2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

zapzupcummmm canımmmm sen nasıl bir şey istiyorsan ne renk istiyorsan ben örüp gönderirim sana şekerim.. üzülme nolurrr nolur.. taklitler aslını yaşatırmış tatlımmm :)) hem bi de şöyle düşünelim.. yaşı senden küçük olabilir sen ailede çevrede takdir ediliyorsan seni örnek almaya çalışıyor olabilir.. hoş gör sen affet gitsin aldırma büyüklük sende kalsın sonundaaaaaa :))) hadi söyle söyle ne renk istersin yelek mi olsun ne olsun söyle hadi içimden geldiiiiiiiiiiiiiii

selam kızlarrr nasılsınız ben geldim..

katinammm kız sen nerelerdesinnn doğumdaşımmm ??? tekmelerle aran nasıll :)))

ne bu görümcelerden çektiğimiz be kıskanç fesat şeyler ohh çatlayın patlayın bütün görümceler fesat anam

Benim iki gündür gece yatmadan oluyor dün bir yastık daha koydum dik yattım öyle de soluna yatilmiyor
sirt ağrım da oldu aksam oturamadim yerimde yere uzandım bir ara esim masaj yaptı gecti sonra yürüyüş yapıcım bunun için ben
Bugun yürüdüm iyi geldi site icinde bile yürüsem iyi bence

amin kuzum ya bide şu şüphe olayı bile çok kötü yaşadık ya insan daha hassas oluyor

bebecim geldim kuzum geldim..ne biliyim öyle oldu ama şimdi tekrar aranızdayım
sen nasılsın iyimisin..
Arada olur bende ailem gittikten sonra adapte olamamistim canım girmek istemedi bir süre , özlemek güzelmiş sonra haldir haldir yazdım valla :)
ben İyiyim senin oglusum gibi tekmelere başladı benim de oglusum :))

selam kızlarrr nasılsınız ben geldim..

Canım hoşgeldin Hersey yolundadır inşallah.

ayyyy keşke benim ikisi bir arada çıksaydı o kadar çok isterdim ki Rabbimin lütfu bu size :)

Canım benim Rabbime sonsuz şükürler olsun,bu günleri görmek nasip oldu,sağlıkla kucagımıza almakta nasip olur inşallah hayırlısıyla...

kız allah seni walla ne güldüm ne güzel sözmüş öle

Daha buna benzer güzel görümcek sözleri vardı...

La havle cek ciddiyim.
Bizim nisan pozlari bile ayniydi.düğünde ne yaptıysam yapmış düğününde biz yoktuk.
Ben kendime nisanliyken bir hırka ordum tek sisle benden öğrendi aynısını yaptı hırsından çatlıyor .bencede rahatsız edici .
Az görüyorum ,oglu bile benim oğlum gibi (diksiyonu cok duzgundur kusumun)konuşmaya çalışıyor iteleme olduğu belli yazık tırnak kadar cocuk.
Hep kıyas benim oğlum iri uzun görsen 5'e gidiyor sanırsın Allah veriyor onun ki anası gibi hırs hırs yarısı kadar.
Boşandı , oğlum baba diyor diye o cok üzülüyormuş
Ne yapabilirim ki dedim amca diyecek halı yok ortaya konuşacakmış bende dedim o zaman siz ortada olmayın duymayın.
Zorla zalim ediyorlar.
Annen arada kalmamak için yapmıştır ama emin ol seninkinin yerini asla tutmaz.
İnan yakın olsan bir yığın örgü var verirdim sana.
Sen oruleni giydir hayatım emin ol seninki cok yakışacak

Arada olur bende ailem gittikten sonra adapte olamamistim canım girmek istemedi bir süre , özlemek güzelmiş sonra haldir haldir yazdım valla :)
ben İyiyim senin oglusum gibi tekmelere başladı benim de oglusum :))
canım allah kavustursun..tekrar geleceklerdi ama dimi ..ohh maşallah annesi..iyi olduklarını bilmek bile o kadr güzelki..bi tekmesiyle şükür ettiriyo..evlat bu demek sanırım :)
Canım hoşgeldin Hersey yolundadır inşallah.
yolunda mergenim çok şükür..sende iyisin inşallah..ikizler nasıl..yerim onları yaa..
geçen gün ikizlerin kavgasını izledim videoda..görmediysen paylaşabilirim..çok tatlılardı

geldim kuzucum..beni merak ettinmi sen bakim :))
tekmelerle aram iyi olmazmı maşallah varlıgını belli ediyo artık teyzesi :)
sen nasılsın kuzucun nasıl iyimi?

çok merak ettimmm çokkk özledimmm gitme bi daha canımmm.. kuzum iyi çok şükür ..hepsi iyi olsun kuzularınn :))

ama ama bende görümceyimmmmmm

bende görümceyim tatlım ama o mutlu olsun diye herkese ayar atıyorum bazen kızı üzmeyin incitmeyin dıye. benim görümcem cok kıskanç çünkü onun gibi etmesin beni rabbim

ben de yüksek yastıkta yatıyorum uzun zamandır;bacaklarımın arasına kocaman bir minder alıyorum çok faydalı.. minder sayesinde soluma yatabiliyorum :))
baştan beri hiç yürüyüş yapamıyorum;bende site içinde bari yürüyeyim diyorum ama henüz bir gelişme yok
ilk hamileliğimde fellik fellik gezerdim şimdi eşim yanımda olmadan hiç bir yere çıkamıyorum (

yürüme fırsatı bulduğunda yürü tatlım gerçekten çok faydalı,inşallah ben de başlarım ufak ufak

sen istisna görümcelerden şekerim

benim görümcem yok canım ama kimsenin etlisine sütlüsüne de karıştığım yok
zaten uzakta oturuyoruz 2-3 ayda bir ancak görüşebiliyoruzzz

Kesinlikle o tekmeler bize hayat veriyor, öyle eskiden neydi ya 1 ay doktora gitme duşun dur iyi mı degil mı
simdi doktora gitmesem de olur yani endişeye yer yok çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…