2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar şeker yüklemesi sonuçlarımı göstermeye gittiğimde, dün bahsettiğim 15 gün cinsel ilişki molasının detayını sordum veeee şok şok şok...

15 gün sonra tamamen yasak olacakmış

kızlar şeker yüklemesi sonuçlarımı göstermeye gittiğimde, dün bahsettiğim 15 gün cinsel ilişki molasının detayını sordum veeee şok şok şok...

anaaaaa kötü olmuş doğumdan sonrada 40 gün yasakmış buradan kanka olanlara sesleniorum o yüzden şimdiden yasak deilken fırsatı değerlendirin kız resmen abazan oluruz şimdiden yasak doğumdan sonra yasak:S

belki bizimkiler biliyordur ama yapanı görmedim ben dahabeceremezsem çağırırım canım seni
ben de ikisi için yapıcam dediğin gibi süt de yapıyor anneye...
yerinide buldum canım eminönünde varmış birde aktara sorucam burda

bu duruma senden çok eşin üzülmüştür
bizim zaten öyle bir münasebetimiz olmadığı için sıkıntı yok dr yasak desede

Canım , Sen şeker yüklemesi yaptırdın ya o su ne menem bişey yahu ? Çok zorlandın mı ? Çok şekerli mi ? Vakit yaklaştıkça aklıma geldikçe midem kalkıyor

canım içerken su iğrenç gelmedi bana;ama aç karnına olduğu için ki birde bugünlerde çok bulantım oluyor zor tuttum içimde bir saat (

mümkünse şeker yüklemesine giderken yanınızda biri olsun;eşim yanımda olmasaydı ne yapardım bilmem (

anaaaaa kötü olmuş doğumdan sonrada 40 gün yasakmış buradan kanka olanlara sesleniorum o yüzden şimdiden yasak deilken fırsatı değerlendirin kız resmen abazan oluruz şimdiden yasak doğumdan sonra yasak:S

canım iş yerinde olmasam basıcam kahkahayı zor tutuyorum kendimi
biz 6 aydır kankayız eşimle

canım iş yerinde olmasam basıcam kahkahayı zor tutuyorum kendimi
biz 6 aydır kankayız eşimle

Kayseriliyiz aslında ama ,beceriksiz galiba benimkiler, Kayınvalidem hiç bilmez benim , Sormama gerek bile yok , anacuma bastırsam oda uğraşmaz, Ben sevmem dedi çıktı geçen konusu geçmişti :))
bana kaldı bu iş , Lohusa şekeri bu mevlütler dağıtılan sarı şekermiş sanırım , Araştırayım olmadı yardım isteriz Bebecim :)

günaydın kızlar; nasılsınız??
bizim çokkk uykumuz var yaa. sabah sabah hiç kalkasım yoktu ama oğluşum geldi yanıma mahsus arkamı döndüm eğildi üstümden yüzümü görene kadar bıdı bıdı bişiler söyledi. ne uyku kaldı ne bişey :)) havalardan mıdır nedir kaç gündür hiç uykumu alamıyorum. bi de ufaklığın dişleri yüzünden uykusuz kaldım ya 2 gündür gözüm seğirip duruyor çok yorgunum sanırım.

bugün öğleden sonra izin alıp alışverişe çıkmayı düşünüyorum bakalım artık kıyafetlerimin içine zor sığıyorum. burda da ne bulacağım hiç bir fikrim yok. of normalde bile zor kıyafet beğenirken hamilelikte daha zor yaa. işe gelmesem bütün gün şort tişört otururdum ne güzel. şimdi her sabah ne giysem diye düşün dur.

işin kötüsü 4 aylık olana kadar almadığım kiloları son ayda topluca almış durumdayım sanırım kızlar. en az 2 kg aldım da gerisini bilmiyorum valla. aşırı kabızlıktan mıdır nedir sabah öğle akşam aç karnına tok karnına farklı farklı çıkıyor kilom. haftaya doktora gittiğimde fırçayı yiyeceğim sanırım üfff artık dikkat etmem lazım ekmeği falan kessem iyi olacak (
inşallah bebişin kilosu iyidir de ordan yırtarım :))

Bizimkiler bilmez ki (

Bizimkiler de bilmez. Kayvalidemlerde hiç adet yok zaten. Yükümlülük olmasın diye mi artık nedir günahını almayayım "biz bilmeyiz, bizde öyle adet yok, biz anlamayız" der durur.

Aaaa aynen şokkk. Zaten 15 güde zor buluyoruz birbirimizi.... Haayyyrett bişiii

darısı bana olsun kızlar pert durumdayım şua an yatasım var ama işteyim o kadar halsizlik varki

Geçmiş olsun canım. Dikkat et. Eskişehir hamilelikte zor çekiliyor galiba önce Laterne şimdi sen..

Son düzenleme:
laterneciğim neden öyle bişey dedi ki doktorun anlamadım. benim bildiğim son ayda yasaklıyorlar.
bu arada şeker sonuçların nasıl çıktı sorun yok değil mi?

benim ki tutmadı, kendimde baktım sana da baktırmıştım hatırlarsan... çin takviminde kız görünüyodu ama nur topu gibi bi oğlum olacak

bende aynı şeyi düşünüyorum valla...
şimdi hareket etsin diye dört gözle izliyoruz. doğduktan sonra canımıza okuyacaklar haberimiz yok :)

yaaa niye öleymiş ki, hatırladığım kadarıyla hamileliğin sorunlu da değildi. benim bi arkadaşım doğuma gideceği gün cinsel ilişkiye girmiş. ben kendimde de görüyodum o potansiyeli

amannn canım boşver bizimkilerde hiç anlamaz. muhtemelen yapılmaz lohusa şerbeti.

eskişehirin havasıyla kızına güven olmaz derler walla esk kuru bi ayazı vardır farketmedim hep dikkat ettim ama kapmışım şifayı bide çalışıo olmak çok kötü

Kızz bende Kayseriliyim baba tarafından :)) kayserii ihhh ihhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…