yolunda mergenim çok şükür..sende iyisin inşallah..ikizler nasıl..yerim onları yaa..
geçen gün ikizlerin kavgasını izledim videoda..görmediysen paylaşabilirim..çok tatlılardı
Kesinlikle o tekmeler bize hayat veriyor, öyle eskiden neydi ya 1 ay doktora gitme duşun dur iyi mı degil mı
simdi doktora gitmesem de olur yani endişeye yer yok çok şükür :)
kızlar muhabbetiniz bol olsun,oğluşuma yemek hazırlayayım artık gelir kuzum okuldan
öpüldünüz hepiniz
sabahtan beri gecmsi okumaya calisiyorum yine de bitmedi ha
direk mevzuya dalayim benim gorumcem yokkaynim var bitane o da bu kafayla giderse eltimde olmayacak
bi yandan gurbet zor ama karisanin edenin de olmamasi guzel, hiiic donesim gelmiyor Turkiyeden tatilden donunce
sabahtan beri gecmsi okumaya calisiyorum yine de bitmedi ha
direk mevzuya dalayim benim gorumcem yokkaynim var bitane o da bu kafayla giderse eltimde olmayacak
bi yandan gurbet zor ama karisanin edenin de olmamasi guzel, hiiic donesim gelmiyor Turkiyeden tatilden donunce
Hoşgeldin canımOh en temizi,görümce yok,elti yok dert yok
Canım yanlış hatırlamıyorsam sen bel ve sırt ağrısı için yastık alacaktın :26: Aldın mı,memnunmusun?
Canım benim iyi olmana sevindim. Çok şükür bizde iyiyiz teyzesiİzledim canım benim tşk.Mezocuğumda eklemişti linki sağolsun. Çok şekerler değil mi Rabbimin mucizeleri
ahh canım benim çok teşekkürler ben kızarım ama severim gelini ufak tefek cimcime kızçem gibi ama arada oluyor tabi böyle şeyler örgü teklifin için sağol canım sen bebişine ör ben seni hiç yormayayımzapzupcummmm canımmmm sen nasıl bir şey istiyorsan ne renk istiyorsan ben örüp gönderirim sana şekerim.. üzülme nolurrr nolur.. taklitler aslını yaşatırmış tatlımmm :)) hem bi de şöyle düşünelim.. yaşı senden küçük olabilir sen ailede çevrede takdir ediliyorsan seni örnek almaya çalışıyor olabilir.. hoş gör sen affet gitsin aldırma büyüklük sende kalsın sonundaaaaaa :))) hadi söyle söyle ne renk istersin yelek mi olsun ne olsun söyle hadi içimden geldiiiiiiiiiiiiiii
katinammm kız sen nerelerdesinnn doğumdaşımmm ??? tekmelerle aran nasıll :)))
bende görümceyim ya öyle demene bu görümcelerden çektiğimiz be kıskanç fesat şeyler ohh çatlayın patlayın bütün görümceler fesat anam
La havle cek ciddiyim.
Bizim nisan pozlari bile ayniydi.düğünde ne yaptıysam yapmış düğününde biz yoktuk.
Ben kendime nisanliyken bir hırka ordum tek sisle benden öğrendi aynısını yaptı hırsından çatlıyor .bencede rahatsız edici .
Az görüyorum ,oglu bile benim oğlum gibi (diksiyonu cok duzgundur kusumun)konuşmaya çalışıyor iteleme olduğu belli yazık tırnak kadar cocuk.
Hep kıyas benim oğlum iri uzun görsen 5'e gidiyor sanırsın Allah veriyor onun ki anası gibi hırs hırs yarısı kadar.
Boşandı , oğlum baba diyor diye o cok üzülüyormuş
Ne yapabilirim ki dedim amca diyecek halı yok ortaya konuşacakmış bende dedim o zaman siz ortada olmayın duymayın.
Zorla zalim ediyorlar.
Annen arada kalmamak için yapmıştır ama emin ol seninkinin yerini asla tutmaz.
İnan yakın olsan bir yığın örgü var verirdim sana.
Sen oruleni giydir hayatım emin ol seninki cok yakışacak
şimdi geldim hast. Kızlar öldüm ama ne çok bekleniyormuş..biraz burukum herşeyi normal ama midesi normalden büyük çıktı bunun için 2 hafta sonra detaylı tekrarlanıcak inş. Bi sorun çıkmaz
wosgicim selam canım..ikinci düzey usg yemi girdin sen ?
aldim aldim bayadir onla yatiyorum, kocaman bisey kocamla aramda engel resmen sarilamiyorum bile herifebi yandan da iyi biz ikimzde hareketli yatiyoruz karnima falan carpmasina engel oluyor
bas kismi cok yuksek ve sert rahat gelmedi bana, ustune dogru yastik koydum bende oyle cozdum olayi, ben netten almistim oyuzden bakip almak daha mantikli basini koydugun yer rahat mi diye
sola donup sirtimi dayiyorum ama guzel oluyo, altindaki kismida bacaklarinin arasina sikistiriyosun donmemek icin, gerci her uyandigimda ondan kurtulmus buluyorum kendimi ama ben hareketli yatiyorum oyuzdensola yatmaya alisik degildim, iyi oldu benim icin
yani hem avantajlari hem dezevantajlari var :S cok da gerekli degil sanki
Allah daha iyi etsin canım benim..şeker olmazlarmı yaa..mucizeki ne mucize..Rabbim sana bağışlasın güzel anne
şimdi geldim hast. Kızlar öldüm ama ne çok bekleniyormuş..biraz burukum herşeyi normal ama midesi normalden büyük çıktı bunun için 2 hafta sonra detaylı tekrarlanıcak inş. Bi sorun çıkmaz
valla kafam şuan çok kötü doğum evine gittim bayağa da güzel incelediler 20-30 dk sürdü tek tek defalarca ölçtü biçti böle bir sonuç çıktı.
kızlar ya dertsizi çok merak ediyoruminş annesiyle iyi vakit geçiriodur ne zaman bitecekti izinleri
Şimdilik bana müsade...
Herkese iyi akşamlar
Kendinize ve bebişlere iyi bakın,Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?