Kız şımarık artist, nazar mı değdi sana , öyleye göbeği açıp koyarsan deger valla , gördüğümden beri kıskanıyorum
ben bayılırım boyle zayıf hamilelere :))
saka bir yana gecmis olsun bana doktorum her tedaviyi yaptırabileceğimi söylemişti internette de yapılır yazıyor hep , en azından antibiyotik falan mi yazsa ki iltihap olursa daha zararlı degil mı tuzlu suyla garlara yap
Aynen katılıyorum söylediklerine canım.
Bende ne yazdıklarına çok bakmadım.
Sadece orda nisan annelerinden daha aktif durumdayız gibi bir yazı okudum.
Aramızda 100 sayfa varmış galiba.Yorumu okuyunca gülümsedim.
Komik geliyor bana.Bizim amacımız birbirimize destek olmak,yarış içinde olmak değil.
Burası olmasa hamilelik benim için daha zor geçerdi tek bildiğim o.
kızlar ya ben çok fena ishal oldum. kan ilacından dolayı sürekli devam eden ama rahatsız etmeyen bi ishalim vardı. bu gün sabahtan beri aniden karnıma bi ağrı saplanıyo ve tuvalete fırlıyorum. 10-15 dk sonra yine aynı şey... çok yoruldum ya git gel git gel. napıcam şimdi???
benim 2 aydır olmuyor yüzüklerim bi ara takmıyı bırakmıştım sonra içim rahat etmedi bizim söz alyanslarımız vardı bende eşiminkini takmaya başladım
benim kocamın siniri çok kısa sürede geçer tabi büyük bi kavgaya dönüşmemişse. hemen gelir sarılır laf atar. yatağa küs girsekte yatakta barışırız zaten :))
aslında şöyle düşündüm de hamilelikten önce baya aşmıştık bu sorunları alınganlık küslük vs. bitmişti. evliliğimiz baya bi oturdu diyorduk ki hamilelik girdi araya.
sanırım benim istemeden hamile kalmam, o arada yeni ev alıp borca girmemiz falan baya etkili oldu ufak şeylerde birbirmize çatmaya başladık. en iyisi eski halimize dönmeye çalışmak sanırım
Ben eşiminkini takabilecek duruma gelmem inşallah tatlım ya:)
Eşimin elleri baya büyük.Şimdilik kendi söz alyansım yetiyor.
Hatta hemen foto ekliyorum belgeliyorum :)
Hey gidi günler heyy :)
benimde küsme huyum vardır. eşimde diyor keşke bağırsan çağırsan ama küsmesen :) demekki karakter farkını aşmaya çalışmak lazım. zamanla oturuyor tabi evlilikler ama bazen dar boğazlar yaşanıyor ki hamilelik, doğum vs çok büyük etken bu krizlerde. erkeğin küsmesi de çok kötü benim eniştem küsen bir yapıya sahip ablam da hep der keşke küsmese kavga etsek hemen barışsak diye. demek ki o da kötü
benim kocamın siniri çok kısa sürede geçer tabi büyük bi kavgaya dönüşmemişse. hemen gelir sarılır laf atar. yatağa küs girsekte yatakta barışırız zaten :))
aslında şöyle düşündüm de hamilelikten önce baya aşmıştık bu sorunları alınganlık küslük vs. bitmişti. evliliğimiz baya bi oturdu diyorduk ki hamilelik girdi araya.
sanırım benim istemeden hamile kalmam, o arada yeni ev alıp borca girmemiz falan baya etkili oldu ufak şeylerde birbirmize çatmaya başladık. en iyisi eski halimize dönmeye çalışmak sanırım
kızlar ya ben çok fena ishal oldum. kan ilacından dolayı sürekli devam eden ama rahatsız etmeyen bi ishalim vardı. bu gün sabahtan beri aniden karnıma bi ağrı saplanıyo ve tuvalete fırlıyorum. 10-15 dk sonra yine aynı şey... çok yoruldum ya git gel git gel. napıcam şimdi???
benim eşim koç burcu oğlumda koç olacakiki keçiyle uğraşmak biraz zor olacak galiba ama ben eşimin inadıdı kırmayı başardım inşallah oğlumun inadınıda kırarım:26::26::26 bana dayanamadığı için benim istediğim oluyor
eşimin tek kötü huyu birden parlar ama hemen geçer siniriama artık ben bu durumuda aştım o sinirliyken susuyorum o sakinleşince ben başlıyorummm
Amin canim aminnnn.huzur gibisi yok.
Dusunmeseler bu kezde hic dusunmuyorlar diye sikayet ederiz dimi.
Biz istiyoruzki(yada ben)hangi durumda ne zaman beni dusunmesi gerektigini istedigimi bilsin o zamanlar yapsin,onun haricinde yapmasin.Ayyy ne guzel olurdu.
Bende istemeden,planliz kaldim,bizde ev almistik gerci istemememin sebebi o degildi fakat her cocuk rizkiyla gelir diyorlar ya gercektende oyle,ben bunu abimde,ablamdada gordum,simdi kendimdede goruyorum.Hersey onun rizkina gore ayarlaniyor sukur olsun.
:):)
Bu istek bendede var ama maesef mükün değil canım.
O yüzden şanslı olduğumuzu bilmeli ve bu ilginin tadını çıkarmalıyız
inşallah gelmezsin canım
benim elim eşimin elinden daha büyük desem yeridironun parmakları ince uzun benim ki tombidik :26::26::26:
ama yinede onun alyansları benim parmaklarıma bol geliyor görünüş kibar ama demekki kemik yapısı kalın bazen yıkarken falan düşürücem diye korkuyorummm
alyanslarınızda çok güzel
Tabi canim,isin sakasindayiz biraz ama Allah korusun ilgisiz olsalar daha kotu.
evet canım çok doğru ilk evlendiğimizde lojmana çıkmak istiyorduk hamile kaldım bir-iki ay sonra lojman çıktı. sonra ev almak istedik 2. bebeğime hamile kaldım ve ev ladık çok şükür. rızkıyla geldi 2 bebeğim de. ben ilk oğlum küçük diye 2. yi istemiyordum henüz canım. bi de hamile kalınca etraftan o kadar moralimi bozdular ki biraz eşime karşı doldum sanırım. aslında haksızlık ediyorum ona da kendime de bebeklerime de. ama işte bu konuyu kafamda halledemediğim için belki sık sık tartışmaya sorun yaşamaya başladık.
neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda ufak tefek sorunları hallederiz allahın izniyle
Amin tatlım.
Eşlerimiz başımızdan hiç eksik olmasın inşallah.
Kimin Kaç Tefriciyesi Eksik :
Ersnil........................................... 300
Naz.............................................. 300
Esrasm......................................... 50
Wosgi........................................... 300
Voltaj............................................ . 200
Hanipeks......................................... 200
Kızlar duaları tamamladıysanız yada eksik kaldı tamamlayamayacaksanız bugün saat 15:00'e kadar dua topiğinden mutlaka haber verin
http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html
dmt, vitamin noluyor bacılarım bize ya... hayır adam benden bıkacak diye korkuyorum.
kaç gündür asık suratla oturuyorum kahvaltıya. beyfendinin tabiriyle sabahları konuşmaya korkuyormuş benle. bugün giderken içimi bi korku kapladı bide. ben öğlenci olduğum için o cillop gidip hazırlanıp gidiyo ben don paça evde kalıyorum. akşamda ondan önce gelip hemen yemeğe koyuluyorum yine üzerimde ev kıyafetleri. suratım yine asık, panter gibi saldıracak yer arıyorum. mutluluğu başka yerlerde aramasın bide bak aklıma takıldı şimdi.
o bizde de oluyo cnm ya takma hiç, arada olur öle nolucak, tmm biraz hassas olduğumuz doğru ama onlar da çok masum diiller bence ya, ben artık bu sinir patlaması olayını bu kankiliğe bağlar oldum:):):26:
Anamm insanın sevdiğinin nazarı daha çok değermiş ama bana nazar değmiyor nazara inanırım ama bana değmiyor valla kuzumm hiçbir doktor yanaşmıyor tedaviye karanfille dolanıyorum ağzımın içinde 4-5 tane karanfil yanımda posetle taşıyorum =))
ben olayı anlamadım bana da anlatın da kim topikten ayrıldı kim hakkımızda konuşmuş nolmuş anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?