2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

​Ay ben de gece uyuyamayınca bir derdim var bölümüne baktım içim daraldı, ne senaryolar var yahu :s

canım inşallah güzel haberlerle döneriz bebişlerimiz sağlıklıdır

pastaneden halledeceğim de, dedim ya müstakbel dünürüm diye hamarat takılayım diye düşündüm

bayılıyorum eşinle hallerine, resmen gaza geliyorum

ilk torun mü canım.
Ya bu beşik ,oda olur,oda mobilyalar olur,mobilyalar biz varız onlar oldu olur.
Hep bir benlik anlayışı ,iyi sen ol.
Adam ben yapayım dememiş ben yaparım demiş
Sen iyisi mı ben farklı düşünüyorum de hem o beşik bebek görme hediyesidir kesin,he malzemede esinden olacak.

voltajım bu çişe tutma muhabbetini kaynanam eltimin çocuğuna yapıyodu,3-4 aylık filanken,
bide bunla gurur duyuyodu,alışmış artık banyoya gidince altını açınca hemen yapıyomuş bebek,
eşimin ananeside hep böle yaparmış çocuklarına,torunlarına vs
aslı öle değil işte,çocuğun gelecekteki psikoloji için çok önemli,zamanı geldiinde bile baskı yapmayın die uzmanlar bas bas bağırıyo

hani sizi kayınvalidenize kızınıyonuz ya bende kızıyom ama saflığına çok saf hakkatten
saf derken herkese hizmet etsin kimseye cevap vermesim..öle yane
bütün aile kullanmış bunu,şimdi kimse yüzüne bakmıyo,eltimle bir olup görümceleri dedikodusunu yapıyo da bizimki huzur bozulmasın die tek kelime etmiyo
öle saf
kardeşi var erkek onunda 25 yaşında oğlu 20 yaşında kızı var,kız okuyo,babaları evde oturuyo çalışmıyo kendi yaşlı babasının emekli bağkur maaşına bakıyo filan

şimdi bakıyorum da acaba bu tuvalet eğitimini zamansız verdiği için mi çocukları böle oldu:))

​Ay ben de gece uyuyamayınca bir derdim var bölümüne baktım içim daraldı, ne senaryolar var yahu :s

Kiz sorma bende gecen sac kirandan girdim ordan çıktım hatta birine yorum yazdım hemen doldu sayfalar konu kapandı
Kiz bazısı iyi yazıyor he akıcı hani

:))))))))
Kiz ne deyim sonucu boyle beklemiyordum
Hakikaten enteresanlar benimki de eltikeri gorumceleri bana sikayet ediyor maksat konusuk olsun.
Onceleride beni onlaraydi şimdi günah çıkarıyor aklinca.
Belki oda erken cise başlatıldı
Kahven hazır mı?
Hooooorrrpppp.

Bende İK ya sorucam, Eşim süt parası alıcam ben diyordu devlet kadrosunda ama ben sgklı olduğum için o alamayacak snaırım. Eşi çalışmayanlar alıyormuş ; 50- gibi bi rakamdan bahsediyordu ama ne dir ne değildir bilmiyorum. Öğrenince bilgilendirelim birbirimizi ,

selam fıstıklar;inşallah hepiniz iyisinizdir

ben üşütmüşüm burnum,genzim,boğazım,kulaklarım,gözlerim,vs. vs. pek fenaydı çok halsizdim (
dün geçiyor gibi oldu,oğlumu görmeye doktora gittik ve sanırım yeniden başlıyor (
inşallah çabuk atlatırım sağlıklı hissetmeyi çok özledim

dün doktorumuza gittik,her şey yolunda çok şükür
doktorum oğluma çok iyi baktığımı söyledi 41 kere maşallah gelişimi 4-5 gün önde gidiyor...
bugün kan uyuşmazlığı ve şeker yüklemesi için çağırdı;sabahtan oraya gittik aç karnına yeni bitti işlerimiz;başıma daha önce gelmedi ama inşallah şekerle ilgili bir problem yoktur çok korkuyorum :18:
4 den sonra sonuçları alıp dr gideceğiz tekrar..
cinsellik için bu defa 15 gün mola dedi;oğlum yanımızda olduğu için sebebini soramadım çok üstü kapalı söyledi;herşey yolundaysa arsızlığı ele alıp bugün sorarım

sizi çok özlemişim;inşallah akşama iyi olurum da geçmişi şöyleee rahat rahat okurum :)) bir ara ayaklanır gibi olduğumda bakmıştım ama çok okuyamadan kapattım (

Nisan anneleri Şafak saymaya başlamış;ellerine sağlık voltajım ben biraz geç kalmışım ama ben de başladım saymaya;hepiniz için de ne kadar kaldığını saniyesine kadar hesaplayabileceğiniz bir takvim ekledim sayfayahepimiz için günler su gibi akıp geçsin inşallah

Son düzenleme:

Merhaba canım, geç kalmadın, sen iyi ol gerisi sorun değil.

​Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar..

geçmiş olsun canım,sonuçlarda iyi çıkar inşallah,hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
sor kız o soruyu bende merak ettim:)

Ayyy cocuklar bana bakıyor annem delirdi diye.
Belim tutuk,kahkaha attım en cokta hemen nazar boncuğu :)))))
Kiz Allah seni iyi etsin .
Amin cumlemizi , Kız korktum şimdi nazar falan deger Allah korusun:)))

ben sana oglusuma yeni aldigimi cicileri gönderdim whatsapptan görmedin mii

Bir dusa girdim kahveler içilmiş Ben öğle yemeğimi yiyip azıcık yürüyüş yapsam diyorum deli kızlar gibi hava güzelden çıkmadım da şimdi dürttüler beni

laternem hosgeldin cok cok gecmis olsun. Maşallah kuzumuza
Geri sayımda seni cok bekledim ama yoktun geç geldin beklettin beni gözlerim arar oldu ama yok

Kiz bebeci hava berbat.cok soğuk kiz birde duş almışsın Otur netten alışveriş neyim yap
Ben kombiyi acacağım utanmasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…