2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ofelyam,egimego,hanipeks gecmis olsun allah şifa versin sırt ağrısından bende yatamadim birde siyatigim varki gece tuttu bugun yagmurluya meletti resmen.

Teşekkür ederim arkadaşlar, oğlum geldi sabah, daha iyi şimdi masum kuzum, doğum gününü bugün kutlayacağız , akşam hep sormuş annesine pasta yedim mi dün ben diye?
Vah kuzum benim.Annesine Allah yardım etsin tek basına bırakamayacak
Ve o sara krizinde hiç bir yerden tutamayip düşmeleri baslarını çarpmaları benim içmde büyük yara.
Cok cok zor Rabbim yardım etsin canım benim.
Sen üzülme hayatım,bu arkadas art niyetle yazmamış arkadaşları git yaz demiş gelmiş.
Tutan gelmez,çünkü ordada varmış tahmin eden ben olaya farklı gözle bakıyorum anlayan beri gelir anlamayan geri gider.
Sen o topictede belirttin amac farklı.O yüzden sen sıkma tatlı canını

Hmm.onlarin konusu farklı o zaman :)
Bizim işlerimiz cok oluyor,en cok ben girdiğim halde benim bile dünya bir isim oluyor.
Yazarsın,doldurursunda amac faydalı yararlı Samimi olabilmek.
Mart annelerinide geçebilirler yani tutan yok

kızlar misafir menüsü için öneriye ihtiyacım var. 6 kişilik hafif bişey, MALZEMELER: samimi arkadaşlar(biri 17 haftalık hamile), temizlenmiş bir kilo hamsi, beceriksiz, ince işlere gelemeyen, 22 haftalık çalışan hamile. çay için pastaneden bişeyler alcam

ne durumdasın canım ? offf ya ne fena bir durum o acıyı çekmek bi sey değil aç kalıyorsun resmen .. inş kulağına falan vurmaz bana o çok çektirmişti

evet cnm ya, aman diyim nolur kulağa falan vurmasın yasabah kahvaltıdan sonra bi süt içtim zaten sadece, öğle yemeğini bekliyorum bakalım kargo da daha gelmemiş, eşim de bugün şirkette olmıycakmış zaten terslik işte, neyse baaklım bekliyorum öle cnm , saol cnm ya, çok tatlısın:)

tahmin tahmin noluurr beni de gor bana da cvp ver diyenlerin artistligine diyecek yok şimdi sanırım, tutanlar tuttu demiyor da bir tane tutmamış hadi koş koş foruma yaz, hem bu konu için açılan bir topic var nasıl oradan tahmin istediysen git yazmak istediğini de oraya yaz
1000 sayfa gecseler ne olacak ayrıca bebislerimizin haftalarını geçemedikten sonra

Masallah

Sakin ol kız ne bu asabiyet.
Normal deyip geçme,herşey bünyeyle alakalı.
Bir arkadaşım normal yaptım,cinsel hayatım bitti sakın normal yapma sezeryan yap çok dikişim var diyor.
Diğer arkadaşım sakın sezeryan yapma ben hata yaptım normal yap ağrıdan duramassın diyor.
Benimde kafam allak bullak.Sağlıkla atlatalımda herşey yoluna girer.

Zapzup tatlım kaynanan saçmalamış.Sorsaydın o oğlunu öyle mi büyümüş.
Sonra pişik olduğunda bebişin allah korusun bakamıyorsun sen diye laf eder.

ben 21. haftadayım ve detaylı 21. ve 22. haftalarda yapacaz dedi.bakıyorum siz 23. haftadasınız haftaya 24 olacaksınız.beklemelimiydim bende erkenmi gidiyorum acaba?

Ben şu anda tam 22 haftalığım canım 23. haftamın içindeyim.
Haftaya salı tam 23 olucam.Senin haftan bence ideal.
Benim doktorumun randevusu yoktu yoğunluk vardı ondan alamadım.
Kendi doktoruma yaptırmak istediğim içinde bekliyorum.
doktorum sorun olmaz daha fazla gecikmesin yeter dedi.

Oğluşumu özledim kızlar ya.
İlk defa bu kadar uzun zaman görmedim.
Haftaya salı detaylımız var gün sayıyorum resmen.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
bende bebeğimi ilk defa bu kadar uzun görmedim çok ta özledim bir görseydim doktor herşey yolunda deseydi de bende rahatlasaydım haftaya perşembe bizimde randevumuz babamızla beraber gideceğiz inşallah

Bencede tatlım.
Diyorum ya sadece gülümsedim geçtim.
Daha fazla okumadım amaçlarını anlayıp çıkdım topikden.
İlginç gerçekden

Sen beni güldürdün allahda seni güldürsün BEBECİ

Benim kaynana da 40 günlükten cise tutardim der her defasında cok tiksinirmis.
En son dilim şişti dedim 40 günlük bebeğin kemigi yok iliği yok fiş fiş bükülür nasil tuttun.
Diyor ki yok 7-8 aylık oldu mü o zaman hemen Geri dönüş.
Demin alintilayamadim.
Kiz kocan yazık bir heves anasida heveslenir diye göstermiş . Onlarda heves yok cocuk seven biri değil demekki.sirasi değil desen esın bozulur bu sırıtır .
Can sıkıntısı bunlar sadece.esin anlarda dogunca anca.
Bunlar doğumunda olabildiğine senden uzak kalsınlar
ah canım benim Rabbim sanada gonlunce bir ev nasip etsin

bende bebeğimi ilk defa bu kadar uzun görmedim çok ta özledim bir görseydim doktor herşey yolunda deseydi de bende rahatlasaydım haftaya perşembe bizimde randevumuz babamızla beraber gideceğiz inşallah

Hayırlı haberlerle gelelim inşallah canım.
Benimde eşim normalde hafta içi alamaz ama bu çok önemli bir gün.
Ya haftaya tamamen izne çıkıcak,yada salı günü izin alıp yanımızda olacak inşallah.
Normalde hafta sonu gidiyorduk ama randevular dolu kaldık hafta içine.
Artık hayırlısı.

bende sen öyle yap ben kalkar bakarım dedim işme karıştırmam böyle saçma fikir verirse de asla yapmam lafımı söylerim işte o zman susmam

acaba yaptı mı bilmiyorum ama tabi çocuk pişik olunca bakamıyor diye laf söyler

kayınpederim eski mobilya ustalarından emekli oldu çalışmıyor şimdi akşam geldiler bebeği bile sormadan geri gittiler ee bugün kocam arıyor babam yatağı ben yaparım diyo yapsın mı diye aradı bide onların yanında yapmasın yorulmasın dedim hiçbir faydası yok yatağı yapacak biz yaptık ettik diye çeneleri çıkacak bu kadar çıkarcı insan bunlar bazen çekilecek çile olarak bu aileyi vermiş Allah benim başıma diyorum.

Ben böyle bir durumda hemen çay türüne dönüp pastaneye koşuyorum tatlım.
Yanına patates salatası,kısır,makarna salatası gibi bir çeşit yapıp çay servisi ile alnımın akıyla atlatıyorum..

Pastaneyede misafirim gelecek neler alabilirim diyorum.
Her çeşit var zaten,multinetimde olunca değme keyfime
Dün kocişi bile pastanede doyurdum.

iş yerinde birilerine, bişelere kızıyorum ondan asabiyim.
zaten ben bu kadar istekli iken normal de doğuramam. başlarda da sıkcam kendimi kız yapcam diyordum ama şimdi tam oğlan anası (kaynana)oldum. hatta dünürlerimi yemeğe davet ettim. çocukları tanıştırcam.

umarım tanıdık biri yoktur forumda bu deli napıyo dicekler

Önemli olan tek şey eşinle ilişkin canım.
Tamam hep derler ya aile ilede evleniyorsun diye can sıkabiliyorlar ama sonuçda onlar evinin dışında ki insalar.
Bizde kaynanam sayesinde zor günler geçirdik,nişan atma durumuna bile geldim ben.
Çünkü birden bire birlik oturma muhabbeti çıkdı,şok oldum.
He ama ne oldu eşim anladı bazı şeyleri,evimizde çok huzurluyuz.
Bende diyorum ki dört dörtlük hiç bir şey olmaz eksimiz eşimin annesinin tavırları olsun.
Artık alıştım umursamıyorum.

Ben doğum yapıcam,ben ilgilenirim yanında olurum diyeceğine emekli maaşıda var iş bakıyorum diyor.
Aman canıma minnet..Yalvarıcağımızı sanıyor heralde.

Bende hep kız istiyordum.
Şimdi oğluşumu vermem kimselere yamacımda olacak,birlik oturcaz diyorum :)
Kayınvalidemi örnek alıyorum kendime

ya yalan atıyorsun da usturuplu at demi bunlar böyle anne biz nasıl anne olacaz acaba ama ben çektiğimi çektirmem ama damadım kızımı üzerse ağzına yüzüne gözüne ............ dalarım kendim çok sorun yaşadım kızıma dayanamam

Oğluşumla yemeğe çıkıyorum kızlar.
Herkese afiyet olsun yiyenlerimin karnını iyi doyurun gelince görüşürüz.

Ayyy cocuklar bana bakıyor annem delirdi diye.
Belim tutuk,kahkaha attım en cokta hemen nazar boncuğu :)))))
Kiz Allah seni iyi etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…