2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
yolunda mergenim çok şükür..sende iyisin inşallah..ikizler nasıl..yerim onları yaa..
geçen gün ikizlerin kavgasını izledim videoda..görmediysen paylaşabilirim..çok tatlılardı

Canım benim iyi olmana sevindim. Çok şükür bizde iyiyiz teyzesi İzledim canım benim tşk.Mezocuğumda eklemişti linki sağolsun.Çok şekerler değil mi Rabbimin mucizeleri

Kesinlikle o tekmeler bize hayat veriyor, öyle eskiden neydi ya 1 ay doktora gitme duşun dur iyi mı degil mı
simdi doktora gitmesem de olur yani endişeye yer yok çok şükür :)

aynen bebecim aynen.doktorda kimmiş dimi..ona ihtiyac kalmadı..
kaç kere usgye girdi bebiş şimdi onu dinlenmeye aldım..nasıl olsa iyi diyorum..çok şükürki gördük bu günleride :)

sabahtan beri gecmsi okumaya calisiyorum yine de bitmedi ha

direk mevzuya dalayim benim gorumcem yok kaynim var bitane o da bu kafayla giderse eltimde olmayacak

bi yandan gurbet zor ama karisanin edenin de olmamasi guzel, hiiic donesim gelmiyor Turkiyeden tatilden donunce

Hoşgeldin canım Oh en temizi,görümce yok,elti yok dert yok

Canım yanlış hatırlamıyorsam sen bel ve sırt ağrısı için yastık alacaktın :26: Aldın mı,memnunmusun?

bizde ki durumda aynı canım bu gidişle bi eltim bile olmayacak

Hoşgeldin canım Oh en temizi,görümce yok,elti yok dert yok

Canım yanlış hatırlamıyorsam sen bel ve sırt ağrısı için yastık alacaktın :26: Aldın mı,memnunmusun?

aldim aldim bayadir onla yatiyorum, kocaman bisey kocamla aramda engel resmen sarilamiyorum bile herife bi yandan da iyi biz ikimzde hareketli yatiyoruz karnima falan carpmasina engel oluyor

bas kismi cok yuksek ve sert rahat gelmedi bana, ustune dogru yastik koydum bende oyle cozdum olayi, ben netten almistim oyuzden bakip almak daha mantikli basini koydugun yer rahat mi diye

sola donup sirtimi dayiyorum ama guzel oluyo, altindaki kismida bacaklarinin arasina sikistiriyosun donmemek icin, gerci her uyandigimda ondan kurtulmus buluyorum kendimi ama ben hareketli yatiyorum oyuzden sola yatmaya alisik degildim, iyi oldu benim icin

yani hem avantajlari hem dezevantajlari var :S cok da gerekli degil sanki

Canım benim iyi olmana sevindim. Çok şükür bizde iyiyiz teyzesi İzledim canım benim tşk.Mezocuğumda eklemişti linki sağolsun.Çok şekerler değil mi Rabbimin mucizeleri

Allah daha iyi etsin canım benim..şeker olmazlarmı yaa..mucizeki ne mucize..Rabbim sana bağışlasın güzel anne

şimdi geldim hast. Kızlar öldüm ama ne çok bekleniyormuş..biraz burukum herşeyi normal ama midesi normalden büyük çıktı bunun için 2 hafta sonra detaylı tekrarlanıcak inş. Bi sorun çıkmaz

ahh canım benim çok teşekkürler ben kızarım ama severim gelini ufak tefek cimcime kızçem gibi ama arada oluyor tabi böyle şeyler örgü teklifin için sağol canım sen bebişine ör ben seni hiç yormayayım

ne bu görümcelerden çektiğimiz be kıskanç fesat şeyler ohh çatlayın patlayın bütün görümceler fesat anam
bende görümceyim ya öyle deme

tamam tatlımla havle çekerim
örgü teklifleriniz için çok teşekkürler umarım biz o kadar olmayız senin ki baya fenaymış neyse ben kaçıyom yarın konuşuruz
öptüm sizi annişler bye ama biraz rahatladım

Öylemi diyorsun canım :44: Benimde evde denemediğim yastık kalmadı,henüz aradığım rahatlığı bulamadım O nedenle alsam mı diye düşünüyordum.Çok teşekkür ederim

Allah daha iyi etsin canım benim..şeker olmazlarmı yaa..mucizeki ne mucize..Rabbim sana bağışlasın güzel anne

Canım benim Amin , inşallah , hepimizinkileri...

şimdi geldim hast. Kızlar öldüm ama ne çok bekleniyormuş..biraz burukum herşeyi normal ama midesi normalden büyük çıktı bunun için 2 hafta sonra detaylı tekrarlanıcak inş. Bi sorun çıkmaz

Canım benim Allah'ın izniyle iki hafta sonrada hayırlı haberlerini almak nasip olur inşallah...Aklına kötü şeyler getirme sakın...Doktorun emin olmak istemiştir...

Şimdilik bana müsade...

Herkese iyi akşamlar

Kendinize ve bebişlere iyi bakın,Allah'a emanet olun

valla kafam şuan çok kötü doğum evine gittim bayağa da güzel incelediler 20-30 dk sürdü tek tek defalarca ölçtü biçti böle bir sonuç çıktı.

canım seninle aynı şafağımız ben bu sonucu anlamadım ama iki hafta sonra inşallah her şey yolunda olur benim dr ayrıntılı felan istemicek galiba inşaallah en kısa zamanda normale döner içini ferah tut

kızlar ya dertsizi çok merak ediyoruminş annesiyle iyi vakit geçiriodur ne zaman bitecekti izinleri

canım dertsiz pazartesi gidip 3 gün kalacaktı bursa'da. bence keyfi yerinde.. yoksa dertleşmeye gelirdi.. inşallah huzurlu ve mutludur.. pazartesi gelir artık.. bu hafta yolculuklarda geçer onun..

Şimdilik bana müsade...

Herkese iyi akşamlar

Kendinize ve bebişlere iyi bakın,Allah'a emanet olun

iyi akşamlarrrrrrrrrrr :))) bende kaçtım.. öpüyorumm

arkadaşlar bişi sorucam hal göbekten clexane kullananız var mı karnım iyice gerginleşti korkuyorum bebeğe bi zarar vercem diye dr a sordum bacaktan vurabilirmişim ama onu hiç denemedim bilen var mı tam olarak nerden vuruluyor bacağın yumuşak iç kısmına mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…