oyyy tatlım geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin inşallah
bol sıvı tüketip bol bol meyve yemeye çalış....
kızlar şeker yüklemesi sonuçlarımı göstermeye gittiğimde, dün bahsettiğim 15 gün cinsel ilişki molasının detayını sordum veeee şok şok şok...
15 gün sonra tamamen yasak olacakmış
kızlar şeker yüklemesi sonuçlarımı göstermeye gittiğimde, dün bahsettiğim 15 gün cinsel ilişki molasının detayını sordum veeee şok şok şok...
belki bizimkiler biliyordur ama yapanı görmedim ben dahaKiyamam , nasıl bilmezler şaşırdım , bu bizim geleneklerimizde olan birşey acaba benim kayınvalidelerde var mı bugün sorayım bilmezlerse annem yapar artık
internetten baktım kızlar kolay yapımı , lohusa şekerini bulunca is kolay, yapamazsanız ben gelir yaparım
pem süt de yapıyormuş ha ona göre, sadece Mevlüt'de degil bebek eve geldikten sonra ziyarete gelen herkese dağıtacaksınız
cik cik adetleri de ben mı öğreticim çanım
Canım , Sen şeker yüklemesi yaptırdın ya o su ne menem bişey yahu ? Çok zorlandın mı ? Çok şekerli mi ? Vakit yaklaştıkça aklıma geldikçe midem kalkıyor
anaaaaa kötü olmuş doğumdan sonrada 40 gün yasakmış buradan kanka olanlara sesleniorum o yüzden şimdiden yasak deilken fırsatı değerlendirin kız resmen abazan oluruz şimdiden yasak doğumdan sonra yasak:S
anaaaaa kötü olmuş doğumdan sonrada 40 gün yasakmış buradan kanka olanlara sesleniorum o yüzden şimdiden yasak deilken fırsatı değerlendirin kız resmen abazan oluruz şimdiden yasak doğumdan sonra yasak:S
canım iş yerinde olmasam basıcam kahkahayı zor tutuyorum kendimi
biz 6 aydır kankayız eşimle
Kiyamam , nasıl bilmezler şaşırdım , bu bizim geleneklerimizde olan birşey acaba benim kayınvalidelerde var mı bugün sorayım bilmezlerse annem yapar artık
internetten baktım kızlar kolay yapımı , lohusa şekerini bulunca is kolay, yapamazsanız ben gelir yaparım
pem süt de yapıyormuş ha ona göre, sadece Mevlüt'de degil bebek eve geldikten sonra ziyarete gelen herkese dağıtacaksınız
cik cik adetleri de ben mı öğreticim çanım
Bizimkiler bilmez ki(
darısı bana olsun kızlar pert durumdayım şua an yatasım var ama işteyim o kadar halsizlik varki
benim ki tutmadı, kendimde baktım sana da baktırmıştım hatırlarsan... çin takviminde kız görünüyodu ama nur topu gibi bi oğlum olacakhanımlar mrhba cinsiyetler belli olmauş.rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inş.çin takvimşne göre cinsiyeti doğru çıkan var mı?bikaç arkadaşa bakıp yazmıştuım cinsiyet bana cvp atacaklardı çok merak ettim çünkü:)
bende aynı şeyi düşünüyorum valla...Sizi yaramazlar
Keyifler iyi tabi bebekler de hissediyor içimizdeki huzuru..
Bizim de babaya hissedememe durumumuz vardı. Dün akşam bebeğimiz o kadar hareketliydi ki birini görmese öbürünü görür diye elini gözünü kaçırmasına izin vermedim. Sonunda hissettirebildim babasına.
Tv izlerken kumandayı koydum göbüşümün üzerine nasıl attırıyor hayret ettim. Şimdi mutluluktan dört köşe oluyoruz bu hareketlerine ilerde canımıza okuycaklar...
yaaa niye öleymiş ki, hatırladığım kadarıyla hamileliğin sorunlu da değildi. benim bi arkadaşım doğuma gideceği gün cinsel ilişkiye girmiş. ben kendimde de görüyodum o potansiyelikızlar şeker yüklemesi sonuçlarımı göstermeye gittiğimde, dün bahsettiğim 15 gün cinsel ilişki molasının detayını sordum veeee şok şok şok...
amannn canım boşver bizimkilerde hiç anlamaz. muhtemelen yapılmaz lohusa şerbeti.Kayseriliyiz aslında ama ,beceriksiz galiba benimkiler, Kayınvalidem hiç bilmez benim , Sormama gerek bile yok , anacuma bastırsam oda uğraşmaz, Ben sevmem dedi çıktı geçen konusu geçmişti :))
bana kaldı bu iş , Lohusa şekeri bu mevlütler dağıtılan sarı şekermiş sanırım , Araştırayım olmadı yardım isteriz Bebecim :)
Bizimkiler de bilmez. Kayvalidemlerde hiç adet yok zaten. Yükümlülük olmasın diye mi artık nedir günahını almayayım "biz bilmeyiz, bizde öyle adet yok, biz anlamayız" der durur.
Aaaa aynen şokkk. Zaten 15 güde zor buluyoruz birbirimizi.... Haayyyrett bişiii
Geçmiş olsun canım. Dikkat et. Eskişehir hamilelikte zor çekiliyor galiba önce Laterne şimdi sen..
b
yaaa niye öleymiş ki, hatırladığım kadarıyla hamileliğin sorunlu da değildi. benim bi arkadaşım doğuma gideceği gün cinsel ilişkiye girmiş. ben kendimde de görüyodum o potansiyeli
.
kız yazık adama ama doktor yasakladıysa yapacak bişey yok
Kızz bende Kayseriliyim baba tarafından :)) kayserii ihhh ihhhhKayseriliyiz aslında ama ,beceriksiz galiba benimkiler, Kayınvalidem hiç bilmez benim , Sormama gerek bile yok , anacuma bastırsam oda uğraşmaz, Ben sevmem dedi çıktı geçen konusu geçmişti :))
bana kaldı bu iş , Lohusa şekeri bu mevlütler dağıtılan sarı şekermiş sanırım , Araştırayım olmadı yardım isteriz Bebecim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?