2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

çok tatlısın şekerim:)

sen de olmasan kim motive edecek bizi...
Kızlaar ben çıkıyorum Sağlık ocağına tetanoz aşısı vurulmaya ordanda Fakulte hast. Detaylı ultrason..
Umarım keyifli bir gün olur hepimiz için..
hadi Allah işini rastgetirsin. Akşam anlatırsın detaylıyı, ben giremedim ya merak ediyorum herkesinkini...

yani kuzum ev hali hepimiz aynıyız walla hatta benim şimdi pijamanın altından geçen göbeğim çıkmış biraz ekmek teknesindeki kirli gibi oldun dedi güldü bide bana

Kızlar sakin olun şekerlerim.
En güzel zamanlarımız tadını çıkarmamız lazım.
İki cilve,iki kırıtma,iki naz tamamdır oldu bitti gitti.
Bebişlerimiz kucağımızda olunca zaten dünyayı gözümüz görmicek.

ewt ya zaten dün rüyamda aldım yawrumu kucağıma yüzü falan okadar nettiki çok tatlıydı hala etkisindeyim

Herkese gunaydin.

Bende kac gundur hamilelik depresyonu hakkinda burda sorsam baska yasayan varmi acaba diye dusunuyordum.Yanliz degilmisim demekki.
Normaldede sinirli,inatci gibi huylarim oldugu icin hamilelikte tavan yapti ve daha yeni yeni 2 haftadir huzurluyum iyi hissediyorum kendimi esimin yaninda.
Ilk 5 ay atlatmadigim s1k1nti kalmamistir sanirim,hamile kaldigim ilk gunden beri hicbirsey yolunda gitmemisti, psikolojimi cok degistirdi benim,en son psikologa gitmeyi dusunuyorumki hamilelik depresyonu varsa bende bu kadar agir geciriyorsam lohusaligimi dusunmek bile istemiyorum.
Simdi cocugum icin sakin,huzurlu olmaya calisiyorum son aylari bari kurtarayim diyorum.
Ben sunu fark ettimki hersey kendi elimizde kizlar, esiniz sinirinize dokunan birsey mi yapiyor,diyor(ufak seylerden kastim) takmayin cocugunuzu dusunun ve sakin olmaliyim diye dusunun,
kizdiginda tartistiginizda karsilik verdiginizde olayin uzayacagini ve belki dahada cok sinirlenceginizi gerek olmadigini dusunun.ben cozumu o sekilde buldum simdilik.

Allah' im hepimizin yuvasina huzur,anlayis,sevgi versin,huzursuzluk yasatmasin insAllah.
Uzun oldu kusura bakmayin.

Son olarak:

http://www.youtube.com/watch?v=J4qieZiRU-A&feature=related

Son düzenleme:
ewt ya zaten dün rüyamda aldım yawrumu kucağıma yüzü falan okadar nettiki çok tatlıydı hala etkisindeyim

Keşke bende rüyamda görebilsem.
Heh şöyle işde o güzel anı düşün ve gülümse.
Unutmayalım ki kocişlerimiz olmasaydı bebişlerimizde olmazdı

ayy canım sağol bizimki de melek gibidir de bi sinir var ki tuttu mu gözü bişey görmez. bi bakarsın yağlı ballı bi dk sonra parlar. bi dk geçmez canım cicim. hani maço bi tip falan olsa neyse de normalde çok iyi çok anlayışlıdır. ama bu ara hey heyleri tuttu onunda benim zaten halim harap bu ara kimse kimseyi alttan alamıyor. sanırım bizim sorunumuz bu. neyse hayrolsun sonumuz inşallah akıllanırız :))
hehe hem hamileyim hem gözlüklü ama seksi hissetmiyorum kendimi nedense :)))
ayy llohusalık yüzünden 2.yi kocam doğursun diyodumda işte geldi başımıza işte :))

selam kızlar size bir sorum olacak. benim 2 gündür ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı ama çok değil hafif böyle bir durum yaşayan var mı acaba aranızda. bu şişlikler için çözüm bilen var mı?

Amin canım benim.

En yakınımızdakiler eşlerimiz,bizde hayliyle en ufak bir şeyde eşlerimize patlıyoruz.
Senin sıkıntın yok ki diye düşünebilirsiniz.Ama inanın bana eşimin üşümiyim diye üzerimi örtmesi bile sinirime dokunabiliyor.
Halbuki eşim beni düşünüyor onunda bilincindeyim.Ama ben ağrı çekersen nasıl uyuyor diye hayıflanıyorum.
Bir gün uyanıyorsa ikinci gün uyanmıyor tabiyki.Ama sonra oğluşum hareketleniyor,içimde onu hissediyorum ve hemen gülümsüyorum.
Kocişim olmasa oğluşumda olmazdı.Oğluşum geldiğinde sağlıkla inşallah 3 kişilik mutlu bir aile olucaz allahın izniyle.

Şunuda unutmayalım ki yerimizde olmak isteyen binlerce kadın var.

Keşke bende rüyamda görebilsem.
Heh şöyle işde o güzel anı düşün ve gülümse.
Unutmayalım ki kocişlerimiz olmasaydı bebişlerimizde olmazdı

çok seviorum onunda sevdiğini biliorum ama bazen dengesizce konuşuo sinir edio napcan artık oda onun dikeni öle kabul etcen

Ben yaşıyorum malesef canım artık yüzüklerim parmağıma olmuyor mesela.
Çözümü bol su içmek,mümkün olduğunca hareket etmek.En azından doktorum öyle söylemişdi.

Kıssslarr, Oku oku bitmedi , Napmışınız yahu birbirinizi gaza getirmeyin :))) Eşlere de yasık amaaa :26:

Bende de sinir var , Ama mümkün olduğunca kendimle kalmaya çalışıyorum o anlarda, Yoksa kalbini kırıyorum ve sonra üzülüyorum. Bizim hassas dönemimiz , Birde hep bir anlayış varya hamilelikte hormonlar değişir panter emel ibi olur kadınlar diye, Eşimin arkadaşı sormuş telefonda geçen seninki de girdimi moduna diye :44: Benimkide bana söylüyor bunu ,Girmesekte damgayı yemişiz yane Aralarında konuşuyorlar belki normal zamanda verdiğimiz tepkiyi bile hamilelikya kapris diye görüyorlar,

Ben Onun açısından da bakıyorum olaya , biraz daha sakin olmaya çalışıyorum. Baba hele birde doğumdan sonra iyice dışlanmış hissedermiş kendini , Bebekle anne arasında ki bağ Ona bunu hissettrirmiş, Ayyy çok üzücü o yüzden şimdiden itelemeyelim kocacıkları

Ersnil ; Senin eşin Boğa burcu mu? Benimlki Boğa , aynı yapıdalar sanki ... Boğa erkeği çok iyidir, Tam bir ev erkeğidir..

Son düzenleme:
çok seviorum onunda sevdiğini biliorum ama bazen dengesizce konuşuo sinir edio napcan artık oda onun dikeni öle kabul etcen

Her erkeğin içinde vardır biraz odunluk,ama ne yapıcaz törpülemesini bilicez.
O sanacak ki onun dediği oluyor,halbuki birde aynanın diğer yüzü var onu sadece biz bileceğiz.

hani filmlerde olurya bi günlüğüne yer değiştirirler keşke öle bişey olsa anlasalar bizi

keşkeeee :))

valla çocuk oldu mu bunlar ne ki diyo insan. hem huzurun bin kat artıyo hem tartışmaların. şimdi bebişler bizim göbüşte. ama dışarı çıktılar mı kocayla ortak oluyorsun. o diyor öyle tutma sen diyorsun onu yapma bunu yapma. baya bi zaman bocalııyor insan. bizde öyle olmuştu. şimdi merak ediyorum 2. de de aynı şeyleri mi yaşayacağız yoksa daha rahat mı olacağız tecrübelerimizin etkisiyle.

Ben yaşıyorum malesef canım artık yüzüklerim parmağıma olmuyor mesela.
Çözümü bol su içmek,mümkün olduğunca hareket etmek.En azından doktorum öyle söylemişdi.

ben de su içmeyi fazlalaştırsam iyi olacak. yüzüklerim oluyor ama artık sıkmaya başladı. tuzu kesip bol su galiba bu işin sırrı. teşekkür ederim

Aynen senin gibi düşünüyorum canım benim.
Yok tatlım benim kocişim yengeç.Çok duygusal,sabırlı,evinede çok bağlı çok şükür.
Kocişimdede keçi damarı vardır,ama sık sık ortaya çıkmaz çok şükür.
Birde ben hep kızdırdığımda,ama beni seviyorsun dimi kociş derim gözlerimi kırpıştırarak
Kocişimde dayanamaz hemde çok seviyorum ne yapalım fıstığımsın der.
Yoksa benimde vardır hatalarım,aşırıya kaçmışlıklarım.Birbirimizi idare ediyoruz işde.

Yaşaadım henüz ben bu durumu , Yüzüklerim hala dönüyor parmağımda
Ama tavsiyem Canım yediklerindeki Tuza dikkat et ..Birde bol su içiyor musun bilmiyorum ...,

günaydın kızlar bebişler bugün sabah doktora gidecektim TSH TS4 baktırmak için ama sabah unutup troid ilacını içince gidemedim işe geldim uzman tv de bazı videolara baktım ve bu videoyu paylaşayım istedim koç burcu çocukları ve koç burcu kadınlarını benimde kızım olacağı için merak ettim koç kadınını sizlerde izleyin bebişlerimiz nasıl olacakmış
Koç burcu çocuğu hangi özelliklere sahiptir? - UZMANTV

Koç burcu kadını ne tür özelliklere sahiptir? - UZMANTV

yaa kızlar çok mu şikayet ediyorum gibi görünüyor bilmiyorum tabi ki eşimi de anlamaya çalışıyorum
benim kocam da çok evcil sevecen bir erkektir. maçoluğu kıroluğu yoktur. ama bi siniri var köpürür taşar hemen.
ben de tabi ki hamileliğin etkisiyle hasasım bunu kabul ediyorum elbette. ama o da kabul etsin istiyorum.
belki yalnızca kendi açımdan bakıyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…