• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bende nisan annesiyimmm.. az önce test yaptım henüz hiçbirşeyimi hesaplamadım... annemlere bile söylemedim ilk burda paylaşıyorum...
daha öncede 2009 ocak annesiydim 3.5 yaşında oğlum var.... nedense çokheyecanlıyım... hepinizin bebişleri hayırlısı olsun....

Hayırlı olsuuun sağ sağlim kucağına alırsın inşallah ikinci bebeğini :nazar:

Kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim şaşkınım. aynı zamanda 2011 mayıs annesiyim. dünyalar tatlısı bir kızım var ve emziriyorum hala. ilk hamileliğim zor geçmişti bende kan sulandırıcı iğne kullandım hamileliğim boyunca. çok şükür sağlıkla aldım kızımı 3 kayıptan sonra. Allah'ım bunada ve sizin bebişlerinize de sağlıklı bir ömür versin, Allah sağlıkla elimize almak nasip etsin
:nazar:
32 yaşındayım sat: 6 temmuz, muhtemel doğum tarihi 12 nisan

33 yas,sat;13 Temmuz,muhtemel dogum;19 Nisan,2 kayıptan sonra 3. İlk bebek,Ankara...şimdiden ellerine saglık...

Evet bugün çok yorucu ve yogun gecen bı gündü..sizi gelişmelerden haberdar etmeliyim...cuma yani adet günümde beta hcg baktirmistim biliyorsunuz.. 656 çıkmıştı öncekilerinde yazmistim size...bugun sabah hemen tekrar beta hcg verdim cuma gunu doktora gidene kadar sıkıntımı alsın diye..1000 çıktı yani açıkcası gecen hafta pztesi 72 Çarşamba 233 cuma 656( adet gunu) gun asırı 3 katı kadar artarken cmtesi pazar pztesi sabahı yani bu sabah 1000 sanki yeteri kadar artmamıştı...artmıştı evet ama ben 2 düşükten sonra bu durum beni rahatsız etti dayanamadım bu aksam doktorumdan randevu aldım ve esimle koşa koşa gittik..bı kere doktorum bilinçli olup aralikla betahcg baktirdigim icin aferin dedi...bana beta hcgni söylemesen hersey yolunda derdim ultrasona gore dedi ...ve alttan ultrasonla keseyi gördük...ama beta hcgnin heyecanı durumun vehametinden keseyi gördüğümüze şevinemedik bile...hemen bana clexan basladi(0,6 lik)ben tam 80 kg yum ama kiloya göre filan bahsetmeden direk yazdı...ve progestan 200mg sabah aksam tablet basladi..eve gelir gelmez 2 tane birden ictim..ilk iğnemizde orda göbeğimden yaptı...hergün aspirine devam gun aşırıda folik ve benexol alacaksın..ama en önemlisi su iki gun dedi..Çarşamba sabah betahcg bak ve beni hemen ara en az 1600 olmalı dedi...durum icin geç kalınmış bişeyler yok ama sizin durumunuzdaki bayanlar icin % 50 % 50 şans veriyorum dedi...evet bugün beta hcgm arttı ama tatminkar degildi..tam zamanında müdahale ettik bence...ama Çarşamba hersey belli olucak..tabi bugün 17:30 da muayeneye gidince orucunda bıraktım mecburen...şimdilik öncelik bebek..bol sıvı ilaçlarım...yarın Kadir gecesi bana bize dua edin lütfen..halden yaşayanlar anlar...şimdi kelânı sabah yapayım aspirini aksam iceyim diyorum...progestan sabah aksam zaten durumuma yorumunuz nedir kızlar toparlarmiyim sizce....ne dersiniz bebis benimle bizimle kalırmı????

Evet bugün çok yorucu ve yogun gecen bı gündü..sizi gelişmelerden haberdar etmeliyim...cuma yani adet günümde beta hcg baktirmistim biliyorsunuz.. 656 çıkmıştı öncekilerinde yazmistim size...bugun sabah hemen tekrar beta hcg verdim cuma gunu doktora gidene kadar sıkıntımı alsın diye..1000 çıktı yani açıkcası gecen hafta pztesi 72 Çarşamba 233 cuma 656( adet gunu) gun asırı 3 katı kadar artarken cmtesi pazar pztesi sabahı yani bu sabah 1000 sanki yeteri kadar artmamıştı...artmıştı evet ama ben 2 düşükten sonra bu durum beni rahatsız etti dayanamadım bu aksam doktorumdan randevu aldım ve esimle koşa koşa gittik..bı kere doktorum bilinçli olup aralikla betahcg baktirdigim icin aferin dedi...bana beta hcgni söylemesen hersey yolunda derdim ultrasona gore dedi ...ve alttan ultrasonla keseyi gördük...ama beta hcgnin heyecanı durumun vehametinden keseyi gördüğümüze şevinemedik bile...hemen bana clexan basladi(0,6 lik)ben tam 80 kg yum ama kiloya göre filan bahsetmeden direk yazdı...ve progestan 200mg sabah aksam tablet basladi..eve gelir gelmez 2 tane birden ictim..ilk iğnemizde orda göbeğimden yaptı...hergün aspirine devam gun aşırıda folik ve benexol alacaksın..ama en önemlisi su iki gun dedi..Çarşamba sabah betahcg bak ve beni hemen ara en az 1600 olmalı dedi...durum icin geç kalınmış bişeyler yok ama sizin durumunuzdaki bayanlar icin % 50 % 50 şans veriyorum dedi...evet bugün beta hcgm arttı ama tatminkar degildi..tam zamanında müdahale ettik bence...ama Çarşamba hersey belli olucak..tabi bugün 17:30 da muayeneye gidince orucunda bıraktım mecburen...şimdilik öncelik bebek..bol sıvı ilaçlarım...yarın Kadir gecesi bana bize dua edin lütfen..halden yaşayanlar anlar...şimdi kelânı sabah yapayım aspirini aksam iceyim diyorum...progestan sabah aksam zaten durumuma yorumunuz nedir kızlar toparlarmiyim sizce....ne dersiniz bebis benimle bizimle kalırmı????

İnşallah herşey yolunda gider canım.. baksana bilinçli bi şekilde kan değerlerine bakmışsın önlemini almışsın.. Gönlünü ferah tut.. Beta hcg ne baktırmasan herhangi bir problem yok diye devam etmeyek miydin hamileliğe?? az kaldı yarın tekrar kan veririsin dinlen bu arada bol bolll dualarımız seninle..:nazar:

İnşallah canım sağlıklı bir gebelik olur çok kafana takma bende 3 bebek kaybettim sonra kızımda clexan kullandım bende 64 kiloydum o zaman 0,4 lük iğne kullanmıştım. senin yaşadıklarını bende yaşadım çok şükür şimdi sağlıklı bir kızım var. tekrar hamileyim şimdi senin kullandıklarını muhtemelen bende kullanıcam. bende kontrole gitmedim yarın gidicem. dr. um kalp atışlarını duymayız büyük ihtimalle dedi. bende kan testi için gidicem özellikle bende artşını kontrol edicem hafta sonuna kadar. ilk hamileliğim çok stresli geçti Allah izin verirse bebeğini eline alırsın umarım bende... bu gebeliğimde aynı stresi yaşamamak için elimden geleni yapıcam sende stres yapma sadece elinden geleni yap, yoksa bütün hamilelik korkularla geçiyor.

S​

Slm kizlar, dun dra gittim ve sokkkkk, 2 hafta onceki tek keseden sonra dun 2 kese ve 2 kalp atisi duyuldu.
Anlayacaginiz hersey yolunda giderse ikiz annesi olacagim.
Gecen ay tek cocuk yeter derken 3 cocuklu bir anne olacigim, allahin kudreti iste.
İlk bebegimi kucagima almak icin 3 yil beklemistik oysa ki...
Bu arada ben de igneye basladim:(((
Allah bebeklerimizi bize bagislasin ins.

bana hiç bişey vermedi dr daha doğru ben bundan önce 2aşılam 2tüpbebk geçirdim sonuç hep hüsrandı en son tüpbebğimi 5ay önce yaptırmıştım bayramdan sonra yine tüpbebğe başlıcaktım gün sayıyodumki adetim geçikti önemsemedim sürekli halsizlikkusma ben oruçtandır dedim artık 15gün geçince esimin ısrarıyla yaptırdım idrarda baktım çift çizgi tabiki bende şok çünkü tam 7yıldır bu anı bekliyodum 2.bir testyine yaptım yine çift çizgi:) hemen bi hastaneye giidp kan verdim sonuç çok güzeldi kendime dr seçemediğimden birde içim içimi yediğinden yıllardır gittiğim tüpbebk dr gittimhemn tabi dr şok geçirdi orda muayene oldum hemen kese gözüktü kalpatışıda duyuldu:):nazar: bana sadece folc asit içicen dedi hiç başkailaçvermedi oysaki aşılamalarda bile progestan veriyo tüpbebklerdede jelini veriyodu corasprın veriyo sizce neden verilmedi herşey çokiyi dedi ama dr arayışındayımyeni bidr gidicem...

selamun aleykum bende nisan annesi olucam allah nasip ederse
sat 18 temmuz gebelik testinde bugun çift çizgiyi gördüm şükürler olsun
allahım hepimize bebeklerimizi sağlıkla hayırla bereketle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

bana adet öncesi belirtilerinizi yazar mısınız :( sat 22.07.2012 ama bat 21.08.2012. sağ kasığımda ara sıra ağrılar oluyo ve midemde yanma var.tabii oruçtan da olabilir.inşallah hamileyimdir.bu ay ovulasyon testine göre davrandık.

Merhaba KiZlar bende Nisan annesi Olcam ins Rabbim nasip ederse..
2. Tup bebek denememde hamile kaldım cok sukur...bu cuma keseyi bayramın ertesi gunude kalp atışını görmeye gitcez ..
İns sorunsuz gecer kese ve kalp atışını duysam icim rahat edecek biraz..3 kez kan testi yaptırdım iki gunde bir 2.5 kat artıyor ins hep artar korkuyorum bay Olcak diye

Merhaba KiZlar bende Nisan annesi Olcam ins Rabbim nasip ederse..
2. Tup bebek denememde hamile kaldım cok sukur...bu cuma keseyi bayramın ertesi gunude kalp atışını görmeye gitcez ..
İns sorunsuz gecer kese ve kalp atışını duysam icim rahat edecek biraz..3 kez kan testi yaptırdım iki gunde bir 2.5 kat artıyor ins hep artar korkuyorum bay Olcak diye

bana belirtilerini yazabilir misin canım?hayırlı olsun bu arada.

bana belirtilerini yazabilir misin canım?hayırlı olsun bu arada.

Allah razı olsun cnm bnmm..
Benimki tup bebek oldugundan normal gebelikten farkı varmi bilmiyorum ..
Cok ilac kulaniyorum onlarında çeşitli etkileri var ama klasik belirtileri söyleyecek olursam..
Ömrümde hiç migdem ağrıma yanmazdi iki göğsümün arasına tas koymuş gibiydi..
Ateşim herZamankimden yuksekti
Boğazımda acı bı tat vardı..
Bide en önemlisi adet agrisi giriyor geri hemen geçiyordu ...halada var ...en dikkatimi çeken buydu cnm..

Allah razı olsun cnm bnmm..
Benimki tup bebek oldugundan normal gebelikten farkı varmi bilmiyorum ..
Cok ilac kulaniyorum onlarında çeşitli etkileri var ama klasik belirtileri söyleyecek olursam..
Ömrümde hiç migdem ağrıma yanmazdi iki göğsümün arasına tas koymuş gibiydi..
Ateşim herZamankimden yuksekti
Boğazımda acı bı tat vardı..
Bide en önemlisi adet agrisi giriyor geri hemen geçiyordu ...halada var ...en dikkatimi çeken buydu cnm..

sağol canım.inşallah bende hamileyimdir ama daha adetim 21.08.2012 de beklemem lazım daha test için.

selam
inşallah bende nisan annesi olacağım..
dün evde test yaptım pozitif çıktı ama daha kan tahlili yaptırmadık..
bat 17 ağustos onu bekliyorum..

bu arada 3,5 yaşında bi oğlum var:)

Son düzenleme:
[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]ANNENİN ADI[/td][td]ANNENİN YAŞI[/td][td]YAŞADIĞI ŞEHİR[/td][td]SON ADET TARİHİ[/td][td]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ[/td][td]KAÇINCI BEBEK[/td][td]BEBEĞİN DURUMU[/td][td]CİNSİYET KIZ ERKEK[/td][td]BEBEĞİN İSİMİ[/td]
[/tr]

[tr]
[td]tosdik[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]04.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tugbaogretmen[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]01.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kayaes[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]07.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pirlepe[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]05.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]MyWorld[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]07.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]

[td]rengin35[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]01.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]_lena_[/td][td]25[/td][td]bakü[/td][td]02.07.2012[/td][td]09.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]aamut[/td][td]32[/td][td]istanbul[/td][td]10.07.2012[/td][td]16.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]MRL_26[/td][td]29[/td][td]istanbul[/td][td]26.07.2012[/td][td]02.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]chosy[/td][td]32[/td][td]kocaeli[/td][td]04.07.2012[/td][td]10.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]BLONDYb[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]13.07.2012[/td][td]16.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]thetis10[/td][td]30[/td][td]istanbul[/td][td]08.07.2012[/td][td]15.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[tr]

[tr]

[/tr]
[tr]

[td]mercan2011[/td][td]33[/td][td]ordu[/td][td]07.07.2012[/td][td]13.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[tr]

[tr]

[/tr]
[tr]

[td]ahset[/td][td]30[/td][td]tekirdag[/td][td]05.07.2012[/td][td]11.04.2013[/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[tr]

[tr]

[/tr]
[tr]

[td]weitesheep[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]13.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[tr]

[tr]

[/tr]
[tr]

[td]kayaes[/td][td]29[/td][td]istanbul[/td][td]30.06.2012[/td][td]07.04.2013[/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[tr]

[tr]

[/tr]
[tr]

[td]cacaron55[/td][td]21[/td][td]sakarya[/td][td]06.07.2012[/td][td]12.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[tr]

[tr]

[/tr]
[tr]

[td]cerensel[/td][td]28[/td][td]istanbul[/td][td]09.07.2012[/td][td]16.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[tr]

[tr]

[/tr]
[tr]

[td]solanin[/td][td]32[/td][td][/td][td]06.07.2012[/td][td]12.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[tr]

[tr]

[/tr]
[tr]

[td]scent06[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]17.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[tr]

[tr]

[/tr]
[tr]

[td]esra1616[/td][td][/td][td][/td][td]30.06.2012[/td][td]07.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[tr]

[tr]

[/tr]
[tr]

[td]nese123[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]12.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[tr]

[tr]

[/tr]
[tr]

[td]reyhanREYHAN[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]14.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[tr]

[tr]

[/tr]
[tr]

[td]_merve_[/td][td][/td][td][/td][td]18.07.2012[/td][td][/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[tr]

[tr]

[/tr]
[tr]

[td]minikgelin[/td][td]28[/td][td]Elazığ [/td][td]09.07.2012[/td][td]18.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[tr]

[tr]

[/tr]
[tr]

[td]aminmellale[/td][td][/td][td][/td][td]17.07.2012[/td][td][/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[tr]

[tr]

[/table][/
.....................
Kendi bilgilerimi güncellendim eayr cnm:)

Son düzenleme:
Herkese selamlar herkesin bebisi hayirli ugurlu ve saglikli olsun insaallah:) bende dun evde yaptigin test sonucu cift cizgiyi gormus bulunuyorum.. Kaza sonucu oldu bizimki, ne sevinebildin nede uzulebildim.. Hakkimizda hayirlisi insaallah. Doktora bayram sonrasi gitmeyi dusunuyorum.. Satim emin olmamakla birlikte 7-8 temmuz .. Ayni zamandada 2010ekim annesiyim dunya tatlisi bir oglum var . Allah hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin..

Back
X