Bunlar cok guzel. sekerlere bayildim. bende hastaneye boyle bir sepet mi yaptirsam diyoru. gelenlere hediyemuz olur.
lohusa serbeti.bizde hic yapilmaz. nasil yapiliyor. tatli bir icecek mi. mevluttemi verilir. hastanede verilir mi ?
Biz yeğenim de tencere tencere hazırlamıştık icine tarcin falan da atılıyordu hatırladığım kadarıyla , ki bunu siz degil o sırada evde kim büyükse o hazırlayacak anane babaanne hala teyzecanım hastanede değilde eve gelen misafirlerine hazırlayabilirsin
ben öyle yapıcam loğusa şerbeti kızılcık şekeriyle yapılıyormuş bende yapmasını bilmiyorum ama aktarlarda hazırları varmış ölçüsü ayarlıymış onların öyle alıcam ilk defa yapıcam için ölçü tutmaz falan diye korkuyorum bir kere denemek için alıp yapıcam doğumdan önce
hediyelikleride mevlüt için düşünüyorum
canım hastanede değilde eve gelen misafirlerine hazırlayabilirsin
ben öyle yapıcam loğusa şerbeti kızılcık şekeriyle yapılıyormuş bende yapmasını bilmiyorum ama aktarlarda hazırları varmış ölçüsü ayarlıymış onların öyle alıcam ilk defa yapıcam için ölçü tutmaz falan diye korkuyorum bir kere denemek için alıp yapıcam doğumdan önce
hediyelikleride mevlüt için düşünüyorum
Biz yeğenim de tencere tencere hazırlamıştık icine tarcin falan da atılıyordu hatırladığım kadarıyla , ki bunu siz degil o sırada evde kim büyükse o hazırlayacak anane babaanne hala teyze
canım ben yapıcam çünkü kimse yapmıyor bizde bunu...ben ilk yapan olucam sanırımBiz yeğenim de tencere tencere hazırlamıştık icine tarcin falan da atılıyordu hatırladığım kadarıyla , ki bunu siz degil o sırada evde kim büyükse o hazırlayacak anane babaanne hala teyze
Bende o şerbeti düşünüyorum. Bizde kimse yapmadığı için farklı olur, Ama dediğin gibi öncesinde bir deneyeyim, Bide beğenilmez filan.. hediyelik banada mevlüte mantıklı geldi, Hastaneye herkes gelmeyebilir gereksiz olur masraf..
Laterne canim bahsettigim tarif ctesi okulda kalmiis meger. 2 gundur de yogunluktan ihmal ettim canim cok ozur dilerim. Yarin ilk isim tarifi gondermek olacak sana. Nasil oldun?
günaydın güzeller gününüz güzel olsun
Günaydın kızlar , teyzoslar
Bugun erkenciyiz esimin telefonun alarmı sagolsun salonda sarjdaydi bizi uyandirana kadar susmadı iyi ki de susmamış
meger oglusum da uyanmış babası once beni öptü sonra göbeğimi günaydın oglusum dedi tam odadan cikiyordu tekme atti hemen gel dedim elini koydurdum birsey yok babasi yine optu bekledi bir daha , esim ilk defa bu kadar sağlam hissetti ohoooooo sağlam vurdu dye hayret etti kahvaltı yapıcaz birazdan duslarimizi alalım hihii
günaydın canım çok şükür aramızdasın yeniden özledik seni iyisin dimi
Kiyamam , nasıl bilmezler şaşırdım , bu bizim geleneklerimizde olan birşey acaba benim kayınvalidelerde var mı bugün sorayım bilmezlerse annem yapar artıkBizimkiler bilmez ki(
internetten baktım kızlar kolay yapımı , lohusa şekerini bulunca is kolay, yapamazsanız ben gelir yaparımcanım ben yapıcam çünkü kimse yapmıyor bizde bunu...ben ilk yapan olucam sanırıminşallah güzel olur dolapta uzun süre muhafaza edililiyormuş doğuma gitmeden 1-2 gün önce yapıp dolaba kayarım diye düşünüyorum bakalım inşallah hayırlısıyla gelelim o günlerede:26::26::26:
bizde de yapmıyorlar canım ben herşey iyi olsun istiyorum.usulune uygun olsun istiyorummm...eğer yapımı kolay birşeyse mevlüt içinde yapmayı düşünüyorum ...ikramlıklar dağıtıldıktan sonra en son loğusa şerbeti veririz...biraz kalabalık olucak mevlüt ama o zamana kadar ben iyi olurum zaten yaparım yine
sağlık olsun canım,ıhlamur ve turuncu meyvelerle atlattım çok şükür :)
darısı bana olsun kızlar pert durumdayım şua an yatasım var ama işteyim o kadar halsizlik varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?