2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
çok saol canım, inşaallah bizim büyüttüğümüz kadar önemli şeyler değildir.
dediğin gibi biz elimizden geleni yapıp bekleyeceğiz.

başka bir dr. randevu aldım, c.tesi gideceğim. hem 5 gün hapı da düzenli almış olurum, hem de kalp atışını duyabiliriz belki 8.haftada olacak çünkü. ama senin gibi kanamam olursa hemen giderim tabiki...

bir de canım bana ilişki yasak dedi 10 gün kadar, sana da demiş miydi?

Canım bana dr dediği düşük riskin olduğu için ilişki yok.hatta ilk dr. üstüne basa basa söyledi.Sen doktoruna yine danış istersen.Aşağıda ekleyeceğim linklerdeki videoları da izleyebilirsin.Öpücükler :*

http://www.uzmantv.com/cinsel-yasam-hamileligin-kacinci-ayina-kadar-devam-edebilir

Son düzenleme:
selam arkadaşlar..
bugün kontrole gittik çok şükür kalp atışlarınıda duyabildim bebeğimin..
oracıkta ağlayıverdim heyecandan..
rabbim isteyen herkese nasip etsin sorunsuz bi şekilde inşallah..

bu arada bugün midem bulanmadı pek acaba geçti mi yoksa sevinmek için erken mi?
yaşadığımı anladım ya..

yeşil elmayı bende deniyeyim bu arada bulanırsa ama inşallah böyle devam eder..

Arkadaşlar Merhaba;

3 ay kullandığım oyun halısını 100-TL bedelle satıyorum. Hepsi yıkanmış, ambalajında beklemektedir.
Ankara'daki arkadaşlar elden teslim alabilirler. Şehir dışı istenirse PTT Kargo aracılığıyla alıcı ödemeli gönderirim.

Chıcco Key Fıt Ana Kucağı Oto Koltuğu 0-13 kg- Sıfır ürün fiyatı 369-TL.
Büyük oto koltuğu aldığım için 150-TL ya satıyorum. Ankara'da bulunan arkadaşlar elden teslim alabilirler, şehir dışı arkadaşlar için Ptt kargo ile gönderirim alıcı ödemeli..

Özellikleri:

Doğumdan itibaren 13 kg'ya hem bebeği taşımak içinana kucağı hem de otomobilde oto koltuğu olarak kullanılabilir.
Yeni doğan bebekler için(6 kg'ya kadar) ilk aylar hava geçiren kumaştan üretilmiş yükselticisi bebeğin başının en doğru pozisyonda durmasını sağlamak içingeliştirilmiştir.
Otomobilin gidiş yönüne ters olarak bağlanır.
Kemerlerdeki ekstra ped sistemi sayesinde maksimum konfor sağlar.
Çıkarılabilir güneş tentesi mevcuttur.
Taşıma sapı sayesinde evde kullanıldığında hem oto koltuğunu sabit pozisyona hem de sallanır pozisyona getirmek mümkündür.
Yandan darbeli kazalar içingeliştirilmiş Yan Koruma Sistemi mevcuttur.
Sırt dayama bölümü üzerindeki starfor tabakası Şok Emici Tabaka görevi görmektedir.
Chicco Simplicity Plus ve Together Puset ile uyumludur ve takım olarak kullanılabilir.

Kalite Belgeleri: ECE R44/04 sayılı Avrupa Birliği Yönetmeliği uyarınca test edilip onaylanmıştır.

Markanın Ait Olduğu Ülke: İtalya
Üretim Yeri: PRC

Arkadaşlar selam;

Bende 2012 Ocak annesiyim. Ankara'da oturuyorum, doğumdan önce bebeğim için beşik yaptırmıştım Suluhan'da. Aynı zamanda kendi yatağı olduğu için sadece 1 ay kullandım, şimdi de elimden çıkartmak istiyorum. İçerisinde pamuk yatak, ince bir çarşaf, takı yastığı, süt yastığı ve kılıfları, cibinlik, beşik örtüsü bulunmaktadır. Malzemesi komple Fransız güpür olduğundan sadece kız bebekler için kullanılabilir yani bu benim fikrim. Çok şık duruyor. Kargo ile uğraşmak istemediğimden sadece Ankara'daki arkadaşlarla irtibata geçmek isterim, anlaşırsak gelir müsait bir zamanda alırlar. Detaylı bir fotoğraf koymak isterdim ama çekmemişim maalesef..Bu arada ben 375-TL ya almıştım, 200-TL a satıyorum..Beşik aksanı bambu değil metaldir, sağa sola sallanabilmektedir.

Üç ürünü de ben satıyorum. Hepsi temiz kullanılmıştır.

Herkese selaam arkadaşlar sormadan edemicem yaa sürekli kalp çarpıntısı yaşayanınız var mı ? şu 3 gündür kalp çarpıntısı sürekli oluyorr bende acaba bu kadar sık olması normal midir? :44:

Kod:
selam arkadaşlar..
bugün kontrole gittik çok şükür kalp atışlarınıda duyabildim bebeğimin..
oracıkta ağlayıverdim heyecandan..
rabbim isteyen herkese nasip etsin sorunsuz bi şekilde inşallah..

bu arada bugün midem bulanmadı pek acaba geçti mi yoksa sevinmek için erken mi?
yaşadığımı anladım ya..

yeşil elmayı bende deniyeyim bu arada bulanırsa ama inşallah böyle devam eder..

41 kere:nazar: cnm gozun aydin daridi bizlerin basina insAllah

Günaydın kızlarrrr bugün sabah yeşil elma yiyerek güne başladım çok ıyı hissediyorum kendimi bulantım fln hafifledi sanki :))

merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 haftadır üye olmak için uğraşıyorum :))) nihayet başardım... ben de 7+6 hamileyim...
sat 10 temmuz 36 yaşındayım 2. hamileliğim 1 oğlum var 7,5 yaşında :)

hoşgeldin canım :16: ve bebişin hayırlı olsun,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar: benim de 7,5 yaşında bir oğlum var:55:

bı topiğe girince hamilelik zamanlarım geldi aklıma bende 2012 nisan annesiyim doğum yapalı 5 ay oldu
şimdi size geçmez gibi gelen bu zaman o kadar kısa sürüyormuşki meğersem
özlemem dediğim hamilelik halleri özledim vallahi
inşallah hepiniz sağ salim bebeklerinizi kucagınıza alırsınız
sormak istediğiniz seyler olursa cevaplayabilirim:emir_bebek:

bu tür forumların içinde en sönük forum 2013 nisan anneleri sanırım
yada herkes tatilde daha

burda cevap yazıyorsun kimse kolay kolay cevap yazmıyor topic taşındı herkes dağıldı belki o yüzdendir kızlar. ilk sayfada liste var mesela bilgilerimi verdim kaç gün önce yazılmamış topicle ilgilensek de kendi kendine konuşmak saçma oluyor :9: birde face gurubunu açan arkadaş ceza almış sanırım çok bilmiyorum konuyu yasakmış sanırım başka site oldugu için ben sorun oldugunu bilmiyordum. ama orda hemen cevap veriyor herkes daha hızlı geri bildirim var gerçeğe gerçek yani.

Canım bana dr dediği düşük riskin olduğu için ilişki yok.hatta ilk dr. üstüne basa basa söyledi.Sen doktoruna yine danış istersen.Aşağıda ekleyeceğim linklerdeki videoları da izleyebilirsin.Öpücükler :*

Cinsel yaşam hamileliğin kaçıncı ayına kadar devam edebilir? - UZMANTV

anladım canım, benimki de onun için söyledi zaten.
videolar da çok faydalı gerçekten, heryerde uzuun yazılar var onları okumaktansa kısa kısa bilgilendirmeler güzel olmuş.

sen 8.haftadaymışsın, kalp atışını duydunuz mu canım?

selam kızlar,dün ikinci kontrolüme gittim;maşallah bebişim iyi kalp atışlarını da dinledim çok mutlu oldum.darısı sizlerin başına inşallah:nazar: rabbim özellikle kanaması /düşük riski olup yüreği ağzında gün sayan hamişlerin hayırlısı ile risklerini atlatıp bebişlerinin güzel haberlerini bizlere iletmesini nasip etsin inşallah ( amin )
her birimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah ( amin )

kızlar karnı büyüyen var mı ben daha 9 haftalık hamileyim ama sanki karnım büyümüş gibi geliyor dışa doğru çıkık yani.
acaba sadece ben miyim. yoksa kilolar mı bunlar??:30:

selam kızlar,dün ikinci kontrolüme gittim;maşallah bebişim iyi kalp atışlarını da dinledim çok mutlu oldum.darısı sizlerin başına inşallah:nazar: rabbim özellikle kanaması /düşük riski olup yüreği ağzında gün sayan hamişlerin hayırlısı ile risklerini atlatıp bebişlerinin güzel haberlerini bizlere iletmesini nasip etsin inşallah ( amin )
her birimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah ( amin )

ne mutlu canım.
inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.

kızlar yaa bende ne bulantı ne kusma ne başdönmesi, hiç bir belirti yok
sadece halsizlik var ve uykum geliyor, o da zaten önceden de olan birşeydi ben uykuyu çok severim.

korkuyorum, normal gitmeyen birşeymi var diye,
sizin bulantılar ne zaman başladı?belki daha erkendir...

arkadaşlar meraba. diger topic kapatılmış bende burda sizi buldum:))nasıl gidiyor arkadaşlar.ben son 2 haftadır mide bulantısıyla geçiriyodum bu hafta iyim çok şükür. karnım belli oluyor çok güzel duygular.Rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağımıza almakda nasip olur hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle.

kızlar yaa bende ne bulantı ne kusma ne başdönmesi, hiç bir belirti yok
sadece halsizlik var ve uykum geliyor, o da zaten önceden de olan birşeydi ben uykuyu çok severim.

korkuyorum, normal gitmeyen birşeymi var diye,
sizin bulantılar ne zaman başladı?belki daha erkendir...
korkma canim bende senin gibiyim. masallah diyelim. cunku buyuk bi nimet hamileligi boyle rahat gecirmek. kalp atislarini duyana kadar bende telas yapmistim ama hamd olsun kalp atislarinida duydum icim rahatladi. sende oyle olucaksin canim. simdi telas yapman normal. bide anne ve ananenin hamileligi nasil gecmis? benimkilerin bulantisiz gecmis. bende onlara cekmisim:)

Back
X