- 16 Mart 2010
- 1.548
- 461
- 198
günaydın güzeller anneler ve bebekleri
Geçen hafta kızıma arabasını almıştık ve ordan 200 tl indirim çeki kazanmıştık cumartesi mothercare de indirim vardı çekimi kullanmak için gittim kızıma ciciler aldım kızıma hatta biraz abarttım çok cici mont vardı tabi anca seneye giyecek onu da aldım 9-12 aylık mont

annem deli misin dicek seneye giyeceğini alıyorsun ne yapayım çok şirindi aldım...
ve bu hafta hediye haftamız

kızıma hediye alırken hediye göndereceğim bebişin hediyesini de aldım ve bugün onu gönderiyorum.... ee hediye gönderen anneler sizler ne durumdasınız yaa ben bide bişey söylemeyi unutmuşum benim kadife alerjim var ve kesinlikle kadife olan şeylere dokunamıyorum umarım bana gelicek hediye öyle değildir dalgınlıkla burda yazmayı unutmuşum neyse olsun artık umarım hediyeyi aldığım kişide beğenir ben çok beğenerek aldım eşime gösterdim oda beğendi... hediyeyi aldığım yerdeki kız ne kadar bebek falan diyor bende bebek daha doğmadı hatta annesini bile tanımıyorum sadece internetten tanıyorum ama kimdir, zevki nedir hiç bilmiyorum işallah beğenir oda diyerek aldım satış görevlisi kızda şaşkın şaşkın baktı çok değişik birşeymiş dedi enteresan dedi evet gizemli ve eğlenceli dedim 

Geçen hafta kızıma arabasını almıştık ve ordan 200 tl indirim çeki kazanmıştık cumartesi mothercare de indirim vardı çekimi kullanmak için gittim kızıma ciciler aldım kızıma hatta biraz abarttım çok cici mont vardı tabi anca seneye giyecek onu da aldım 9-12 aylık mont

ve bu hafta hediye haftamız