kızlar şeker yüklemesi sonuçlarımı göstermeye gittiğimde, dün bahsettiğim 15 gün cinsel ilişki molasının detayını sordum veeee şok şok şok...
15 gün sonra tamamen yasak olacakmış
bizim zaten öyle bir münasebetimiz olmadığı için sıkıntı yok dr yasak desede
canım içerken su iğrenç gelmedi bana;ama aç karnına olduğu için ki birde bugünlerde çok bulantım oluyor zor tuttum içimde bir saat(
mümkünse şeker yüklemesine giderken yanınızda biri olsun;eşim yanımda olmasaydı ne yapardım bilmem(
Ayy o bidi bidilarini yerim benim de yeğenim 1 yasında telefonda konuşuyor güya , anne demeden benim ismimi söylemeye başladı telde ardarda söylüyor ismimi oyun gibi , en güzel halleri , bursada olduğu için uzak kalıyorum detayliya gireyim gidicem 2-3 günlüğüne :)günaydın kızlar; nasılsınız??
bizim çokkk uykumuz var yaa. sabah sabah hiç kalkasım yoktu ama oğluşum geldi yanıma mahsus arkamı döndüm eğildi üstümden yüzümü görene kadar bıdı bıdı bişiler söyledi. ne uyku kaldı ne bişey :)) havalardan mıdır nedir kaç gündür hiç uykumu alamıyorum. bi de ufaklığın dişleri yüzünden uykusuz kaldım ya 2 gündür gözüm seğirip duruyor çok yorgunum sanırım.
bugün öğleden sonra izin alıp alışverişe çıkmayı düşünüyorum bakalım artık kıyafetlerimin içine zor sığıyorum. burda da ne bulacağım hiç bir fikrim yok. of normalde bile zor kıyafet beğenirken hamilelikte daha zor yaa. işe gelmesem bütün gün şort tişört otururdum ne güzel. şimdi her sabah ne giysem diye düşün dur.
işin kötüsü 4 aylık olana kadar almadığım kiloları son ayda topluca almış durumdayım sanırım kızlar. en az 2 kg aldım da gerisini bilmiyorum valla. aşırı kabızlıktan mıdır nedir sabah öğle akşam aç karnına tok karnına farklı farklı çıkıyor kilom. haftaya doktora gittiğimde fırçayı yiyeceğim sanırım üfff artık dikkat etmem lazım ekmeği falan kessem iyi olacak(
inşallah bebişin kilosu iyidir de ordan yırtarım :))
pastaneden halledeceğim de, dedim ya müstakbel dünürüm diye hamarat takılayım diye düşündüm
bayılıyorum eşinle hallerine, resmen gaza geliyorum
canım inşallah güzel haberlerle döneriz bebişlerimiz sağlıklıdır
selam fıstıklar;inşallah hepiniz iyisinizdir
ben üşütmüşüm burnum,genzim,boğazım,kulaklarım,gözlerim,vs. vs. pek fenaydı çok halsizdim(
dün geçiyor gibi oldu,oğlumu görmeye doktora gittik ve sanırım yeniden başlıyor(
inşallah çabuk atlatırım sağlıklı hissetmeyi çok özledim
dün doktorumuza gittik,her şey yolunda çok şükür
doktorum oğluma çok iyi baktığımı söyledi 41 kere maşallahgelişimi 4-5 gün önde gidiyor...
bugün kan uyuşmazlığı ve şeker yüklemesi için çağırdı;sabahtan oraya gittik aç karnına yeni bitti işlerimiz;başıma daha önce gelmedi ama inşallah şekerle ilgili bir problem yoktur çok korkuyorum :18:
4 den sonra sonuçları alıp dr gideceğiz tekrar..
cinsellik için bu defa 15 gün mola dedi;oğlum yanımızda olduğu için sebebini soramadım çok üstü kapalı söyledi;herşey yolundaysa arsızlığı ele alıp bugün sorarım
sizi çok özlemişim;inşallah akşama iyi olurum da geçmişi şöyleee rahat rahat okurum :)) bir ara ayaklanır gibi olduğumda bakmıştım ama çok okuyamadan kapattım(
Nisan anneleri Şafak saymaya başlamış;ellerine sağlık voltajımben biraz geç kalmışım ama ben de başladım saymaya;hepiniz için de ne kadar kaldığını saniyesine kadar hesaplayabileceğiniz bir takvim ekledim sayfaya hepimiz için günler su gibi akıp geçsin inşallah
kız bir daha bi derdim var a girmem one öle ya neler var adamın biri karısını doğumuna 5 gün kala aldatmış valla onu okudum kocişe surat yapıorum direk psikopata bağladım gerçekmi onlar ya
Yazımdan çok sinirli olduğum gibi bir düşünce yayılmış etrafa hihihih yok be gitsin o arkadaş da mayıs annelerine yetiştirsin diye yazdım, maşa gibi olmuş biraz dediğine göre..
Neyse canım benim onlar da eğleniyor işte :)
ayyy kızlarr canım kahve çekti valla sizin yüzünüzden(( üstelik bi de soba çekti. üstünde neler neler yapılmaz kii (
zavallı kocam 2. çocuğu kendi istedi diye 5 aydır çekmediği çile kalmadı. aşermeden ev işine kadar her yükü gık demeden çekti de eve soba kur desem kesin boşar beni.
napsam acaba(
haklısın canım valla ben sağımdan soluma zor dönüyorum adam istediği gibi uyuyor ohhhh bak çok kızdım şimdi yaa ben yüzüstü uyumak istiyorum. daha kaç ay yan yatmak zorundayım üfff( ama dur daha onun iyi günleri şimdi :))
ben bugün çok kızgınım eşime.. ben hamile kalmadan önce çok sık şehir dışı ülke dışı toplantılara gidiyordu. neyse hamilelikten beri gitmiyordu işte bugün yine bilmem ne günü yemeğim var misafirlere dedi. bende sırf gıcıklığına yemeğe gidemezsin ben o güne birşey ayarladım dedim. ayyy ne doluymuş beyimiz. hemen mail gönderdi geçtiğimiz beş ay boyunca katılmadığı toplantıların davetlerini.. işte kızımız tek kalmasın diye sana bile söylemedim hepsini elemanlara paslıyorum bi yere gitmiyorum dedi. ayyyyyy minnet ettirecek sanki bana. bebeği çeyizimle mi getirdim ben dedimsonuçta bende sıkıntılı bir süreç geçiriyorum her gün bi tarafım yamuluyo.. üstelik bebek olunca ben iki yıl ücretsiz izne ayrılacağım.. ben işimden, hayatımdan, bedenimden her bi şeyden vazgeçeyim ama beyimiz seyahatlerinden vazgeçmesini lütuf gibi gösterecek.. bi cırladım hemen sustu. illa zırlamak mı lazım beaaaa bende iyi dolmuşum haaa
dmt iyi dürttün beni haa :) rahatladım bak .. ohhh bea
Günaydın kızlar , teyzoslar
Bugun erkenciyiz esimin telefonun alarmı sagolsun salonda sarjdaydi bizi uyandirana kadar susmadı iyi ki de susmamış
meger oglusum da uyanmış babası once beni öptü sonra göbeğimi günaydın oglusum dedi tam odadan cikiyordu tekme atti hemen gel dedim elini koydurdum birsey yok babasi yine optu bekledi bir daha , esim ilk defa bu kadar sağlam hissetti ohoooooo sağlam vurdu dye hayret etti kahvaltı yapıcaz birazdan duslarimizi alalım hihii
Sizi yaramazlar
Keyifler iyi tabi bebekler de hissediyor içimizdeki huzuru..
Bizim de babaya hissedememe durumumuz vardı. Dün akşam bebeğimiz o kadar hareketliydi ki birini görmese öbürünü görür diye elini gözünü kaçırmasına izin vermedim. Sonunda hissettirebildim babasına.
Tv izlerken kumandayı koydum göbüşümün üzerine nasıl attırıyor hayret ettim. Şimdi mutluluktan dört köşe oluyoruz bu hareketlerine ilerde canımıza okuycaklar...
kızlar şeker yüklemesi sonuçlarımı göstermeye gittiğimde, dün bahsettiğim 15 gün cinsel ilişki molasının detayını sordum veeee şok şok şok...
15 gün sonra tamamen yasak olacakmış
Ayy o bidi bidilarini yerim benim de yeğenim 1 yasında telefonda konuşuyor güya , anne demeden benim ismimi söylemeye başladı telde ardarda söylüyor ismimi oyun gibi , en güzel halleri , bursada olduğu için uzak kalıyorum detayliya gireyim gidicem 2-3 günlüğüne :)
dr yasaklamadı canım piskolojik bizim ki
bebeğe birşey olacak korkusu var bizde:26::26::26:
6 aydır duruyoruz biraz daha dururuz ne yapalımmm
2 Ay önce dogum yapmış arkadasım bana gezebildigun kadar gez kocanla bol vakit geçir sarıl beraber ol deyip dürüyor nasıl hasret kaldıysa :) ben artık adamın tepesine çıkip ucacak kadar aktif olmasam da nefsimi koreltcek kadar sagdan soldan takılıyoruz, malum göbek :26:
ayyy çok tatlı zamanları gerçekten yaa bayılıyor insan. bi konuşuyo bi konuşuyo neler anlatıyor bilmem :) hiç anlaşılmıyor bıdı bıdı bişeyler söyleyip duruyor bekliyoruz anlamlı şeyler söylemesini ama nerdeee. baba hiç dilinden düşmüyor anneyi de sıkışırsa söylüyor ki ilk anne demişti uzun zaman anne anne sayıkladı sonra bıraktı. onun dışında bazı kelimeleri işine gelirse söylüyor ama isim falan hak getire. maşallah yeğenine yaa nazar değmesin nasıl güzeldir ismini ağzından duymak değil mi :))
Ne çok konuşmussunuz kızlar maşallah.
Neyseki geçmişi bitirdim de geldim sonunda.
Bir yandan kahvaltımı yaptım bir yandan da yazdıklarınızı okudum.
Ay bu arada az öncede bahsettim ya.
Yukardaki komşuya tabağı hazır kurabiye ile geri verdim.
Ayıp olmamışdır dimi boş vermekden iyidir.
dr yasaklamadı canım piskolojik bizim ki
bebeğe birşey olacak korkusu var bizde:26::26::26:
6 aydır duruyoruz biraz daha dururuz ne yapalımmm
KIZ ADAM EN SONUN DA DURUP DURUP ALTIN VURUŞU YAPACAK HABERİN OLSUN DOĞUMDAN SONRA HEMEN YENİSİ GELECEK:d
KIZ ADAM EN SONUN DA DURUP DURUP ALTIN VURUŞU YAPACAK HABERİN OLSUN DOĞUMDAN SONRA HEMEN YENİSİ GELECEK:d
umutege'nin mesajı okuyunca aynı şeyi bende düşündüm :) Problem olsa neyse de sorun yokken iyi sabır gösteriyorsunuz. Biz çok sık olmasa da takılıyoruz öyle. Bazen arayı açınca bile çok farkediyor.
ayyy çok tatlı zamanları gerçekten yaa bayılıyor insan. bi konuşuyo bi konuşuyo neler anlatıyor bilmem :) hiç anlaşılmıyor bıdı bıdı bişeyler söyleyip duruyor bekliyoruz anlamlı şeyler söylemesini ama nerdeee. baba hiç dilinden düşmüyor anneyi de sıkışırsa söylüyor ki ilk anne demişti uzun zaman anne anne sayıkladı sonra bıraktı. onun dışında bazı kelimeleri işine gelirse söylüyor ama isim falan hak getire. maşallah yeğenine yaa nazar değmesin nasıl güzeldir ismini ağzından duymak değil mi :))
umutege'nin mesajı okuyunca aynı şeyi bende düşündüm :) Problem olsa neyse de sorun yokken iyi sabır gösteriyorsunuz. Biz çok sık olmasa da takılıyoruz öyle. Bazen arayı açınca bile çok farkediyor.
Çok güldüm kız.
Bende kendim için ondan korkuyorum.
Doğumdan 40 gün sonra hemen önlemimi almam lazım.
Yoksa kocişin dediği gibi olacak ikincide hemen gelecek
Kocişimide özledim zaten.Valla ne yalan sölim uzak durmak kociş kadar banada zor.
Ben de bayılıyorum bıdı bıdı konuşma çabalarına.
Arkadaşımın kızı bana ay diyor
Ben gidiyorum direk kucağıma atlıyor.
Birlikde markete inip yanyan alıyoruz(sakız)
Annesi diyorki valla ne yalan sölim seni kıskanıyorum.
Zeynep seni görünce beni unutuyor diyor.
Allahım hayırlısıyla bizlerede yaşamayı nasip etsin inşallah.
İki kardeş nede güzel büyürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?