2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Valla bende öyle oldum. Yolda yururken bile o kız sana mi baktı, sen nereye bakıyorsun.... En son geçen gün kizdi. Bi daha yapmamaya karar verdim. Hemde niye kendimizi o duruma dusurelim ki birakalim onlar bizi kıskansin.

Şöyle bir kıyafet bakayım dedim. Şu ana kadar birşey almadım . Pantolanlar sıkmaya başladı artık ..göbek top gibi çıkmaya başladı . Yakında avm var. Gebe diye bir mağaza. Arkadaş o fiyatlar nedir öyle. bir pantolon 70 bir elbise 120 :)) E ben bunu giyeceğim 3-4 ay . Sonra hadi ikinci doğum desek Onuda denk getirebilecek miyiz bu vakte , YOk dedim yahu kalsın ,
Kadıköyde filan bakayım bari olmadı kurtarıcı LCW var

Onlar bizi kiskansin dedim de, ya kızlar 59dan 66ya cakmisimm ya off 7 kilo çok mu fazla siz ne alemdesiniz ?

Onlar bizi kiskansin dedim de, ya kızlar 59dan 66ya cakmisimm ya off 7 kilo çok mu fazla siz ne alemdesiniz ?

Ben 8,5 kilo almışım canım, bence benim aldığım kadarı normal değil ama dikkat de ediyorum. Nasıl oluyor anlamadım :s
Geçenlerde bir yerde okudum, pek çok hamile gebeliklerinin bir döneminde çok kilo aldıklarını söylerlermiş.
Tabi bu son aylar olsa gerek ama ben o dönemden geçtim sanırım diyerek kendimi teselli ediyorum :)

ewt bitanemm

bizim yüksek morale ihtiyacımız war herzaman bebeklerimiz neşeli huzurlu olsun diye

ay bnde elimdeki tulumu bi bitirebilseydim hayırlısıyla .. hiç elime alamadım bu aralar

Kız maşallah ben hiç örgü öremiyorum yıllar önce kocişime atkı başlamışdım çeyizimle birlikde getirdim.
Hala yarı olmadan duruyor:) Allahım kolaylıklar versin.

Ersnil canım valla doğru olmadığını bile bile arada bende giriyorum o bölüme sonrada paranoyak oluyorum. Ama garip bi şekilde çekiyor beni o konular...

Ah canım tamda konusuna denk geldim sorma.Sinirlendim kıza aklımdan neler geçti neler.
Yazmadan hemen kaçtım buraya.Allahım ıslah etsin.

Yok kuzucum.Ben bir derdim var bölümüne girdimde sinirlendim ordaki bir konuya.
Hemen kaçtım güvenli topiğimize kızlarla paylaştım.

Kıskançlık konusuna gelince bende çok kıskanç bir insanım.
Tabi gururumdan belli etmiyorum.
Tabi hamişliğide değerlendirmiyor değilim.
Kıskandığımda şimdi, o kızın saçından tutar,çeker saçını başını yolarım sen benimsin diyorum
Elimlede kızın saçını yoluyormuşum gibi yapıyorum kociş kahkahalara boğuluyor.
Allahdan ofislerinde hep erkekler ticari araç galarisi.
Ve patronları iş ortamında kız olmasından hiç hoşlanmıyor

baş başa kurtlar vadisi izleyin romantik romantik

Sorma.Kociş akşama vadi izlicek misin diyorum.
Koyun koyuna izlicez hatunum diyor.
Kociş uykum var mutsuzum ben diyorum.
Ben seni sarıp sarmalarım,güldürürüm sen uyursun yanımda diyor.
Perşembe günleri hiç sevmiyorum

ortalık çok bozuldu walla kadınlaramı güven yok erkekleremi anlamadım erkek bekar artık hiç farketmior herkese herşey çok normal gelior allah doğru insanlarla karşılatırsın

ortalık çok bozuldu walla kadınlaramı güven yok erkekleremi anlamadım erkek bekar artık hiç farketmior herkese herşey çok normal gelior allah doğru insanlarla karşılatırsın

Kilolarımız aynı canım bende 59 başladım. popom çıkmadı ama karnım genişledi. Bide çok gıcık oluyorum yanaklarım genişledi Ki benim zaten geniş bir yüzüm vardı. Bizde "ablak suratlı" diye bir tabir vardır aynen öyle oldum.

kız arada bendede oluo hatta geçen o yüzden kavga ettik abartıoz bence hamilelikden dolayı die düşünüorum bazen rüyalarıma bile girio

Ben de hiç sevmiyorumm.
Haftalardır bir yolunu bulup izlettirmiyordum vadiyi, bu akşam da bişeyler bulmam lazım.
Yoksa dayanamıyorum yaa, çok sıkıcıı.

canım geçmiş ola :)

Biz oğlumla tetenoz aşısı olduk. 3gün banyo yapmayacakmisimm oysaki bu akşam hain planlarım vardı

sana da geçmiş olsun canım inşallah hepimizinki geçer ben de 10.5 saat oturuyorum ofiste sonra da gidip evde oturuyorum arabayla gidip gelmeye başladıktan sonr aoldu bu acaba hareketsizlik etkilemiş olabilir mi bilemiyorum otobüsle gidip gelirken iyi kötü biraz yürüyorudum.

inşallah canım benim cümlemizin. biz de 11 de en geç yatıyoruz sabah bugün uyandığımda 9 du :) hergün geç kalıyorum vallahi.

canım benim inşallah geçer hemen geçmiş olsun canım

benimde oturan yerlerim bir ağrıyor bir ağrıyor ki fenaaaaaa sanırım kuruk sokumum ikiye ayrılıyor

evet canım hiç sorma güldürdün beni yav :) benim tatil daha da uzayacak gibi duruyor :) şeyim çok ağrıyor vallahi yapacağım varsa yapamam artık.

Nazım Dr aramissin iyi olmuş.
Hani birde tatildesin ya iyice hamlamis sagın solun

Neyse ki bu hafta sonu tatil bitecek :))

22 ci haftaya kadar o kivama gelirim bende, yok bugünden itibaren dikkat etmeye başlayacağım. Sonra nasıl verilecek o kilolar ...

Sorma kuzum kız birde anlatmış bana olumsuz yorum yapmayın diyor.
He aferim iyiki evli adamı aradın iyiki görüştün,zaten karısıda hiç üzülmez gibi yorum yapcaz heralde.
Bir evlilik nasıl kuruluyor,nasıl zorlu aşamalardan geçiyoruz,eş olmak nasıl bir şey bilmediği için konuşmak kolay.
Adam birde beni yanlış anlama evliliğimde mutluyum demez mi.Oyy düşünmeyelim boşverelim.
Allahım ıslah etsin,doğru insanlarla karşılaştırsın.

Laternem dualar bitmiş Allah kabul etsin oh(kilo konusunu dağıtalım )
Dua yi ismen okutmak isteyenler dua basında isteyende bagislanirken özel Msj bildirebilir değil mı hayatım

Ben yarın ası olacağım diririrdimtisdimtis:18:
Aksamdan bütün ihtiyaclarımı gidereyim bari,
Utuydu,camasirdi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…