- 15 Mayıs 2012
- 741
- 31
- 318
Biz oğlumla tetenoz aşısı olduk. 3gün banyo yapmayacakmisimm oysaki bu akşam hain planlarım vardı
Canlarım ben 1-2 haftadır girmedim kaçırdımmı yoksa kocalardan bir şikayet mi var???
Ben çok kıskanıyorum bu aralar.. Yerlimi yersizmi kıskanıyorum bilmiyorum ama
Hele de iş yerinde bir kız var ondan bahsetmesine katlanamıyorum.. Eşim de biliyor kelimelerini seçerek konuşuyor herkesten bahsediyor ondan bahsetmiyor çıldırmıyayım diye.. Bir ara deli gibi kuruyordum kafamda komplo teorileri üretiyordum. Şimdilerde söndü biraz alevim.
Sizde varmı böyle kıskançlıklar??? Normalmi yoksa benmi abartıyorum. YOKSA HİSLERİMİN PEŞİNDENMİ GİTMELİYİM
Bugun biran önce akşam olsun.
Eve gideyim kocişimin yamacında kolları arasında olayım kokusunu içime çekeyim başka bir şey istemiyorum.
Onlar bizi kiskansin dedim de, ya kızlar 59dan 66ya cakmisimm ya off 7 kilo çok mu fazla siz ne alemdesiniz ?
ewt bitanemm
bizim yüksek morale ihtiyacımız war herzaman bebeklerimiz neşeli huzurlu olsun diye
ay bnde elimdeki tulumu bi bitirebilseydim hayırlısıyla .. hiç elime alamadım bu aralar
Ersnil canım valla doğru olmadığını bile bile arada bende giriyorum o bölüme sonrada paranoyak oluyorum. Ama garip bi şekilde çekiyor beni o konular...
Canlarım ben 1-2 haftadır girmedim kaçırdımmı yoksa kocalardan bir şikayet mi var???
Hele de iş yerinde bir kız var ondan bahsetmesine katlanamıyorum.. Eşim de biliyor kelimelerini seçerek konuşuyor herkesten bahsediyor ondan bahsetmiyor çıldırmıyayım diye.. Bir ara deli gibi kuruyordum kafamda komplo teorileri üretiyordum. Şimdilerde söndü biraz alevim.
Sizde varmı böyle kıskançlıklar??? Normalmi yoksa benmi abartıyorum. YOKSA HİSLERİMİN PEŞİNDENMİ GİTMELİYİM
baş başa kurtlar vadisi izleyin romantik romantik
Bu duygusal hamiş halimle bir derdim var bölümüne bakayım dedim tamda konusuna denk geldim.
Allahım korusun,allahım kimseyi yoldan şaştırmasın..
Güya adam eşiyle çok mutluymuş.Ama kızdan da çok hoşlanmış görüşmek istermiş.
Kızda bunalımda erkek arkadaşını kıskandırcak güya konuşuyor.
Sonra pişman oluyor erkek arkadaşını sevdiğini anlıyor,parası filan var erkek arkadaşı tam çocuklarının babası olucak insan aslında.
Çok sinirlendimde yorum yapmadım oraya, çıkdım hemen güvenli topiğimize geldim.
Bu duygusal hamiş halimle bir derdim var bölümüne bakayım dedim tamda konusuna denk geldim.
Sonra pişman oluyor erkek arkadaşını sevdiğini anlıyor,parası filan var erkek arkadaşı tam çocuklarının babası olucak insan aslında.
Onlar bizi kiskansin dedim de, ya kızlar 59dan 66ya cakmisimm ya off 7 kilo çok mu fazla siz ne alemdesiniz ?
Biz oğlumla tetenoz aşısı olduk. 3gün banyo yapmayacakmisimm oysaki bu akşam hain planlarım vardı
Sorma.Kociş akşama vadi izlicek misin diyorum.
Koyun koyuna izlicez hatunum diyor.
Kociş uykum var mutsuzum ben diyorum.
Ben seni sarıp sarmalarım,güldürürüm sen uyursun yanımda diyor.
Perşembe günleri hiç sevmiyorum
baş başa kurtlar vadisi izleyin romantik romantik
aynı şeyler bende var canım
hemde 1 aydır falan dr sordum normal dedi
eve gidip uzandığımda daha çok hissediyorum sabah uyandığımda hiçbirşey kalmıyor ama sonra yine başlıyor sanırım ben bütün gün oturduğum için böyle
Oy oy amin kuzucum.Hepimizin bebişlerine inşallah.
Çok fena bişi ya yemekden sonra hep böyle oluyorum.
Bizde dün kocişle 21:00 da yattık.Sabah yine zor kalkdım :)
Allahım yardımcımız olsun kuzucum ne diyeyim.
benimde oturan yerlerim bir ağrıyor bir ağrıyor ki fenaaaaaa sanırım kuruk sokumum ikiye ayrılıyor
Nazım Dr aramissin iyi olmuş.
Hani birde tatildesin yaiyice hamlamis sagın solun
Neyse ki bu hafta sonu tatil bitecek :))
Ben 8,5 kilo almışım canım, bence benim aldığım kadarı normal değil ama dikkat de ediyorum. Nasıl oluyor anlamadım :s
Geçenlerde bir yerde okudum, pek çok hamile gebeliklerinin bir döneminde çok kilo aldıklarını söylerlermiş.
Tabi bu son aylar olsa gerek ama ben o dönemden geçtim sanırım diyerek kendimi teselli ediyorum :)
ortalık çok bozuldu walla kadınlaramı güven yok erkekleremi anlamadım erkek bekar artık hiç farketmior herkese herşey çok normal gelior allah doğru insanlarla karşılatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?