vallahi bende 2. düşünmüyordum ama şimdi acaba 3 demi olsa diyorum gerçekten kardeş gbi hiçbirşey yok kardeşim için canımı bile veririm... 1 tane bile olsa olsun bence
Benimde bir tane erkek kardeşim var.
Aramızda 1 yaş fark var.Canım o benim,her zaman diyorum iyiki var.
Karşılıklı yataklarda büyüdük.Gece yattığımızda oyunlarımız,kahkahalarımız.
Şimdi dayı olcak diye çok heyecanlı.Onu öyle gördükçe bende mutlu oluyorum.
Kardeş şart,peş peşe olmasada bir tanede olsa nasip olacak inşallah.
​Günaydın arkadaşlarım, mesajlara cevap yazıyorum ama 10 dakikada bir gittiği için beklemek zorundaa kalıyorum ve sizi de bekletiyorum.. İyi haftalar herkese :)
Günaydın kuzucum,hoş gelmişsin.
Gunaydin fistiklar,
Haftasonum siradan gecti dun de temizlik yaptim evim mis
Cumartesinin tek guzel olayi aksam esim icin kapiyi actigimda kocaman bir bitki cicekle karsilastim
Cansiz cicekleri sevmiyorum diye canli almis cok mutlu oldum
Eki Görüntüle 578862
Ama dun tartistik beni yanlis anladi sacmasapan bir konu yuzunden bende temizlige verdim kendimi
Bugun doktor randevumuz var 12de sonra alisveris zamani dun markafonide mothercare indirim vardi benim 70tlye aldigim 5li badiler 35 tl idi bir takim kisa kol bir takim atlet kol aldim 20tl indirim cekim vardi super oldu
Yaza bodrumda olacagimiz icin bol bol yazlik aliyorum oglusa en cok yazin ihtiyaci olur diye dusunuyorum
Bende çok seviyorum canlı çiçekleri,seninkide çok hoş canım benim.
Eşinle aranızdaki anlaşmazlık çözülür inşallah.Bazen yanlış anlaşılmalar oluyor malesef.
Hafta sonu kocişle bizde temizlik yaptık,heryer mis gibi oldu.
Ogün kuzenime gidicez dedi,bende tamam dedim.Ama sonra temizlik yordu.
Kocişde traş olmaya gitti,saat geç oldu.Bende gelmesem sen gitsen olmaz mı dedim.
Çok bozuldu,evde yanlız nasıl durcakmışım,nasıl bensiz gitcekmiş.
Surat astı.Sonra birlikde gittik eve geldik,ben direk yataga girdik.
Kocişi bekliyorum,yok gelmiyor bir türlü.Sağa dön sola dön uyuyamıyorumda.
Sonra bırak kızım gururu dedim.Kalktım bakdım içerde çaycıyı sökmüş tamir etmeye çalışıyor.
Sarıldım,kociş sensiz uyuyamıyorum hadi gel dedim.Yok benim işim var bunu halletmem lazım dedi.
Bende,ama kociş seni istiyorum uyuyamıyorum çok üşüdüm dedim.Hemen geldi yamacıma.
Ama soğukluğu hemen geçmedi.El ele uyuduğumuz için,elini verir misin kociş dedim.
Yok dedi,ay bana bir dokundu elini vermemesi,hüngür hüngür ağlamaya başladım.
Neden ağladığımıda anlamadı kocişde şaşırdı.Beni teselli ediyor filan.
Sonra durdu ağlamam.Neden ağladın hatun dedi.
Elini vermedin dedim.Nasıl gülüyor,hormonlar kociş hormonlar dedim.