştırmasın..

Güya adam eşiyle çok mutluymuş.Ama kızdan da çok hoşlanmış görüşmek istermiş.
Kızda bunalımda erkek arkadaşını kıskandırcak güya konuşuyor.
Sonra pişman oluyor erkek arkadaşını sevdiğini anlıyor,parası filan var erkek arkadaşı tam çocuklarının babası olucak insan aslında.

Çok sinirlendimde yorum yapmadım oraya, çıkdım hemen güvenli topiğimize geldim.

ALLAH şaşırtmasın dediğin gibi ... Amin cnm .. ama eğer erkeğin içinde warsa ne yaparsan yap farkettirmeden erkek yapıo yapacağını ....
kuzum yapmaaaa bnde şöle göz gezdiririm ama çok da okumam etkileniyo insan ister istemez , ama bebeklerimiz daha çok etkileniyor ..

topiğimiz güwenli biz burdan bi adım öteye gitmeyelim

Allahım şaşırtmasın canım...

Bencede en güzeli sadece burda zaman geçirmek.
Hem sinirlendim,hem üzüldüm hemen koştum buraya.
Biz topiğimizde mutluyuz

Allahım şaşırtmasın canım...

Bencede en güzeli sadece burda zaman geçirmek.
Hem sinirlendim,hem üzüldüm hemen koştum buraya.
Biz topiğimizde mutluyuz

ewt bitanemm

bizim yüksek morale ihtiyacımız war herzaman bebeklerimiz neşeli huzurlu olsun diye

ay bnde elimdeki tulumu bi bitirebilseydim hayırlısıyla .. hiç elime alamadım bu aralar

Kızlar bu hafta bağışlayacağımız Salat-ı Tefriciyelerimizi tamamladık çok şükür..

Allah nasip ederse önümüzde ki hafta cuma günü

Mezopotamya
Tul
Umutege

arkadaşlarımız için bağışlayacağımız Salat-ı Tefriciyelerin paylaşımını yapalım ki vakitlice bitirebilelim :)

Tefriciye okuyanlardan yine isteyenler 1 Kenzül Arş okuyabilir..

Bu hafta da dualarımızı tamamlamak için son gün perşembe saat 15:00 ...

Mezopotamya,Tul ve Umutege arkadaşlarımız için kim kaç Tefriciye okuyacak :

Laterne.................................... 250

Kaç Tefriciye okumak istediğinizi mutlaka Dua Topiğine yazın karışıklık çıkmasın;

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...nisan-anneleri-yasin-okuyor.html#post26741473

Son düzenleme:
Biz oğlumla tetenoz aşısı olduk. 3gün banyo yapmayacakmisimm oysaki bu akşam hain planlarım vardı

gözün aydın canım ne güzel öğrenmişin :) maşallah.

bende 21. haftamda öğrenmiştim, sanki herkes öğrenmiştide bir ben öğrenemedim gibi geliyodu ama çok şükür sonunda gösterdi oğluşum

geçmiş olsun canım sirke diyorlardı kızlar iyi geliyormuş bir de sabun sürülmüyormuş galiba.

ne oldu ki cnaım böyle geçmiş olsun bize yaz dönünce

öğleden sonra doktoras gidiorum kızlar ellerimde feci şekilde uyuşma var bakalım bi gideyim gel dedi gelince yazarım hemen

güle güle kullansın cnaım bebeişin çok güzelmiş iyi günlerde giysin.

Eki Görüntüle 564153

gece gece su foto yukleme ısını cozmeye ugrastım telden
oglusumun cıcılerı eger yuklendıyse

ah canımmm üzüldüm neyse ki Allahım yeniden vermiş çok şükür. Allah nazarlardan saklasın inşallah. hayırlı haberler olsun.

ayyy cimcimemize güzel bir isim bulun annesi maşalah

benim kız olacak inşallah canım, erkek olsaydı ismi hazırdı, kız da tam kesin değil daha

elenktrik alamadığını salla canım, voltaj bizimdir bizim kalacak, gelmesinler hıh hıh hıh

canım hayırlı haberlerle gel inşallah. bende de çok bariz hareket yok doktor normal dedi.

Ersnil canım valla doğru olmadığını bile bile arada bende giriyorum o bölüme sonrada paranoyak oluyorum. Ama garip bi şekilde çekiyor beni o konular...

Canlarım ben 1-2 haftadır girmedim kaçırdımmı yoksa kocalardan bir şikayet mi var???

Ben çok kıskanıyorum bu aralar.. Yerlimi yersizmi kıskanıyorum bilmiyorum ama

Hele de iş yerinde bir kız var ondan bahsetmesine katlanamıyorum.. Eşim de biliyor kelimelerini seçerek konuşuyor herkesten bahsediyor ondan bahsetmiyor çıldırmıyayım diye.. Bir ara deli gibi kuruyordum kafamda komplo teorileri üretiyordum. Şimdilerde söndü biraz alevim.

Sizde varmı böyle kıskançlıklar??? Normalmi yoksa benmi abartıyorum. YOKSA HİSLERİMİN PEŞİNDENMİ GİTMELİYİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…