Ya ben bebeğini kaybedenler forumunu okudum forumdan foruma giderken okuduklarım çok kötüydü
ağlamaktan yüzüm gözüm şişti yine de okumadan duramadım ne büyük acı yasamışlar ve yasıyorlar izlerini silmek mümkün mü asla bende çok korkuyorum
rabbim bizi bebeklerimizle sinamasin, hepimiz sağlıklı kucaklarımıza alıp sağlıkla büyütup evlendikleri günleri görelim sonra torunlarımızı , oglusum pit pit vuruyor diyorum sakın oğlum sakın br yere gitme
Hayırlı haberlerle gelelim inşallah canım.
Benimde eşim normalde hafta içi alamaz ama bu çok önemli bir gün.
Ya haftaya tamamen izne çıkıcak,yada salı günü izin alıp yanımızda olacak inşallah.
Normalde hafta sonu gidiyorduk ama randevular dolu kaldık hafta içine.
Artık hayırlısı.
Ben böyle bir durumda hemen çay türüne dönüp pastaneye koşuyorum tatlım.
Yanına patates salatası,kısır,makarna salatası gibi bir çeşit yapıp çay servisi ile alnımın akıyla atlatıyorum..
Pastaneyede misafirim gelecek neler alabilirim diyorum.
Her çeşit var zaten,multinetimde olunca değme keyfime
Dün kocişi bile pastanede doyurdum.
bende sen öyle yap ben kalkar bakarım dedim işme karıştırmam böyle saçma fikir verirse de asla yapmam lafımı söylerim işte o zman susmam
acaba yaptı mı bilmiyorum ama tabi çocuk pişik olunca bakamıyor diye laf söyler
kayınpederim eski mobilya ustalarından emekli oldu çalışmıyor şimdi akşam geldiler bebeği bile sormadan geri gittiler ee bugün kocam arıyor babam yatağı ben yaparım diyo yapsın mı diye aradı bide onların yanında yapmasın yorulmasın dedim hiçbir faydası yok yatağı yapacak biz yaptık ettik diye çeneleri çıkacak bu kadar çıkarcı insan bunlar bazen çekilecek çile olarak bu aileyi vermiş Allah benim başıma diyorum.
​Ay ben de gece uyuyamayınca bir derdim var bölümüne baktım içim daraldı, ne senaryolar var yahu :s
voltajım bu çişe tutma muhabbetini kaynanam eltimin çocuğuna yapıyodu,3-4 aylık filanken,
bide bunla gurur duyuyodu,alışmış artık banyoya gidince altını açınca hemen yapıyomuş bebek,
eşimin ananeside hep böle yaparmış çocuklarına,torunlarına vs
aslı öle değil işte,çocuğun gelecekteki psikoloji için çok önemli,zamanı geldiinde bile baskı yapmayın die uzmanlar bas bas bağırıyo
hani sizi kayınvalidenize kızınıyonuz ya bende kızıyom ama saflığına çok saf hakkatten
saf derken herkese hizmet etsin kimseye cevap vermesim..öle yane
bütün aile kullanmış bunu,şimdi kimse yüzüne bakmıyo,eltimle bir olup görümceleri dedikodusunu yapıyo da bizimki huzur bozulmasın die tek kelime etmiyo
öle saf
kardeşi var erkek onunda 25 yaşında oğlu 20 yaşında kızı var,kız okuyo,babaları evde oturuyo çalışmıyo kendi yaşlı babasının emekli bağkur maaşına bakıyo filan
şimdi bakıyorum da acaba bu tuvalet eğitimini zamansız verdiği için mi çocukları böle oldu:))
benim kaynana diyorki çocuğun gece altını açmıcaksın sabaha kadar kakasıyla sidiğiyle uyucak alışmasın diyor ya çocuk pişik olur yazık dedim böyle vicdansız kadın işte anneye zor olurmuş ya anneye zor oluru varmı ya bebek bu altınıda açacaksın emzireceksin de böyle kafada sinir bir kadın işte
ok tatlım çok sağol bende hemen girip bakayım geç olmadan böyle bişey varsa gerekli şeyleri yapalım perşembe giderim size de bilgi veririm
​Ay ben de gece uyuyamayınca bir derdim var bölümüne baktım içim daraldı, ne senaryolar var yahu :s
Merhaba kızlar, ben giremiyorum 3-4 gündür, işyeri cok yogun evde de oglusum izin vermiyor. çekiliş sonucları belli olmuş, ben anca gonderebildim bilgilerimi umarım geç kalmamisimdir. Gecmisi de okuyamadim. Umarım tüm anneler ve kuzular iyidir, herkesin keyifler yerindedir. Cok cok opuldunuz!!
günaydın kızlar dün bişi söylemeden çıkmam gerekti dişim çok kötü ağrıyordu ve beynim uyuşmuştu resmen baygınlık geçirecek gibiydim kasıklarıma da kramplar giriyordu acile gittim hemen serum taktılar ama hiç bir etkisi olmadı sabaha kadar ağladım şuanda ölüyorum resmen dişimden ölmek istiyorum yaa dayanamıyorum artık sağ gözüm karardı göremiyorum kulağıma vurdu ağrısı bademciğimi şişirdi ölmek istiorum dayanamıorum bu ağrıya allahım yardım ett ya kızlarr kendinize iyi bakın bebek iyiymiş ama ben hiç iyi değilim bugün giremem gittikçede ağrı artıyor nedir bu yaaa öpüyorum sizleri kocaman
selam fıstıklar;inşallah hepiniz iyisinizdir
ben üşütmüşüm burnum,genzim,boğazım,kulaklarım,gözlerim,vs. vs. pek fenaydı çok halsizdim(
dün geçiyor gibi oldu,oğlumu görmeye doktora gittik ve sanırım yeniden başlıyor(
inşallah çabuk atlatırım sağlıklı hissetmeyi çok özledim
dün doktorumuza gittik,her şey yolunda çok şükür
doktorum oğluma çok iyi baktığımı söyledi 41 kere maşallahgelişimi 4-5 gün önde gidiyor...
bugün kan uyuşmazlığı ve şeker yüklemesi için çağırdı;sabahtan oraya gittik aç karnına yeni bitti işlerimiz;başıma daha önce gelmedi ama inşallah şekerle ilgili bir problem yoktur çok korkuyorum :18:
4 den sonra sonuçları alıp dr gideceğiz tekrar..
cinsellik için bu defa 15 gün mola dedi;oğlum yanımızda olduğu için sebebini soramadım çok üstü kapalı söyledi;herşey yolundaysa arsızlığı ele alıp bugün sorarım
sizi çok özlemişim;inşallah akşama iyi olurum da geçmişi şöyleee rahat rahat okurum :)) bir ara ayaklanır gibi olduğumda bakmıştım ama çok okuyamadan kapattım(
Nisan anneleri Şafak saymaya başlamış;ellerine sağlık voltajımben biraz geç kalmışım ama ben de başladım saymaya;hepiniz için de ne kadar kaldığını saniyesine kadar hesaplayabileceğiniz bir takvim ekledim sayfaya hepimiz için günler su gibi akıp geçsin inşallah
Amin cumlemizi , Kız korktum şimdi nazar falan deger Allah korusun:)))Ayyy cocuklar bana bakıyor annem delirdi diye.
Belim tutuk,kahkaha attım en cokta hemen nazar boncuğu :)))))
Kiz Allah seni iyi etsin .
ben sana oglusuma yeni aldigimi cicileri gönderdim whatsapptan görmedin mii​Ay ben de gece uyuyamayınca bir derdim var bölümüne baktım içim daraldı, ne senaryolar var yahu :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?