2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hayirli olsun, saglikla alalim ins bebislerimizi kucagimiza...
Ben de 2 dusuk yaptiktan sonra pihtilasma problemim oldugu anlasildi.
3. Gebelikte saydigin ilaclarin yaninda birde sulandirici igne kullandim, hergun kendi kendime yaptim.
Cok sukur saglikla kucagima aldim veeee yeniden hamileyim, henuz igne vermedi doktorum, saydigin ilaclari kullaniyorum,hafaya kontrolum var belki o zaman verir.
Gecmis bitmis olsun ins sikintin.

Canım aynı duyguları paylaşan birilerinin olması hem icini burkuyor insanın hem mutlu ediyor..bu sefer hersey yolunda gidecek gibi bir his var icimde ...en son 7 Ocak'ta kaybettim ve Mayıs sonunda tekrar hem ilaçlara hem çalısmalara başladım..betahcgm güzel artıyor gibi doktorum istemedi ama insan huzursuz oluyor..yarın yine betahcg vericem..haftaya cuma randevumuz var bana iğneyi ozaman verir diye düşünüyorum ..suan ilaçlara devam...esim daha temkinli bana göre..çok üzüldük çünkü...

merhaba kızlar,bende kısmet olursa nisan annesi olucam.listeye eklerseniz sevinirim.:16:

ANNENİN YAŞI :33
YAŞADIĞI ŞEHİR:Ordu
SON ADET TARİHİ :07/07/2012
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ :13 nisan
KAÇINCI BEBEK :İlk

Son düzenleme:
oooooo biraz hareketlenmiş burası, diğer nisan anneleri topiğii nerde,

bu arada benim 2. çocuk yaş 30
herkese iyi bir hamilelik dönemi diliyorum

Slm.bnde nasipse nisan annesi olucam sat28haziran.bugn ogrendim 4-5gun gecince evde test yaptim
Aslinda mutluyum ama bi yandanda endişeliyim.cunku 9aylik bi oglum var.nasil yapicam başa cikicam bilmiyorum.biz beklemiyoduk hic bu bebegi.destek olursaniz sevinirim...

merhaba aynı durumdayız desene bende iki gün önce öğrendim tüm gün şoktaydık.9.5 aylık enim oğluşumda 2 yaşına kadar emmesini çok isityordum kısmet diyoruz artık.daha şimdiden abi görevini üstledik rabbim onlarında bizimde yardımcımız olsun inş.oğlumun tadını çıkaramayacağıma üzüldüm bende.

30 yaşındayım tekirdağ 05.04.2012 sat 11.04.2013 muhtemel doğum tarihi ikinci

Son düzenleme:
Herkese merhaba :)

Ben de nisan da anne olacağım :) Hamile kalmadan önce buradan hamilelerin deneyimlerini okuyup dururdum. Şimdi hamile olarak yazıyorum :)

Yarın ilk doktor kontrolüne gideceğim. Bakalım bebiş nasılmış.

Hepiniz hoş geldiniz sayın 2013 Nisan Anneleri :42:

Hamileliğiniz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim inşaallah sağ selim kucağınızada almanızı nasip eder..:16:

Aşağıda hazırladığım listeye isimlerinizi yazdırmak için buraya yada bana özel mesajla bilgilerinizi TAM yollarsanız sevinirim..

Güzel paylaşımlar diliyorum.

benden de duanizi eksik etmeyin umarim nisan annesi olurum haaa tabii 2013..:)) oldu ya nisan deyipte ileriki 10 sene sonraki nisanlara ertelenmesin

hakkimizda hayirlisi insaallah

canım benim bilgilerim:
ANNENİN YAŞI 29 YAŞADIĞI ŞEHİR istanbul SON ADET TARİHİ 30 haziran BEKLENEN DOĞUM TARİHİ 7 nisan KAÇINCI BEBEK 2. BEBEĞİN DURUMU kese göründü:)

Selam kızlar
Bende Nisan annesi olacağım inşallah

Annenin yası:21
Son adet tarihi:06/07/2012
Yaşadığı sehir:Sakarya
Beklenen dogum tarihi:12/04/2013
Kaçıncı dogum: ilk dogum

Bende Nisan annesi olacağım inşallah:)))3 ay önce evlendim.sürpriz oldu.

Annenin yası:28
Son adet tarihi:09/07/2012
Yaşadığı sehir:istanbul
Beklenen dogum tarihi:16/04/2013
Kaçıncı dogum: ilk dogum

Hamileliğiniz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim inşaallah sağ selim kucağınızada almanızı nasip eder..:16:

Aşağıda hazırladığım listeye isimlerinizi yazdırmak için buraya yada bana özel mesajla bilgilerinizi TAM yollarsanız sevinirim..

benden de duanizi eksik etmeyin umarim nisan annesi olurum haaa tabii 2013..:)) oldu ya nisan deyipte ileriki 10 sene sonraki nisanlara ertelenmesin

[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]ANNENİN ADI[/td][td]ANNENİN YAŞI[/td][td]YAŞADIĞI ŞEHİR[/td][td]SON ADET TARİHİ[/td][td]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ[/td][td]KAÇINCI BEBEK[/td][td]BEBEĞİN DURUMU[/td][td]CİNSİYET KIZ ERKEK[/td][td]BEBEĞİN İSİMİ[/td]
[/tr]

[tr]
[td]tosdik[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]04.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tugbaogretmen[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]01.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kayaes[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]07.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pirlepe[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]05.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]MyWorld[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]07.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]

[td]rengin35[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]01.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]_lena_[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]09.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]

[tr]

[/table]

Kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim şaşkınım. aynı zamanda 2011 mayıs annesiyim. dünyalar tatlısı bir kızım var ve emziriyorum hala. ilk hamileliğim zor geçmişti bende kan sulandırıcı iğne kullandım hamileliğim boyunca. çok şükür sağlıkla aldım kızımı 3 kayıptan sonra. Allah'ım bunada ve sizin bebişlerinize de sağlıklı bir ömür versin, Allah sağlıkla elimize almak nasip etsin
:nazar:
32 yaşındayım sat: 6 temmuz, muhtemel doğum tarihi 12 nisan

Allah herkesin yavrusunu saglikla kucağına almayı nasip etsin insallah. Bende yarın gidicem doktora cok heyecanlıyım gecen hafta göremedik keseyi.

Çok sağol canım desteğin için.
Ben de 3 aylık evliyim.Şimdi duyan herkes 'aa çok erken ama yaa' vs vs diyip duracaklar.
Ayrıca itiraf ediyorum ki ben çok da hevesli mutlu değilim.:5:Böyle düşündüğüm için de suçlu hissediyorum kendimi.Mutlu olmam mı gerekiyor?
Ama ben o bebeğe nasıl bakacağım?Bakabilecek miyim ?:26:
Bebekli bir hayat nasıl olur acaba?
Rahat rahat tatile gidebilecek miyim?
Eşimle eskisi gibi İstiklal'de kafama göre takılabilecek miyim?
Çalışabilecek miyim ?
Hele ki doğurmak...benim ağrı eşiğim çok düşüktür...Nasıl doğum yapacağım?
Üstelik sigara içiyorum dün 5 tane içtim.
Birdenbire nasıl bırakacağım??
Ben anne olmayı haketmiyorum galiba bu yüzden korkuyorum...

hic suclu hissetme kendini.bunlar normal şeyler.valla dogdu mu ole bi bakiyosun ki kndini gorunce şaşicaksin.bn bekle tatile gidicem bi haftaya kadr.tatil koyune.hamileyken soruyosan ewet gecn sene 6,5aylikken tatile gittim.12saatlik yol gittik arabamizla.gene tatil koyuydu ve cok guzel gecti.o kocaman kaydiraklardan bile kaydim.herkez havuza doguracksn diye dalga geciyodu.fistik gibi bi hafta gecrdim dondum.cocuk dogmadan valla cok guzl gezdim her akşm her gece biyerdeydik valla.cocuk dogunca biraz zor oldu ilk.ama eger gezmeyi seviyosan bnm gibi her turlu cikip geziyosun valla.bi kirki ciksin o alişveriş merkezi bnm bu ortam senin gezersin.tek cocuk cok kolay.dogum yapicagm gun kontrolum vardi tabii bn doguracagimi bilmiyorum.gittim dedim noşan geliyo bi bakalim dedi 3cm aciklik var.dedi pek bişi yeme cok yurume ewe git.ama bn bebk cantami almamişim hastane icin corap almamişim gittim avm ye gezdim aciktim yedim.akşam hastaneye 20.20de girdim 5cm aciklik vardi 22.10da oglum dogdu.oyuzdn yuru yuru yuru.2saatte dogurdum işte.oglumdan ozur diliyorum ama bnde sigara iciyodum.cok uzgunum ama nefsime sahip cikamadim ne yazikki.elhamdulillah saglik mis gibi oglum var.cok yazdim uzgunum ama yani kisaca korkma herşey bi şekilde yola giriyo.sen stres yapma rahat ol(benim gibi)herşey yolunda gider allahin izniyle.duayida unutma...

Çok sağol canım desteğin için.
Ben de 3 aylık evliyim.Şimdi duyan herkes 'aa çok erken ama yaa' vs vs diyip duracaklar.
Ayrıca itiraf ediyorum ki ben çok da hevesli mutlu değilim.:5:Böyle düşündüğüm için de suçlu hissediyorum kendimi.Mutlu olmam mı gerekiyor?
Ama ben o bebeğe nasıl bakacağım?Bakabilecek miyim ?:26:
Bebekli bir hayat nasıl olur acaba?
Rahat rahat tatile gidebilecek miyim?
Eşimle eskisi gibi İstiklal'de kafama göre takılabilecek miyim?
Çalışabilecek miyim ?
Hele ki doğurmak...benim ağrı eşiğim çok düşüktür...Nasıl doğum yapacağım?
Üstelik sigara içiyorum dün 5 tane içtim.
Birdenbire nasıl bırakacağım??
Ben anne olmayı haketmiyorum galiba bu yüzden korkuyorum...

bende 3 aylık evliyken hamile kaldım .Boşver milletin ne dediğini .İnan anne olunca bu duygunun ne kadar güzel ne kadar paha biçilmez olduğunu anlayacaksın. insanın kafası karışıyor Allahım nasıl anne olacağım iyi bir anne olabilecekmiyim diye düşündüm ama doğunca herşeyi öyle bir beceriyorsun ki.

Allahım hepinize çok güzel hamilelik yaşatsız bulantısız ağrısız.ben de 2012 nisan annesiyim dünyalar tatlısı bir oğlum var iyiki de var.O olmadan hayat anlamsız ve boşmuş. Hayatımı renklendirdi minik oğluşum :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

selam güzel nisan anne adayları bende 2012 nisan annesiyim çok tatlı bir kızım oldu benimde hepinizde sag salim kucagınıza alırsınız inşallah bebişleriniizi bu günlerin tadını çıkarın kızlar bol bol uyuyun bizim yerimizede:1:

[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]ANNENİN ADI[/td][td]ANNENİN YAŞI[/td][td]YAŞADIĞI ŞEHİR[/td][td]SON ADET TARİHİ[/td][td]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ[/td][td]KAÇINCI BEBEK[/td][td]BEBEĞİN DURUMU[/td][td]CİNSİYET KIZ ERKEK[/td][td]BEBEĞİN İSİMİ[/td]
[/tr]

[tr]
[td]tosdik[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]04.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tugbaogretmen[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]01.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kayaes[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]07.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pirlepe[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]05.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]MyWorld[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]07.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]

[td]rengin35[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]01.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]_lena_[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]09.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]

[tr]

[/table]
benide ekleyin beklenen tarih 12 nisan

bende nisan annesiyimmm.. az önce test yaptım henüz hiçbirşeyimi hesaplamadım... annemlere bile söylemedim ilk burda paylaşıyorum...
daha öncede 2009 ocak annesiydim 3.5 yaşında oğlum var.... nedense çokheyecanlıyım... hepinizin bebişleri hayırlısı olsun....

Back
X