Onlar bizi kiskansin dedim de, ya kızlar 59dan 66ya cakmisimm ya off 7 kilo çok mu fazla siz ne alemdesiniz ?
Ben 8,5 kilo almışım canım, bence benim aldığım kadarı normal değil ama dikkat de ediyorum. Nasıl oluyor anlamadım :s
Geçenlerde bir yerde okudum, pek çok hamile gebeliklerinin bir döneminde çok kilo aldıklarını söylerlermiş.
Tabi bu son aylar olsa gerek ama ben o dönemden geçtim sanırım diyerek kendimi teselli ediyorum :)
Sorma.Kociş akşama vadi izlicek misin diyorum.
Koyun koyuna izlicez hatunum diyor.
Kociş uykum var mutsuzum ben diyorum.
Ben seni sarıp sarmalarım,güldürürüm sen uyursun yanımda diyor.
Perşembe günleri hiç sevmiyorum
Sorma kuzum kız birde anlatmış bana olumsuz yorum yapmayın diyor.
He aferim iyiki evli adamı aradın iyiki görüştün,zaten karısıda hiç üzülmez gibi yorum yapcaz heralde.
Bir evlilik nasıl kuruluyor,nasıl zorlu aşamalardan geçiyoruz,eş olmak nasıl bir şey bilmediği için konuşmak kolay.
Adam birde beni yanlış anlama evliliğimde mutluyum demez mi.Oyy düşünmeyelim boşverelim.
Allahım ıslah etsin,doğru insanlarla karşılaştırsın.
Haftam doğru. Adetlerim düzenliydi benim. Yanlışlık olması imkansız. Yumurtladığım günü bile biliyorum. Doktor suyu iyi bebek iyi dedi yolladı. Başkada bir şey demedi. Ama ben gidip bir şekerimi ölçtüreyim. Üç hafta dayanamayacağım.
Selam kızlar..
Ya canım sıkkın biraz..
Çok ayıptır söylemesi akıntı problemi, hamileliğin başından beri bela ama sanırım mantara çevirdi. Mantar için ne yapmak lazım kızlar.
Doktorum hamileliğin başında iki çeşit fitil vermişti biri bitip öbürü kullanılıyor ama kullanmadım şimdi kullansammı diyorum.
Yada alternatif tıp olarak uygulanacak başka çareler varmı?
Kaşıntı yok denebilir. Yalnız gördüğüm peynir ufalanmışcası.. Bide geniş alana yayılıyor epey zor temizleniyor öyle yıkayınca hemen gitmiyor defalarca üstünden geçmek gerek o zamanda canım yanmaya başlıyor..
Fitil önce 6lı günde bir kez. Sonra sanırım 7 veya 14lü var.
Sirke yakmaz değilmi?
sen elektriğe bi operasyon düzenle bence hem daha romantik olur
bencede hiç canımızı sıkmayalım hem nerden bilcez doğr olduğunu uyduruodur belki adamda belli ki ş...
Kızlar bu hafta bağışlayacağımız Salat-ı Tefriciyelerimizi tamamladık çok şükür..
Allah nasip ederse önümüzde ki hafta cuma günü
Mezopotamya
Tul
Umutege
arkadaşlarımız için bağışlayacağımız Salat-ı Tefriciyelerin paylaşımını yapalım ki vakitlice bitirebilelim :)
Tefriciye okuyanlardan yine isteyenler 1 Kenzül Arş okuyabilir..
Bu hafta da dualarımızı tamamlamak için son gün perşembe saat 15:00 ...
Mezopotamya,Tul ve Umutege arkadaşlarımız için kim kaç Tefriciye okuyacak :
Laterne.................................... 250
Kaç Tefriciye okumak istediğinizi mutlaka Dua Topiğine yazın karışıklık çıkmasın;
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...nisan-anneleri-yasin-okuyor.html#post26741473
ben oldum canım tetenoz aşısı sordum hemşireye öyle birşey yok dedi ben yaptım banyoBiz oğlumla tetenoz aşısı olduk. 3gün banyo yapmayacakmisimm oysaki bu akşam hain planlarım vardı
Onlar bizi kiskansin dedim de, ya kızlar 59dan 66ya cakmisimm ya off 7 kilo çok mu fazla siz ne alemdesiniz ?
Ben de hiç sevmiyorumm.
Haftalardır bir yolunu bulup izlettirmiyordum vadiyi, bu akşam da bişeyler bulmam lazım.
Yoksa dayanamıyorum yaa, çok sıkıcıı.
Şöyle bir kıyafet bakayım dedim. Şu ana kadar birşey almadım . Pantolanlar sıkmaya başladı artık ..göbek top gibi çıkmaya başladı . Yakında avm var. Gebe diye bir mağaza. Arkadaş o fiyatlar nedir öyle. bir pantolon 70 bir elbise 120 :)) E ben bunu giyeceğim 3-4 ay . Sonra hadi ikinci doğum desek Onuda denk getirebilecek miyiz bu vakte , YOk dedim yahu kalsın ,
Kadıköyde filan bakayım bari olmadı kurtarıcı LCW var
ne varsa LCW de var canım :) şuanda üstümde gri bir elbise var ordan üstünde ceylen resimleri var eteklerinde çok rahat ve güzel ahhhh bir de şu çorap rahat olaydı
canım geçmiş ola :)
sana da geçmiş olsun canım inşallah hepimizinki geçer ben de 10.5 saat oturuyorum ofiste sonra da gidip evde oturuyorum arabayla gidip gelmeye başladıktan sonr aoldu bu acaba hareketsizlik etkilemiş olabilir mi bilemiyorum otobüsle gidip gelirken iyi kötü biraz yürüyorudum.
inşallah canım benim cümlemizin. biz de 11 de en geç yatıyoruz sabah bugün uyandığımda 9 du :) hergün geç kalıyorum vallahi.
canım benim inşallah geçer hemen geçmiş olsun canım
evet canım hiç sorma güldürdün beni yav :) benim tatil daha da uzayacak gibi duruyor :) şeyim çok ağrıyor vallahi yapacağım varsa yapamam artık.
kızlar benim steteskopum var ama duyamıom kalp atışlarını günlükte duyabilirsiniz dio :S
etkiliyor olabilir canım bende hiç yürümüyor sayılırım işe de servisle gidip geliyorum evde de hiç hareket yok yemek falan yapmıyorum çünkü annemde yiyip çıkıyoruz eve
temizliğin de çoğunu eşim yapıyor ben sadece eşyaların tozunu alıp mutfağı ve banyoyu temizliyorum
halvet desen o da yok bizde 5 aydırbunları yazınca fark ettim çok tembelleşmişim ben ya
çoçuk olunca eski enerjim geri döner inşallahh gerçi dönmesede o döndürür beni
Eki Görüntüle 564153
gece gece su foto yukleme ısını cozmeye ugrastım telden
oglusumun cıcılerı eger yuklendıyse
ayyy bugün günlüğüm neler demiş öyle
kızlar benim steteskopum var ama duyamıom kalp atışlarını günlükte duyabilirsiniz dio :S
Canım ö.aralarında yürüyebileceğin ortam yok mu ? Ben onu yapıyorum şimdilik . Bugün hava çok güzeldi öğleyin. En azından bir hareket , akşamlarıda çıkabilsem çok iyi olacak ama soğuk olursa bide hasta olmayalım.
ayyy bugün günlüğüm neler demiş öyle
Çok tatlıısn yaaa :))) Sessiz bir ortamda dinle, ama birde arkası dönükse, Bnimki geçen içime doğru bakıyordu mesela o durumda zor olur duyman .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?