• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
selam arkadaşlar bende nasıp olursa ogunlerı görürsem nisan annesi olucam.bıkac gundur takıpteydım sızı ancak emın olmadan yazmayım dedım..rahatladım şükürler olsun..doğum cizelgesi nasıl oluyor acaba..bu arada RABBİM hepimzin sağlığını ve bebeklerımızın sağlığını korusun

Son düzenleme:
merhabalar,,,

ben de nisan annesi olucam allah nasip olursa:))

bugün kan testinde kesinleşti ama daha usg na bile girmedim:1:

beklemedeyimmm...

slm kızlar bende aranıza katılacam galiba:) henüz hastaneye gitmedim ama evde uğladığım test (+) çıktı. bayram sonu inşallah doktora gidicem...herkes sağlıkla bebeğine sağlıkla kavuşur inşallah:34:

ultrasyonda bellı olmaz sanırım..bende cok heyecanlıyım sabırsızlanıyorumm..10 sene sonra rabbım nasıp ettı..hepımızın bırbırımızn duasına ıhtıyacı vaarr..:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

bende bilgilerimi vereyim
26 yaş
istanbul yaşadığım şehir
18 temmuz sat
23 nisan tahmini doğum tarihi
ilk bebek
allah sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip eder inşallahEki Görüntüle 489743 Eki Görüntüle 489744

heeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyEki Görüntüle 494022
bilgiler neden güncellenmiyor
hu hu kimse yokmuEki Görüntüle 494022 Eki Görüntüle 494023 $aetschzv2.gif

kızlar çok güzel bi his bu yaa inşaallah Allah tüm bebiş isteyene nasip eder 7. haftadayım. çok heyecan verici bişey tek kötü yani şişkinlik var bende ve gitmiyo ya :( kalp atışlarınıda duyduk keratanın herşey yolunda diyo:D

maşallah gözek allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
senin heyecanın şimdi daha bi farklıdır:)

aminn canımm nerde isteyen varsa rabbim en haırlısından nasıp etsın..benım heyecanım gercekten farklı..10 senem gectı bu uğurda neler yasamadıkkı..ramazan bereketı..rabbim kucaklarımızı doldursun cok rahat hamilelik gecirelim hepimiz
:nazar::emir_bebek:

mrb kızlar benim doğum 2mayıs görünüyor ama ilkim sezeryandi buda sezeryan olacağı için erken olur..nisan annesi olurum büyük olasılıkla

:nazar:

[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]ANNENİN ADI[/td][td]ANNENİN YAŞI[/td][td]YAŞADIĞI ŞEHİR[/td][td]SON ADET TARİHİ[/td][td]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ[/td][td]KAÇINCI BEBEK[/td][td]BEBEĞİN DURUMU[/td][td]CİNSİYET KIZ ERKEK[/td][td]BEBEĞİN İSİMİ[/td]
[/tr]

[tr]
[td]tosdik[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]04.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tugbaogretmen[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]01.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kayaes[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]07.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pirlepe[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]05.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]MyWorld[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]07.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]

[td]rengin35[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]01.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]_lena_[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]09.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]aamut[/td][td]32[/td][td]istanbul[/td][td]10.06.2012[/td][td]16.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]MRL_26[/td][td][/td][td][/td][td]26.06.2012[/td][td]02.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]chosy[/td][td]32[/td][td]kocaeli[/td][td]04.06.2012[/td][td]10.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]BLONDYb[/td][td]32[/td][td]istanbul[/td][td]13.06.2012[/td][td]16.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[tr]

[tr]

[/table]

canım ben 30 yaşındayım kocaeli / gebzede yaşıyorum ve ilk bebeğim olacak Allah kısmet ederse

soylenenleri yaptim ama listeye ekleyemedim ben 28 yasindayim allah insallah nasipederse 10 nisan 2013 anne adyiyim son adet tarihi 4 temmuz 2012 bu benim ikinci hamileligim 2 bucuk yasinda dunyalar guzeli bir kizim var benide listeye eklerseniz sevinirim

yok mu listeye kendini yazdirmak isteyen :))

eksikleri yazar iseniz bilgilerinizi guncellerim ilk cinsiyet icin cok heyecanliyim hadi bakalim hayirlisi Allah tan

Back
X