2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
aa modellerde aynı mı acaba merak ettim, kargo gelince eklicem resimlerini, aynı modellerde vardır belki, bir örnek giyerler, sadıç:))

hahaha:)) Birşey söyleyeyim mi olabilir:) Çünkü ben de saydım tam 9 parça sipariş etmişim:))) Güle güle giysinler inşallah...

Kızlar lierac jel kullanan var mı? Jeli nemli vücuda mı sürmek lazım yoksa kuruyken de uygulayabiliyor muyuz?

cnm gerçekten bu kremin çok faydası var ben bir aydır kalçalarıma sürmüodum dün bi baktım çatlamış böle kendim korktum walla hemen sürmeye başladım demekki karnıma sğrmesem orasıda öle olacakmıştı

günaydın kızlar,

c.tesi kendi doktoruma gidicektim, detaylı ultrasonu göstermek için, sağda notch diye bişe not etmişti ya,sordum önemli değil, 24. haftada kayboluyo, benim takip ettiğim hastalarda hiç devam eden olmadı, ama devam etse de takip edicez, tansiyona bakıcaz bebeğin gelişimine bakıcaz şu anda yapıcak ya da merak edicek bişe yok dedi, tansiyonumu düzenli ölçiyim mi dedim, yani imkanın varsa günde bi kere ölç ama çok da kasma, ben tehlikeli bi durum gördüğüm zaman zaten kendim istiycem bunu dedi, başın ağrırsa, kendinde bi rahatsızlık hissedersen bakarsın dedi, ama ben hiç tatmin olmadım, çünkü 3 gündür tansiyonum yüksek , hele c.tesi 14.6/9.2 yi gördüm, limon içtim falan indi ama yemek yedikten sonra özellikle çıktığnı hissediyorum başım çok ağrıyo çünkü, şu anda da başım çok ağrıyo mesela, stres de yapmış olabilirm tabi, çünkü çok taktım kafama bu durumu, ama bilmyorum artık hiç bişe bilmiyorum yani, internette yazılanları okuyunca da iyice kötü oluyorum, hiç iyi diilim yani

kızlar günaydın
bebişler size de günaydın(biliyorum doğmanızı müteakip 2 yıl içinde hepiniz bilgisayar, telefon delisi olacaksınız-bir de çoğunluğunuzun oğlan olduğu düşünülünce)

bu sabah ankara da kar var

ve ben dün gece oğlumu doğurdum rüyamda
nasıl akıllı uslu bir bebek oldu
ama aldığım yenidoğan kıyafetlerine sığamadı hiç
daha büyük olanları paçasından kolundan kesip giydirdim
dilencilere benzedi
ama nasıl güzel güzel
kocaman kocaman bakıyordu
(yatmadan önce tatlı yemiştim-üstümü de açmışımdır)

hala etkisindeyim
sanki evde bırakmış gelmişim gibi hissediyorum

kızlar günaydın
bebişler size de günaydın(biliyorum doğmanızı müteakip 2 yıl içinde hepiniz bilgisayar, telefon delisi olacaksınız-bir de çoğunluğunuzun oğlan olduğu düşünülünce)

dilencilere benzedi
ama nasıl güzel güzel

hala etkisindeyim

vakit yaklaştıkça rüyada doğurma daha çok göreceğiz ben daha başlamadım yakındır ama :52:

katılıyorum sana benim oğlanda dün pc başından hiç kalkmadı yemeğini bile orda yedi benimde işlerim vardı ilgilenemedim akşamda babası arkadan fişlerinden çıkardı bozuldu diyeceğiz bide bursaya gidince biz kaldıracağız pc yi yoksa acayip bir şekilde bağlandı yanlızlıktan dün durup durup gelsin artık kardeşim fln demeye başladı oynucaklarmış:52::55:

Günaydın kızlar ben geldim...Hepimiz için güzel bir hafta olsun.
Özlemişim sohbet etmeyi,nasılsınız?yiyenlerim nasıl?Keyifler yerinde inşallah.

vakit yaklaştıkça rüyada doğurma daha çok göreceğiz ben daha başlamadım yakındır ama :52:

katılıyorum sana benim oğlanda dün pc başından hiç kalkmadı yemeğini bile orda yedi benimde işlerim vardı ilgilenemedim akşamda babası arkadan fişlerinden çıkardı bozuldu diyeceğiz bide bursaya gidince biz kaldıracağız pc yi yoksa acayip bir şekilde bağlandı yanlızlıktan dün durup durup gelsin artık kardeşim fln demeye başladı oynucaklarmış:52::55:

Kıyamam ben senin oğluşuna yaa :emir_bebek:
Senin oğluşla karşılıklı konuşmayı çok isterdim.Maşallah büyümüşde küçülmüş.

kızlar günaydın

dilencilere benzedi
ama nasıl güzel güzel

hala etkisindeyim

Allahım hayra çıkarsın canım benim.
Ben henüz rüyamda görmedim ama,görmeyi çok isterim.
İnşallah en kısa zamanda bende görürüm.:31:

Kıyamam ben senin oğluşuna yaa :emir_bebek:
Senin oğluşla karşılıklı konuşmayı çok isterdim.Maşallah büyümüşde küçülmüş.

çok bilmiş çokkk akşam tvde ben bilmem eşim bilirin yeni araba oyunu var ne kadar atış yaparsan araba sana geliyo onu anlamış hepimizden önce defalarca anlatıo atıon araba sana doğru gelio fln die her şeyi okadar güzel anlıyoki bazen korkuyorummmm:53:
gel buyur bekleriz bayılır birşeyler anlatmaya sıkılmazsan:52:

çok bilmiş çokkk akşam tvde ben bilmem eşim bilirin yeni araba oyunu var ne kadar atış yaparsan araba sana geliyo onu anlamış hepimizden önce defalarca anlatıo atıon araba sana doğru gelio fln die her şeyi okadar güzel anlıyoki bazen korkuyorummmm:53:
gel buyur bekleriz bayılır birşeyler anlatmaya sıkılmazsan:52:

Maşallah ya.Allahım nazarlardan saklasın.
Sıkılmam şekerim,çocuklarla aram hep iyi olmuşdur.
Korkma kız inşallah hep böyle devam eder.Hazır cevap olur.
Benim oğluşumda öyle olursa ben çok mutlu olurum.
Eşimde öyle çünkü,eşime çekerse yaşadık,hele birde koç erkeği olacak kısmetse değme keyfimize:9:

kıyamam ben ona.
ayy daha kardeş yapacağız bu bebişlere
allahım gelecekte kendimi hep çocuklu :emir_bebek:- hep hamile:49: görüyorum

Back
X