2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bebecim

Baslatma baska konundan gelmiyim oraya sacini yolarim ha :) yazdigini okuyan bir mayis annesi de ustune alinip kendini onemli sanacak simdi benim icin kapistilar die. Sorun senin bahsettiklerin degil sekerim sorun uslup, ima vb. Ama canim arkadasim elestiriye gelemedigimizi soyluyo ve daha da ayibi bana gore daha once de tartistiniz baskalariyla vb diyerek yine ayni sekilde imalarda bulunmasi. Tartisan insan imaji cizmesi. Benim felsefeme ters. Sonuctan cok nedeni de de cok onemlidir bazi konularda. Daha once tartisildiysa bununda acik secik gayet mantikli bir nedeni vardi eskilere goz atabilir herkes.

Son düzenleme:

tesekkur ederim, insallah Secilcim insallah...

doğru diyorsun. hastaneye herkeste gelmeyebilir evde ziyaree gelenlere daha uygun.

bir site gordum cikolatam mi neydi. yarin linki atarim. cok sik ahsap kutularda yapiyorlar. kutu.ustunede isim yazdirabiliyorsun. boylesi daha iyi olur .

Bu arada şu 23.- 26. haftasında olupta daha hiç kilo almayanlara sinir oluyorum. Her siteyede yazıyorlar. İnsan kendisini kötü hissediyor onları okuyunca.

o halde sana şunu söyleyeyimde biraz moral olsun.benim erkek kardeşimin eşi hamileliğinde tamm 30 kilo aldı ve doğumdan 1 yıl sonra bütün kilolarını verdi:) şuan eski formunda bizde kısmetse veririz kilolarımı zı doğumdan sonra:)

anneleer herkese iyi akşamlar yarın inşallah ayrıntılı ultrason a gidiyoruz kızımlaa :)))

anneleer herkese iyi akşamlar yarın inşallah ayrıntılı ultrason a gidiyoruz kızımlaa :)))

hanımlar mrhba cinsiyetler belli olmauş.rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inş.çin takvimşne göre cinsiyeti doğru çıkan var mı?bikaç arkadaşa bakıp yazmıştuım cinsiyet bana cvp atacaklardı çok merak ettim çünkü:)

benim görümcem bakmıştı ilk hamile kaldığım da kız dedi doğru çıktı

İyi akşamlar kızlar ,gece vardiyamız basladi
Bakalım hanımımız kacta uykulayacak

ben şimdi gidiyom yatmaya
4 günlük bi tembellikten sora yarın gidiyom artık işe:)
işim olduğu için şükrediyomda,kocamı da çok seviyom ama azcık zengin olaydı bea:))

ii geceler kızlar,güzel muhabbetler hepinize:)

Herkesin inandığı bildigi kadardır . Benim takıldığım sadece beklemediğim kisilerden beklemediğim yorum duymakti.bana Mayıs Haziran anneleri falci Yada medyum demedi.bizim topicte dendi ve ben Msj alıntıda gördüm .
Medyum,falci,Eren,kahin hepsi dendi .bir cok arkadasimiz bebeklerinden endise ediyor ki buna bende dahilim.bebekte bir sorun yoktur sagliklidir diye yorum yaparsak hissiyat cinsiyette yorum yaparsak falci.

Yani ben kimseye karışmam , benim 3. Hamileligimden,rüyamdan ,cinsiyetlerden hersey üstüne espiri yapıldı bende yaptım.ben yapıyorum size ne demedim demem de . Saka kaldiriyorsan yaparsın eleştiriye acıksan eleştirirsin.
Uttum oynamıyorum olmaz.Sikinti benle alakaliysa bana söylenir kimsenin birbirini kırıp dökmesine gerek yok.
Ben elimden geldiğince herkese her soruya her konuya yorum yapmaya çalıştım.calisirim da tecrübem varsa söylerim .Bunları Kimseyi kıracak birsey söylediğimi hatırlamıyorum .
Herkes istediğini yazar,kimseye ithamda bulunmadikca,kırıp dokmedikce.
Bilmiyorum belki ben herseye olmasından fazla deger veriyorumdur.

Cok dogru yazmissin. Ben cok saskinim anlasilamamama.

Ben sadece konunun gereksiz yere uzatildigini düşünüyorum o kadar
Dilerim yarin kimse bu yüzden gergin olmaz iyi geceler diliyorum hepinizi öpüyorum

Laterne canim bahsettigim tarif ctesi okulda kalmiis meger. 2 gundur de yogunluktan ihmal ettim canim cok ozur dilerim. Yarin ilk isim tarifi gondermek olacak sana. Nasil oldun?

Canım bu konunun bu kadar uzaması bile çok üzücü...yaş olarak senden büyük olmama rağmen tecrübelerinden çok faydalanıyorum,senki 2 çocugunla bizlere faydalı,espirili,samimi yorumlar yapıyorsun vakit ayırıyorsun bu durum karşısında ben sana ancak helal olsun iyiki varsın diyorum ve kocamannn öpüyorum:)

çok geçmiş olsun canım, benim eşimde diş ağrılarından yana çok dertli, ağrıdığı zaman, bir damla kekik yağı pamuğa damlatıp ağrıyan dişe bastırıyo anında o bölgeyi uyuşturuyo, bi dene istersen, faydasını göreceksin emin ol

bugün bütün gün bizde eşimle bunu araştırdık, muhasebeciyi aradık, ama bahsetmedi öyle bi durumdan, zaten doğumdan sonra bordronu, maaşını çektiğin bankanın ektrelerini, hastaneden çıkış bilgilerini sgk ya götürüyosun, öyle veriyolar,
ablam geçen sene aldı bu yardımı doğum yapınca, maaşının 2,5 katına denk geliyo verdikleri yardım

canım doya doya görürsün inşallah bebişini

Teşekkür ederim arkadaşlar, oğlum geldi sabah, daha iyi şimdi masum kuzum, doğum gününü bugün kutlayacağız , akşam hep sormuş annesine pasta yedim mi dün ben diye?
kıyamam ben o yayruya yaaa

maaş bordrosunda görünenin yaklaşık 2,5 katına kadar veriyolar bi de süt parası var 120 tl o da galiba

hoşgeldin canım, dikkat et kendine de yiğenimizede,
ohhhh büyütmüşsün bebişi annesi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…