2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hehe aman allah korusun canım yaa aramaz bi yerde merak etme. ama benim eşimin de en çok yakındığı şeydir bu surat asmak. eve girdi mi güler yüz görecekmiş. oldu canım. sen güler yüzlü olmam için çaba göster önce de ondan sonra konuş diyorum bende :))

Günaydın kızlarr

Benim bacılarımı kocişleri kızdırmış mı?
Artık gerçekden zorlu haftalara girmiş bulunuyoruz kızlar.
Erkekler ne kadar destek olsalarda bizdeki değişimin farkında değiller.
Bizdede hormonlar malum tavan yapmış durumda,en ufak bir şeyde karşı tarafa patlıyoruz galiba.
Evdeki huzur,en önemlisi bu.Canınız mı sıkkın?Neyden zevk alıyorsanız ona yönelin.
Kitap okumak,müzik dinlemek,tvde yada dvd de güzel bir film izlemek gibi.

evet eşimi çok seviyorum ama bana da aynı muamale hep... hormonlar hormonlar.... kim kime sabrediyo acaba!!

ben de kendimi aksine daha az sinirli hissediyorum aslında ya, hassasım evet hani daha duygusalım tvdeki her şeye ağlıyorum filan ama sinirli diilim ya

cnm şimdi gördüm butikbebe.comda liva die bi markanın indirimi varmış, bi de e-hamilegiyim.com gördüm

sağol canım hemen bakayım

aynen öylee canım korksun gözleri bi daha bişey diyemesinler. hem onlarda hazırlasınlar kendilerini lohusalık psikolojisine :))

Dün kocişim maça gitme planlarıı yapıyordu.
Beni yanlız mı bırakıcaksın kociş dedim ve kuzenini aradı gitmedi:)
Önce biraz tvye bakdık.Sonra maç başladığında yatağımıza geçtik.
İlk yarı bitene kadar radyodan birlikde dinledik el ele.
Sonra kocişim bakdı uykum geliyor,kulaklığı takdı bana sarıldı.
Ben uyumuşum.Kocişde uyumuş kulağında kulaklık.
Gs 2. golu atınca spiker öyle sevinmiş ki kociş uyanmış.
O sıra bende uyandım.Rüyamı görüyorum anlamadım fıstığım bende uyumuşum kulağımda bir ses goll diye bağırıyor diyor
Sonra hemen kalktı özetini izledi.Bende uyumaya devam ettim.
Ama gece çok ağrım oldu.Sürekli uyandım.Kocişde benle uyandı masaj filan yaptı ama bana mısın demedi.
Sırtım diken diken batıyor bana.Bir ara su yok mu ya diye bağırıyormuşum
Kociş hemen su getirmiş,uyandırmış suyu içtim ondan sonra aldım yorganı bacaklarımın arasını uyumuşum.
Kocişde kıyamam üstümü örtmeye çalışıyor.Allah aşkına horul horul uyuyorsun ancak rahat ettim bırak açık kalsın uyumak istiyorum dediğimi hatırlıyorum

Sizdede oluyor mu kızlar?
Gece mesela çok sıcakladığımı hissediyorum ben.
Yorganı bacaklarımın arasına alıp,sola dönüp üstümü açık bırakırsam ancak rahat ediyorum.
Kocişde üşüyor galiba iyice yorgana sarılıyor,benide örtüyor sinir oluyorum.
Birde ağrılar,sırtım bacaklarım her yanım ağrıyor.
Bir ara uyandığımda bacağım kocişin üzerindeydi
Sürekli lavaboya kalkma durumuda bitmedi.
Artık yüz üstü rahat rahat uyumak istiyorumm

Günaydın arkadaşlar..

Takip etmek lazım canım. e-bebek, unnado, vipdükkan, butikbebe, yenibebe bakabilirsin.

günaydın kızlar bu aralar evde mutlu değilim sıkıntılar var aramızda eşimle herşeye kavga eder olduk çok mutsuzum sanırım hormonlarında etkisi var.inşallah düzelir diyelim

Canım sanırım eşlerde bizim gibi gergin bir dönemden geçiyor.

Canım benim bende var o korkular ama bu ara biraz hafifledi. Sanırım hırçınlığımız da bu yüzden. Bizim evde de aynı sayılır karşılıklı hırçınlık yapıyoruz. Genelde ikimiz de alttan almıyoruz büyüyor sorunun ne olduğu bile hatırlayamıyoruz.

Arkadaşlarım bence eşlerle konuşup bir son vermek gerektiğini anlatmak gerek. Sonuçta onlarda bizim gibi şu anda huzursuz oluyordur. Bir karar alalım ve karşılıklı olarak konuları kötüye yormayı bırakalım.

kocişini tebrik ediyorum canım...

Ben koç burcuyum kızlar.
Fena dik başlıyımdır,her istediğim olsun isterim.
Katır gibide inadım vardır.Kocişle bizimde ters düştüğümüz anlar oluyor.
Hepsinin sebebide benimdir.Kocişim gerçekden çok sabırlı bir insan.
Ama ben bunun karşılıklı olduğuna inanıyorum.
Sebebi şu.Kocişimin benden öncesine kadar aile hayatı olmamış.
Babasını 11 yaşında kaybetmiş.Ablasıyla evlerinden uzak okumuşlar.
Hem orta okulu hem liseyi.Sonra üniversite ve askerlik gelmiş.Hep yanlızmış.
Hayatınada kimse girmemiş.İlk ne yaşadıysa benimle yaşadı.
8 ay işsiz kaldı eşim,memlekete gitmedi istde kaldı.
Annesi hiç destek olmadı.Ben öğlen yemek yemezdim,akşam kocişim gelirdi yanıma birlikde yerdik.
Hani tok olsunda teyzesinin evinde aç kalmasın diye.
Bir gün hiç unutmam sigarası yokmuş.Bir tane yaktı,yarım bırakdı söndürdü.
Hayatım niye öyle yapıyorsun dedim.Sigaram yok fıstığım dedi.
İçime dert oldu.Para versem al desem kabul etmez.Moda sahilindeyiz,büfeye uğruyayımda su alayım dedim.
Bırakdım kocişi geride bir paket sigara aldım,kabul etmedii koydum cebine.
Ama o an gözleri dolu dolu oldu.Parası yok bir yere gidemicez,inanın otobüse,metroya,tranvaya biner.
İçinde el ele oturur sohbet eder,gider gelirdikEvimizi,düğünümüzü herşeyimizi biz yaptık.
Bir kocişim bir ben varız.İkimizde bunun farkındayız.Ben kocişim eve erken gelsin diye kabataş-maltepe arası yolu gidip geliyorum.
Kocişimin işi eve dolmuşla 5 yürüyerek 15,20 dk.Ben erken çıkıyorum sen geç çıkıyorsun hayatım,sensiz evinde anlamı yok sana yakın olsun dedim.
Ve şimdi aynı anda evdeyiz.Yoksa annemlerin orda tutsaydım kocişim eve geç gelicek,yorgun olucak,sitresli olucak.
İster istemez zıtlaşıcakdık.Çevremizde öyle tanıdıkda yok.Kociş benim,bende kocişin herşeyi oldum.İşde böyle.

ay bizde de aynı durum var, bazen öle çok terliyorum ki, sırtım boynum tutulmuş oluyo, terleyip kuruyorum tabi, ay benim tocam da sürekli örtüyo sürekli örtüyo, gece kombiyi kapatiyoruz, hani normale göre daha soğuk o da o yüzden korkuyo üşütcem diye, hem yorgan hem battan,ye vardı ben dedim yok sen battaniyeyi sakın örtme bana, dün gece sırf yorganla yattığım halde yine yerlemişim, sabah da çok komik o benden önce çıkıyo, ayaklarımı çıkarıyorum yorgandan dışarı yorganın üstüne çıkıyorum, alıyo bi daha örtüyo ben yanmışım zaten, tuvalet sorunu benim de aynı ama demir ilacını içmek için iyi oluyo bana ya, 4 gibi kalkıyorum genelde 2 saat geçicek ya üzerinde okulda 7.30 da oluyorum tam süper oluyo:)

Birebir aynı durum canım ya.
Demek ki normalmiş.Bende diyorum bir tek banamı oluyor acaba.
Az kaldı,sabredicez hayırlısıyla atlatıcaz inşallah.
Allahım yardımcımız olsun.Biz kocişle aynı anda kalkdığımız için öyle bir şansım olmuyor malesef.

Canım Allah daim etsin. Mutluluğunuz karşılıklı anlayışla gelmiş. Karşınızdakinin mutluluğu kendi mutluluğunuz olmuş. İkinizde aynı anlayışta olduğunuz için ideal olanı yakalamışsınız. Nazar değmesin.

Kızlar gunaydinnn gunümüz huzurlu mutlu geçsin insallah
--
Demet Allah yardımcın olsun hayatım benim eşimde kimseyi takmadan eskiden terslerdi.
Kıdemli oldum ya birde bende tersimdir ayağının üstüne dikerim artık oda bende yapmıyoruz.
İnanın bugünler gecer hatta dün yazdım esime hala kızıyorum hamileliklerimde dogumlarda bana kaba sabaydin diye
Şimdi yapsa e cık git işine bak derim ama o zaman ana kuzusuydum o cvp alacağını bildiginden demiyor.
Hamile hatunlar erkeklerin gözünde daha seksiymis korkmayın aman yapmasalar ölürler
Hamile,gozluklu kadinlar daha çekici ilginç :26:

Lohusalikta en kötüsü hiçbir yere adam akıllı çıkarmaman ev boğuyor uykusuzlukta cabası.gelen giden hele(
Ezdirmeyin kızlar kendinizi hem cocuk ver hem evde dur is güç hersey bize.
Surat asmayın çizgiler çıkmasın kaşlar gergin burun havada tiris tiris attırın

Kızlar heryerim ağrıyor geceleri sırtımın sızısından uyuyamıyorum.. daha şimdiden böyleysek önümüzdeki haftalarda ne yapıcaz

Kızlaar ben çıkıyorum Sağlık ocağına tetanoz aşısı vurulmaya ordanda Fakulte hast. Detaylı ultrason..
Umarım keyifli bir gün olur hepimiz için..

Amin canım benim.
Kendi ailemden dolayı belkide önceliklerim her zaman farklıydı.
Çok şükür eşim çıkdı karşıma,bir gün olsun tereddüt etmedim.
Ailede ki huzur herşeyden çok ama çok önemli.
Benim arkadaşlarım aileme yakın olcam diye tuttular yakında evi.
Özelleri yok,aile hayatları yok.Eşleride ister istemez dışarıda zaman geçirme gereği duyuyorlar.
Kociş evde yanlız olduğumu biliyor,çevrede ikimizinde arkadaş ortamı yok.
Ne yapıyoruz birbirimize sığınıyoruz

Bayılıyorum senin tecrübelerini böyle anlatmana voltajım ya
Süpersin

Kızlaar ben çıkıyorum Sağlık ocağına tetanoz aşısı vurulmaya ordanda Fakulte hast. Detaylı ultrason..
Umarım keyifli bir gün olur hepimiz için..

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım benim.

Kızlar heryerim ağrıyor geceleri sırtımın sızısından uyuyamıyorum.. daha şimdiden böyleysek önümüzdeki haftalarda ne yapıcaz

Hiç bilmiyorum şekerim.allahım yardımcımız olsun.Ben böyle giderse 7. ayın sonunda çıkarım izne

evet eşimi çok seviyorum ama bana da aynı muamale hep... hormonlar hormonlar.... kim kime sabrediyo acaba!!

walla öle al bendende okadar sabah sabah sinir etti şimdide tırmalıo kardeşleri okadar laf söledi etti bana daha dioki onların içinde kötülük yok dio kendi bilio yaşananları hala bunu sölüo sinir oldum konuşmuorum konuşmıcamda

hani filmlerde olurya bi günlüğüne yer değiştirirler keşke öle bişey olsa anlasalar bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…