kızlar bana bebek için alışveriş yaptığınız siteleri yazabilir misiniz?
www.teyzemsagolsun.com:52::52::52::52::52::52:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel tatlım göbüşün maşaallah çok yakışmış negüzel ben çok kilo aldım resmimi koymaya korkuyorum gören 8 aylıkmı diye soruyorsende sadece göbüş var bende göbek kalça meme nearasan yani rabbim bebeğine uzun ömür versin
![]()
maşallah göbüşüne de bebişine de, sayfamız fıstık gibi hamilelerle dolu nazar değmesin
her fotoğraf yüklendiğinde utancımdan daha da yerin dibine giriyorum ben![]()
maşallah canım,ne kadar zayıfsın ya,boyunda uzun galiba??
encan ve gulimier bizbirimize destek olalım,yalnız değilsiniz,bizde resim ekleyelim,her hamile böle zayıf değil yahu:))
bende en kısa zamanda resim çekip eklicem..
Eki Görüntüle 577523
Evet buda benle oğluşum teyzeleri :)) tam 21 ci hafta içindeyiizzz :)
maşallah canım,ne kadar zayıfsın ya,boyunda uzun galiba??
encan ve gulimier bizbirimize destek olalım,yalnız değilsiniz,bizde resim ekleyelim,her hamile böle zayıf değil yahu:))
sağol fıstığım,salı günü kesin belli olacak ama,ameliyat gibi görünüyorinşallah şifa bulur
teşekkür ederim tatlım benim,hastalık olunca yıl dönümü yalan oldu bizim![]()
ben bugün alışveriş merkezine gittim.. ve eve dönerken yolda bi ıslaklık yaşadım.. eve girer girmez pantolonumu bi çıkardım sırılsıklam..! öyle korktum ki.. o saatten beri de yatıyorum..
doktorumu aradım uzanmamı takip etmemi söyledi.. idrar kaçırmış olabilirsin ya da terlemiş de olabilirsin dedi.. ama su da sızmış olabilir dedi.. o saatten beri sürekli kontrol ediyorum çok şükür sadece bir kez akıntı gibi ıslandı çamaşırım.. emin olamadım işte ne olduğu konusunda.. acil bir durum olursa ara hastaneye geçeriz birlikte dedi.. Allah'ım korusun..
dinleniyorum şimdi bol bol.. bana doğurana kadar gezmek tozmak haram bunu bir kez daha anladımoğluşum gezmeleri sevmeyecek sanırım
![]()
benden haberler böyle.. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..![]()
Eki Görüntüle 577523
Evet buda benle oğluşum teyzeleri :)) tam 21 ci hafta içindeyiizzz :)
kıs kıyamam ben sana,sen beni unutmayın yazmıştın ya yoğunum demiştin,ben şaka olsun diye yaptım öle,seni nası unutabiliriz,sen topiciğin temel taşlarındansın:))
geçmiş olsun canım,bazen benimde akıntı gibi oluyo,bide hamilelik ateşinden heralde öle terden ıslanma oluyo,inşallah kötü bişe yoktur,terdir o ter:)
canım ne kadar doğru söylemişsin;kilo gebeliği sergilemek için bir engel olmamalı bu günler geri gelmeyecek unutmayın![]()
doğumdan sonra hamilelik öncesi kilonuzdan bile zayıf olabilirsiniz hiç endişe etmeyin![]()
bencede tatlım ekleyelim tabi valla ben 90 merdiven dayadın en şişko benim heralde aranızda aman napim benzaten şişkoydum şimdi oldum şipşişkomaşallah canım,ne kadar zayıfsın ya,boyunda uzun galiba??