Bildiğim kadarıyla dörtlü test evet. Benim doktorum 4lü testin 3lüden çok daha güvenilir olduğunu söylüyor, sonuçlarına güvenebilirsin bence.. Çok sevindim, gözün aydın.. Eminim bir sonraki gidişinde o kistler de küçülmüş ya da tamamen gitmiş olacaklar..
Arkadaşlar kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız? benm 23e girmeme 2 gün kaldı ve 7 kilo almışım(((( off ya sadece ben mi çok aldım???
hastane için çikolata yaptir bence canım belki normal dogum yapar aksama eve çıkarsın ,asıl şekerleri mevlutde dağıt bence, lohusa şerbeti tatlı kırmızı birşey kurabiyeler de hazırlanır bol bol seni ziyarete gelenlere caymış kahveymis ikram derdine düşmezsin :)
Bu arada şu 23.- 26. haftasında olupta daha hiç kilo almayanlara sinir oluyorum. Her siteyede yazıyorlar. İnsan kendisini kötü hissediyor onları okuyunca.
hanımlar mrhba cinsiyetler belli olmauş.rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inş.çin takvimşne göre cinsiyeti doğru çıkan var mı?bikaç arkadaşa bakıp yazmıştuım cinsiyet bana cvp atacaklardı çok merak ettim çünkü:)
Kızlar napiyorsunuz siz ??? bir sacsaca girmediğiniz kaldı Mayıs annelerinin nazarı mı değdi ne :18:
birbirinizi yok yere strese sokuyorsunuz müdahale etmek istemezdim ama inanın gerilmeye başladık yapmayın
Konu dısında seyler için ayrıca topic açılır voltajin bizim icin tahminleri konumuz ama Mayıs ve Haziran anneleri için yapılanlar konumuz degil başka topicde açılması iyi oldu cherryfee burada yanlış birşey istememiş bana göre , medyum ve falci olayi ise biraz kırıcı oldu yüksek Voltaj acısından ilk okunduğunda ama onu da digerlerinin algısı olarak söylemiş kendi ve bizim algımız olarak degil.biz voltajin inancının kuvvetli olduğunu biliyoruz ama Mayıs ve diğer anneler bilmiyor ve bunu medyumum olarak algılamalarına şaşırmamak lazım uzatmayalım lütfen uzatacaksınız da topic acın kardesim hanipeks ve cheryfee tartisması diye
Herkesin inandığı bildigi kadardır . Benim takıldığım sadece beklemediğim kisilerden beklemediğim yorum duymakti.bana Mayıs Haziran anneleri falci Yada medyum demedi.bizim topicte dendi ve ben Msj alıntıda gördüm .
Medyum,falci,Eren,kahin hepsi dendi .bir cok arkadasimiz bebeklerinden endise ediyor ki buna bende dahilim.bebekte bir sorun yoktur sagliklidir diye yorum yaparsak hissiyat cinsiyette yorum yaparsak falci.
Yani ben kimseye karışmam , benim 3. Hamileligimden,rüyamdan ,cinsiyetlerden hersey üstüne espiri yapıldı bende yaptım.ben yapıyorum size ne demedim demem de . Saka kaldiriyorsan yaparsın eleştiriye acıksan eleştirirsin.
Uttum oynamıyorum olmaz.Sikinti benle alakaliysa bana söylenir kimsenin birbirini kırıp dökmesine gerek yok.
Ben elimden geldiğince herkese her soruya her konuya yorum yapmaya çalıştım.calisirim da tecrübem varsa söylerim .Bunları Kimseyi kıracak birsey söylediğimi hatırlamıyorum .
Herkes istediğini yazar,kimseye ithamda bulunmadikca,kırıp dokmedikce.
Bilmiyorum belki ben herseye olmasından fazla deger veriyorumdur.
Herkesin inandığı bildigi kadardır . Benim takıldığım sadece beklemediğim kisilerden beklemediğim yorum duymakti.bana Mayıs Haziran anneleri falci Yada medyum demedi.bizim topicte dendi ve ben Msj alıntıda gördüm .
Medyum,falci,Eren,kahin hepsi dendi .bir cok arkadasimiz bebeklerinden endise ediyor ki buna bende dahilim.bebekte bir sorun yoktur sagliklidir diye yorum yaparsak hissiyat cinsiyette yorum yaparsak falci.
Yani ben kimseye karışmam , benim 3. Hamileligimden,rüyamdan ,cinsiyetlerden hersey üstüne espiri yapıldı bende yaptım.ben yapıyorum size ne demedim demem de . Saka kaldiriyorsan yaparsın eleştiriye acıksan eleştirirsin.
Uttum oynamıyorum olmaz.Sikinti benle alakaliysa bana söylenir kimsenin birbirini kırıp dökmesine gerek yok.
Ben elimden geldiğince herkese her soruya her konuya yorum yapmaya çalıştım.calisirim da tecrübem varsa söylerim .Bunları Kimseyi kıracak birsey söylediğimi hatırlamıyorum .
Herkes istediğini yazar,kimseye ithamda bulunmadikca,kırıp dokmedikce.
Bilmiyorum belki ben herseye olmasından fazla deger veriyorumdur.
günaydın kızlar dün bişi söylemeden çıkmam gerekti dişim çok kötü ağrıyordu ve beynim uyuşmuştu resmen baygınlık geçirecek gibiydim kasıklarıma da kramplar giriyordu acile gittim hemen serum taktılar ama hiç bir etkisi olmadı sabaha kadar ağladım şuanda ölüyorum resmen dişimden ölmek istiyorum yaa dayanamıyorum artık sağ gözüm karardı göremiyorum kulağıma vurdu ağrısı bademciğimi şişirdi ölmek istiorum dayanamıorum bu ağrıya allahım yardım ett ya kızlarr kendinize iyi bakın bebek iyiymiş ama ben hiç iyi değilim bugün giremem gittikçede ağrı artıyor nedir bu yaaa öpüyorum sizleri kocaman
Bu analık primi bordroda var mı yoks bizim mi işverene bildirmemiz gerek? Anlayamadım konuyu ?
Geçici İş Göremezlik Ödeneği
Kendisi için doğumdan önceki bir yıl içinde en az 120 gün analık sigortası primi ödenmiş bulunan sigortalı kadının analığı halinde, doğumdan önceki ve sonraki sekizer haftalık sürede, çoğul gebelik halinde ise, doğumdan önceki sekiz haftaya iki haftalık süre ilave edilerek çalışmadığı her gün için geçici iş göremezlik ödeneği verilir. Kadın sigortalının isteği ve doktorun onayı ile doğuma üç hafta kalıncaya kadar çalışılması halinde, çalışılan süreler kadın sigortalının doğum sonrası sürelerine eklenir. Bu ödenek hiçbir şekilde kesilmez.
Emzirme Yardımları
Sigortalı kadına veya sigortalı olmayan karısının doğum yapması dolayısıyla sigortalı erkeğe, çocuğun ölü doğmaması şartıyla, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca onanacak tarifeye göre her çocuk için bir emzirme yardımı yapılır.
Analık sağlık yardımları ile emzirme yardımlarından veya maktu gebelik ve doğum para yardımlarından yararlanabilmek için:
Sigortalı kadın için, doğumdan önceki bir yıl içinde en az 90 gün analık sigortası primi ödenmiş olması
Sigortalı erkek için doğumdan önceki bir yıl içinde en az 120 gün analık sigortası primi ödenmiş olması ve sigortalının doğum yapan kadınla doğumdan önce evlenmiş bulunması şarttır
canım doya doya görürsün inşallah bebişinigünaydın.bugün çok heycanlıyım detaylı ultrason var bunuda geçelim RABBİMİN izniyle.yalnız dün akşam içime fenalık geldi tansiyonummu düştü bilmiyorum eve girer girmez yere oturdum baygınlık hissi vardı üzerimde.
kıyamam ben o yayruya yaaaTeşekkür ederim arkadaşlar, oğlum geldi sabah, daha iyi şimdi masum kuzum, doğum gününü bugün kutlayacağız , akşam hep sormuş annesine pasta yedim mi dün ben diye?
maaş bordrosunda görünenin yaklaşık 2,5 katına kadar veriyolar bi de süt parası var 120 tl o da galibagünaydın güzel anneler
canım ya linki varsa linkini paylaşırmısın hangi sitedeyse siteden araştıralım bu sigorta olayını anlamadım bende analık sigorta pirimi için sigortaya başvuru mu yapacağız ne kadar verecekler yani değmeyecek bir paraysa uğraşmaya gerek yok
hanımlar mrhba cinsiyetler belli olmauş.rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inş.çin takvimşne göre cinsiyeti doğru çıkan var mı?bikaç arkadaşa bakıp yazmıştuım cinsiyet bana cvp atacaklardı çok merak ettim çünkü:)
selam fıstıklar;inşallah hepiniz iyisinizdir
ben üşütmüşüm burnum,genzim,boğazım,kulaklarım,gözlerim,vs. vs. pek fenaydı çok halsizdim(
dün geçiyor gibi oldu,oğlumu görmeye doktora gittik ve sanırım yeniden başlıyor(
inşallah çabuk atlatırım sağlıklı hissetmeyi çok özledim
dün doktorumuza gittik,her şey yolunda çok şükür
doktorum oğluma çok iyi baktığımı söyledi 41 kere maşallahgelişimi 4-5 gün önde gidiyor...
bugün kan uyuşmazlığı ve şeker yüklemesi için çağırdı;sabahtan oraya gittik aç karnına yeni bitti işlerimiz;başıma daha önce gelmedi ama inşallah şekerle ilgili bir problem yoktur çok korkuyorum :18:
4 den sonra sonuçları alıp dr gideceğiz tekrar..
cinsellik için bu defa 15 gün mola dedi;oğlum yanımızda olduğu için sebebini soramadım çok üstü kapalı söyledi;herşey yolundaysa arsızlığı ele alıp bugün sorarım
sizi çok özlemişim;inşallah akşama iyi olurum da geçmişi şöyleee rahat rahat okurum :)) bir ara ayaklanır gibi olduğumda bakmıştım ama çok okuyamadan kapattım(
Nisan anneleri Şafak saymaya başlamış;ellerine sağlık voltajımben biraz geç kalmışım ama ben de başladım saymaya;hepiniz için de ne kadar kaldığını saniyesine kadar hesaplayabileceğiniz bir takvim ekledim sayfaya hepimiz için günler su gibi akıp geçsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?