2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Anamm insanın sevdiğinin nazarı daha çok değermiş ama bana nazar değmiyor nazara inanırım ama bana değmiyor valla kuzumm hiçbir doktor yanaşmıyor tedaviye karanfille dolanıyorum ağzımın içinde 4-5 tane karanfil yanımda posetle taşıyorum =))

ben olayı anlamadım bana da anlatın da kim topikten ayrıldı kim hakkımızda konuşmuş nolmuş anlamadım ki

patates haşla ye canım muz varsa o da iyi gelir. uzun sürerse de doktora gitmeyi ihmal etme bence

benim 2 aydır olmuyor yüzüklerim bi ara takmıyı bırakmıştım sonra içim rahat etmedi bizim söz alyanslarımız vardı bende eşiminkini takmaya başladım

Ben eşiminkini takabilecek duruma gelmem inşallah tatlım ya:)
Eşimin elleri baya büyük.Şimdilik kendi söz alyansım yetiyor.
Hatta hemen foto ekliyorum belgeliyorum :)
Hey gidi günler heyy :)

Eklentiler

• $_IGP8197_3008x2000.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 48

Bende istemeden,planliz kaldim,bizde ev almistik gerci istemememin sebebi o degildi fakat her cocuk rizkiyla gelir diyorlar ya gercektende oyle,ben bunu abimde,ablamdada gordum,simdi kendimdede goruyorum.Hersey onun rizkina gore ayarlaniyor sukur olsun.

Ben eşiminkini takabilecek duruma gelmem inşallah tatlım ya:)
Eşimin elleri baya büyük.Şimdilik kendi söz alyansım yetiyor.
Hatta hemen foto ekliyorum belgeliyorum :)
Hey gidi günler heyy :)

inşallah gelmezsin canım
benim elim eşimin elinden daha büyük desem yeridironun parmakları ince uzun benim ki tombidik :26::26::26:
ama yinede onun alyansları benim parmaklarıma bol geliyor görünüş kibar ama demekki kemik yapısı kalın bazen yıkarken falan düşürücem diye korkuyorummm
alyanslarınızda çok güzel

benim esimde ayni seyi diyor,ben kusuyor muyum hic diyor(Sanki dogru olan o),ve benim ablamda bana ayni seyi soyluyo ama iste ben bilemedim hangisi iyi-kotu.
karakter farkliliklarinin getirdigi anlasmazliklar,baska birsey degil.En guzeli onlar 2 dklik sinirlenmese bizimde kusmemize gerek kalmasa.:))
Ama ne bizim eslerimiz kusmeyi ogrencek,ne biz 2 dklik sinirlenip unutmayi. insAllah asariz.

Bak işde şimdi kocişininde açısından düşünmeye başladın.
İşde en doğrusu en güzeli bu tatlım.

Canım benim bol bol muz ye,patates haşla hafif tuzla ye.
İnan bana çok işe yarıyor Hiç fırsatın yoksa sarı leblebi al ye.
Çok geçmiş olsun.

Allahım yardımcın olsun tatlım,koçla uğraşmak zordur.
Ama sen aşmışsın,gerisi boş :)

:):)

Bu istek bendede var ama maesef mükün değil canım.
O yüzden şanslı olduğumuzu bilmeli ve bu ilginin tadını çıkarmalıyız

evet canım çok doğru ilk evlendiğimizde lojmana çıkmak istiyorduk hamile kaldım bir-iki ay sonra lojman çıktı. sonra ev almak istedik 2. bebeğime hamile kaldım ve ev ladık çok şükür. rızkıyla geldi 2 bebeğim de. ben ilk oğlum küçük diye 2. yi istemiyordum henüz canım. bi de hamile kalınca etraftan o kadar moralimi bozdular ki biraz eşime karşı doldum sanırım. aslında haksızlık ediyorum ona da kendime de bebeklerime de. ama işte bu konuyu kafamda halledemediğim için belki sık sık tartışmaya sorun yaşamaya başladık.

neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda ufak tefek sorunları hallederiz allahın izniyle

Bunlar söz yüzüklerimiz tatlım.
Şu anda ancak bu yüzüğü takabiliyorum.
Alyanslarımızı biraz kalın almışız kanımca parmaklarım tombikleşince çok sıkıyor.
Ama kocişin alyansınıda denedim oda baya büyük geliyor şükür

Erkeklerin kemik yapısı daha iri oluyor şekerim.
Hiç takmamakdan iyidir

Ilk cocugun kac yasinda?
Ben sana bisey deyimmi,benim abimin 2oglu var ve aralarinda 1 bucuk yas var,bizde ilk duydugumuzda sasirmistik daha ilki yeni oldu diye ama Allah'im boyle istemis demekki.
simdi o 2sini gormen lazim,biri 6bucuk yasinda digeri 5,birbirisiz hcbirsey yapmiyorlar,magazaya giriyolar konusa konusa oyuncak seciyorlar,okuldan cikiyorlar okulda naptiklarini anlatiyorlar,evde canlari s1k1lmiyor,ve yengem ikisinide bianda buyuttu gitti, birlikte okula goturuyor,birlikte kurslara yolluyor vs.O kadar cok avantaji varki inan.
Bende 2.ye fazla ara vermek istemiyorum onlari gordukce.
Sende sakin millete kulak asma,onlarin her zaman diycek birseyleri vardir,kimsenin tercihi kimseyi ilgilendirmez.

Kimin Kaç Tefriciyesi Eksik :

Ersnil........................................... 300
Naz.............................................. 300
Esrasm......................................... 50
Wosgi........................................... 300
Voltaj............................................ . 200
Hanipeks......................................... 200

Kızlar duaları tamamladıysanız yada eksik kaldı tamamlayamayacaksanız bugün saat 15:00'e kadar dua topiğinden mutlaka haber verin

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html

Benim dularım tamam canım benim.
300 tefriciye 1 kenzül arş.
Allahım kabul eylesin inşallah.

Son düzenleme:

o bizde de oluyo cnm ya takma hiç, arada olur öle nolucak, tmm biraz hassas olduğumuz doğru ama onlar da çok masum diiller bence ya, ben artık bu sinir patlaması olayını bu kankiliğe bağlar oldum:):):26:

valla eşim aşırı duygusal hassas bir kişiliğe sahip sanırım onunda hormonları azdı :) balık burcu eşim.hemen kırılıyor bende çok alınganım ağlıyorum zırlıyorum ben böyle değildim

30 tane eksiğim vardı onları şirkette tamamladım çok şükür.
Şimdi rahatladım.

Yemeğe çıkıyorum kızlar oğluşumla çok acıkdık.
Yiyenlerimin karnını iyi doyurun sizde hemencecik büyüsünler.
Gelince görüşürüz.

cnm hoşgeldin çok geçmiş olsun, dişinde çürük mü var, sadece diş etlerin mi iltihaplandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…