2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ahh ahh..
İnşallah sağlıkla o günleri bizde görürüz canım.O zamanda şimdide en büyükdestekçimiz eşlerimiz bundan ötesi yok bence.
Paylaşırsın tatlım bizde okuruz.Bence yine başa döneceksiniz,o heyecanın biteceğini hiç sanmıyorum.

ben de su içmeyi fazlalaştırsam iyi olacak. yüzüklerim oluyor ama artık sıkmaya başladı. tuzu kesip bol su galiba bu işin sırrı. teşekkür ederim

Aklımda bir şey daha vardı ne yazacakdım diyorum bende.
Evet canım tuzuda kesmek çok önemli.Ben artık yemeklere tuz atmıyorum.
Kociş kendi tuzunu ayrı koyuyor.Benim alyansım biraz kalındı o nedenle şimdilik söz yüzüğümle idare ediyorum.

Yaşaadım henüz ben bu durumu , Yüzüklerim hala dönüyor parmağımda
Ama tavsiyem Canım yediklerindeki Tuza dikkat et ..Birde bol su içiyor musun bilmiyorum ...,

günde 5 yada 6 bardak içiyorum ama sayısını artırsam iyi olacak. son zamanlarda biraz tuza takıldım ama keserim sorun olmaz. şişlik çok değil ama hafif de olsa beni biraz endişelendirdi.

benim cnm özellikle sabahları çok şişiyor yapacak pek bişey yok ödem sanırım tuzu kes suyu fazla iç yürüyüş yap bunlar yani ama yinede şişiyo

Kesinlikle canim,bazen dusundukleri icin soyledikleri bile sinirimize gidebiliyor.
Benim esimde sabah merdivenlerden benden once iniyo,arkasina baka baka duscek gibi oldum, ben ondan sana bakiyodum,yanlardan tutunda yuru kaycaksin etceksin diyo tam sinir olcaktim cocuk muyum,ilk defa mi merdivenlerden iniyorum diye sonra dedim bosver :)) ama sonra oglumu dusundum dogru dedim ayagim kayabilir yanlardan tutunuyum.
Is sanirim her aklimiza geleni aninda soylememekte,( vesuan icin eslerimizin dediklerini cocuklarimizi dusunerek dinlemek)gec ogrendim ama ogrendim.

Bu arada esinle geciminize bende her okudugumda maasAllah diyorum,Allah daim etsin,fakat hicbirsey tek tarafli degildir diye dusunuyorum.:)

hemen hemen bütün erkekler aynı canım. benim kide bazen köpürür normalde kaile bile alamayacağım bir şeye ağlıyorum. bu tamamen hamilelik hormonlarından kaynaklanıyor. adamların bizi anlaması malesef pek mümkün değil. çünkü onlar bu duygudan yoksunlar.

ben ilk hamileliğimde 4-5 aylıkken şişmeye başlamıştım. ayaklarım ellerim çok şişiyordu. tuzu kesmek lazım bu durumda. vücutta ödem oluşuyor ama hamilelikten sonra geçiyor
tansiyona da dikkat edin sık sık ölçtürün bence.
bunda çok şükür daha şişmedim hatta hamilelikten önce aldığım alyansım bol gelmeye başladı takamıyorum.
tansiyonum da hep düşük diye tuzu kesmedim o yüzden de şişmekten korkuyorum ama şimdilik olmadı bişey.

Bir anlik sinirleri kendileri icin bir anlik oluyor maalesef karsidaki kisi icin degil.
Oyle olmasa baska kotu bi huyu olsa bu kezde ondan sikayet ederdik ama insan yasadigi kadarini biliyor iste.:)

benim cnm özellikle sabahları çok şişiyor yapacak pek bişey yok ödem sanırım tuzu kes suyu fazla iç yürüyüş yap bunlar yani ama yinede şişiyo

yürüyüş yapmayı çok istiyorum ama okulda öğrenciler sinir katsayımı artırıp gürültüyle kafamı şişirdikleri için boş olduğum zaman dinlenmeye geçiyorum. tuzu keseceğim inşallah. ne kadar az şişerse o kadar iyi. bu şişlikten bundan sonra pek kaçış yok sanıırm

Bir anlik sinirleri kendileri icin bir anlik oluyor maalesef karsidaki kisi icin degil.
Oyle olmasa baska kotu bi huyu olsa bu kezde ondan sikayet ederdik ama insan yasadigi kadarini biliyor iste.:)

tabi canım buna şükür diyoruz tabi de bazen sinirle çok kırıcı konuuşuyor sonra da ben sinirliyken ne dediğimi bilmiyorum idare et diyor
hatta bi de ben özür dilediğim halde sen uzatıyorsun diyor evet o hemen unutuyor siniri de geçiyor ama ben hemen affedemiyorum. bizim tek sorunumuz bu eşimle.

Canım benim hayatta kim dört dörtlük ki.
Benim kocişiminde çok fena keçi damarı vardır.
Sık tutmaz o başka.Ama tuttumu yandın demekdir.
Artık eski haline dönene kadar bakışları buz gibi olur,aynı odada bile bulunmaz,bulunsa yaklaşmaz.
Artık tanıyorum kocişimi.En son bu durumdayken inadına yanında durdum ama koltuğumuzda değil,tekli koltukda.
Kociş koltukda uzanıyor batteniyenin altında,bende dışarda tekli koltukta ve ayagımda çorap,terlik yok.
Biliyorum dayanamıcak.Havada soğuk kanımca dondum dedim.
Şöyle bir yan bakdı.Gel yanıma dedi.Yanlız gel demeden de gitmem he.
Yok gerek yok dedim.Gel üşümüşsün dedi.Hemen gittim ayaklarımı uzattım bacaklarının arasına.
Dayanamadı sarıldı Ama ben yaklaşmasam hayatta yaklaşmaz.
Birde yataga küs girmemek gibi bir sözümüz olduğu için er geç yine sarılarak uyuruz.
Ve ben kociş bana sarılmadan hayatta uyuyamam.Dön sağa dön sola,kocişide uyutmuyorum yine dayanamıyor alıyor kollarının arasına

kızlar 3-4 gündür gözüm seğirip duruyor yorgunluktan olur genelde biliyorum kaç gündür uykuma falan da dikkat ediyorum gene de geçmedi. hamilelikten falan olabilir mi acaba? hiç duydunuz mu böyle bir şey??

Son düzenleme:

Heh işde bak bendede aynı düşünce vardı.
Çocuk muyum ben derdim hep :) Ama biliyorum ki kociş beni düşünüyor.
Ya hiç umursamayan insanlar olsalardı o zaman dahada zorumuza giderdi.
O yüzden uslu olup kocişleri dinlemekde fayda var.

Hiç bir şey karşılıksız değildir canım.Mutlu olmak için mutlu ediyoruz.
Geçinip gidiyoruz işde kocişimle.Çok şükür bugunumuze.
Allahım kimsenin huzurunu bozmasın.

Ben yaşıyorum malesef canım artık yüzüklerim parmağıma olmuyor mesela.
Çözümü bol su içmek,mümkün olduğunca hareket etmek.En azından doktorum öyle söylemişdi.

benim 2 aydır olmuyor yüzüklerim bi ara takmıyı bırakmıştım sonra içim rahat etmedi bizim söz alyanslarımız vardı bende eşiminkini takmaya başladım

Seni o kadar iyi anliyorumki canim ya yasamayan bilemiyo,ayni sorun bizdede var(di?),herkes,,gunlerce kusmuyor ya,hemen geciyosa 2 dk sen sus idare et nasil olsa sonuyosa vs seyler duydum ama iste onu bide bize sorcaksin,benim dusuncem herkesin bi kapasitesi vardir,karakteri farklidir keske diyordum kussede gunlerce konusmasa o 2 dklik sinir yerine(ki ben kusen bi yapiya sahibiym) sorun olmazdi yani.

benim kocamın siniri çok kısa sürede geçer tabi büyük bi kavgaya dönüşmemişse. hemen gelir sarılır laf atar. yatağa küs girsekte yatakta barışırız zaten :))
aslında şöyle düşündüm de hamilelikten önce baya aşmıştık bu sorunları alınganlık küslük vs. bitmişti. evliliğimiz baya bi oturdu diyorduk ki hamilelik girdi araya.
sanırım benim istemeden hamile kalmam, o arada yeni ev alıp borca girmemiz falan baya etkili oldu ufak şeylerde birbirmize çatmaya başladık. en iyisi eski halimize dönmeye çalışmak sanırım

kızlar ya ben çok fena ishal oldum. kan ilacından dolayı sürekli devam eden ama rahatsız etmeyen bi ishalim vardı. bu gün sabahtan beri aniden karnıma bi ağrı saplanıyo ve tuvalete fırlıyorum. 10-15 dk sonra yine aynı şey... çok yoruldum ya git gel git gel. napıcam şimdi???

benim eşim koç burcu oğlumda koç olacakiki keçiyle uğraşmak biraz zor olacak galiba ama ben eşimin inadıdı kırmayı başardım inşallah oğlumun inadınıda kırarım:26::26::26 bana dayanamadığı için benim istediğim oluyor
eşimin tek kötü huyu birden parlar ama hemen geçer siniri ama artık ben bu durumuda aştım o sinirliyken susuyorum o sakinleşince ben başlıyorummm

Amin canim aminnnn.huzur gibisi yok.

Dusunmeseler bu kezde hic dusunmuyorlar diye sikayet ederiz dimi.

Biz istiyoruzki(yada ben)hangi durumda ne zaman beni dusunmesi gerektigini istedigimi bilsin o zamanlar yapsin,onun haricinde yapmasin.Ayyy ne guzel olurdu.

benimde küsme huyum vardır. eşimde diyor keşke bağırsan çağırsan ama küsmesen :) demekki karakter farkını aşmaya çalışmak lazım. zamanla oturuyor tabi evlilikler ama bazen dar boğazlar yaşanıyor ki hamilelik, doğum vs çok büyük etken bu krizlerde. erkeğin küsmesi de çok kötü benim eniştem küsen bir yapıya sahip ablam da hep der keşke küsmese kavga etsek hemen barışsak diye. demek ki o da kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…