2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım ablana geçmiş olsun Allah bir dha yaşatmasın inşallah.

canım sıkma canını dikkat edince birşeycik olmaz inşallah merak etme. çok geçmiş olsun. hayırlı sonuçlar gelsin inşallah.

canım kayınpederin bir an önce atlatır inşallah Allah bir daha göstermez size bağışlar onu sağlıkla. Benim kayınvalidem de oldu çok zor biliyorum haklısın ama şimdi iyi çok şükür.

canım geçmiş olsun burda birçok arkadaşın başına geldi ama kötü birşey olmadı çok şükür. merak etme am aihmal de etme.

Kızlar canım sıkkın,
dünden beri 4-5 defa kahverengi akıntım oldu, doktorumu aradım. Rahim ağzına bakalım dedi.
Az sonra gidicem, endişeliyim.

merhaba canım hoşgeldin hayılrı doğumlar olsun inşallah.

cnm çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inş sen güçlü ol kuzum eşin için bebişin için çünkü onlar senden destek alacak bunu unutma sen güçlü durki onlarda güçlü olsun

canım öncelikle geçmiş olsun tuzdan uzak dur tatlım bende çok şiştim tansiyonum normal ama tuz yok banada bide benim bebeğimde zayıf dr normal dedi ama bütün kiloyu ben alıyorum 3 haftada aldığı 250g toplam 659 g mış bende ona üzülüyorum 24+6 dayım bugün 25 haftaya girdik çokmu zayıf ya:26: herşeyi sorun ediyoruz hayırlısıyla bi tamamlasak sende korkma sakın umarım yoluna girer canım

ya kızmayın benim arkadaşıma:)

canım benim ya herkeste bana kızıyo yaaaa bak ağlarım çok duygusal hallerdeyimmmmm haaa

derineser canım ya Allah şifa versin. seni anlıyorum eşinin gözünün önünde sıkıntı çekmesine karşı çaresiz kalıyorsun.. sıkıntılarının tez zamanda dağılmasını dilerim canım.. çok geçmiş olsun

Selam kızlar ben geldim...

İşlerim çok çok yoğun...

Hediyemi bugun kargoya verdim.
Umarım alan arkadaşım beğenir.
Pek el becerim yoktur ama elimden geleni yaptım :)

hoşgeldinnn nerelerdesiniz yahu ortalık çok sessiz.. Voltajımdan da hala ses seda yok..

bu arada bana kim gönderdi.. bakın ben oyun bozanım bana söyleyebilirsinizzz (hanipeksciğim duymasın)

canım çok çok geçmiş olsun, sen iyi olmaya çalış aman lütfen, herşey yoluna girer inş.

Dilemcim canım benim öncelikle çok geçmiş olsun.
Moralini yüksek tut.Ben zaten sağlık ocaklarını hiç anlamıyorum,herşeyi çok ama çok fazla abartıyorlar.
Dersin onlardan bilgilisi yok.Yüksek tansiyon tabiyki iyi değil ama sen zaten bilinçli bir anne adayısın ve kontrol altında tutacağına inanıyorum ben.
Şişliğe gelince kilonunda etkisiyle şiş olman çok normal,zayıf olan arkadaşlarımın bile inanılmaz şiştiklerii gördüm ben.Bünye meselesi bu hiç kafana takma.
Tuz tüketme,bol su tüket mümkün olduğunca hareket et,mutlaka düzelecekdir.Bebişinin kilosuna gelince maşallah allah nazarlardan saklasın,bende kilosu gayet normal.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım....

Çok geçmiş olsun derinesercim.
Allahım kayınpederine acil şifalar nasip eylesin.
Senin,eşinin ve yakınlarınızın yardımcısı olsun.Sen moralini yüksek tut,kendini çok yorma.
İki canlısın sonuçda aman kendine dikkat et.Hayırlı haberlerle gel inşallah.

off cnm ya benim de işte senin gibiydi, bana çok yüksek demedi ama, ama idrarda protein kaçağı olsa bebiş hiç kilolu olmazki ama , yine de sonuçlarını bekliyoruz cnm, ben de yaptırdım tahlil sonuçları için doktor yorumunu bekliyorum

canım allah acil şifalar versin dert verip derman aratmasın rabbim...

hoşgeldinnn nerelerdesiniz yahu ortalık çok sessiz.. Voltajımdan da hala ses seda yok..

bu arada bana kim gönderdi.. bakın ben oyun bozanım bana söyleyebilirsinizzz (hanipeksciğim duymasın)

Ancak gelebildim kuzucum,işlerim fena yoğun...

Benimde aklım voltajımda umarım iyidir,hayırlısıyla döner aramıza...

dilemcim sen kendi doktorunun dediği doğrultuda git. hamilelikte yüksek tansiyon ve şeker istenmeyen durumlardır. ama tansiyonunun bir defa yüksek çıkması hemen panikletmesin seni. doktorunun dediği takip çok güzel. hem sen hem de bebeğin için. almış olduğun tansiyon aleti ile her gün aynı saatlerde ve dinlenmiş olarak tansiyonunu ölç ve kaydet bu doktoruna daha sağlıklı bilgi vermeni sağlar. şu aralar yemeklerini az tuzlu yemeğe çok özen göster. ayrıca çay,kahve,kola,asitli içecekler tüketiyorsan onlardan da uzak dur. süt tüketimin nasıl bilemiyorum ama süt ve yoğurt tüketmeye özen göstermelisin. aynı zamanda c vitaminlerinden zengin meyveleri de ara öğünlerine eklemende fayda var. son olarak mümkünse bol bol istirahat et. sol tarafına yatmaya da özen gösterirsen kan basıncın daha düzenli olur. şimdilik benden bu kadar. kendini üzme. Allahım acil şifalar versin.

Dilem bu aralar tansiyon sıkıntısı başladı sanırım ben de yazmıştım bir kaç gün önce. Benim de iki gün önce burnum kanadı. Dr.um gerek yok dedi ama tansiyonumu ölçtürmeye gittim. 139/78 çıktı. 14/9'u geçmemem gerektiğini söyledi ordaki dr. Kendi dr.um ise bu değerin olabildiğini söyledi ve normalde pimpirikli biri olmasına rağmen üstünde durmadı. Eve gidince ölçtüm 12/7 çıktı, bir iki saat sonra 13.5/7 çıktı yine Ondan sonra da bi daha ölçmedim. Ama aklım takıldı benim de bu konuya. Çünkü normalde benim de 12/8 hatta 10/6 falandır Sonra buraya yazdım, ofelyamın da tansiyonu 14 seviyesindeymiş bu ara ama onun dr.da yüksek bulmamış bu değeri. Şimdi sen lütfen sakin ol. Bir kere katinamın dediği doğru 12/8 ideal ölçüdür, bu değere sınır değer diyorsa onda bir sorun var. Bir de tansiyonun ölçülmesi için dinlenmiş olmak, yarım saat öncesinde bişi yiiyp içmemek falan gerekiyormuş. O yüzden hiç panik yapma. Bu kadar çok test istemeleri her ne kadar seni sıksa da eminim sonuçları alınca rahatlayacaksın. O açıdan iyi olacak. Haberini bekliyoruz ama lütfen boşuna üzme kendine...

Çok çok geçmiş olsun, kayınpederine acil şifalar diliyorum. Hastaneler çok zor( Bir an önce iyileşip taburcu olması dileğiyle..

çok geçmiş olsun o kan veren kişilerinde tüm işleri yolunda gitsin Allah yardımcınız olsun tatlım umarım çok çabuk iyileşir düzelir kayınpederin

tatlım geçmiş olsun morelini bozma yoksa daha yüksek çıkar tansiyon işallah düşer de seni de sıkıntıya sokmaz evde iyice dinlen tuza dikkat et tatlıdan da uzak dur şunun şurasında doğuma ne kaldı o kadarcık perhizi hem kendi sağlığın için hemde bebeğinin sağlığı için yaparsın

göremedim notunu cnm walla battaniye öreyim falan diodum ama çok beğendim seninkide örgü gibi tekrar örmeyeceğim yane çok beğendik teyzesi giyince hep seni ancaz

Güle güle kullan canım.

hanipeks canım senin maymuncuktan butik bebede var :) bayıldım görünce hemen sipariş etcem şimdi

Ay bakiyim ben de

canım benim ya herkeste bana kızıyo yaaaa bak ağlarım çok duygusal hallerdeyimmmmm haaa

şiştttttttttttttt

Canım çok geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin. 11 ünite de tamamlandı mı? Kan grubu ne? İstanbuldaki tanıdıklarımıza iletelim.

​Geçmiş olsun canım. Bu iki gün boyunca tahlildi doktordu derken sakın kendini çok yorma.

sakın ağlama sakın sen ağlama dayanamam, mezoşuma kim hediye gönderdiyse çıksın kanun namına:)

Ay kızlar göbüşümün altında bi şeyler pıtlıyor. Ya Çınar ya da bom güm gaz

Çınardır o çınar.Yiyenim anne bak ben burdayım diyor

Dün benim arasım fena tekmeledi beni evde uzandım yatana kadar oğluşu izledim.

Allahım hayra çıkarsın inşallah.Gece rüyama girdi..Annem,teyzem ben ve eşim varız.
Arasım yine beni tekmeliyor.Bende annemlere gösteriyorum.
Bir ara öyle tekmeliyorki göbeğimden eliyle vurduğunu anlıyoruz.
Sonra yine vuruyor ve minicik küçük bir parmak göbeğimden dışarı çıkıyor.Ama ne kan var nede su.
Çok şaşırıyorum hemen doktora gidelim,iyi mi acaba bebeğim diyorum.
Sonra hatırladığım doğum yapmışım oğluşum kucağımda ve ben parmaklarını kontrol ediyorum.
Sabah ağlıyarak eşime anlattım.Kocişimde çok fazla izliyorsun kendini dedi.
Anneme anlattım kahkahayla güldü...İşde böyle...Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Midem cok yaniyor

Benim de çok midem yanıyor,hatta şu an bile çok rahatsız ediyor.Gırtlağıma kadar asitler çıkıyor resmen.

Biz de bu hafta alışverişe gideceğiz,teyzesi kızıma hastane çıkışı almış aziz bebeden 10 parça çok güzel ama maalesef büyük beden almış,onu gidip değiştireceğiz,sonra bir kaç parça ihtiyaç larımı alırım..kıyafet konusunda sıkıntım yok çünkü oğlumun tüm kıyafetleri yepyeni duruyor,hepsini yıkadım-ütüledim.Yine de biraz pembelikler olsun arada diye almayı düşünüyorum yeniden.

Biz Mobilya almayacağız çünkü Oğlumun odasını yeni yaptırdık 2 yataklıydı,isabet olmuş sahibi de geliyor şimdi diğer yatağın.Park yatak alıcam,hiç niyetimde yoktu ama mağzada Graco nun yeni modelini gördüm pembe,bayıldım.bir de oto koltuğu+ana kucağı aldımmıydı tamamlanıyor çoğu ihtiyaç.

Şimdi gördüm de site reklamları arasında benim alacağım park yatağın ve cybex oto koltuğun aynısının reklamı yapılıyor,renkler bile aynı...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…