dmt, vitamin noluyor bacılarım bize ya... hayır adam benden bıkacak diye korkuyorum.
kaç gündür asık suratla oturuyorum kahvaltıya. beyfendinin tabiriyle sabahları konuşmaya korkuyormuş benle. bugün giderken içimi bi korku kapladı bide. ben öğlenci olduğum için o cillop gidip hazırlanıp gidiyo ben don paça evde kalıyorum. akşamda ondan önce gelip hemen yemeğe koyuluyorum yine üzerimde ev kıyafetleri. suratım yine asık, panter gibi saldıracak yer arıyorum. mutluluğu başka yerlerde aramasın bide bak aklıma takıldı şimdi.
evet eşimi çok seviyorum ama bana da aynı muamale hep... hormonlar hormonlar.... kim kime sabrediyo acaba!!
cnm şimdi gördüm butikbebe.comda liva die bi markanın indirimi varmış, bi de e-hamilegiyim.com gördüm
sende bi de küçğk çocuk var ya , hiç yani, zor valla, amaaann bence de tadını çıkarsınlar bak bi daha böle derim öle dediklerinde iyi oldu bu:
bunlar sizin daha iyi günleriniz, aslı siz beni lohusalıkta görün
hehe çok eğlenceli:)
kızlarr benim bulunduğum ilde hamile kıyafeti bulmak bir mesele. lcw var onda da beğendiğim şeylerin bedenini pek bulamıyorum. internetten alışveriş yapayım dedim ama pek fazla site bilmiyorum. bildiğiniz siteler var mı?? ben daha önce ebrumaternity ve e-gebeden alışveriş yapmıştım. şu anda onlarda istediğim gibi pek bişey yok. başka nerelerden alışveriş yapabilirim????
günaydın kızlar bu aralar evde mutlu değilim sıkıntılar var aramızda eşimle herşeye kavga eder olduk çok mutsuzum sanırım hormonlarında etkisi var.inşallah düzelir diyelim
dmt, vitamin noluyor bacılarım bize ya... hayır adam benden bıkacak diye korkuyorum.
kaç gündür asık suratla oturuyorum kahvaltıya. beyfendinin tabiriyle sabahları konuşmaya korkuyormuş benle. bugün giderken içimi bi korku kapladı bide. ben öğlenci olduğum için o cillop gidip hazırlanıp gidiyo ben don paça evde kalıyorum. akşamda ondan önce gelip hemen yemeğe koyuluyorum yine üzerimde ev kıyafetleri. suratım yine asık, panter gibi saldıracak yer arıyorum. mutluluğu başka yerlerde aramasın bide bak aklıma takıldı şimdi.
kocişini tebrik ediyorum canım...
Sizdede oluyor mu kızlar?
Gece mesela çok sıcakladığımı hissediyorum ben.
Yorganı bacaklarımın arasına alıp,sola dönüp üstümü açık bırakırsam ancak rahat ediyorum.
Kocişde üşüyor galiba iyice yorgana sarılıyor,benide örtüyor sinir oluyorum.
Birde ağrılar,sırtım bacaklarım her yanım ağrıyor.
Bir ara uyandığımda bacağım kocişin üzerindeydi
Sürekli lavaboya kalkma durumuda bitmedi.
Artık yüz üstü rahat rahat uyumak istiyorumm
ay bizde de aynı durum var, bazen öle çok terliyorum ki, sırtım boynum tutulmuş oluyo, terleyip kuruyorum tabi, ay benim tocam da sürekli örtüyo sürekli örtüyo, gece kombiyi kapatiyoruz, hani normale göre daha soğuk o da o yüzden korkuyo üşütcem diye, hem yorgan hem battan,ye vardı ben dedim yok sen battaniyeyi sakın örtme bana, dün gece sırf yorganla yattığım halde yine yerlemişim, sabah da çok komik o benden önce çıkıyo, ayaklarımı çıkarıyorum yorgandan dışarı yorganın üstüne çıkıyorum, alıyo bi daha örtüyo ben yanmışım zaten, tuvalet sorunu benim de aynı ama demir ilacını içmek için iyi oluyo bana ya, 4 gibi kalkıyorum genelde 2 saat geçicek ya üzerinde okulda 7.30 da oluyorum tam süper oluyo:)
Ben koç burcuyum kızlar.
Fena dik başlıyımdır,her istediğim olsun isterim.
Katır gibide inadım vardır.Kocişle bizimde ters düştüğümüz anlar oluyor.
Hepsinin sebebide benimdir.Kocişim gerçekden çok sabırlı bir insan.
Ama ben bunun karşılıklı olduğuna inanıyorum.
Sebebi şu.Kocişimin benden öncesine kadar aile hayatı olmamış.
Babasını 11 yaşında kaybetmiş.Ablasıyla evlerinden uzak okumuşlar.
Hem orta okulu hem liseyi.Sonra üniversite ve askerlik gelmiş.Hep yanlızmış.
Hayatınada kimse girmemiş.İlk ne yaşadıysa benimle yaşadı.
8 ay işsiz kaldı eşim,memlekete gitmedi istde kaldı.
Annesi hiç destek olmadı.Ben öğlen yemek yemezdim,akşam kocişim gelirdi yanıma birlikde yerdik.
Hani tok olsunda teyzesinin evinde aç kalmasın diye.
Bir gün hiç unutmam sigarası yokmuş.Bir tane yaktı,yarım bırakdı söndürdü.
Hayatım niye öyle yapıyorsun dedim.Sigaram yok fıstığım dedi.
İçime dert oldu.Para versem al desem kabul etmez.Moda sahilindeyiz,büfeye uğruyayımda su alayım dedim.
Bırakdım kocişi geride bir paket sigara aldım,kabul etmedii koydum cebine.
Ama o an gözleri dolu dolu oldu.Parası yok bir yere gidemicez,inanın otobüse,metroya,tranvaya biner.
İçinde el ele oturur sohbet eder,gider gelirdikEvimizi,düğünümüzü herşeyimizi biz yaptık.
Bir kocişim bir ben varız.İkimizde bunun farkındayız.Ben kocişim eve erken gelsin diye kabataş-maltepe arası yolu gidip geliyorum.
Kocişimin işi eve dolmuşla 5 yürüyerek 15,20 dk.Ben erken çıkıyorum sen geç çıkıyorsun hayatım,sensiz evinde anlamı yok sana yakın olsun dedim.
Ve şimdi aynı anda evdeyiz.Yoksa annemlerin orda tutsaydım kocişim eve geç gelicek,yorgun olucak,sitresli olucak.
İster istemez zıtlaşıcakdık.Çevremizde öyle tanıdıkda yok.Kociş benim,bende kocişin herşeyi oldum.İşde böyle.
Canım Allah daim etsin. Mutluluğunuz karşılıklı anlayışla gelmiş. Karşınızdakinin mutluluğu kendi mutluluğunuz olmuş. İkinizde aynı anlayışta olduğunuz için ideal olanı yakalamışsınız. Nazar değmesin.
Kızlar gunaydinnn gunümüz huzurlu mutlu geçsin insallah
--
Demet Allah yardımcın olsun hayatım benim eşimde kimseyi takmadan eskiden terslerdi.
Kıdemli oldum yabirde bende tersimdir ayağının üstüne dikerim artık oda bende yapmıyoruz.
İnanın bugünler gecer hatta dün yazdım esime hala kızıyorum hamileliklerimde dogumlarda bana kaba sabaydin diye
Şimdi yapsa e cık git işine bak derim ama o zaman ana kuzusuydum o cvp alacağını bildiginden demiyor.
Hamile hatunlar erkeklerin gözünde daha seksiymis korkmayın aman yapmasalar ölürler
Hamile,gozluklu kadinlar daha çekici ilginç :26:
Lohusalikta en kötüsü hiçbir yere adam akıllı çıkarmaman ev boğuyor uykusuzlukta cabası.gelen giden hele(
Ezdirmeyin kızlar kendinizi hem cocuk ver hem evde dur is güç hersey bize.
Surat asmayın çizgiler çıkmasın kaşlar gergin burun havada tiris tiris attırın
Kızlaar ben çıkıyorum Sağlık ocağına tetanoz aşısı vurulmaya ordanda Fakulte hast. Detaylı ultrason..
Umarım keyifli bir gün olur hepimiz için..
Kızlar heryerim ağrıyor geceleri sırtımın sızısından uyuyamıyorum.. daha şimdiden böyleysek önümüzdeki haftalarda ne yapıcaz
evet eşimi çok seviyorum ama bana da aynı muamale hep... hormonlar hormonlar.... kim kime sabrediyo acaba!!
ayy deli oluyorum yaa hassasım ama kör değilim yani. onu da anlamaya çalışıyorum ama o da beni anlasın artık. gerçekten çok yoruluyorum hem iş hem hamilelik hem ev hem 16 aylık oğlum. ben hassas olmayım da kim olsun. keşke sıkıntılarımız olmasa da kimsenin anlayışına muhtaç olmasak yaa.
hem bence şu günlerinin tadını çıkarsın annenle eşin çünkü lohusalık psikolojisi hamilelikten daha beter bence :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?