ahh canım beni en iyi sen anlarsın o zman diğer kızlarda anlıyor ama yaşayan bilir yani taklit edilmek güzelde insan rahatsız oluyor ya yazın beyaz pantolonum var onu giyiyorum sık sık buda aynısından almış beraber biryerlere gitttiğimizde hep giydi ikiz gibi dolaştık eşimde benle uğraşıp gülüp durdu ne yapayım ikisinede kırıldım dicem oturur kendim örgü öreri kaç senede biter bilmem de biter artık olmadı gider alır giydiririm kızıma
tesadüfen hamile kaşdım dedi ama hamile kaldığını bilmeden doğum fotoğrafçısıyla bile konuştu demekki beni kandırdı yaaa biri beni sakinleştirsin bugün ne içsem de sakinleşsem melisa olur mu melişsa çayı bebişe bişey yapmaz umarım akşam evde içeyim
selam kızlarrr nasılsınız ben geldim..
ayyyy keşke benim ikisi bir arada çıksaydı o kadar çok isterdim ki Rabbimin lütfu bu size :)
Aminnnn aminnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim de eşimin tarafında sevmediğim tek kişi büyük görümcem.. kıskanç fesatttttt Allahtan hamileyken yüzünü görmedim daha
Benim iki gündür gece yatmadan oluyor dün bir yastık daha koydum dik yattım öyle de soluna yatilmiyorbenim geçen cumadan beri sabah ve bazen gün içinde bulantılarım tekrarlar oldu(
ben daha doktora sormadan dr bulantıların ve mide yanman başladı mı?başlamadıysa yakında başlar dedi(
mide yanması için bir hap verdi sabahları içilecekmiş(
aklınızda olsun diye yazdım(
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim.
Allahım gönlümüze göre versin inşallah.
Ya varya çok fena bir şeysin sen hee.
Kopardın beni yine burda.
Sizde çok romantiksiniz kocişinle maşallah
Hepimiz yaşıyoruz galiba bu ağrı olayını.
Gemide ve metroda sanki o koltuk batıyor sırtıma sırtıma.
Allahım yardımcımız olsun.
hoşbulduk canımmm sen nasılsın ?
katinammm kız sen nerelerdesinnn doğumdaşımmm ??? tekmelerle aran nasıll :)))
oğlumun sağlık haberlerini aldım çok şükür iyiyim ben de
Arada olur bende ailem gittikten sonra adapte olamamistim canım girmek istemedi bir süre , özlemek güzelmiş sonra haldir haldir yazdım valla :)bebecim geldim kuzum geldim..ne biliyim öyle oldu ama şimdi tekrar aranızdayım
sen nasılsın iyimisin..
selam kızlarrr nasılsınız ben geldim..
ayyyy keşke benim ikisi bir arada çıksaydı o kadar çok isterdim ki Rabbimin lütfu bu size :)
kız allah seni walla ne güldüm ne güzel sözmüş öle
ahh canım beni en iyi sen anlarsın o zman diğer kızlarda anlıyor ama yaşayan bilir yani taklit edilmek güzelde insan rahatsız oluyor ya yazın beyaz pantolonum var onu giyiyorum sık sık buda aynısından almış beraber biryerlere gitttiğimizde hep giydi ikiz gibi dolaştık eşimde benle uğraşıp gülüp durdu ne yapayım ikisinede kırıldım dicem oturur kendim örgü öreri kaç senede biter bilmem de biter artık olmadı gider alır giydiririm kızıma
tesadüfen hamile kaşdım dedi ama hamile kaldığını bilmeden doğum fotoğrafçısıyla bile konuştu demekki beni kandırdı yaaa biri beni sakinleştirsin bugün ne içsem de sakinleşsem melisa olur mu melişsa çayı bebişe bişey yapmaz umarım akşam evde içeyim
ne bu görümcelerden çektiğimiz be kıskanç fesat şeyler ohh çatlayın patlayın bütün görümceler fesat anam
canım allah kavustursun..tekrar geleceklerdi ama dimi ..ohh maşallah annesi..iyi olduklarını bilmek bile o kadr güzelki..bi tekmesiyle şükür ettiriyo..evlat bu demek sanırım :)Arada olur bende ailem gittikten sonra adapte olamamistim canım girmek istemedi bir süre , özlemek güzelmiş sonra haldir haldir yazdım valla :)
ben İyiyim senin oglusum gibi tekmelere başladı benim de oglusum :))
yolunda mergenim çok şükür..sende iyisin inşallah..ikizler nasıl..yerim onları yaa..Canım hoşgeldinHersey yolundadır inşallah.
cnm hangi hapı verdi ben iki gün felaket yandım ama şimdi iyiyim şükür
ama ama bende görümceyimmmmmm
geldim kuzucum..beni merak ettinmi sen bakim :))
tekmelerle aram iyi olmazmı maşallah varlıgını belli ediyo artık teyzesi :)
sen nasılsın kuzucun nasıl iyimi?
ama ama bende görümceyimmmmmm
hapı nereye koydum bulamıyorum( akşam bulup yarın adını yazarım sana tatlım
Benim iki gündür gece yatmadan oluyor dün bir yastık daha koydum dik yattım öyle de soluna yatilmiyor
sirt ağrım da oldu aksam oturamadim yerimde yere uzandım bir ara esim masaj yaptı gecti sonra yürüyüş yapıcım bunun için ben
Bugun yürüdüm iyi geldi site icinde bile yürüsem iyi bence
sen istisna görümcelerden şekerim
çok merak ettimmm çokkk özledimmm gitme bi daha canımmm.. kuzum iyi çok şükür ..hepsi iyi olsun kuzularınn :))
bende görümceyim tatlım ama o mutlu olsun diye herkese ayar atıyorum bazen kızı üzmeyin incitmeyin dıye. benim görümcem cok kıskanç çünkü onun gibi etmesin beni rabbim
çok merak ettimmm çokkk özledimmm gitme bi daha canımmm.. kuzum iyi çok şükür ..hepsi iyi olsun kuzularınn :))
Kesinlikle o tekmeler bize hayat veriyor, öyle eskiden neydi ya 1 ay doktora gitme duşun dur iyi mı degil mıcanım allah kavustursun..tekrar geleceklerdi ama dimi ..ohh maşallah annesi..iyi olduklarını bilmek bile o kadr güzelki..bi tekmesiyle şükür ettiriyo..evlat bu demek sanırım :)
yolunda mergenim çok şükür..sende iyisin inşallah..ikizler nasıl..yerim onları yaa..
geçen gün ikizlerin kavgasını izledim videoda..görmediysen paylaşabilirim..çok tatlılardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?