2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Onlar bizi kiskansin dedim de, ya kızlar 59dan 66ya cakmisimm ya off 7 kilo çok mu fazla siz ne alemdesiniz ?

Ben 4 kilo aldım. Her gün tartılıyorum 54.5 çıkıyorum. Yemek yiyip su içip çıkıyorum 55.7 gibi çıkıyorum. Şu aralar böyle. ..Ama önümüz aylara bakcaz artık. Asıl kilo alma zamanlarımız geliyor..Bebeişlerimize yarasın bol bol süt olsun

sen elektriğe bi operasyon düzenle bence hem daha romantik olur

bencede hiç canımızı sıkmayalım hem nerden bilcez doğr olduğunu uyduruodur belki adamda belli ki ş...

ANLADIM KUZUMM suyun iyiyse korkma için rahat etmesi için git yaptır bence ama süphelenseydi doktor isterdi test zaten öyle düşün ama yinede nolur nolmas senin kalbin ferahlasın yaptır

ayy o bende de oldu ama ben kukumu da totişimi de protex sabunla yıkıyordum o günlük hayatta olan akıntımız yararlı bakterileri içeriomuş temizlik şirketi gibi içeriyi temizleyip çıkıyormuş doktor kızdı suyu bile nadir kullan büyük abdestte kullan ve öyle detaylı yıkama dedi 2li fitil verdi ama geçmedi dediğin gibi böyle ufalanmış peynir gibi bende şimdi kasıntıda var bi fitil verdi bisdürü var ama kullanmadım onu eczaneci korkuttu bunu neden vermiş sen gebesin ama dedi bende kullanamdım :) prospektüsde de zaten şey yazıo çok zorunlu kalmadıkca gebeler kullanmasın yazıodu

sirke bana da yakar gibi gelior yaa bide kokarrr pöffffff

sen elektriğe bi operasyon düzenle bence hem daha romantik olur

Ben akşam hasta olcam,ilgiye muhtaç bir hamiş olcam.Kocişin benimle ilgilenmesi lazım

bencede hiç canımızı sıkmayalım hem nerden bilcez doğr olduğunu uyduruodur belki adamda belli ki ş...

Aynen canım.Bizim topiğimiz en güvenlisi.

canım ben 500 alayımmm
allah kabul etsin
adım HÜLYA benimmm
Biz oğlumla tetenoz aşısı olduk. 3gün banyo yapmayacakmisimm oysaki bu akşam hain planlarım vardı
ben oldum canım tetenoz aşısı sordum hemşireye öyle birşey yok dedi ben yaptım banyo
banya yapmadan uyuduğum çok nadirdir benimm su delisiyim ben resmen
hain planları ertelemene gerek yokk
Onlar bizi kiskansin dedim de, ya kızlar 59dan 66ya cakmisimm ya off 7 kilo çok mu fazla siz ne alemdesiniz ?

çok değil canımmm ben kilomu söylimde sen bi rahatla 10 kilo aldımmmm

Kuzum izledim videoyu gözlerim dolu dolu oldu.
Kimi yerde gülümsedim,kocişim aklıma geldi.
En sondaki kare müthişti.
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin hepimize inşallah.

ne varsa LCW de var canım :) şuanda üstümde gri bir elbise var ordan üstünde ceylen resimleri var eteklerinde çok rahat ve güzel ahhhh bir de şu çorap rahat olaydı

ne varsa LCW de var canım :) şuanda üstümde gri bir elbise var ordan üstünde ceylen resimleri var eteklerinde çok rahat ve güzel ahhhh bir de şu çorap rahat olaydı

Bende haftasonu biraz bakayım istiyorum. Eski kıyafetlerle şişko gibi oluyorum hamileden çok

Gerçi bugün bir elbisem var arkadan ayarlı onu giydim göbüşüm çok güzel çıktı. Herkesin ilgini çekti tabi. O yüzden haftasonu alışverişe gideyimde yeni ciciler alayım kızıma :)))

etkiliyor olabilir canım bende hiç yürümüyor sayılırım işe de servisle gidip geliyorum evde de hiç hareket yok yemek falan yapmıyorum çünkü annemde yiyip çıkıyoruz eve
temizliğin de çoğunu eşim yapıyor ben sadece eşyaların tozunu alıp mutfağı ve banyoyu temizliyorum
halvet desen o da yok bizde 5 aydır bunları yazınca fark ettim çok tembelleşmişim ben ya
çoçuk olunca eski enerjim geri döner inşallahh gerçi dönmesede o döndürür beni

Canım ö.aralarında yürüyebileceğin ortam yok mu ? Ben onu yapıyorum şimdilik . Bugün hava çok güzeldi öğleyin. En azından bir hareket , akşamlarıda çıkabilsem çok iyi olacak ama soğuk olursa bide hasta olmayalım.

yok canım ben çıkamıyorum ofisden
arada kalkıp geziniyorum burda çokda sevmiyorum açıkcası yürümeyi ben 1 saatten fazla yürüyüp ayakta kalırsam belim ağrıyor
yaz olsaydı dediğin gibi çıkar yürürdük akşam sahile falan ama üşütüp hasta oluruz bu havalarda

ayyy bugün günlüğüm neler demiş öyle

terbiyesizz anamm nasıl ayıp şeyler söylemişş şakaa şakaa ne ayıbı burda herşeyimiz ortada hahha =) kıss dikkat ett ama teşvikte et bak dinle günlüğü dinle bu gece başla teşvik etmeye =)

Çok tatlıısn yaaa :))) Sessiz bir ortamda dinle, ama birde arkası dönükse, Bnimki geçen içime doğru bakıyordu mesela o durumda zor olur duyman .

anam odaya geçiom yatıom yatağa sırt üstü açıom göbiliyi koyuyom yok gırıltılar gurultular gelio bağırsaklarım oldugunu anlamam zor olmuo gırıılll flan edio kuzumun ses yok aynı anası aynı sessiz sakin bugün biraz daha zor ediyim kocişe diom ki uyuyo heralde duyulmuo oda manyak mısın uyurken kalbimi susuo dio haha haklı ama benim ki bir hoşlukk hey gidi lanet ultrasona bağlı yaşamak istiom doğarkende ordan izlemek istiom =) zaten normal doğum istiomm bağıraaa çağıraa doğuriyimm onu yaşamk istiom zaten sezeryan doğum anı kolaymış sonra hep zorluk ameliyat yarası sonucta kucağına bile rahat alamıyormuşsun =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…