2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Maşallah ya.Allahım nazarlardan saklasın.
Sıkılmam şekerim,çocuklarla aram hep iyi olmuşdur.
Korkma kız inşallah hep böyle devam eder.Hazır cevap olur.
Benim oğluşumda öyle olursa ben çok mutlu olurum.
Eşimde öyle çünkü,eşime çekerse yaşadık,hele birde koç erkeği olacak kısmetse değme keyfimize:9:

inş. canım herşey gönlünüzce olur ...

kıyamam ben ona.
ayy daha kardeş yapacağız bu bebişlere
allahım gelecekte kendimi hep çocuklu :emir_bebek:- hep hamile:49: görüyorum

amannn boşver rayına bırak zamanı gelince oda olur allah dağına göre kar veririmiş yaparsınız evelallah....

Ben 2. bebişi hiç düşünemiyorum ya.
Kocişimde sen 3 tane yap hatun diğer ikisi benden diyor.:53:
Dedim kocişim hiç heveslenme bırak üçüncüyü ikinci bile zor.
Ama kardeşde çok bambaşka bir duygu.
Bir tanede olsa,olması gerekiyor.
Kocişimde geciktirmeden peş peşe olsun diyor.
Artık hakkımızda hayırlısı.

Ben 2. bebişi hiç düşünemiyorum ya.
Kocişimde sen 3 tane yap hatun diğer ikisi benden diyor.:53:
Dedim kocişim hiç heveslenme bırak üçüncüyü ikinci bile zor.
Ama kardeşde çok bambaşka bir duygu.
Bir tanede olsa,olması gerekiyor.
Kocişimde geciktirmeden peş peşe olsun diyor.
Artık hakkımızda hayırlısı.

vallahi bende 2. düşünmüyordum ama şimdi acaba 3 demi olsa diyorum gerçekten kardeş gbi hiçbirşey yok kardeşim için canımı bile veririm... 1 tane bile olsa olsun bence:34:

​Günaydın arkadaşlarım, mesajlara cevap yazıyorum ama 10 dakikada bir gittiği için beklemek zorundaa kalıyorum ve sizi de bekletiyorum.. İyi haftalar herkese :)

Gunaydin fistiklar,
Haftasonum siradan gecti dun de temizlik yaptim evim mis
Cumartesinin tek guzel olayi aksam esim icin kapiyi actigimda kocaman bir bitki cicekle karsilastim
Cansiz cicekleri sevmiyorum diye canli almis cok mutlu oldum $IMG_20121215_191832.webp
Ama dun tartistik beni yanlis anladi sacmasapan bir konu yuzunden bende temizlige verdim kendimi
Bugun doktor randevumuz var 12de sonra alisveris zamani dun markafonide mothercare indirim vardi benim 70tlye aldigim 5li badiler 35 tl idi bir takim kisa kol bir takim atlet kol aldim 20tl indirim cekim vardi super oldu
Yaza bodrumda olacagimiz icin bol bol yazlik aliyorum oglusa en cok yazin ihtiyaci olur diye dusunuyorum

vallahi bende 2. düşünmüyordum ama şimdi acaba 3 demi olsa diyorum gerçekten kardeş gbi hiçbirşey yok kardeşim için canımı bile veririm... 1 tane bile olsa olsun bence:34:

Benimde bir tane erkek kardeşim var.
Aramızda 1 yaş fark var.Canım o benim,her zaman diyorum iyiki var.
Karşılıklı yataklarda büyüdük.Gece yattığımızda oyunlarımız,kahkahalarımız.
Şimdi dayı olcak diye çok heyecanlı.Onu öyle gördükçe bende mutlu oluyorum.
Kardeş şart,peş peşe olmasada bir tanede olsa nasip olacak inşallah.

​Günaydın arkadaşlarım, mesajlara cevap yazıyorum ama 10 dakikada bir gittiği için beklemek zorundaa kalıyorum ve sizi de bekletiyorum.. İyi haftalar herkese :)

Günaydın kuzucum,hoş gelmişsin.

Gunaydin fistiklar,
Haftasonum siradan gecti dun de temizlik yaptim evim mis
Cumartesinin tek guzel olayi aksam esim icin kapiyi actigimda kocaman bir bitki cicekle karsilastim
Cansiz cicekleri sevmiyorum diye canli almis cok mutlu oldum Eki Görüntüle 578862
Ama dun tartistik beni yanlis anladi sacmasapan bir konu yuzunden bende temizlige verdim kendimi
Bugun doktor randevumuz var 12de sonra alisveris zamani dun markafonide mothercare indirim vardi benim 70tlye aldigim 5li badiler 35 tl idi bir takim kisa kol bir takim atlet kol aldim 20tl indirim cekim vardi super oldu
Yaza bodrumda olacagimiz icin bol bol yazlik aliyorum oglusa en cok yazin ihtiyaci olur diye dusunuyorum

Bende çok seviyorum canlı çiçekleri,seninkide çok hoş canım benim.
Eşinle aranızdaki anlaşmazlık çözülür inşallah.Bazen yanlış anlaşılmalar oluyor malesef.
Hafta sonu kocişle bizde temizlik yaptık,heryer mis gibi oldu.
Ogün kuzenime gidicez dedi,bende tamam dedim.Ama sonra temizlik yordu.
Kocişde traş olmaya gitti,saat geç oldu.Bende gelmesem sen gitsen olmaz mı dedim.
Çok bozuldu,evde yanlız nasıl durcakmışım,nasıl bensiz gitcekmiş.
Surat astı.Sonra birlikde gittik eve geldik,ben direk yataga girdik.
Kocişi bekliyorum,yok gelmiyor bir türlü.Sağa dön sola dön uyuyamıyorumda.
Sonra bırak kızım gururu dedim.Kalktım bakdım içerde çaycıyı sökmüş tamir etmeye çalışıyor.
Sarıldım,kociş sensiz uyuyamıyorum hadi gel dedim.Yok benim işim var bunu halletmem lazım dedi.
Bende,ama kociş seni istiyorum uyuyamıyorum çok üşüdüm dedim.Hemen geldi yamacıma.
Ama soğukluğu hemen geçmedi.El ele uyuduğumuz için,elini verir misin kociş dedim.
Yok dedi,ay bana bir dokundu elini vermemesi,hüngür hüngür ağlamaya başladım.
Neden ağladığımıda anlamadı kocişde şaşırdı.Beni teselli ediyor filan.
Sonra durdu ağlamam.Neden ağladın hatun dedi.
Elini vermedin dedim.Nasıl gülüyor,hormonlar kociş hormonlar dedim.:1:

Hayırlı uğurlu olsun canım cicikler... Babaannemiz de bize almış, akşam gösterdi, bir sürü bir sürü ciciler
:55:

selam canlar..

biz oğluşun odasını aldık sonunda.. ocak sonunda teslim edilcek, iyiki çok geç zamana bırakmamışım..
bir şifonyer birde yatak aldık.. çok beğendiğim geçen paylaştığım modeli aldık.. inşallah odamız tamamlanınca fotolarını da paylaşırım.. ve inşallah sağlıkla dünyaya gelir yavrum da sağlıcakla büyür içinde..

şimdi duvar kağıtları, halı perde kaldı.. onları da halledersem içim rahatlayacak.. son zamanlar hiç gücüm kalmayacak diye pek korkuyorum.. şimdiden hemen yoruluyorum..

İnşallah caanım güzel güzel uyusun güzel güzel büyüsün inşallah, hayırlı uğurlu olsun...

günaydın kızlar,

c.tesi kendi doktoruma gidicektim, detaylı ultrasonu göstermek için, sağda notch diye bişe not etmişti ya,sordum önemli değil, 24. haftada kayboluyo, benim takip ettiğim hastalarda hiç devam eden olmadı, ama devam etse de takip edicez, tansiyona bakıcaz bebeğin gelişimine bakıcaz şu anda yapıcak ya da merak edicek bişe yok dedi, tansiyonumu düzenli ölçiyim mi dedim, yani imkanın varsa günde bi kere ölç ama çok da kasma, ben tehlikeli bi durum gördüğüm zaman zaten kendim istiycem bunu dedi, başın ağrırsa, kendinde bi rahatsızlık hissedersen bakarsın dedi, ama ben hiç tatmin olmadım, çünkü 3 gündür tansiyonum yüksek , hele c.tesi 14.6/9.2 yi gördüm, limon içtim falan indi ama yemek yedikten sonra özellikle çıktığnı hissediyorum başım çok ağrıyo çünkü, şu anda da başım çok ağrıyo mesela, stres de yapmış olabilirm tabi, çünkü çok taktım kafama bu durumu, ama bilmyorum artık hiç bişe bilmiyorum yani, internette yazılanları okuyunca da iyice kötü oluyorum, hiç iyi diilim yani

Canım doktorun çok güzel anlatmış, sen stres yaptığın için tansiyonun çıkmış olabilir. Üzme kendini, 1 - 2 hafta sonra netleşir..

günaydın kızlar... detaylı ultrasona girdik 2 gün önce baktığı herşeye normal dedi doktor şükür... ama ne kadar detaylıydı bilmiyorum... kalbini ayrıntılı inceledi delik var mı yok mu gelen giden kan akışına baktı... kafa yapısını, omurgasını inceledi... el ve ayak kemiklerini ölçtü... midesini gösterdi ben anlamadım tabi... çok hareketliydi maşallah bizim kız... plesantayı da yastık yapmış arkasına gizleniyor dedi doktor... hatırladığım bunlar heyecandan... daha bişeylere de bakmalımıydı acaba??? sizlerin de mi böle geçti???

Eklentiler

• $USG_0006.webp
    $USG_0006.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 48
günaydın arkadaşlar

nasılsınız?
benim cumartesi dolgum kırıldı. dişçiye gittim.
kadın bu diş olmaz kaplama yapmak gerekir demez mi?
sinirlerimi hoplattı benim. ağustos ayında kanal tedavisi yapmıştı. (hatta hamileymişim o zaman)
çekelim dediğimde yok bu dişi kurtarırım dedi. bir sürü para aldı.
şimdide kaplama yapalım diyor. 2 tane sağlam dişimi küçültecek.
kabul etmedim valla. siz dolguyu yeniden yapın. kaplama kesinlikle düşünmüyorum.
neyse sonra yaparız diyor. çekilirse eğer yeri boş kalsın ne şimdi ne de sonra yaptırmıcam dedim.
çarşamba günü için randevu verdi. sadece dolguyu yapıcak.
ben temizliğe kadın çağırdım 2 gün gelicek.evde temizlik var yani.

hahaha:)) Birşey söyleyeyim mi olabilir:) Çünkü ben de saydım tam 9 parça sipariş etmişim:))) Güle güle giysinler inşallah...

amin canım,inşallah.. gelmiş benimkiler,çook merak ediyom,akşam eklerim resimlerini:)
günaydın kızlar,

c.tesi kendi doktoruma gidicektim, detaylı ultrasonu göstermek için, sağda notch diye bişe not etmişti ya,sordum önemli değil, 24. haftada kayboluyo, benim takip ettiğim hastalarda hiç devam eden olmadı, ama devam etse de takip edicez, tansiyona bakıcaz bebeğin gelişimine bakıcaz şu anda yapıcak ya da merak edicek bişe yok dedi, tansiyonumu düzenli ölçiyim mi dedim, yani imkanın varsa günde bi kere ölç ama çok da kasma, ben tehlikeli bi durum gördüğüm zaman zaten kendim istiycem bunu dedi, başın ağrırsa, kendinde bi rahatsızlık hissedersen bakarsın dedi, ama ben hiç tatmin olmadım, çünkü 3 gündür tansiyonum yüksek , hele c.tesi 14.6/9.2 yi gördüm, limon içtim falan indi ama yemek yedikten sonra özellikle çıktığnı hissediyorum başım çok ağrıyo çünkü, şu anda da başım çok ağrıyo mesela, stres de yapmış olabilirm tabi, çünkü çok taktım kafama bu durumu, ama bilmyorum artık hiç bişe bilmiyorum yani, internette yazılanları okuyunca da iyice kötü oluyorum, hiç iyi diilim yani

canım bende baktım şimdi netten,bi yerde genellikle 28.haftada düzelir,düzelmesede bu bir tanı değil risktir sadece diyo,28.haftada tekrar doppler tavsiye etmiş bi dr. inşallah seninde 28.haftada düzelir,bu günü beraber anarız tebessümle birlikte.. üzmeyelim kendimizi kesin tanı konulmadan.. bak burda bi sürü arkadaş 2li,3lü testlerinde risk çıktı,sonu güzel oldu,inşallah senin durumunun da sonu güzel olucak,ben inanıyorum..

günaydın kızlar... detaylı ultrasona girdik 2 gün önce baktığı herşeye normal dedi doktor şükür... ama ne kadar detaylıydı bilmiyorum... kalbini ayrıntılı inceledi delik var mı yok mu gelen giden kan akışına baktı... kafa yapısını, omurgasını inceledi... el ve ayak kemiklerini ölçtü... midesini gösterdi ben anlamadım tabi... çok hareketliydi maşallah bizim kız... plesantayı da yastık yapmış arkasına gizleniyor dedi doktor... hatırladığım bunlar heyecandan... daha bişeylere de bakmalımıydı acaba??? sizlerin de mi böle geçti???

Maşallah prensesimize.
Evet canım,bizdede aynısı oldu.
Tek tek parmaklarını saydık,hem ayak hem el.
Burun,ağız,çene yapısına bakdık.Boyuna bakdık.
Midesine,omurgasına,kemik yapısına baktık.
Kafa yapısını ölçtü doktorumuz.Kalbine baktık,atışlarını ritmini dinledik.
Doktorumuz daha çok çlçüm aldı,sonra o ölçümleri bize gösterdi detaylı açıklama yaptı.
En sonda oğluşumu gösterdi,renkli olarak ve ersnil aramızda seni anladın onu dedi.
Yani bana benzediğini söyledi :1: Zaman nasıl geçti anlamadım zaman,daha uzun bekliyordum ben.

Çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık organize olma vakti :)

Bu topikte buluştuk kaynaştık, birimizin mutluluğuyla mutlu olduk, diğerimizin hüznünü de yaşadık aynı anda. Bebeklerimizi yeğenlerimiz yerine koyduk, bunun sonucu olarak da hediye çekilişi yapan mart annelerinden esinlenip biz de kendi organizasyonumuzu yapmaya karar verdik.

Güzel anneler, çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık tam anlamıyla organize olmanın vakti geldi.
Çekilişmize katılmak isteyen arkadaşlarımız listemize isimlerini yazdırıyorlar. Bana da özel mesajla adres bilgilerini gönderiyorlar. Ben kura çekip, eşleştirme yapıyorum. Daha sonra özel mesajla hediye gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum. Siz sadece kime hediye göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.

Bir tarih belirleyeceğiz ve o tarih aralığında hediyeler yollanacak. Bu arada Yüksek Voltaj da kim kime çıktı tahminlerini yapacak :1: Hediyeleri ellerine geçen arkadaşlarımız da fotoğraf çekip formumuza koyuyor. Heyecanla sohbetimize devam edip renkleniyoruz.

Hediyelerin limiti 25-50 TL arasında olsun. Son katılım 29 KASIM, Eşleşmeler ve Adresler 30 KASIM'da sizlere özel mesaj ile yollanacaktır. Hediye Gönderim Tarihi 17-21 ARALIK. Daha önce ya da daha sonra göndermeyelim ki herkesin eline aynı tarih aralığında geçsin.

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD] Arkadaşımız[/TD]
[TD]Yeğenimiz[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Adres Durumu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hanipeks[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PeriLous[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laterne[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]derineser[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ersnil[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapzup[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ofelyam[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuncss[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]somewherecold[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedagg[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sernil[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egomego[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Sivas[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BoO[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gorkemre[/TD]
[TD]belli değil :)[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebeci[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LimonluParfe[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mezopotamya82[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Mardin[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nemu3455[/TD]
[TD]erkek - kesin değil[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hayırlı uğurlu olsun canım cicikler... Babaannemiz de bize almış, akşam gösterdi, bir sürü bir sürü ciciler
:55:

İnşallah caanım güzel güzel uyusun güzel güzel büyüsün inşallah, hayırlı uğurlu olsun...

Canım doktorun çok güzel anlatmış, sen stres yaptığın için tansiyonun çıkmış olabilir. Üzme kendini, 1 - 2 hafta sonra netleşir..

amin canım,inşallah.. gelmiş benimkiler,çook merak ediyom,akşam eklerim resimlerini:)

canım bende baktım şimdi netten,bi yerde genellikle 28.haftada düzelir,düzelmesede bu bir tanı değil risktir sadece diyo,28.haftada tekrar doppler tavsiye etmiş bi dr. inşallah seninde 28.haftada düzelir,bu günü beraber anarız tebessümle birlikte.. üzmeyelim kendimizi kesin tanı konulmadan.. bak burda bi sürü arkadaş 2li,3lü testlerinde risk çıktı,sonu güzel oldu,inşallah senin durumunun da sonu güzel olucak,ben inanıyorum..

inş. kızlar, inş. sadece strestendir ve bebeğim bunlardan etkilenmez, çok korkuyorum gerçekten, bugün eşim doktora sorucak bu 4 günlük yükseklik olayını ben küstüm konuşmuyorum onunla...size de haber veririm

günaydın arkadaşlar

nasılsınız?
sinirlerimi hoplattı benim. ağustos ayında kanal tedavisi yapmıştı. (hatta hamileymişim o zaman)
kabul etmedim valla. siz dolguyu yeniden yapın. kaplama kesinlikle düşünmüyorum.
neyse sonra yaparız diyor. çekilirse eğer yeri boş kalsın ne şimdi ne de sonra yaptırmıcam dedim.

Çok geçmiş olsun canım benim.
Diş çok büyük sorun ya.Benimde 3 tane dolgu olması lazım.
Kötü durumda değil dedi doktorum.Eşimle birlikde bende bakdırmıştım,ama ben çok tırstığım için erteliyorum.
En iyisini yapmışsın canım,olmadı başka doktorada gösterirsin.

Doğuma yakın eğer annem gelemesse bende düşünüyorum.
Şimdilik kocişle idare ediyoruz.
Hafta sonu cam siliyor kocişim,balkonun camını.
Bakdım oturuyor,birde sigara yakmış.Elinde bez oturduğu yerden camı siliyor.
Dedim kociş ne yapıyorsun öyle.
Çaktırmadan cam siliyorum fıstığım diyor.:1:

günaydın kızlar.nasılsınız.vücüdum çok gerilmeye başladı zeytin yağı ile ovmaya başladım karnımı pehlivanlar gibi :) çokta iyi geliyor hemde zararsız.İnşallah çatlaklarım oluşmaz şimdi belli olmuyor gerginlikten ama doğumdan sonra belli olucak.

oh ne güzel en zor olanı halletmişsiniz:16: Allah yavrunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin odasında inşallah:emir_bebek:

içine sinen , beğendiğin bir modeli almış olmanıza sevindim.şu ana kadar gördüğüm en farklı karyola bu modeldi. güle güle kullanın.
büyük parçaları karar vermek, almak daha zor oluyor. biz sanırım ocak sonu başlicaz
ben o soğuklarda nasıl dışarı çıkabileceksem.

çok çoook teşekkür ederiz teyzeler.. :16:

kızlar günaydın
bebişler size de günaydın(biliyorum doğmanızı müteakip 2 yıl içinde hepiniz bilgisayar, telefon delisi olacaksınız-bir de çoğunluğunuzun oğlan olduğu düşünülünce)

bu sabah ankara da kar var

ve ben dün gece oğlumu doğurdum rüyamda
nasıl akıllı uslu bir bebek oldu
ama aldığım yenidoğan kıyafetlerine sığamadı hiç
daha büyük olanları paçasından kolundan kesip giydirdim
dilencilere benzedi
ama nasıl güzel güzel
kocaman kocaman bakıyordu
(yatmadan önce tatlı yemiştim-üstümü de açmışımdır)

hala etkisindeyim
sanki evde bırakmış gelmişim gibi hissediyorum

ayy ne güzel bembeyaz uyanmak.. ama birde çilesi olmasa.. doktora gittik sabah, uff arabayı temizle ısıt yokuşlardan yavaş yavaş in.. iyiki kar lastiklerini halletmişiz.. yoksa işimiz yaştı..

rüyalar ne güzel oluyor yaa.. ben de hep emzirdiğimi görüyorum oğlumu.. akça pakça koca kafalı bir bebek.. ayy ne güzelsin bakmaya doyamıyorum diyorum her seferinde.. sonra uyanınca da tüm gün hayalimde devam ediyorum rüyaya :))))

saolasın canım.. daha iyileri sizlere olsun inşallah :16:

günaydın arkadaşlar

nasılsınız?

off bu dişçiler.. eziyet etmekten pek keyif alıyorlar.. inşallah dolgu ile kurtulursun en azından bebiş doğana kadar.. sonrasında da kaplama ile iki dişten daha olacağına implant yaptırırsın, ilerisi için de yatırım yapmış olursun..
dikkat et kendine, kadının peşinde dolanırken insan çok yoruluyor.. kolaylar gelsin :16:

Maşallah prensesimize.
Evet canım,bizdede aynısı oldu.
Tek tek parmaklarını saydık,hem ayak hem el.
Burun,ağız,çene yapısına bakdık.Boyuna bakdık.
Midesine,omurgasına,kemik yapısına baktık.
Kafa yapısını ölçtü doktorumuz.Kalbine baktık,atışlarını ritmini dinledik.
Doktorumuz daha çok çlçüm aldı,sonra o ölçümleri bize gösterdi detaylı açıklama yaptı.
En sonda oğluşumu gösterdi,renkli olarak ve ersnil aramızda seni anladın onu dedi.
Yani bana benzediğini söyledi :1: Zaman nasıl geçti anlamadım zaman,daha uzun bekliyordum ben.

sağol canım... maşallah senin oğluşuna da...

bu arada benim hafta sonu su gelmesi gibi bişey olmuştu ya, dün yine oldu.. sabah doktora gittik..
doktor teyzemiz pek güzel bakmaya başladı, ayy oğlum normal zamanda hiç yüzünü dönmeyen oğlum dönmüş nasıl pozlar veriyo.. hemen aşağı kata 4 boyutluya indik.. yeniden cd çekimi filan yaptık, doktor teyze de ilk kez bana yüzünü döndü diye pek sevindi :9: tabii bizde ana baba olarak mutluluktan dört köşe olduk..
çok şükür suyumuzda sıkıntı yok, ama doktor sızma yapıyor olabilir sürekli takip et dedi.. ayakta kalmayacakmışız, bol bol ayakları uzatıp dinlenecekmişiz..
başka da bir sıkıntımız yokmuş.. bahane oldu bebişi tekrar gördük.. :9:

sevindim canım güzel geçmesine, evet bende de böyleydi tam olarak, ben hep ekrana baktım zaten, dr baktı öle şeylere:))

kalp,mide,böbrekler,kafası,kolu,vücut kan akışı vs vs..

Back
X