2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
2 Ay önce dogum yapmış arkadasım bana gezebildigun kadar gez kocanla bol vakit geçir sarıl beraber ol deyip dürüyor nasıl hasret kaldıysa :) ben artık adamın tepesine çıkip ucacak kadar aktif olmasam da nefsimi koreltcek kadar sagdan soldan takılıyoruz, malum göbek :26:

kızlar şeker yüklemesi sonuçlarımı göstermeye gittiğimde, dün bahsettiğim 15 gün cinsel ilişki molasının detayını sordum veeee şok şok şok...

15 gün sonra tamamen yasak olacakmış

Şu an kulaklarıma inanamıyorum, ama ama bis daha yeni başlayacaktık Yahu hani demiyorlar mıydı doğumu kolaylaştırdığı için son haftaya kdar bile öneriyorlar , Kocam duyunca mahfolacak garibim :)))
bizim zaten öyle bir münasebetimiz olmadığı için sıkıntı yok dr yasak desede

Aynen , ama başlayacaktık düşünceme göre Şimdi bunu duydum hadi beni geç kocam adına üzüldüm :))

Bende yalnız gitmem , Her muayenede anem ve eşim oluyor zaten , :) Ayrılmaz üçlü gibiyiz Şekerli içeceklerle hiç aram yoktur benimde şu an tek düşüncem bu yükleme inşallah o iki saati tekrarlamak zorunda kalmam

Sonuç ne zaman çıkacak ?

Ayy o bidi bidilarini yerim benim de yeğenim 1 yasında telefonda konuşuyor güya , anne demeden benim ismimi söylemeye başladı telde ardarda söylüyor ismimi oyun gibi , en güzel halleri , bursada olduğu için uzak kalıyorum detayliya gireyim gidicem 2-3 günlüğüne :)

pastaneden halledeceğim de, dedim ya müstakbel dünürüm diye hamarat takılayım diye düşündüm

bayılıyorum eşinle hallerine, resmen gaza geliyorum

Kolay gelsin kuzucum.
Bende eşime bayılıyorumm
Üst komşum bana aşure getirmişdi bundan bir hafta önce.
Tabak boş verilmez diye kadının tabağını geri veremedim kaç gündür.
Dün akşamda pastaneye girdim multinetimle tatlı kurabiye aldım.
Sonra kendimede bir pasta ve çay söyledim :) Kociş 5 dakkaya yanındayım hayatım dedi.
Geldi yanıma nasıl gülüyor bana yine mi pasta söyledin diye :)
Ama bu sefer karnımızı pastanede doyurmadık,pastamı kocişimle paylaşdım çayımızı içtik evimizin yolunu tuttuk.
Sevgili gibi takılıyoruz çok hoşuma gidiyor.
Çaktırmayın kocişle aynı anda eve çıkalım diye bu günlerde oyalanıyorum hep,nazlaması hoşuma gidiyor ne yapim :)

canım inşallah güzel haberlerle döneriz bebişlerimiz sağlıklıdır

Amin canım benim inşallah.

Çok geçmiş olsun canım benim.
Bol bol dinlen yorma kendini.Neden yasakladı acaba?
Gerçi bizde kocişimle şu son 1 haftadır kanka modundayız.
Oğluşa bir şey olcak diye ödümüz kopuyor.
Doktor birde progestan verince ben iyice korkuyorum bir süre böyle olmak en iyisi olacak.

kız bir daha bi derdim var a girmem one öle ya neler var adamın biri karısını doğumuna 5 gün kala aldatmış valla onu okudum kocişe surat yapıorum direk psikopata bağladım gerçekmi onlar ya

İnsanın psikolojisi bozuluyor.Hiç girme tatlım.Zaten duygusalız bize göre değil orası.
Bizim topiğimiz güvenli burda kal.

Aman şekerim güldük geçtik işde boşver.
Kimseye kendimizi kanıtlamak zorunda değiliz.

Destek olacak tabi canım ya.Biz neler yaşıyoruz neler o kadarcık sitresede katlanıversinler.
Benim kocişimde şimdiden 2. diyor.Peş peşe büyüceklermiş.Dedim valla ben doğrurum diyorsan olsun.
Ben düşünmüyorum kociş.Ahh ahh nasılda özledim rahat rahat uyumayı.

Amannn erkek milleti işde hepsi aynı bir yerde şekerim.
Benim kocişimde dün eteğime takıldı.Çok kısaymışda,kilo almışımda yakışmıyormuşda ona göre giyincekmişimde.
Şok oldum.Birde bunları gülerek söyelemezmi?Damarıma basma doğumdan hemen sonra yazılırım spora ödersin paşa gibi dedim.
Hafta sonuda alışverişe çıkıcam sen görürsün dedim.Yok fıstığım sen her halinle güzelsin,ama etek kısa seni böyle dolaştırmam dedi.
Hemen kıvırdı lafı.Ama o kadar yorgundum ki kızamadım bile.Kollarının arasına girince herşeu geçti :)
Ne yapim seviyorum kocişimi.

Oy oy kıyamam size.Benim kocişimde hissettiğinde çok şaşırıyor.
Sizi gibi sizi

Kız bunu bende yapıyorum he.
Kumandayı göbişime koyuyorum pıt pıt atıyor oğluşum.
İçim gidiyor,ağzım kulaklarıma varıyor.
Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah.

kızlar şeker yüklemesi sonuçlarımı göstermeye gittiğimde, dün bahsettiğim 15 gün cinsel ilişki molasının detayını sordum veeee şok şok şok...

15 gün sonra tamamen yasak olacakmış

Neden canım benim,tehlikeli mi oluyormuş hamişlik ilerledikçe?
bu arada şekerinde sorun çıkmadı dimi?

Ne çok konuşmussunuz kızlar maşallah.
Neyseki geçmişi bitirdim de geldim sonunda.
Bir yandan kahvaltımı yaptım bir yandan da yazdıklarınızı okudum.

Ay bu arada az öncede bahsettim ya.
Yukardaki komşuya tabağı hazır kurabiye ile geri verdim.
Ayıp olmamışdır dimi boş vermekden iyidir.

ayyy çok tatlı zamanları gerçekten yaa bayılıyor insan. bi konuşuyo bi konuşuyo neler anlatıyor bilmem :) hiç anlaşılmıyor bıdı bıdı bişeyler söyleyip duruyor bekliyoruz anlamlı şeyler söylemesini ama nerdeee. baba hiç dilinden düşmüyor anneyi de sıkışırsa söylüyor ki ilk anne demişti uzun zaman anne anne sayıkladı sonra bıraktı. onun dışında bazı kelimeleri işine gelirse söylüyor ama isim falan hak getire. maşallah yeğenine yaa nazar değmesin nasıl güzeldir ismini ağzından duymak değil mi :))

walla işte bende yapamayacağım günleri düşnrek geleceğe yatırım yapıorum D

Ben de bayılıyorum bıdı bıdı konuşma çabalarına.
Arkadaşımın kızı bana ay diyor
Ben gidiyorum direk kucağıma atlıyor.
Birlikde markete inip yanyan alıyoruz(sakız)
Annesi diyorki valla ne yalan sölim seni kıskanıyorum.
Zeynep seni görünce beni unutuyor diyor.
Allahım hayırlısıyla bizlerede yaşamayı nasip etsin inşallah.
İki kardeş nede güzel büyürler.

ben baklava koyup vermiştim bir keresinde; karı koca şeker hastası imişler. Kaş yapayım derken göz çıkarıyordum.

dr yasaklamadı canım piskolojik bizim ki
bebeğe birşey olacak korkusu var bizde:26::26::26:
6 aydır duruyoruz biraz daha dururuz ne yapalımmm

KIZ ADAM EN SONUN DA DURUP DURUP ALTIN VURUŞU YAPACAK HABERİN OLSUN DOĞUMDAN SONRA HEMEN YENİSİ GELECEK:d

umutege'nin mesajı okuyunca aynı şeyi bende düşündüm :) Problem olsa neyse de sorun yokken iyi sabır gösteriyorsunuz. Biz çok sık olmasa da takılıyoruz öyle. Bazen arayı açınca bile çok farkediyor.

KIZ ADAM EN SONUN DA DURUP DURUP ALTIN VURUŞU YAPACAK HABERİN OLSUN DOĞUMDAN SONRA HEMEN YENİSİ GELECEK:d

Çok güldüm kız.
Bende kendim için ondan korkuyorum.
Doğumdan 40 gün sonra hemen önlemimi almam lazım.
Yoksa kocişin dediği gibi olacak ikincide hemen gelecek
Kocişimide özledim zaten.Valla ne yalan sölim uzak durmak kociş kadar banada zor.

bende az önce bunu düşünmüştüm canım bizim loğusalıktan sonra ki ilk buluşmamız çok fena olur herhalde diye:18::18::18:
keşke gelse canım bizim normal olmuyor tüp bebiş benim oğlum
ikinciside 2-3 sene olmazsa yine allah nasip ederse tüp bebek olacakkk:26::26::26:

Bizde artık tam anlamıyla ilişkide olmuyorki.
Benim eller hep havada,kocişi itiyorum nerdeyse.
Ama yaramazlıkdanda vazgeçmiyorum

günaydın kızlarrr,,

biraz geç oldu ama işten güçten ancak fırsat bulabildim

mezopotamya ve hanipeks kızlar çok saolun bu karadut şurubuyla alakalı bugün daha iyi sanki, boğazım hala biraz kötü ama tuzlu suyla gargara falan yaptım işte, o da düne göre daha iyi , dün geldi kargodan, en azından daha rahat yemek yiyebiliyorum, çok saolun ya , seviyorum be ben bu siteyi siz olmasaydınız çok zor geçerdi bu hamilelik

hani yenidoğanlar 2-2,5 aylık olunca uyumadan önce eee çekiyorlar; yüzlerinde gayet ciddi bir ifade garip sesler çıkararak uzun uzun konuşuyorlar ya bende ona bayılıyorum. bana sanki içerde geçen günlerde neler yaptığını anlatıyormuş gibi geliyor.

"-Bizim orda süt yoktu tabi, zaten biz suyun içindeydik, sıvı ihtiyacı da pek olmuyordu"

bende eşimi çok özledim aslında oda beni tabiykirüyalar bile görüyorum bazen
ama dediğim gibi normal hamile kalmadım ben tüp bebek bizim ki o yüzden daha çok korkumuz var..ilk denememizde olmadı ikincide oldu 3 sene bekledik biz onu 6 senelikte evliyiz biz
bende eşimde sabırlı olmak zorundayız bu durumda :26::26::26:
allah kimseyi evlatla sınamasın çok zor günler yaşadım ben isteyen herkese aratmadan versin inşallah...

evet canım hele kendi çocuğun olup sürekli gözünün önünde olunca resmen mucize gibi geliyor hareketleri insan inanamıyor bu saflığa masumluğa.
akşam çekmeceden benim tacımı almış kafasına takmış yamuk yumuk bana dönmüş yüzünde aşırı muzip bir ifadeyle bakıyor ama kesinlikle gülmek yok. tepkimi ölçüyor resmen.
tabi atladım üstüne gıdıkladım öptüm kokladım çok hoşuna gitti bütün akşam kafasında pembe taçla gezdi durdu :))
Allah sağlık versin bütün kuzulara inşallahh

ayyy kızımın memişleri çıkmaya başlamış yerim ben onları ne sütyenler alıcam ben ona:)

nasılsınız canlar ...

ben kaaaaaç gündür uğrayamadım hiç , hal hatır soramadım kiiiiii, merak ettim kiiiiiiiiiiii

biz yuwarlanıp gidiyoruz işte teyzeleri

yarın kocişimin d.günü ... akşama tüm arkadaşları toplayacağım ,yemek düşünüyorum ne yapsam diye .. kalabalık olcaz nası doyurabilirim acep.. tawuk demeyin ki midem çok bulanıo ( pasta işi en kolay ztn ...

bide ne alsam diye düşünüyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…