- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Vah kuzum benim.Annesine Allah yardım etsin tek basına bırakamayacakTeşekkür ederim arkadaşlar, oğlum geldi sabah, daha iyi şimdi masum kuzum, doğum gününü bugün kutlayacağız , akşam hep sormuş annesine pasta yedim mi dün ben diye?
Sen üzülme hayatım,bu arkadas art niyetle yazmamış arkadaşları git yaz demiş gelmiş.Hayırlı uğurlu olsun kızın, sağlıcakla al kucağına
Ama doktor cinsiyetini söylediği halde tahmin soran ve tutan, sonradan dr a gidip cinsiyetini öğrenip tutan arkadaşlarınız da var, bizim adımıza onlara da iletin onlar da gelip yazsınlar, amaç burada eğlenmek, olayı bildin bilemedine getirmek değil, formunuza göz attım ve pişman oldum böyle bir şey yaptığıma yazdıklarınızı görünce, çok üzüldüm.
Hmm.onlarin konusu farklı o zaman :)Aynen katılıyorum söylediklerine canım.
Bende ne yazdıklarına çok bakmadım.
Sadece orda nisan annelerinden daha aktif durumdayız gibi bir yazı okudum.
Aramızda 100 sayfa varmış galiba.Yorumu okuyunca gülümsedim.
Komik geliyor bana.Bizim amacımız birbirimize destek olmak,yarış içinde olmak değil.
Burası olmasa hamilelik benim için daha zor geçerdi tek bildiğim o.
ne durumdasın canım ? offf ya ne fena bir durum o acıyı çekmek bi sey değil aç kalıyorsun resmen .. inş kulağına falan vurmaz bana o çok çektirmişti
işte bu yüzden sıkcam kendimi normal doğurcam, ben ona alışıncaya kadar da kimseyi evime almicam.
ben sormadan kimse bişey söylemesin ki netten bulamayınca ben soruyorum onlara.
herkesin kendi hatalarını yapma, kendi tecrübelerini edinme hakkı vardır.
haklıyız hakkımızı söke söke alırız.
bu arada işime karışan kimse yok sanırım olmayacak da ama ben peşin peşin gözdağını vereyim de
ben 21. haftadayım ve detaylı 21. ve 22. haftalarda yapacaz dedi.bakıyorum siz 23. haftadasınız haftaya 24 olacaksınız.beklemelimiydim bende erkenmi gidiyorum acaba?
bende bebeğimi ilk defa bu kadar uzun görmedimOğluşumu özledim kızlar ya.
İlk defa bu kadar uzun zaman görmedim.
Haftaya salı detaylımız var gün sayıyorum resmen.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Hmm.onlarin konusu farklı o zaman :)
Bizim işlerimiz cok oluyor,en cok ben girdiğim halde benim bile dünya bir isim oluyor.
Yazarsın,doldurursunda amac faydalı yararlı Samimi olabilmek.
Mart annelerinide geçebilirler yani tutan yok
tahmin tahmin noluurr beni de gor bana da cvp ver diyenlerin artistligine diyecek yok şimdi sanırım, tutanlar tuttu demiyor da bir tane tutmamış hadi koş koş foruma yaz, hem bu konu için açılan bir topic var nasıl oradan tahmin istediysen git yazmak istediğini de oraya yaz
1000 sayfa gecseler ne olacak ayrıca bebislerimizin haftalarını geçemedikten sonra
Masallah
Benim kaynana da 40 günlükten cise tutardim der her defasında cok tiksinirmis.benim kaynana diyorki çocuğun gece altını açmıcaksın sabaha kadar kakasıyla sidiğiyle uyucak alışmasın diyor ya çocuk pişik olur yazık dedim böyle vicdansız kadın işte anneye zor olurmuş ya anneye zor oluru varmı ya bebek bu altınıda açacaksın emzireceksin de böyle kafada sinir bir kadın işte
akşam bişey yapmış getirmiş 3 senede ilk defa bişey yapıp getirmiş büyük ihtimalle eşim istemiştir bende o yaptığı şeyi hiç sevmem hemen eşime zapzup yemiyormu diye soruyo sanki ben başka yerdeyim de bana soramıyor ben sevmiyorum onu o yüzden yemiyorum dedim hıııı yaptı uyuz uyuz ovvvvvvwwwzzzz çok gıcık oluyorum hiç görmek istemiyorum o kadını asabilik yapıyo bende
yazık yani altı üstü tahmin yani ayıp etmişler
ok tatlım çok sağol bende hemen girip bakayım geç olmadan böyle bişey varsa gerekli şeyleri yapalım perşembe giderim size de bilgi veririm
bende bebeğimi ilk defa bu kadar uzun görmedimçok ta özledim bir görseydim doktor herşey yolunda deseydi de bende rahatlasaydım haftaya perşembe bizimde randevumuz babamızla beraber gideceğiz inşallah
Âmin canım hep gülelim biz canım bacılarımSen beni güldürdün allahda seni güldürsün BEBECİ
bende sen öyle yap ben kalkar bakarım dedim işme karıştırmam böyle saçma fikir verirse de asla yapmam lafımı söylerim işte o zman susmamişte bu yüzden sıkcam kendimi normal doğurcam, ben ona alışıncaya kadar da kimseyi evime almicam.
ben sormadan kimse bişey söylemesin ki netten bulamayınca ben soruyorum onlara.
herkesin kendi hatalarını yapma, kendi tecrübelerini edinme hakkı vardır.
haklıyız hakkımızı söke söke alırız.
bu arada işime karışan kimse yok sanırım olmayacak da ama ben peşin peşin gözdağını vereyim de
Sakin ol kız ne bu asabiyet.
Normal deyip geçme,herşey bünyeyle alakalı.
Bir arkadaşım normal yaptım,cinsel hayatım bitti sakın normal yapma sezeryan yap çok dikişim var diyor.
Diğer arkadaşım sakın sezeryan yapma ben hata yaptım normal yap ağrıdan duramassın diyor.
Benimde kafam allak bullak.Sağlıkla atlatalımda herşey yoluna girer.
Zapzup tatlım kaynanan saçmalamış.Sorsaydın o oğlunu öyle mi büyümüş.
Sonra pişik olduğunda bebişin allah korusun bakamıyorsun sen diye laf eder.
kızlar misafir menüsü için öneriye ihtiyacım var. 6 kişilik hafif bişey, MALZEMELER: samimi arkadaşlar(biri 17 haftalık hamile), temizlenmiş bir kilo hamsi, beceriksiz, ince işlere gelemeyen, 22 haftalık çalışan hamile. çay için pastaneden bişeyler alcam
Sakin ol kız ne bu asabiyet.
Normal deyip geçme,herşey bünyeyle alakalı.
Bir arkadaşım normal yaptım,cinsel hayatım bitti sakın normal yapma sezeryan yap çok dikişim var diyor.
Diğer arkadaşım sakın sezeryan yapma ben hata yaptım normal yap ağrıdan duramassın diyor.
Benimde kafam allak bullak.Sağlıkla atlatalımda herşey yoluna girer.
.
acaba yaptı mı bilmiyorum ama tabi çocuk pişik olunca bakamıyor diye laf söyler
kayınpederim eski mobilya ustalarından emekli oldu çalışmıyor şimdi akşam geldiler bebeği bile sormadan geri gittiler ee bugün kocam arıyor babam yatağı ben yaparım diyo yapsın mı diye aradı bide onların yanında yapmasın yorulmasın dedim hiçbir faydası yok yatağı yapacak biz yaptık ettik diye çeneleri çıkacak bu kadar çıkarcı insan bunlar bazen çekilecek çile olarak bu aileyi vermiş Allah benim başıma diyorum.
iş yerinde birilerine, bişelere kızıyorum ondan asabiyim.
zaten ben bu kadar istekli iken normal de doğuramam. başlarda da sıkcam kendimi kız yapcam diyordum ama şimdi tam oğlan anası (kaynana)oldum. hatta dünürlerimi yemeğe davet ettim. çocukları tanıştırcam.
umarım tanıdık biri yoktur forumdabu deli napıyo dicekler
Benim kaynana da 40 günlükten cise tutardim der her defasında cok tiksinirmis.
En son dilim şişti dedim 40 günlük bebeğin kemigi yok iliği yok fiş fiş bükülür nasil tuttun.
Diyor ki yok 7-8 aylık oldu mü o zaman hemen Geri dönüş.
Demin alintilayamadim.
Kiz kocan yazık bir heves anasida heveslenir diye göstermiş . Onlarda heves yok cocuk seven biri değil demekki.sirasi değil desen esın bozulur bu sırıtır .
Can sıkıntısı bunlar sadece.esin anlarda dogunca anca.
Bunlar doğumunda olabildiğine senden uzak kalsınlar
ah canım benim Rabbim sanada gonlunce bir ev nasip etsin
tahmin tahmin noluurr beni de gor bana da cvp ver diyenlerin artistligine diyecek yok şimdi sanırım, tutanlar tuttu demiyor da bir tane tutmamış hadi koş koş foruma yaz, hem bu konu için açılan bir topic var nasıl oradan tahmin istediysen git yazmak istediğini de oraya yaz
1000 sayfa gecseler ne olacak ayrıca bebislerimizin haftalarını geçemedikten sonra
Masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?