keşkeeee :))
valla çocuk oldu mu bunlar ne ki diyo insan. hem huzurun bin kat artıyo hem tartışmaların. şimdi bebişler bizim göbüşte. ama dışarı çıktılar mı kocayla ortak oluyorsun. o diyor öyle tutma sen diyorsun onu yapma bunu yapma. baya bi zaman bocalııyor insan. bizde öyle olmuştu. şimdi merak ediyorum 2. de de aynı şeyleri mi yaşayacağız yoksa daha rahat mı olacağız tecrübelerimizin etkisiyle.
ben de su içmeyi fazlalaştırsam iyi olacak. yüzüklerim oluyor ama artık sıkmaya başladı. tuzu kesip bol su galiba bu işin sırrı. teşekkür ederim
Yaşaadım henüz ben bu durumu , Yüzüklerim hala dönüyor parmağımda
Ama tavsiyem Canım yediklerindeki Tuza dikkat et ..Birde bol su içiyor musun bilmiyorum ...,
selam kızlar size bir sorum olacak. benim 2 gündür ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı ama çok değil hafif böyle bir durum yaşayan var mı acaba aranızda. bu şişlikler için çözüm bilen var mı?
Amin canım benim.
En yakınımızdakiler eşlerimiz,bizde hayliyle en ufak bir şeyde eşlerimize patlıyoruz.
Senin sıkıntın yok ki diye düşünebilirsiniz.Ama inanın bana eşimin üşümiyim diye üzerimi örtmesi bile sinirime dokunabiliyor.
Halbuki eşim beni düşünüyor onunda bilincindeyim.Ama ben ağrı çekersen nasıl uyuyor diye hayıflanıyorum.
Bir gün uyanıyorsa ikinci gün uyanmıyor tabiyki.Ama sonra oğluşum hareketleniyor,içimde onu hissediyorum ve hemen gülümsüyorum.
Kocişim olmasa oğluşumda olmazdı.Oğluşum geldiğinde sağlıkla inşallah 3 kişilik mutlu bir aile olucaz allahın izniyle.
Şunuda unutmayalım ki yerimizde olmak isteyen binlerce kadın var.
yaa kızlar çok mu şikayet ediyorum gibi görünüyor bilmiyorum tabi ki eşimi de anlamaya çalışıyorum
benim kocam da çok evcil sevecen bir erkektir. maçoluğu kıroluğu yoktur. ama bi siniri var köpürür taşar hemen.
ben de tabi ki hamileliğin etkisiyle hasasım bunu kabul ediyorum elbette. ama o da kabul etsin istiyorum.
belki yalnızca kendi açımdan bakıyorum bilmiyorum
yaa kızlar çok mu şikayet ediyorum gibi görünüyor bilmiyorum tabi ki eşimi de anlamaya çalışıyorum
benim kocam da çok evcil sevecen bir erkektir. maçoluğu kıroluğu yoktur. ama bi siniri var köpürür taşar hemen.
ben de tabi ki hamileliğin etkisiyle hasasım bunu kabul ediyorum elbette. ama o da kabul etsin istiyorum.
benim cnm özellikle sabahları çok şişiyor yapacak pek bişey yok ödem sanırım tuzu kes suyu fazla iç yürüyüş yap bunlar yani ama yinede şişiyo
Bir anlik sinirleri kendileri icin bir anlik oluyor maalesef karsidaki kisi icin degil.
Oyle olmasa baska kotu bi huyu olsa bu kezde ondan sikayet ederdik ama insan yasadigi kadarini biliyor iste.:)
Kesinlikle canim,bazen dusundukleri icin soyledikleri bile sinirimize gidebiliyor.
Benim esimde sabah merdivenlerden benden once iniyo,arkasina baka baka duscek gibi oldum, ben ondan sana bakiyodum,yanlardan tutunda yuru kaycaksin etceksin diyo tam sinir olcaktim cocuk muyum,ilk defa mi merdivenlerden iniyorum diye sonra dedim bosver :)) ama sonra oglumu dusundum dogru dedim ayagim kayabilir yanlardan tutunuyum.
Is sanirim her aklimiza geleni aninda soylememekte,( vesuan icin eslerimizin dediklerini cocuklarimizi dusunerek dinlemek)gec ogrendim ama ogrendim.
Bu arada esinle geciminize bende her okudugumda maasAllah diyorum,Allah daim etsin,fakat hicbirsey tek tarafli degildir diye dusunuyorum.:)
Ben yaşıyorum malesef canım artık yüzüklerim parmağıma olmuyor mesela.
Çözümü bol su içmek,mümkün olduğunca hareket etmek.En azından doktorum öyle söylemişdi.
tabi canım buna şükür diyoruz tabi de bazen sinirle çok kırıcı konuuşuyor sonra da ben sinirliyken ne dediğimi bilmiyorum idare et diyor
hatta bi de ben özür dilediğim halde sen uzatıyorsun diyor evet o hemen unutuyor siniri de geçiyor ama ben hemen affedemiyorum. bizim tek sorunumuz bu eşimle.
Canım benim hayatta kim dört dörtlük ki.
Benim kocişiminde çok fena keçi damarı vardır.
Sık tutmaz o başka.Ama tuttumu yandın demekdir.
Artık eski haline dönene kadar bakışları buz gibi olur,aynı odada bile bulunmaz,bulunsa yaklaşmaz.
Artık tanıyorum kocişimi.En son bu durumdayken inadına yanında durdum ama koltuğumuzda değil,tekli koltukda.
Kociş koltukda uzanıyor batteniyenin altında,bende dışarda tekli koltukta ve ayagımda çorap,terlik yok.
Biliyorum dayanamıcak.Havada soğuk kanımca dondum dedim.
Şöyle bir yan bakdı.Gel yanıma dedi.Yanlız gel demeden de gitmem he.
Yok gerek yok dedim.Gel üşümüşsün dedi.Hemen gittim ayaklarımı uzattım bacaklarının arasına.
Dayanamadı sarıldıAma ben yaklaşmasam hayatta yaklaşmaz.
Birde yataga küs girmemek gibi bir sözümüz olduğu için er geç yine sarılarak uyuruz.
Ve ben kociş bana sarılmadan hayatta uyuyamam.Dön sağa dön sola,kocişide uyutmuyorum yine dayanamıyor alıyor kollarının arasına
Heh işde bak bendede aynı düşünce vardı.
Çocuk muyum ben derdim hep :) Ama biliyorum ki kociş beni düşünüyor.
Ya hiç umursamayan insanlar olsalardı o zaman dahada zorumuza giderdi.
O yüzden uslu olup kocişleri dinlemekde fayda var.
Hiç bir şey karşılıksız değildir canım.Mutlu olmak için mutlu ediyoruz.
Geçinip gidiyoruz işde kocişimle.Çok şükür bugunumuze.
Allahım kimsenin huzurunu bozmasın.
Seni o kadar iyi anliyorumki canim ya yasamayan bilemiyo,ayni sorun bizdede var(di?),herkes,,gunlerce kusmuyor ya,hemen geciyosa 2 dk sen sus idare et nasil olsa sonuyosa vs seyler duydum ama iste onu bide bize sorcaksin,benim dusuncem herkesin bi kapasitesi vardir,karakteri farklidir keske diyordum kussede gunlerce konusmasa o 2 dklik sinir yerine(ki ben kusen bi yapiya sahibiym) sorun olmazdi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?