canım ablana geçmiş olsun Allah bir dha yaşatmasın inşallah.
canım sıkma canını dikkat edince birşeycik olmaz inşallah merak etme. çok geçmiş olsun. hayırlı sonuçlar gelsin inşallah.
canım kayınpederin bir an önce atlatır inşallah Allah bir daha göstermez size bağışlar onu sağlıkla. Benim kayınvalidem de oldu çok zor biliyorum haklısın ama şimdi iyi çok şükür.
canım geçmiş olsun burda birçok arkadaşın başına geldi ama kötü birşey olmadı çok şükür. merak etme am aihmal de etme.
merhaba canım hoşgeldin hayılrı doğumlar olsun inşallah.
canım büyük gecmiş olsun Allah şifa versin kayınpederine..seni çok iyi anlıyorum gecen haftada benim abim kalp krizi gecirmişti 2 gün yogun bakım 3 gün normal oda derken beş günümüz hastanede gecti hamd olsun şimdi iyi Allah tüm hastalarımıza şifa versin inş..
canım sıkma canını dikkat edince birşeycik olmaz inşallah merak etme. çok geçmiş olsun. hayırlı sonuçlar gelsin inşallah.
selam kızlar...
Ben hiç iyi değilim. Doktordan geliyorum şimdi. Geçen hafta cumartesi günü kendi doktorumun dışında başka bir doktora gittim. Bebeğime baktı. Oooo iri bebek 850 gr. 32 cm dedi. Tansiyonumu ölçtü. 14-8. Tansiyonun yüksek. Bebekte iri. Şeker yüklemeni hemen yaptır dedi. Benim tansiyonum hep 11-7, 12-8 gelir. Önemsemedim. Zaten bu cumartesi günüde şeker yüklemem vardı. Neyse bu pazarteside ikinci doz tatanoz için sağlık ocağına gittim. Ayakların çok şiş dedi. tansiyonumu ölçtü 12-8. bu tansiyona sınır dedi. Sen çok kilo almışsın. ayaklarında şiş. 13 olsa tansiyonun senin için risk dedi. Moralimi bozdu. İğdemi yaptı yoladı beni. Neyse dün iş yerinde ölçtürdüm iş yeri hekimime tansiyonu mu. 13-8. Bugün ölçtürdüm. 14-8. İş yeri hekimim hemen doktoruna git. Hafta sonu randevum var dedim Olsun bekleme bence git dedi. Bugün ağlaya ağlaya doktoruma gittim. Tansiyonumu ölçtü 12-8. Düşmüş. Ama yükselme eğiliminde dedi. Ultrasonda baktı benim bebiş 980 gr. olmuş. 5 günde 130 gr. almış. Ya sevinemedim. Üzüldüm. Neden şişko bebeğim diye. Doktor hemen yarın şeker yüklemeni yapalım dedi. Sabah aç karna burda ol dedi. Sonra tansiyonla ilgili bir dünya test yazdı. Bir sürü test saydı adlarını hatırlamıyom. Karaciğer enzimleri falan filan saydıda saydı. Sonra ertesi gün bir gün boyunca idrarını biriktirecem. İdrarda protein kaçağı var mı ona bakılacak. Ha birde göz doktoruna gönderecem seni. Göz altı bakısına bakılacak. Göz tansiyonu dedi. Bana iki günlük rapor yazdı. iki gün boyunca testleri yaptıracam bakalım. Tuz asla yemiyorsun dedi. Hemen gittik tansiyon aleti aldık eve. Diyeceğim o ki kızlar tansiyon çok önemli. Doktor gebelikte en korktuğumuz şey tansiyon dedi. Sizde sıkı takip edin tansiyonunuzu. Öğle işte testlerimi yapayım. Sonuçları burda yazarım.
canım kayınpederin bir an önce atlatır inşallah Allah bir daha göstermez size bağışlar onu sağlıkla. Benim kayınvalidem de oldu çok zor biliyorum haklısın ama şimdi iyi çok şükür.
merhaba güzel anneler;
biz 10 gündür çok stresli üzüntülü günler geçiriyoruz; kayınpederim anjiyo olmuştu 2 damar tıkalı dediler. istanbula getirdik; hastane hastane gezdirdik ama sonuç değişmedi. yarın açık kalp ameliyatı olacak; 2 damar değişecek. kan grubu en az rastlananlardan biri olduğu için 3 gündür onun peşinde koşuyoruz; 11 ünite kan gerekli ve o kadar zor bulunuyor ki. ama allah razı olsun hala insanlık ölmemiş dedirten insanlar tanıdım son 3 günde. kızılay kan merkezine kayıtlı bir donöre ulaştık izmitte oturuyormuş adam hiç üşenmedi kalktı hiç tanımadığı bir insan için kan vermeye istanbula geldi.
ben sadece kayınpederime değil eşime de çok üzüldüm bu süreçte; adamcağızın ağzı burnu uçuk döktü; üzüntüsünü derdini hep içine atar belli etmez normalde. onu öyle görünce daha da üzüldüm.
allah kimseyi hastane kapılarına düşürmesin; o kadar kalabalık karmaşa ki. yatak bulmak zor; yoğun bakımlar full dolu. allah tüm hastalara acil şifalar versin; gerçekten çok zor; başa gelmeden bilinmiyormuş.
canım geçmiş olsun burda birçok arkadaşın başına geldi ama kötü birşey olmadı çok şükür. merak etme am aihmal de etme.
Kızlar canım sıkkın,
dünden beri 4-5 defa kahverengi akıntım oldu, doktorumu aradım. Rahim ağzına bakalım dedi.
Az sonra gidicem, endişeliyim.
merhaba canım hoşgeldin hayılrı doğumlar olsun inşallah.
tüm anne adaylarına merhabalar. gruba yeni üye oldum, paylaşımlarınız çok güzel. umarım ben de faydalanabilirim.
annem bu ayın safer ayı olması nedeniyle tüm bela ve kötülükleri savuşturması için hem bol bol sadaka vermemi hem de evdeki paspasın (içerideki) altına bir miktar sadaka parası koymamı önerdi. Bu parayı safer ayının son çarşambası alıp yine sadaka olarak verecekmişiz. ayrıca bu ayın son çarşamba gününde de iki rekat namaz kılınması; bu namazda her rekatte bir Fatiha ve on bir İhlâs-ı Şerif okunması; namazdan sonra da on bir istiğfar ile, on bir salavât-ı şerîfe okunması tavsiye ediliyormuş. sizlerle paylaşmak istedim.
bu arada çekiliş süper fikirmiş. keşke ben de daha önce üye olmuş olsaydım...belki tekrarlanırsa bize de katılmak kısmet olur.