Kızlar gunaydinnn gunümüz huzurlu mutlu geçsin insallah
--
Demet Allah yardımcın olsun hayatım benim eşimde kimseyi takmadan eskiden terslerdi.
Kıdemli oldum yabirde bende tersimdir ayağının üstüne dikerim artık oda bende yapmıyoruz.
İnanın bugünler gecer hatta dün yazdım esime hala kızıyorum hamileliklerimde dogumlarda bana kaba sabaydin diye
Şimdi yapsa e cık git işine bak derim ama o zaman ana kuzusuydum o cvp alacağını bildiginden demiyor.
Hamile hatunlar erkeklerin gözünde daha seksiymis korkmayın aman yapmasalar ölürler
Hamile,gozluklu kadinlar daha çekici ilginç :26:
Lohusalikta en kötüsü hiçbir yere adam akıllı çıkarmaman ev boğuyor uykusuzlukta cabası.gelen giden hele(
Ezdirmeyin kızlar kendinizi hem cocuk ver hem evde dur is güç hersey bize.
Surat asmayın çizgiler çıkmasın kaşlar gergin burun havada tiris tiris attırın
sen de olmasan kim motive edecek bizi...Kızlar gunaydinnn gunümüz huzurlu mutlu geçsin insallah
--
Demet Allah yardımcın olsun hayatım benim eşimde kimseyi takmadan eskiden terslerdi.
Kıdemli oldum yabirde bende tersimdir ayağının üstüne dikerim artık oda bende yapmıyoruz.
İnanın bugünler gecer hatta dün yazdım esime hala kızıyorum hamileliklerimde dogumlarda bana kaba sabaydin diye
Şimdi yapsa e cık git işine bak derim ama o zaman ana kuzusuydum o cvp alacağını bildiginden demiyor.
Hamile hatunlar erkeklerin gözünde daha seksiymis korkmayın aman yapmasalar ölürler
Lohusalikta en kötüsü hiçbir yere adam akıllı çıkarmaman ev boğuyor uykusuzlukta cabası.gelen giden hele(
hadi Allah işini rastgetirsin. Akşam anlatırsın detaylıyı, ben giremedim ya merak ediyorum herkesinkini...Kızlaar ben çıkıyorum Sağlık ocağına tetanoz aşısı vurulmaya ordanda Fakulte hast. Detaylı ultrason..
Umarım keyifli bir gün olur hepimiz için..
yok artık ben de hep paspalım valla, aman ne giycez evde ya, ben süs püs oturamam ki öle sıkıntı gelir, hem zaten doğru dürüst bişe olmuyo, bi de evde ne giyicem diye mi kascam ya,
erkekler de yani çocuğu tek başımıza mı yaptık sanki, saçmalamasınlar, sen de düşünme öle şeyler olmaz öle şey yuhh:)
walla öle al bendende okadar sabah sabah sinir etti şimdide tırmalıo kardeşleri okadar laf söledi etti bana daha dioki onların içinde kötülük yok dio kendi bilio yaşananları hala bunu sölüo sinir oldum konuşmuorum konuşmıcamda
Kızlar sakin olun şekerlerim.
En güzel zamanlarımız tadını çıkarmamız lazım.
İki cilve,iki kırıtma,iki naz tamamdır oldu bitti gitti.
Bebişlerimiz kucağımızda olunca zaten dünyayı gözümüz görmicek.
ewt ya zaten dün rüyamda aldım yawrumu kucağıma yüzü falan okadar nettiki çok tatlıydı hala etkisindeyim
Kızlar gunaydinnn gunümüz huzurlu mutlu geçsin insallah
--
Herkese gunaydin.
Bende kac gundur hamilelik depresyonu hakkinda burda sorsam baska yasayan varmi acaba diye dusunuyordum.Yanliz degilmisim demekki.
Normaldede sinirli,inatci gibi huylarim oldugu icin hamilelikte tavan yapti ve daha yeni yeni 2 haftadir huzurluyum iyi hissediyorum kendimi esimin yaninda.
Ilk 5 ay atlatmadigim s1k1nti kalmamistir sanirim,hamile kaldigim ilk gunden beri hicbirsey yolunda gitmemisti, psikolojimi cok degistirdi benim,en son psikologa gitmeyi dusunuyorumki hamilelik depresyonu varsa bende bu kadar agir geciriyorsam lohusaligimi dusunmek bile istemiyorum.
Simdi cocugum icin sakin,huzurlu olmaya calisiyorum son aylari bari kurtarayim diyorum.
Ben sunu fark ettimki hersey kendi elimizde kizlar, esiniz sinirinize dokunan birsey mi yapiyor,diyor(ufak seylerden kastim) takmayin cocugunuzu dusunun ve sakin olmaliyim diye dusunun,
kizdiginda tartistiginizda karsilik verdiginizde olayin uzayacagini ve belki dahada cok sinirlenceginizi gerek olmadigini dusunun.ben cozumu o sekilde buldum simdilik.
Allah' im hepimizin yuvasina huzur,anlayis,sevgi versin,huzursuzluk yasatmasin insAllah.
Uzun oldu kusura bakmayin.
Son olarak:
ETNIAS THE SOUND.wmv - YouTube
Keşke bende rüyamda görebilsem.
Heh şöyle işde o güzel anı düşün ve gülümse.
Unutmayalım ki kocişlerimiz olmasaydı bebişlerimizde olmazdı
selam kızlar size bir sorum olacak. benim 2 gündür ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı ama çok değil hafif böyle bir durum yaşayan var mı acaba aranızda. bu şişlikler için çözüm bilen var mı?
çok seviorum onunda sevdiğini biliorum ama bazen dengesizce konuşuo sinir edio napcan artık oda onun dikeni öle kabul etcen
hani filmlerde olurya bi günlüğüne yer değiştirirler keşke öle bişey olsa anlasalar bizi
Kızlar sakin olun şekerlerim.
En güzel zamanlarımız tadını çıkarmamız lazım.
İki cilve,iki kırıtma,iki naz tamamdır oldu bitti gitti.
Bebişlerimiz kucağımızda olunca zaten dünyayı gözümüz görmicek.
Ben yaşıyorum malesef canım artık yüzüklerim parmağıma olmuyor mesela.
Çözümü bol su içmek,mümkün olduğunca hareket etmek.En azından doktorum öyle söylemişdi.
Kıssslarr, Oku oku bitmedi , Napmışınız yahu birbirinizi gaza getirmeyin :))) Eşlere de yasık amaaa :26:
Bende de sinir var , Ama mümkün olduğunca kendimle kalmaya çalışıyorum o anlarda, Yoksa kalbini kırıyorum ve sonra üzülüyorum. Bizim hassas dönemimiz , Birde hep bir anlayış varya hamilelikte hormonlar değişir panter emel ibi olur kadınlar diye, Eşimin arkadaşı sormuş telefonda geçen seninki de girdimi moduna diye :44: Benimkide bana söylüyor bunu ,Girmesekte damgayı yemişiz yaneAralarında konuşuyorlar belki normal zamanda verdiğimiz tepkiyi bile hamilelikya kapris diye görüyorlar,
Ben Onun açısından da bakıyorum olaya , biraz daha sakin olmaya çalışıyorum. Baba hele birde doğumdan sonra iyice dışlanmış hissedermiş kendini , Bebekle anne arasında ki bağ Ona bunu hissettrirmiş, Ayyy çok üzücü o yüzden şimdiden itelemeyelim kocacıkları
Ersnil ; Senin eşin Boğa burcu mu? Benimlki Boğa , aynı yapıdalar sanki ... Boğa erkeği çok iyidir, Tam bir ev erkeğidir..
selam kızlar size bir sorum olacak. benim 2 gündür ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı ama çok değil hafif böyle bir durum yaşayan var mı acaba aranızda. bu şişlikler için çözüm bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?