Nemu sana demeyi unuttum birde günlük ped ve naylon karisimli çamaşır kullanma sekerim
••••••
Kızlar bu egzersizi yaparken "nahide ekengil pilates(turku versiyonu)" onu dinleyerek yapın
Sedagg özellikle senher pilates deyişinde bu turku aklıma geliyor :)))
İş yerinde de pedsiz olmuyor kiiii....
Ama bilmem doğrumu artık kotex %100 pamuklu ped kullanıyorum günde bikaç kez de değiştirmeye çalışıyorum.
Sirke formulünü deniycem inş. elma üzüm farkedermi???
Ya bi sitede de okudum suya sirkeyle beraber tuz da katın yazıyo ((turşu gibi dipdiri olucak heralde))
İş yerinde de pedsiz olmuyor kiiii....
Ama bilmem doğrumu artık kotex %100 pamuklu ped kullanıyorum günde bikaç kez de değiştirmeye çalışıyorum.
Sirke formulünü deniycem inş. elma üzüm farkedermi???
Ya bi sitede de okudum suya sirkeyle beraber tuz da katın yazıyo ((turşu gibi dipdiri olucak heralde))
Harbiden o ne yaa, turşu tarifi gibi
doktoru aradım sordum normal dedi kasık karın kalça pelvik bölge rahim vajina ağrıları genişliyor ya ondan dedi beraberinde kanama yoksa bir de Allah korusun bişey düşecekmiş gibi bir his yoksa birşey olmaz dedi.
Bu duygusal hamiş halimle bir derdim var bölümüne bakayım dedim tamda konusuna denk geldim.
Allahım korusun,allahım kimseyi yoldan şaştırmasın..
Güya adam eşiyle çok mutluymuş.Ama kızdan da çok hoşlanmış görüşmek istermiş.
Kızda bunalımda erkek arkadaşını kıskandırcak güya konuşuyor.
Sonra pişman oluyor erkek arkadaşını sevdiğini anlıyor,parası filan var erkek arkadaşı tam çocuklarının babası olucak insan aslında.
Çok sinirlendimde yorum yapmadım oraya, çıkdım hemen güvenli topiğimize geldim.
ALLAH şaşırtmasın dediğin gibi ... Amin cnm .. ama eğer erkeğin içinde warsa ne yaparsan yap farkettirmeden erkek yapıo yapacağını ....
kuzum yapmaaaabnde şöle göz gezdiririm ama çok da okumam etkileniyo insan ister istemez , ama bebeklerimiz daha çok etkileniyor ..
topiğimiz güwenli biz burdan bi adım öteye gitmeyelim
Allahım şaşırtmasın canım...
Bencede en güzeli sadece burda zaman geçirmek.
Hem sinirlendim,hem üzüldüm hemen koştum buraya.
Biz topiğimizde mutluyuz
bende 21. haftamda öğrenmiştim, sanki herkes öğrenmiştide bir ben öğrenemedim gibi geliyodu ama çok şükür sonunda gösterdi oğluşum
Selam kızlar..
Ya canım sıkkın biraz..
Çok ayıptır söylemesi akıntı problemi, hamileliğin başından beri bela ama sanırım mantara çevirdi. Mantar için ne yapmak lazım kızlar.
Doktorum hamileliğin başında iki çeşit fitil vermişti biri bitip öbürü kullanılıyor ama kullanmadım şimdi kullansammı diyorum.
Yada alternatif tıp olarak uygulanacak başka çareler varmı?
öğleden sonra doktoras gidiorum kızlar ellerimde feci şekilde uyuşma var bakalım bi gideyim gel dedi gelince yazarım hemen
Eki Görüntüle 564153
gece gece su foto yukleme ısını cozmeye ugrastım telden
oglusumun cıcılerı eger yuklendıyse
burada teyze olucam diye paylaştım ama bayram üstü düşük yaptı( kimsenin morali bozulmasın diye yazmadım (
bayramda dr götürdüm istiyorsanız şimdi bile hamile kalabilirsin dedi veee hemen hamile kaldı :))
Allah nasip ederse cumartesi gelecek(Ankara'da yaşıyor) doktora gideceğiz birlikte 6 hafta doluyor
biraz acele ettim galiba cinsiyet içinama çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum (
benim kız olacak inşallah canım, erkek olsaydı ismi hazırdı, kız da tam kesin değil daha
elenktrik alamadığını salla canım, voltaj bizimdir bizim kalacak, gelmesinler hıh hıh hıh
geçmişi bile okuyamadan gün bitti
kızlar kendinize iyi bakın
belki akşam netten girer okurum-çok kaynatılmış bugün-
yarın kontrolüm var
oğluşumu görcem, niye hala beni depmedi onu sorcam doktora
neyse kaçtım
öpüldünüz
Bu duygusal hamiş halimle bir derdim var bölümüne bakayım dedim tamda konusuna denk geldim.
Allahım korusun,allahım kimseyi yoldan şaştırmasın..
Güya adam eşiyle çok mutluymuş.Ama kızdan da çok hoşlanmış görüşmek istermiş.
Kızda bunalımda erkek arkadaşını kıskandırcak güya konuşuyor.
Sonra pişman oluyor erkek arkadaşını sevdiğini anlıyor,parası filan var erkek arkadaşı tam çocuklarının babası olucak insan aslında.
Çok sinirlendimde yorum yapmadım oraya, çıkdım hemen güvenli topiğimize geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?